aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πρωτη κίνηση με το που γύρισα να πάω να δω τον μικρό. Το τι παράπονα μου έκανε δεν φαντάζεστε. Και πάλι νιαουρίσματα και γκρίνια για να βγει έξω. Πόσο κρατάει αυτή η ιστορία με τον "οίστρο"? Δεν έχω ιδέα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Δεν ξέρω τι να κάνω πια! Στεναχωριέμαι τόσο πολύ που είναι όλη την ώρα μοναχούλης του! Σήμερα τα βρηκα όλα πεταμένα κάτω, τα παιχνίδια, την κουβερτούλα του, τα πάντα και με το που μπήκα άρχισε τα παράπονα....
Το μόνο καλό στην όλη ιστορία είναι ότι είναι εντελώς καλά πια και από εκεί που ήταν κοκκαλιάρικο άρρωστο γατούλι έχει γίνει θρεφτάρι
Ο άντρας μου που είχες μέρες να τον δει, τον είδε και τρόμαξε! Μου τον είπε "δαμάλι"!!!
Αν ισχύει αυτό που λένε για τη στείρωση, τότε αν κάνει θα γίνει μπαλονάκι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Την Κυριακη που περασε δεν ηταν στο "Εψιλον" παντως.
Το θεμα ειναι να βρεθει ΚΑΛΟ σπιτι. (Το ευχομαι!)
Και μετα τη στειρωση αν τρωει λιγοτερο δεν θα γινει μπαλονακι!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Με μερικά διαλείματα μόνο για να μου τριφτεί και να τον χαϊδέψω...

Ismini
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Απλά περιμένω

Μήπως ξέρει κανείς τι έγινε η POPI? Είχε πει ότι τον θέλει και ότι θα έρθει να τον δει, αλλά έχω ν'ακούσω νέα της, ή μάλλον να διαβάσω νέα της στο forum, από 30/11. Χάθηκε!!!
memy
Νεοφερμένο μέλος
Δηλαδη να παρεις και αλλο γατακι?Έγραψα και στην άλλη αγγελία της Όλγας ότι θα ήθελα να τον πάρω ή αυτόν ή κάποιο άλλο μικρό. Περιμένω τη γνώμη σας.
Ismini
Διάσημο μέλος
Παιξε το κορωνα γραμματα!
Δεν ξερω επισης εαν μπορεις να παρεις καποιο δοκιμαστικα.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έγραψα και στην άλλη αγγελία της Όλγας ότι θα ήθελα να τον πάρω ή αυτόν ή κάποιο άλλο μικρό. Περιμένω τη γνώμη σας.
Θέλεις να έρθεις να τον δεις? Θα μπορούσες ίσως να φέρεις και τον μικρό Μέμο μαζί να δούμε πώς θα τα πάνε. Με μικρόσωμο σκύλο το yorkshire terrier της αδελφής μου τα πάει μια χαρά. Με γατάκι δεν ξέρω τι να σου πω. Είναι πολύ ήσυχος γενικά, να φαντάστείς δεν έχω παρά μια γρατζουνιά τόσο καιρό κι αυτή κατά λαθος. Θα σου στείλω με PM το κινητό μου να με πάρεις

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
memy
Νεοφερμένο μέλος
Στείλε μου το τηλέφωνο να σε πάρω να κανονίσουμε!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντε, μακάρι να πετύχει το προξενιό!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memy
Νεοφερμένο μέλος
Εντωμεταξύ θέλει και μια φίλη μου γατάκι, έχει ξετρελαθεί με τον Μέμο αλλά κι αυτή θέλει μωρό.
Να της προτείνω το δικό σου Όλγα; Πώς είναι, δώσε μου μια περιγραφή, φύλο, ηλικία χρώμα!
anabou
Διάσημο μέλος

Μπραβο σου memy που θες κι αλλο γατακι!!!!Εισαι πολυ καλη γατομαμα!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κάτι έγινε σήμερα. Αμέσως μετά την Μέμη με πήραν άλλα 2 τηλέφωνα από κάποιους που τον είδαν στο Interpet. Ο ένας ο νεαρός μάλιστα, έδειξε να απογοητεύτηκε πολύ που του είπα ότι μάλλον θα τον δώσω σε κάποια κοπέλα που τον ζήτησε. Μου είπε να κρατήσω το τηλ.του και αν δεν γίνει κάτι να τον πάρω. Θα δούμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool