Τι να κάνω με τον Χιόνη;

Επιτέλους γύρισα! 1000 χιλιόμετρα πηγαινελα Αθήνα-Ηγουμενίτσα-Αθήνα σε 1,5 μέρα είναι θάνατος! Κυριολεκτικά αφού για κηδεία πήγα....
Πρωτη κίνηση με το που γύρισα να πάω να δω τον μικρό. Το τι παράπονα μου έκανε δεν φαντάζεστε. Και πάλι νιαουρίσματα και γκρίνια για να βγει έξω. Πόσο κρατάει αυτή η ιστορία με τον "οίστρο"? Δεν έχω ιδέα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πρεπει να τον στειρωσης οσο ειναι νωρις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό είναι σίγουρο. Απλά μου είπε ο γιατρός να περάσουν τουλάχιστον 2 εβδομάδες από τα εμβόλια που του έκανα, οπότε έχω ακόμα καιρό...:/:

Καμμία απάντηση ακόμα από τις αγγελίες που έχω βάλει! Τι απογοήτευση! Κι όλοι μου έλεγαν ότι τέτοιος κούκλος αποκλείεται να μη βρει σπίτι! :( :/: :(
Δεν ξέρω τι να κάνω πια! Στεναχωριέμαι τόσο πολύ που είναι όλη την ώρα μοναχούλης του! Σήμερα τα βρηκα όλα πεταμένα κάτω, τα παιχνίδια, την κουβερτούλα του, τα πάντα και με το που μπήκα άρχισε τα παράπονα....
Το μόνο καλό στην όλη ιστορία είναι ότι είναι εντελώς καλά πια και από εκεί που ήταν κοκκαλιάρικο άρρωστο γατούλι έχει γίνει θρεφτάρι:up:
Ο άντρας μου που είχες μέρες να τον δει, τον είδε και τρόμαξε! Μου τον είπε "δαμάλι"!!!:lol: :lol: :lol: Αν ισχύει αυτό που λένε για τη στείρωση, τότε αν κάνει θα γίνει μπαλονάκι!!!

Υπομονη θα βρεθει σπιτι για τον Χιονη!:)
Την Κυριακη που περασε δεν ηταν στο "Εψιλον" παντως.
Το θεμα ειναι να βρεθει ΚΑΛΟ σπιτι. (Το ευχομαι!)
Και μετα τη στειρωση αν τρωει λιγοτερο δεν θα γινει μπαλονακι!

Τι να κάνει ο κακομοιρούλης μου? Όλη μέρα κλεισμένος σ' ένα δωμάτιο μόνος του, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τρώει. Και να φανταστείς ότι δεν του βάζω υπερβολικά πολύ φαγητό. Ένα μπωλ με ξηρά τροφή τρώει από το ένα απόγευμα που τον βλέπω μέχρι το άλλο. Άλλα όταν του βάζω πέφτει κυριολεκτικά με τα μούτρα!!!
Με μερικά διαλείματα μόνο για να μου τριφτεί και να τον χαϊδέψω...:P

Στον κτηνιατρο εβαλες αγγελια?

Παντού! Interpet,MyCat, Εψιλον (δεν έχει μπει ακόμα), κτηνίατρο, σε petshop της περιοχής μου. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πια....
Απλά περιμένω:(

Μήπως ξέρει κανείς τι έγινε η POPI? Είχε πει ότι τον θέλει και ότι θα έρθει να τον δει, αλλά έχω ν'ακούσω νέα της, ή μάλλον να διαβάσω νέα της στο forum, από 30/11. Χάθηκε!!!

Έγραψα και στην άλλη αγγελία της Όλγας ότι θα ήθελα να τον πάρω ή αυτόν ή κάποιο άλλο μικρό. Περιμένω τη γνώμη σας.

Έγραψα και στην άλλη αγγελία της Όλγας ότι θα ήθελα να τον πάρω ή αυτόν ή κάποιο άλλο μικρό. Περιμένω τη γνώμη σας.
Δηλαδη να παρεις και αλλο γατακι?

Η γνωμη μου ειναι οτι το καθενα εχει τα υπερ και τα κατα του.
Παιξε το κορωνα γραμματα!
Δεν ξερω επισης εαν μπορεις να παρεις καποιο δοκιμαστικα.

Θέλεις να έρθεις να τον δεις? Θα μπορούσες ίσως να φέρεις και τον μικρό Μέμο μαζί να δούμε πώς θα τα πάνε. Με μικρόσωμο σκύλο το yorkshire terrier της αδελφής μου τα πάει μια χαρά. Με γατάκι δεν ξέρω τι να σου πω. Είναι πολύ ήσυχος γενικά, να φαντάστείς δεν έχω παρά μια γρατζουνιά τόσο καιρό κι αυτή κατά λαθος. Θα σου στείλω με PM το κινητό μου να με πάρεις:)

Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε!!!

Ναι, θα το ήθελα πολύ! Το πρόβλημα είναι ότι πριν το σαβ/κο δε μου επιτρέπει ο γιατρός να βγω από το σπίτι (λόγω της περιπέτειας που είχα με τη λοίμωξη του αναπνευστικού). Τον βλέπω τον χιόνη κάθε μέρα στις φωτογραφίες και λιγώνω! Κάθε πρωί που μπαίνω κοιτάω με αγωνία μήπως κάποιος τον πήρε κι όταν βλέπω πως όχι, λέω "λες να είναι το τυχερό μου, να περιμένει εμένα;"...
Στείλε μου το τηλέφωνο να σε πάρω να κανονίσουμε!

Ο.Κ. Memy σου έστειλα ΡΜ. Αφού είσαι Γλυφάδα, αν τελικά τον πάρεις ίσως μ΄αφήνεις να έρχομαι να τον βλέπω :up:

ΜΠΡΑΒΟ!!! :) Άντε, μακάρι να πετύχει το προξενιό!

Εκτός του ότι μ'αρέσει πολύ αυτός ο γατούλης, σκέφτομαι ότι θα είναι καλύτερα να πάρω αυτόν που είναι μεγάλος και δύσκολα θα βρει σπίτι, παρά ένα μωράκι που όσο να'ναι υιοθετείται πιο εύκολα.
Εντωμεταξύ θέλει και μια φίλη μου γατάκι, έχει ξετρελαθεί με τον Μέμο αλλά κι αυτή θέλει μωρό.
Να της προτείνω το δικό σου Όλγα; Πώς είναι, δώσε μου μια περιγραφή, φύλο, ηλικία χρώμα!

Eυχομαι κι εγώ να ευωδοθεί το προξενιό. Και μακάρι να βρει σπίτι και το γατάκι της Όλγας! Κρίμα που δεν μπορώ να πάρω κι εγώ δεύτερο γατάκι. Ο Σάκης θα κατενθουσιαζόταν :(

Και εγω, μακαρι να μπορουσα να παρω κι αλλο μεσα στο σπιτι, αλλα ο πατερας μου θα με διωξει μαζι με τα γατια!!:(
Μπραβο σου memy που θες κι αλλο γατακι!!!!Εισαι πολυ καλη γατομαμα!:D

Πραγματικά! Μιλήσαμε με τη Μεμη και μάλλον θα της πάω τον Χιόνη αμέσως μόλις του κάνω στείρωση να τον κρατήσει και να δούμε πως θα τα πάει με τον μικρό Μέμο. Θα συνεννοηθώ με τον γιατρό για το πότε θα την κάνουμε.
Κάτι έγινε σήμερα. Αμέσως μετά την Μέμη με πήραν άλλα 2 τηλέφωνα από κάποιους που τον είδαν στο Interpet. Ο ένας ο νεαρός μάλιστα, έδειξε να απογοητεύτηκε πολύ που του είπα ότι μάλλον θα τον δώσω σε κάποια κοπέλα που τον ζήτησε. Μου είπε να κρατήσω το τηλ.του και αν δεν γίνει κάτι να τον πάρω. Θα δούμε:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back