aspasiapef
Διάσημο μέλος
ναι,αμε,εγω μπορω το αλλο Σαββατοαντε,να δω τα γατουλινια σου και τα ενυδρεια!!η Ασπασια ποια ειναι
?
Εγώ καλέ! Η μαμά του Χιόνη. Η νυν δηλαδή, γιατί από Δευτέρα μαμά είναι η Μέμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ καλέ! Η μαμά του Χιόνη. Η νυν δηλαδή, γιατί από Δευτέρα μαμά είναι η Μέμη![]()
![]()
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σήμερα έφυγα πιο νωρίς από το γραφείο κι έτσι πήγα να δω τι κάνει ο Χιόνης νωρίτερα από ότι συνήθως. Τελικά ανακάλυψα την πηγή του εκνευρισμού του, εκτός από τον οίστρο δηλαδή. Έχουμε οικοδομή δίπλα και την ώρα που κατέβηκα στον κήπο ρίχνανε μπετά. Με το που άκουγε ο Χιόνης τους εργατες να φωνάζουν και τη φασαρία από το μπετόν που έριχναν πεταγόταν πάνω και νιαούριζε εκνευρισμενα. Πώς να είναι ήρεμος ο ταλαίπωρος ο μικρούλης μου. Από τη μια οι γάτες που τριγυρνάνε στον κήπο και τη στέγη απ΄την άλλη η φασαρία και η μοναξιά όλη μέρα. Σύντομα θα τελειώσει το μαρτύριο του. Από Δευτέρα που θα τον πάρει η Μέμη οπότε τέλος οι γάτες -εκτός από τον μικρό Μέμο- και η πολλή φασαρία

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έχει καποιος/καποια από εσάς εμπειρία με δικό του γατάκι να μου πει πως ήταν μετά? Πόναγε? Κι αν ναι, πόσο καιρό έκανε να συνέλθει....
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
Εγώ στον δικό μου τον γατούλη όταν τον στείρωσα (πριν από 8 χρόνια), θυμάμαι κάτι ράμματα στο όσχεο, που όμως σύντομα έπεσαν μόνα τους. Ο γάτος πάντως ήταν μια χαρά από την επόμενη κιόλας μέρα της στείρωσης.Οι αρσενικοί δεν έχουν ούτε ράμματα ούτε τίποτα.
anabou
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Tο καλύτερο έκανες γι αυτόν. Oλα καλά θα πάνε και με τον Mέμο μια χαρά θα είναι. Kαι η στείρωση στα αγοράκια είναι κάτι το ελαφρύ 
χριστινα
Διάσημο μέλος

memy
Νεοφερμένο μέλος
@Ασπασία: εσύ πρέπει να ξε-αγχώνεις εμένα, όχι να με αγχώνεις περισσότερο!!! Έλα, πλάκα κάνω, μια χαρά θα είμαστε, nothing to worry about!
@ everydody: εγώ τώρα τα βλέπω όλα ροζ, ΔΙΟΤΙ ο Δημήτρης έκατσε πολύ ώρα εδώ σήμερα και μιλήσαμε και του έλεγα για τα γατάκια, ότι θα πρέπει να τα παρω την Κυριακή, και τον Χιόνη και το άλλο για τη φίλη μου, και μου είπε "δε θέλω να μου κουράζεσαι, θα σε πάω εγώ!" ΑΚΟΥΤΕ;;; Τι άλλο να ζητήσω από τη ζωή ετούτη Θεέ μου; Αύριο βράδυ θα με βγάλει για φαγητό! Είπε ότι η πρώτη μου έξοδος θέλει να είναι μαζί του, για να με προσέχει και να μη με αφήνει να καπνίζω!!!

Πολυ ενθουσιαστηκα τωρα!!!!!!!

χριστινα
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
@ anabou: από μένα θα μαθαίνει νέα βρε, όχι από την Μάριελ!
@Ασπασία: εσύ πρέπει να ξε-αγχώνεις εμένα, όχι να με αγχώνεις περισσότερο!!! Έλα, πλάκα κάνω, μια χαρά θα είμαστε, nothing to worry about!
@ everydody: εγώ τώρα τα βλέπω όλα ροζ, ΔΙΟΤΙ ο Δημήτρης έκατσε πολύ ώρα εδώ σήμερα και μιλήσαμε και του έλεγα για τα γατάκια, ότι θα πρέπει να τα παρω την Κυριακή, και τον Χιόνη και το άλλο για τη φίλη μου, και μου είπε "δε θέλω να μου κουράζεσαι, θα σε πάω εγώ!" ΑΚΟΥΤΕ;;; Τι άλλο να ζητήσω από τη ζωή ετούτη Θεέ μου; Αύριο βράδυ θα με βγάλει για φαγητό! Είπε ότι η πρώτη μου έξοδος θέλει να είναι μαζί του, για να με προσέχει και να μη με αφήνει να καπνίζω!!!![]()
Μέμη μου ελπίζω ότι θα πανε όλα καλά! Και με το Χιονη και με το φυσιοθεραπευτή. Και μπράβο του που σε προσέχει και κυρίως που δε σ'αφήνει να καπνίζεις!!!

Υ.Γ. Άστο να πάει να πνιγεί το τσιγάρο. Καπνίστρια στο λέει. Τα πνευμονάκια σου τώρα είναι μικρού παιδιού. Είσαι ξαναγεννημένη είπαμε!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Τώρα-που-πήρα-φόρα.219470/) δεν είχα διάθεση να κάνω τίποτα. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να κατέβω να δω τον Χιονούλη μου. Του έβγαλα και μερικές καινουργιες φωτογραφίες να τον δείτε. Μέμυ δεν ξερω για τον Δημήτρη πώς είναι, πάντως ο άλλος νέος άνδρας της ζωής σου είναι κούκλος!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
αντε,να δω τα γατουλινια σου και τα ενυδρεια!!η Ασπασια ποια ειναι