Τι μουσική ακούτε;

Είμαι κι εγώ τρελαμένη με έναν άλλον David... τον David DeFeis!!!
Tον τραγουδιστή των Virgin Steele (epic metal)
Ο τύπος είναι από τους πιο συναρπαστικούς χαρακτήρες που υπάρχουν στο μουσικό αυτό στερέωμα και μάλιστα τυγχαίνει να είναι πολύ μεγάλος φιλέλληνας.... Ξέρει τη μυθολογία μας καλύτερα και από εμάς!
Fascinated man!!!
Δεν έχει φοβερό look???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• dmarriages.jpg
    dmarriages.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 13
Βασικά κυρίως ακούω classic rock,hard rock,metal,jazz ,ελάχιστα ελληνικά (Μάλαμα,Ζερβουδάκη, Θανάση Παπακωνσταντινου και Διάφανα Κρίνα).Δεν ακούω κλαμπίστικα και σκυλαδικα:P

Κι άλλος των Διάφανων! Χαίρομαι:up:!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμμ, κυρίως ακούω metal σε φάση grind, brutal death,thrash, death (μάλλον γι αυτό έγινε αγρίμι η γάτα μου!!),ακούω rock από τότε που γνώρισα τη μουσική, είμουν 4 χρονών κοριτσάκι και ο κάφρος η μάνα μου μ' έβαζε να ακούω Doors και Black Sabbath. Από εκεί μου κόλλησε αυτό το είδος μουσικής. Ακούω αρκετά τον τελευταίο καιρό ελληνικό rock, Διάφανα Κρίνα (που προαναφέρθηκαν),Billάρα (Παπακωνσταντίνου), Μωρά στη Φωτιά,και άλλα πολλά. Ανάλογα με την ώρα ακούω έντεχνα και τρελένομαι για Θανάση Παπακωνσταντίνου. Με λίγα λόγια ακούω σχεδόν τα πάντα εκτός από λαϊκά και pop σε φάση Βανδή κτλ κτλ

Χμμμ, κυρίως ακούω metal σε φάση grind, brutal death,thrash, death (μάλλον γι αυτό έγινε αγρίμι η γάτα μου!!),ακούω rock από τότε που γνώρισα τη μουσική, είμουν 4 χρονών κοριτσάκι και ο κάφρος η μάνα μου μ' έβαζε να ακούω Doors και Black Sabbath. Από εκεί μου κόλλησε αυτό το είδος μουσικής. Ακούω αρκετά τον τελευταίο καιρό ελληνικό rock, Διάφανα Κρίνα (που προαναφέρθηκαν),Billάρα (Παπακωνσταντίνου), Μωρά στη Φωτιά,και άλλα πολλά. Ανάλογα με την ώρα ακούω έντεχνα και τρελένομαι για Θανάση Παπακωνσταντίνου. Με λίγα λόγια ακούω σχεδόν τα πάντα εκτός από λαϊκά και pop σε φάση Βανδή κτλ κτλ
Αυτα ειναι!Ετσι ετσι......dark tranquillity θα πας συναυλια?

Όπα, δικιά μας? Θα δω από θέμα χρημάτων,αν θα είμαι απ' έξω ή αν θα μπω μέσα. Αν και τώρα περιμένω για 2η φορά να δω Sodom

Εγώ εφόσον έχασα Black Sabbath με θεό Dio λόγω κωλοεξεταστικής (γκρρρρρρ!!!) όλα τα επόμενα live μου φαίνονται τελείως αδιάφορα :/::/:
Οι Dark Tranquility θα παίξουν με Samael και θα ήταν πολύ καλή επιλογή.... αν δεν ήταν και στην υδρόγειο (φριχτός χώρος για live) :hmm:
Τους WASP τους έχω χορτάσει πια (μετά από 3 φορές τα τελευταία 3 χρόνια), οπότε αναμένουμε για κάτι πιο ενδιαφέρον...

Οποια-οποιος θελει ας ερθει μαζι μας dark tranquillity,Θα παω με μια φιλη,Black Sabbath γαμ...νε φετος!Αντε να γνωριστουμε οι γκοθουδες και οι μεταλουδες μεταξι μας!

Αληθεια...Ποτε ερχονται οι Sodom?Και που?Αθηνα η Θεσσαλονικη?Καπου τον Οκτωμβρη θα ανεβω Θεσσαλονικη.

Για Θεσσαλονίκη ξέρω, Υδρόγειο, δεν έχουν πει ακόμα ημερομηνία (υπάρχει περίπτωση να ακυρωθούν κιόλας, δυστυχώς)

Εγώ εφόσον έχασα Black Sabbath με θεό Dio λόγω κωλοεξεταστικής (γκρρρρρρ!!!) όλα τα επόμενα live μου φαίνονται τελείως αδιάφορα :/::/:
Οι Dark Tranquility θα παίξουν με Samael και θα ήταν πολύ καλή επιλογή....

Ρε παιδιά κταπληκτική φωνή ο Dio (πεθαίνω), αλλά ποτέ δε μου κόλλησε με τους Black Sabbath...:/:

Dark Tranquillity θα πάει ένας φίλος και είπε ότι ίσως πάρει κάμερα:up:!

Εγω θα παω γιατι δεν μπορω να τους χασω με τιποτα μιας και ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου συγκροτηματα!Μ αρεσει που δεν εχει περασει ουτε ενας μηνας απο τοτε που προσευχομουν να ρθουν Ελλαδα!:up:

Ioanna αυτό που λες για το Dio το έχω ακούσει από πολλά άτομα, ξέρεις γιατί συμβαίνει; Διότι οι Sabbath καθιερώθηκαν στο κοινό με τη φωνή του Ozzy. Ωστόσο εγώ προτιμώ τον Ozzy στη σόλο του καριέρα (και πάλι δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι, δεν τον θεωρώ καμία φοβερή φωνή ή ερμηνεία, έχει απλώς χαρακτηριστική και ιδιαίτερη χροιά) και τον Dio με Sabbath. Ειδικά το Heaven and Hell είναι για μένα μακράν ένας από τους 5 καλύτερους δίσκους στο metal όλων των εποχών! \m/ \m/ \m/

Βασικά έχω ακουσει (και ακούω) τους Sabbath σε όλες τους τις φάσεις και ο Dio με ξένισε αρκετά, άσχετα από τον Ozzy. Αλλά επαναλαμβάνωότι λατρεύω τη φωνή του.

Πράγματι ο Dio ταιριάζει πολύ στους Rainbow και μόνος του, Sabbath = Ozzy

χμ...ναι ναι rock rock rock (σχεδον ολα τα ειδη) αλλα επισης κλασικη,jazz κ λιγο electronica:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back