Τι να κάνω;; Βοήθεια!

Καλύτερα να μην σκεφτόμαστε αρνητικά . Πόσων μηνών είναι το γατάκι ? Θηλυκό ή αρσενικό ?? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οσο σκέφτομαι οτι υπάρχει η πιθανότητα να την παρατήσανε ... νευριάζω απίστευτα!Πάντως κοίταξα και στο λουράκι της εχθές και δεν είχε κανένα σημείωμα . Εγώ θυμάμαι όταν είχα γάτες είχα βάλει σε όλες από ένα μικρό σημείωμα με τα στοιχεία μου μέσα σε μία μικρή μεταλλική θηκούλα στο λουράκι τους γιατί φοβόμουν μη τις χάσω.
Είναι θηλυκό .. τώρα πόσο είναι δεν μπορώ να καταλάβω αλλά δεν είναι μικρό . Είναι σίγουρα 7-8 μηνών (απ'ό,τι μπορώ να καταλάβω δηλαδή) . Και κοιτάει συνεχώς δεξιά και αριστερά ανήσυχο!!!Σήμερα δεν το έχω δει καθόλου ούτε και ακούστηκε από έξω ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να κάνω???Χθες είδα το γατάκι να το κυνηγάει μία άλλη γάτα πολύ άγρια που την έχω ξαναδεί στην πολυκατοικία !!!Δεν μπόρεσα να το πιάσω γιατί έτρεχαν πάρα πολύ γρήγορα .Το καημένο το γατουλίνι θα σκάσω!!!

παρτο μωρε olivia,το καιμενο,please!!!!!

Το κακό είναι οτι δεν το βρίσκω!Ολο το βράδυ χθες το φώναζα έξω και στο σπίτι έβαλα στο αθόρυβο τη τηλεόραση μήπως και το ακούσω να κλαίει αλλά τζίφος!Θα πάω να ψάξω σήμερα . Εχω και τύψεις άν έπαθε τίποτα....:(

Συμφωνώ . Πάρε το έστω για λίγο με την πρώτη ευκαιρία . Και μετά ίσως βρεθεί ή το δώσεις . Αν ήμασταν πιο κοντά θα σου έλεγα να το πάρω γιατί στο Ρέθυμνο μου ζητάνε . Πάντως πάρε το :/::/:

Χαλάρωσε . Και αν το ξαναπετύχεις με την άλλη τη γάτα , πολύ ψύχραιμα

κορίτσια το έχω σπίτι μου αυτή τη στιγμή αλλά όλο κοιτάει από τη μπαλκονόπορτα έξω και νιαουρίζει σα να θέλει να φύγει!!!!!!!!

ειναι φοβισμενο... του εβαλες φαγακι μηπως ηρεμισει??

του έδωσα τροφή που αγόρασα χθες ( μία κονσέρβα κοτόπουλο πατέ ) και την έφαγη τη μισή!!!Τώρα έχει χωθεί κάτω από το κρεβάτι μου και σιγανονιαουρίζει!

έχει κάτσει κάτω από το κρεβάτι και κοιτάει έξω από τη μπαλκονόπορτα που είναι δίπλα στο κρεβάτι!!Το πρόβλημα είναι οτι στις 3 θα πρέπει να φύγω από το σπίτι!Πώς να το αφήσω μόνο του?

εχει αλλες γατες εξω?? μηπως επειδη το κυνηγισαν εχει τρομαξει και δεν ξερει οτι εκει ειναι ασφαλες... βρηκες ακρη πιανου ειναι?? ρωτησες κανεναν? ειδες καποιον να το ψαχνει?

ρώτησα μερικούς αλλά δεν είναι δικό τους!Δεν τους βρήκα όλους όμως!Τώρα το έβαλα στα πόδια μου και κάνει το κλασικό γουργούρισμα οτι του αρέσει αλλά όλο στη πόρτα κοιτάει!!!Απόψε πάντως θα φτιάξω αφίσες και θα τις βάλω στη γειτονιά. Πάντως είναι πολύ φιλικό , τρομάζει ελαφρά με τις απότομες κινήσεις και μοιάζει απίστευτα με το γατάκι που έχεις βάλει Mimikaki στο avatar σου!!!

αληθεια? μοιαζει? ειναι ο γατουλης μου αυτος.. και εμενα οταν τον βρηκα ηταν πολυ τρομαγμενος γιατι ηταν και κακοποιημενος... το καημενο φοβαται... δεν μπορεις να το αφησεις σπιτι τωρα που θα λειψεις? θα αργησεις να γυρισεις?? αν το αφησεις και παθει κατι???

αν το περιορισεις σε καποιο χωρο που δεν εχει πολλα πραγματα και δεν κινδυνευει να παθει κατι?ειναι κριμα να το αφησεις παλι εξω:/: κι η Τσικι οταν την ειχα πρωτοβρει εκλαιγε γιατι ηθελε παρεα.οταν την κραταγα αγκαλια σταματαγε:)

φοβάμαι να το αφήσω μόνο του γιατί νιαουρίζει συνέχεια!Μη ξεκώσει όλη τη πολυκατοικία!Επίσης μπορώ να φτιάξω κάτι για να κάνει την ανάγκη του μέσα στο σπίτι?Τώρα έχει ηρεμήσει λίγο , έχει ξαπλώσει πάνω στον καναπέ και κάθεται και το χαιδεύω , αλλά σηκώνεται και θέλει να πάει πάλι στην μπαλκονόπορτα.

ναι κι αυτό σταματάει μόλις το παίρνω αγκαλιά αλλά όλο τη μπαλκονόπορτα κοιτάει!!!Πάντως τώρα την έχει αράξει στον καναπέ και γουργουρίζει!Είναι τόσο γλύκα!!!

Το οτι έχει φάει σχεδόν μία ολόκληρη κονσέρβα(από τις μεγάλες ) είναι καλό????

Olivia θα συνηθίσει. Είναι όλα άγνωστα γι' αυτό τώρα.
Περιόρισέ το σε ένα χώρο, βαλτοου φαγάκι και άμμο και θα συνηθίσει με τον καιρό!

για την αναγκη του βαλε μια λεκανιτσα(απο αυτες που εχεις η αγοραστη απο πετ-σοπ)και γεμισε τη με ειδικη αμμο για γατες,υπαρχει σε σουπερ-μαρκετ και πετ-σοπ.φτιαξε του κι ενα κρεβατακι με μια-δυο κουβερτουλες για να ειναι ζεστο και να κοιμαται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back