aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Προτεινω να βαλεις μια φωτογραφια του και λιγα λογια εδω στις αγγελιες. https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=17
Ακομα υπαρχουν αγγελιες για ζωακια σε διαφορες εφημεριδες (Καθημερινη, Κυριακατικη Ελευθεροτυπια κ.α.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Πριν από λίγο γυρίσαμε με τον Χιονούλη μου από τον κτηνίατρο.Κάναμε το πρώτο 4απλο εμβόλιο και φτιάξαμε και ταυτότητα. Ο γιατρός είπε ότι είναι το πολύ 10 μηνών και πολύ καλά στην υγεία του. Εγώ πάλι, λέω ότι είναι απλά κούκλος. Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη αδυναμία στις γάτες -καλά, μη βαράτε!!!- πάντα προτιμούσα τα σκυλιά, αλλά ατός είναι απλά υπέροχος.
Τώρα είναι πολύ ζαλισμένος. Δεν είχε κουράγιο ούτε ν'ανέβει στο κρεβάτι του κι έτσι τον πήρα αγκαλιά και τον έβαλα για ύπνο.
Άφησα μια αγγελία με φωτογραφία στο γιατρό και μου είπε ότι σίγουρα θα βρει σπίτι αμέσως. Το ελπίζω γιατί όσο περνάει ο καιρός μου είναι πιο δύσκολο να τον δώσω. Επισυνάπτω και μερικές φωτογραφίες του για να μου πείτε αν είμαι υπερβολική που τον βρίσκω τέλειο...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
)Εγώ εν τω μεταξύ έχω τρελλαθεί στη φαγούρα ακόμα και μέσα στο στόμα, στα μαλλιά παντού, το τσούξιμο στα μάτια συνεχίζεται και εχω συνέχεια την αίσθηση ότι έχω καταπιεί τρίχα και βήχω σαν γαϊδούρι. Κοίτα να δεις που τόσα χρόνια ήμουν αλλεργική στις γάτες και δεν το 'ξερα.... Η μόνη επαφή που είχα με γάτες ήταν οι αδέσποτες που τάϊζα και μιας φίλης μου, η οποία όταν έμπαινα σε ένα δωμάτιο αυτή εξαφανιζόταν!
Όσο για τον Χίονη , έχω την εντύπωση ότι θα νιώθει φυλακισμένος σ'ενα δωμάτιο συνέχεια και εμένα να ασχολούμαι μαζί του μια ώρα το πολύ κάθε μέρα.
Επίσης, πριν τον δώσω, θα φροντίσω αυτοί που θα το πάρουν να έρθουν εδώ στο χώρο του, να δω πώς θα τους αντιμετωπίσει, αν θα τους πλησιάσει εύκολα και αν δω ότι είναι καλοί μαζί του θα τον δώσω.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
Το θέμα της αλλεργίας είναι πολύ σημαντικό όμως, το σημαντικώτερο. Κάνει υπομονή και θα βρεις ένα καλό σπίτι.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας! Πρώτη φορά στο My CAt.Πρώτη φορά σε forum γενικότερα! Τους τελευταίους 6-7 μήνες συναντούσα όπως έμπαινα ή έβγαινα από το σπίτι μου ένα άσπρο πολύ αδύνατο γατάκι.Δε πλησίαζε κανέναν άλλο εκτός από εμένα. Ερχόταν πάντα και μου τριβότανε και περίμενε να το ταίσω, κάτι που έκανα καθημερινά. Είχε μάθει ακόμα και την ώρα που γυρνούσα από την δουλειά μου και έτρεχε να με προϋπαντήσει. Μη γνωρίζοντας καθόλου από γάτες, για να πω την αλήθεια προτιμούσα πάντα τους σκύλουσ και μάλιστα τους μαγαλόσωμους, την είχα βγάλει Χιόνα λόγω χρώματος. Η Χιόνα λοιπόν, όταν έλειπα διακοπές ή για κάποιους λόγους δεν την είχα ταϊσει εξαφανιζόταν από την γειτονιά και δεν έτρωγε από κανέναν άλλο με αποτέλεσμα να παραμένει κοκκαλιάρα. Πριν από 25 περίπου ημέρες με πήρε η ανηψιά μου τηλέφωνο κλαίγοντας και μου είπε ότι πηγαίνοντας το σκυλάκι της βόλτα, βρήκε τη Χιόνα ακίνητη και σε κακά χάλια κάτω από ένα θάμνο στο πάρκο που έχουμε μπροστά στο σπίτι. Γυρνόντας σπίτι από το γραφείο την βρήκα κοκκαλιασμένη, ακίνητη, μέσα σε εμετά και μύξες και την πήρα και την πήγα στο γιατρό του yorkshire terrier που έχουμε. Αφού την εξέτασε μου είπε ότι έχει βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα και ότι δύσκολα θα γίνει καλά και ότι δεν είναι θυληκό αλλά αρσενικό γατάκι! Τόσο άσχετη εγώ δεν ήξερα ότι τα αρσενικά γατάκια έχουν εσωτερικά το .....! Ο Χιόνης τελικά, έμεινε στο κτηνιατρείο για 13 ημέρες, έκανε όλη την απαραίτητη θεραπεία και πηγαίνοντας να τον πάρω αντίκρυσα ένα εντελώς διαφορετικό γατάκι. Πανέμορφος, ολόλευκος, πεντακάθαρος, πιο παχύς, με καθαρά φωτεινά καταπράσινα ματάκια. Τον πήρα σπίτι, αλλά μη μπορώντας να τον κρατήσω γιατί ούτε ο άντρας μου ούτε η μητέρα μου τον θέλουν, τον έχω σ'ενα επιτάκι στον κήπο γύρω στα 15 τ.