Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Η προηγούμενη γάτα που είχα ειδικά τα τελευταία χρόνια δεν μπορούσε να το αποβάλει φυσιολογικά, σαν να μαζευότανε εκεί και έπρεπε να το ζουλήξεις για να βγεί
. Και γενικά αυτό το υγρό μυρίζει άσχημα. Συγνώμη αλλά δεν γνωρίζω πως λέγεται, οπότε το περιέγραψα όπως μπορούσα, και συγνώμη για την μπρούταλ περιγραφή.Μήπως να κοίταζες αν έχει να κάνει με αυτό, ειδικά αν όπως λες μυρίζει και σε φάση αρκετά μετά την τουαλέτα της.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Βρήκα αυτό για σένα, είναι στα αγγλικά, θα στο μεταφράσω, αν θέλεις: https://www.petsugar.com/962332
ΚΑλά ελένη π ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μήπως δεν έγινε καλή αποπαρασίτωση κ γι αυτό έχει κ τις διάρροιες
Αυτό είναι το μόνο που αποκλείεται 100%

katerina10
Περιβόητο μέλος
άσχετο.. αλλά σωτήριο.
Σε συμφέρει να παίρνεις τις 5κιλες, μιλάω για premioum τροφές hill;s kai Royall... σου βγαίνουν φτηνότερες από συνέχεια 2 και 2 κιλά.
Τώρα αν τελικά το γυρίσεις σε μόνο wiskas κάντω σταδιακά....![]()
Καλέ τι άσχετο!!!΄?????????Σχετικότατο..Ρε Τζούλια δεν το βρίσκω το 5κιλο αλλιώς και 20κιλο αν είχε θα αγόραζα.

katerina10
Περιβόητο μέλος
Βρήκα αυτό για σένα, είναι στα αγγλικά, θα στο μεταφράσω, αν θέλεις: https://www.petsugar.com/962332
Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ελένη μου!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Και εγω πιστευω οτι ειναι απο τροφη...το βλεπω οταν ξεμεινουμε και για ενα βραδυ του δωσω κατι αλλο(που παντα εχω για ρεσερβα)και ειναι για πεταμα αυριο και η αμμος και αυτος βρομοκοπαει!!!![]()
Χμμμμ όλοι καταλήξαμε στο ίδιο θέμα την τροφή!Αλλά αυτό που λες για πέταμα της άμμου ΣΕ ΝΙΩΘΩ απόλυτα!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Στην πιο πάνω ιστοσελίδα, αναφέρονται σε κακά που μυρίζουν." Αν έχουν άσχημη μυρωδιά, θα μπορούσε να είναι σημάδι από πρόβλημα υγείας (π.χ. παράσιτο), γι'αυτό θα έπρεπε να αναφερθεί στον κτηνίατρο. Έπειτα , σημασία έχει και η ποιότητα της τροφής. Το σύνολο των υποπροϊόντων των τροφών (αραποσίτι κλπ) μπορεί να οδηγήσει σε περιττώματα με οσμές δυνατές καθώς το ζωάκι μπορεί να έχει πρόβλημα να αφομοιώσει τόσους πολλούς υδατάνθρακες. ....." Πάλι στην τροφή καταλήγουμε δηλαδή. Όμως, με καθαρά οπίσθια να μυρίζει το γατούνι, δεν ξέρω, κάτι δεν μου κολλάει, αν δεν είναι αέρια εννοείται. Αν καταλήξεις κάπου ενημέρωσέ μας, είναι θέμα με ενδιαφέρον, αν έχει να κάνει με το επίπεδο των τροφών ή τον οργανισμό του γατιού και την ευαισθησία του σε κάποια συστατικά.
Ναι Ελένη μου το κατάλαβα..Τώρα εγώ λέω να δοκιμάσω με μια τροφή τη μία βδομάδα και με μία τροφή την άλλη για να βγάλω απ έξω την "ελαττωματική".Άλλωστε το ένα μου παιδί παρουσιάζει προβλήματα..Φανταστείτε το καθένα να είχε με διαφορετικές τροφές πρόβλημα

katerina10
Περιβόητο μέλος
Οι γάτες έχουν και κάποιον αδένα στον ποπό τους που μερικές φορές μαζεύει κάποιο υγρό το οποίο βρωμοκοπάει απίστευτα. Μήπως έχει να κάνει με αυτό.
Η προηγούμενη γάτα που είχα ειδικά τα τελευταία χρόνια δεν μπορούσε να το αποβάλει φυσιολογικά, σαν να μαζευότανε εκεί και έπρεπε να το ζουλήξεις για να βγεί. Και γενικά αυτό το υγρό μυρίζει άσχημα. Συγνώμη αλλά δεν γνωρίζω πως λέγεται, οπότε το περιέγραψα όπως μπορούσα, και συγνώμη για την μπρούταλ περιγραφή.
Μήπως να κοίταζες αν έχει να κάνει με αυτό, ειδικά αν όπως λες μυρίζει και σε φάση αρκετά μετά την τουαλέτα της.
ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ!!!!!!Ελπίζω να μην είναι αυτό..Μία μρίζει και μία όχι αρα δεν νομίζω.Αυτό με τον αδένα μου το είπε και η κτηνίατρος ούτως ή άλλως απλά μου είπε οτι τα αρσενικά εκκρίνουν ανδρογονα που μυρίζουν πολύ έντονα καμιά φορά.Αλλά κι εγώ τι να κάνω να τον ψεκάζω με το αξ όπως στην διαφήμιση με τον ιδρώτα??????

zorica
Διάσημο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Αλλά κι εγώ τι να κάνω να τον ψεκάζω με το αξ όπως στην διαφήμιση με τον ιδρώτα??????![]()
Χαχαχαχα αν το κάνεις έχε και μια κάμερα πρόχειρη... Θα γεμίσεις γάτες που θα ρίχνουν το παιχνίδι τους για να σκύψει ο γάτος να το πιασει.... :Ρ
julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ τι άσχετο!!!΄?????????Σχετικότατο..Ρε Τζούλια δεν το βρίσκω το 5κιλο αλλιώς και 20κιλο αν είχε θα αγόραζα.![]()
Επειδή... λίγοι το ξέρουν λίγοι το ζητάνε.... πρέπει να το παραγγείλεις...

Γράψε απορίες... μην ξεχάσουμε τίποτα... και πηροβόλησέ με ( από κοντά!!!)

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

όλο υποσχέσεις είσαι!!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

,νάστε καλά και εύχομαι να βρεθεί λύση και για τον βρωμοπισινάκο
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Χαχαχαχα αν το κάνεις έχε και μια κάμερα πρόχειρη... Θα γεμίσεις γάτες που θα ρίχνουν το παιχνίδι τους για να σκύψει ο γάτος να το πιασει.... :Ρ
Και μετα θα βγει η είδηση:
Μαζικός πληθυσμός από γάτες ΄βρέθηκαν νεκρές σε κεντρική περιοχή στο Ηράκλειο.Αίτια θανάτου :Ασφυξία λένε οι γιατροί!Ένα αέριο αγνώστου προέλευσης σκότωσε όλα τα ψυχάκια που τύχαιναν να είναι θηλυκά....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool