Τι μυρωδιά είναι αυτή ΙΟΥ!!!

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Λοιπόν, είναι σχεδό 4 μηνών..είναι γενικά πολύ της καθαριότητας αλλά από πίσω μυρίζει ΑΠΑΙΣΙΑ!!!!!!Λεσ και όλη την ώρα μας αφήει αέρια!!Τι ειν τούτο πάλι???:hmm::hmm::blink::blink:Δεν είναι θέμα στείρωσης γιτί πρώτον προέρχεται από τον πωπάκο του και δεύτερον είναι ΠΟΛΥ μικρός ακόμα!Η Ήλια δεν έχει μυρωδιά εκεί!!Ούτε καν οταν βγαίνει από την τουαλέτα!!Αρα ούτε τροφή είναι μάλλον!!!:hmm::hmm:Τι λέτε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μ'ηπως να τον έκανες ενα μπάνιο?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπάνιο??Βασικά έρχεται από τον πωπούλη του..και χρησιμοποιώ μωρμάντηλα..Αλλά μετά από κάοιες ΑΡΚΕΤΕΣ ώρες πάλι τα ίδια.Για παράδειμα, στις 10 το βράδυ χθες μου βρωμούσε..τις 2 με 3 το μεσημέριθα μου βρωμάει και σήμερα!!!Από τι μπορεί να προέρχεται αυτό??

Αν όντως έχει πολλά αέρια, τότε μπορεί να τον πειράζει η τροφή (νομίζω πως είναι αρκετά πιθανό να πειράζει τον Μάπα αλλά όχι την Ήλια, δεν έχουν όλα τα στομάχια τις ίδιες ευαισθησίες).
Διαφορετικά, αν η μυρωδιά οφείλεται σε κολλημένες βρωμίτσες από την τουαλέτα, τότε ίσως ένα καθάρισμα με μωρομάντηλα, ή βρεγμένη πετσέτα ή ακόμα και προσεκτικό πλύσιμο τοπικά με χλιαρό νερό να βοηθούσαν.:hmm:

Αν όντως έχει πολλά αέρια, τότε μπορεί να τον πειράζει η τροφή (νομίζω πως είναι αρκετά πιθανό να πειράζει τον Μάπα αλλά όχι την Ήλια, δεν έχουν όλα τα στομάχια τις ίδιες ευαισθησίες).
Διαφορετικά, αν η μυρωδιά οφείλεται σε κολλημένες βρωμίτσες από την τουαλέτα, τότε ίσως ένα καθάρισμα με μωρομάντηλα, ή βρεγμένη πετσέτα ή ακόμα και προσεκτικό πλύσιμο τοπικά με χλιαρό νερό να βοηθούσαν.:hmm:

Χρησιμοοιώ 4 διαφορετικές τροφές για να καταλάβω ποια δημιοργεί το πρόβλημα :/:και 2 άμμους αν και σίγουρα η άμμος δεν έχει να κάνει..είναι πολύ καθαρός ο πωπούλης του όταν μυρίζει!!!:blink:Η κτηνίατροςς μου είχε πει ότι λόγω φύλλου τα αρσενικά εκκρίνουν ανδρογόνα και αυτά μυρίζουν ακόμα και τώρα που είναι μικρά αλλα υπάρχει κανεις με αρσενικό που να έχει το ίδιο "πρόβλημα?"Δεν μυρίζει έντονα αλλά όταν πάω κοντά του είναι κάπως ενοχλητικο!!Τι μπρώ να κανώ πέρα από το να τον κυνηγάω με τα μωρομάντηλα..Λέτε να έχει σχέση με την ωρ΄μανση του και να θέλει άπο τώρα στείρωση???:blink::blink::blink:

Χρησιμοοιώ 4 διαφορετικές τροφές για να καταλάβω ποια δημιοργεί το πρόβλημα :/:
Μήπως η εναλλαγή πολλών διαφορετικών τροφών είναι που του δημιουργεί το πρόβλημα;

Χρησιμοοιώ 4 διαφορετικές τροφές για να καταλάβω ποια δημιοργεί το πρόβλημα :/:και 2 άμμους αν και σίγουρα η άμμος δεν έχει να κάνει..είναι πολύ καθαρός ο πωπούλης του όταν μυρίζει!!!:blink:Η κτηνίατροςς μου είχε πει ότι λόγω φύλλου τα αρσενικά εκκρίνουν ανδρογόνα και αυτά μυρίζουν ακόμα και τώρα που είναι μικρά αλλα υπάρχει κανεις με αρσενικό που να έχει το ίδιο "πρόβλημα?"Δεν μυρίζει έντονα αλλά όταν πάω κοντά του είναι κάπως ενοχλητικο!!Τι μπρώ να κανώ πέρα από το να τον κυνηγάω με τα μωρομάντηλα..Λέτε να έχει σχέση με την ωρ΄μανση του και να θέλει άπο τώρα στείρωση???:blink::blink::blink:
Οι περισσότερες τροφές έχουν sensitive που είναι για ευαίσθητα γατάκια μήπως να δοκίμαζες για ένα διάστημα από αυτή στο μάπα; εκτός αν τρώει διάφορα ζωύφια κ γι αυτό έχει αέρια συνέχεια κ πολλές φορές κάνουν κ διάρροια από τον ίδιο λόγο.

Εγω νομίζω ότι δεν είναι τίποτα...:)

Είναι λογικό μόλις πήγε τουαλέτα να μυρίζει λίγο....
Τώρα για το ορμονολογικό δεν ξέρω.. από την στιγμή που δεν ψεκάζει... γιατί ΑΥΤΟ να δεις πως μυρίζει!!!:(

Μήπως η εναλλαγή πολλών διαφορετικών τροφών είναι που του δημιουργεί το πρόβλημα;

ΕΥπάρχει τέτοια περίπτωση??:hmm::blink:Εγώ για σιγουριά ότι παίρνουν όλες ις βιταμίνες κι τα θρεπτικά σστατικά τους έβαζα και τις 4..:blink:

Οι περισσότερες τροφές έχουν sensitive που είναι για ευαίσθητα γατάκια μήπως να δοκίμαζες για ένα διάστημα από αυτή στο μάπα; εκτός αν τρώει διάφορα ζωύφια κ γι αυτό έχει αέρια συνέχεια κ πολλές φορές κάνουν κ διάρροια από τον ίδιο λόγο.

Ζωύφια δεν πρέπει να τρώει γιατί δεν βγαίνει έξω..:/:Αυτ΄για τα ευαίσθητα, μήπως είναι για πανω από έναν χόνο ζωής??Μόνο κίτεν τους δίνω από διάφορες μάρκες αλλά πάντα κιτεν!!!

Εγω νομίζω ότι δεν είναι τίποτα...:)

Είναι λογικό μόλις πήγε τουαλέτα να μυρίζει λίγο....
Τώρα για το ορμονολογικό δεν ξέρω.. από την στιγμή που δεν ψεκάζει... γιατί ΑΥΤΟ να δεις πως μυρίζει!!!:(

Εσύ θα ξέρεις από πρώτο χέρι!!!!:DΚαι εγώ απλά το έγραψα γιατί κι άλλα που θεωρούσα ασήμαντα τελικά ήτα σημαντικά!:hmm:Αλλά όχι δε είχε πάει μόλις τουαλέτα..Είναι λες και τα εκκρίνει αυτα..Βρε παιδιά λέτε να πρέπει 4 μηών να στειρωθεί???Δεν είναι πολύ νωρίς???Τώρα για το ΄ψέκασμα δεν έχω δει κάτι ακομα!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ!:happy:

ΕΥπάρχει τέτοια περίπτωση??:hmm::blink:Εγώ για σιγουριά ότι παίρνουν όλες ις βιταμίνες κι τα θρεπτικά σστατικά τους έβαζα και τις 4..:blink:

Υπάρχει και είναι και το πιο πιθανόν... μάλλον του πέφτουν βαριές.. και δυσκολεύεται να τις χωνέψει. ;);)

Αν τους δίνεις μια καλής ποιότητας τροφή (super premium) θα παίρνουν όλα όσα χρειάζονται. Αλλά το ανακάτεμα πολλών διαφορετικών τροφών μπορεί να προκαλεί προβλήματα αν ένα γατάκι έχει σχετικά ευαίσθητο πεπτικό σύστημα. Ή μπορεί κάποια από όλες αυτές τις τροφές να περιέχει ένα συστατικό που τον πειράζει, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλή τροφή. Τα δικά μου, π.χ., με τη Hill's που θεωρείται καλή τροφή, έκαναν διάρροιες.

Αν τους δίνεις μια καλής ποιότητας τροφή (super premium) θα παίρνουν όλα όσα χρειάζονται. Αλλά το ανακάτεμα πολλών διαφορετικών τροφών μπορεί να προκαλεί προβλήματα αν ένα γατάκι έχει σχετικά ευαίσθητο πεπτικό σύστημα. Ή μπορεί κάποια από όλες αυτές τις τροφές να περιέχει ένα συστατικό που τον πειράζει, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλή τροφή. Τα δικά μου, π.χ., με τη Hill's που θεωρείται καλή τροφή, έκαναν διάρροιες.

Ωχ!!!Βάζω πάντα την Χιλς και μία φτηνούτσικη κάθε φορά, φρίσκις , πουρίνα, ουίσκας!!!Μάλλον πρέπει να γυρίσω στην ρογιαλ κάνιν!!Μάλλον!!!:blink:ΚΑι ναι νομίζω όλο και κάποιες φορές βλέπω λίγη διάρροια..αλλά μόνο του Μάπα!:blink::blink:ΚΑι επειδή ήταν λίγη δεν ανησύχησα!!

Ζωύφια δεν πρέπει να τρώει γιατί δεν βγαίνει έξω..:/:Αυτ΄για τα ευαίσθητα, μήπως είναι για πανω από έναν χόνο ζωής??Μόνο κίτεν τους δίνω από διάφορες μάρκες αλλά πάντα κιτεν!!!
Τα δικά σου δεν είναι ακόμα 1ος γιατί μια γάτα από τον 1ο χρόνο θεωρείται πλέον young adult οπότε μπορείς να τις δώσεις κάποια από τις σειρές που υπάρχουν, πάντως αυτό που σου είπαν τα κορίτσια είναι σημαντικό για καλή τροφή, έχει μεγάλη διαφορά όχι μόνο στο πεπτικό σύστημα αλλά κ για να μην κάνει τριχόμπαλές κ για τα οστά κ για πολλά ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις το θέμα της τροφής γιατί μάλλον κάτι του πέφτει βαρύ, επιπλέον τώρα που είναι καλοκαίρι να αποφεύγεις κ τις πολύ λιπαρές τροφές, γιατί είναι κάποιος βαριές νομίζω με τόση ζέστη

Ωχ!!!Βάζω πάντα την Χιλς και μία φτηνούτσικη κάθε φορά, φρίσκις , πουρίνα, ουίσκας!!!Μάλλον πρέπει να γυρίσω στην ρογιαλ κάνιν!!Μάλλον!!!:blink:ΚΑι ναι νομίζω όλο και κάποιες φορές βλέπω λίγη διάρροια..αλλά μόνο του Μάπα!:blink::blink:ΚΑι επειδή ήταν λίγη δεν ανησύχησα!!
Μήπως δεν έγινε καλή αποπαρασίτωση κ γι αυτό έχει κ τις διάρροιες

Νομίζω ότι, αν το πρόβλημα τελικά προέρχεται από την τροφή, πιο πιθανό είναι να το προκαλεί κάποια από τις "φτηνές" που αναφέρεις, παρά η Hill's. Οι πιο φτηνές γατοτροφές περιέχουν χρωστικές ουσίες και ενισχυτικά γεύσης που ερεθίζουν το πεπτικό σύστημα, πολύ περισσότερο όταν αυτό είναι ήδη ευαίσθητο.
Στη θέση σου, θα συνέχιζα με τη Hill's για κάποιο διάστημα, μια που την έχουν ήδη μάθει, και αν δεν δεις βελτίωση, τότε μπορείς να δοκιμάσεις και με άλλη μάρκα. Πάντως, σαν γενικό κανόνα, τις πολλές εναλλαγές στη διατροφή καλό θα είναι να τις αποφεύγουμε και, όταν είναι απαραίτητες, να τις κάνουμε σταδιακά και ποτέ απότομα.

Ρε Κατερίνα....

Κράτα μονο την Χιλς... αλλά κόψε τις άλλες σιγά σιγά.. γιατί και η αλλαγή καθεαυτή μπορεί να προκαλεί διάρροια...

Μην τους γυρίσεις και σε 5η μάρκα....:blink:

Κοίτα την απλή λύση και βλέπεις.... φτάσε να τους δίνεις μονο Χιλς... δώσε μια εβδομάδα περιθώριο να την συνηθίσουν και αν τοτε οι μυρωδιές συνεχίσουν τότε βλέπεις τι κάνεις...

Γιατί φαντάσου να ειναι οκ ο Μάπας με άλλη μάρκα αλλά να έχει αλλεργία η Ηλια??? Τί θα κάνεις?

επειδή έχουν πρόβλημα τα παιδιά της Αλίκης δεν σημαίνει ότι έχουν και τα δικά σου.... Εμένα πχ είναι ΟΚ με χιλς (αλλά μόνο χιλς)

Για να γίνω κατανοητή..Ο μάπας έχει ένα γενικό πρόβλημα με την μυρωδιά οκ?Αν φταίει η τροφή τότε πρέπει να σταματήσω μια από αυτές που χρησιμοποιώ.Το να τρώνε όνο χιλς μάλλον θα μας στείλει και τους τρεις μας στο δρόμο.Είναι γευστικότατη, με ό,τι χρεάζονται και τους βάζω συνολικά κάπου στα 30 γρ την ημέρα, 15 για τον καθένα.Μαζί με την Χίλς που είναι ΠΑΝΑΡΙΒΗ, βάζω και μια φτηνή απλά για να τα ξεγελάω από την πείνα τους.Αλλά επειδή είναι μικρές οι συσκευασίεςτων φτηνών παίρνω δαφορετικές μάρκες.Την περίοδο που παρουσίαζαν πρόβλημα τρώγανε την ουίσκας...Λέω να κάνω το πείραμα για κάθε βδομάδα να χρησιμοοπιώ διαφορετική μέχχρι να δω τι τους φταίει..Κλείνω προς τν ουίσκας όμως αν όντως είναι θέμα τροφής!

άσχετο.. αλλά σωτήριο.

Σε συμφέρει να παίρνεις τις 5κιλες, μιλάω για premioum τροφές hill;s kai Royall... σου βγαίνουν φτηνότερες από συνέχεια 2 και 2 κιλά.

Τώρα αν τελικά το γυρίσεις σε μόνο wiskas κάντω σταδιακά....:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back