μ. με κρεββάτι και πολλά λουτρινα παιχνίδια όπου πάω καθημερινά μετά τη δοιυλειά και τον ταϊζω, αλλάζω την άμμο του και παίζω μαζί του. Είναι ένα πολύ ήρεμο γατάκι, ενός έτους περίπου, δεν γρατζουνάει (καταλαβαίνει όταν του λέω "μη" και σταματάει), είναι πολύ χαδιάρης και τώρα έπειτα από 10 ημέρες που το έχω κοντά μου έχει παχύνει και είναι κούκλος. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω από γάτες, αλλά νομίζω ότι δεν μπορεί να μείνει μέσα σ' αυτό το μικρό χώρο για πολύ ακόμα. Πρέπει να βρει ένα σπίτι με κάποιους που να τον θέλουν πραγματικά και να έχουν χρόνο και διάθεση για πολλά παιχνίδια. Έχω αρρωστήσει από το κλάμα τον τελευταίο καιρό και έχω χάσει τον ύπνο μου, γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα τον ξαναβγάλω στο δρόμο. Δεν του έχω βρει σπίτι ακόμα. Κανείς από τους γνωστούς μου δεν θέλει γάτα, είτε έχουν σκύλο στο σπίτι ή μικρά παιδιά. Το σπιτάκι που τον έχω τώρα είναι ο χώρος που παίζουν τα ανήψια μου με τους φίλους τους και τώρα έχω κάνει κατάλυψη. Να τον πάρω σπίτι αποκλείεται: θα πρέπει να διώξω ή τη μητέρα μου ή τον άντρα μου (ο σκύλος τα πάει καλά με τον Χιόνη!)και εγώ παρόλο που το αγαπάω και παίζω μαζί του όσο μπορώ, μετά ρίχνω όλα τα ρούχα πλυντήριο και κάνω μπάνιο με οινόπνευμα(!). Έχω, κακώς το ξέρω, μια φοβία με τις τρίχες της γάτας. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, έχω πονόλαιμο, φαγούρα και τσούξιμο στα μάτια οπότε φοβάμαι μήπως είμαι αλλεργική. Σκοπεύω να του ξεκινήσω σήμερα εμβόλια και σε καμία βδομάδα να τον στειρώσω. Μετά μάλλον αν δεν έχω βρει κάπου να το δώσω, μάλλον θα βάλω αγγελία. Τι προτείνετε να κάνω?![]()
![]()
![]()
Γλυκία μου που μένεις Ν.Σμύρνη μήπως είμαστε,γείτονες;Εγώ μένω Αρτάκης και Γρηγορίου του Ε αν θες την παίρνω, εγώ μια γάτα παραπάνω δεν με ενοχλεί!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για Πόπη: Πως θα 'θελα να είχα ένα και δύο και τρία και τέσσερα γατιά

"Γλυκία μου που μένεις Ν.Σμύρνη μήπως είμαστε,γείτονες;Εγώ μένω Αρτάκης και Γρηγορίου του Ε αν θες την παίρνω, εγώ μια γάτα παραπάνω δεν με ενοχλεί!"
Για Πόπη: Πως θα 'θελα να είχα ένα και δύο και τρία και τέσσερα γατιά![]()
Καλημέρα έχεις δίκιο παιδιά έχουμε γατία για τα παιδία δεν έχουμε!Μέχρι να μεγαλώσουν τα μικρά δηλαδή
Ismini
Διάσημο μέλος
Πολυ σωστα συμφωνω! Κουκλος ειναι!Όσο για τον Χίονη , έχω την εντύπωση ότι θα νιώθει φυλακισμένος σ'ενα δωμάτιο συνέχεια και εμένα να ασχολούμαι μαζί του μια ώρα το πολύ κάθε μέρα.
Επίσης, πριν τον δώσω, θα φροντίσω αυτοί που θα το πάρουν να έρθουν εδώ στο χώρο του, να δω πώς θα τους αντιμετωπίσει, αν θα τους πλησιάσει εύκολα και αν δω ότι είναι καλοί μαζί του θα τον δώσω.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα το πάρεις;Πάντως είναι τοσο μα τόσο ωραίος που πιστεύω οτι θα βρει σπίτι με λίγο ψάξιμο. Iντερνετ, αγγελίες σε E και TV Eθνος ή φωτογραφία σε pet shop μπορει να βοηθήσουν. Kαλή του τύχη.
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πόπι (εγώ η ξανθιά) δεν κατάλαβαΘα το πάρεις;
Πάντως είναι τοσο μα τόσο ωραίος που πιστεύω οτι θα βρει σπίτι με λίγο ψάξιμο. Iντερνετ, αγγελίες σε E και TV Eθνος ή φωτογραφία σε pet shop μπορει να βοηθήσουν. Kαλή του τύχη.
Έχω δώσει στην Ποπη το τηλέφωνό μου και είπαμε να μιλήσουμε για να έρθει να τον δει. Καλό θα είναι να έρθουν αρχικά σε επαφή στο χώρο που είναι. Δεν θέλω να τον ξεσπιτώσω από την μια στιγμή στην άλλη. Φοβαίμαι όμως, μήπως δεν τα πάει καλά με τ' άλλα γατάκια της.
Με τα παιδιά αντιθέτως έχει πολύ καλές σχέσεις. Ξέρω από τ' ανήψια μου.

Αν δεν γίνει κάτι με την Πόπη θα το κρατήσω μέχρι να βρω κάποιον που να τον θέλει για παρεϊτσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool