Τι να κάνω με τον Χιόνη;

ναι,αμε,εγω μπορω το αλλο Σαββατο;) αντε,να δω τα γατουλινια σου και τα ενυδρεια!!η Ασπασια ποια ειναι:rolleyes: ?

Εγώ καλέ! Η μαμά του Χιόνη. Η νυν δηλαδή, γιατί από Δευτέρα μαμά είναι η Μέμη:) :) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

23:15! Μόλις τελείωσα τις δουλειές μου. Όλο και πιο αργά κάθε μέρα.:(
Σήμερα έφυγα πιο νωρίς από το γραφείο κι έτσι πήγα να δω τι κάνει ο Χιόνης νωρίτερα από ότι συνήθως. Τελικά ανακάλυψα την πηγή του εκνευρισμού του, εκτός από τον οίστρο δηλαδή. Έχουμε οικοδομή δίπλα και την ώρα που κατέβηκα στον κήπο ρίχνανε μπετά. Με το που άκουγε ο Χιόνης τους εργατες να φωνάζουν και τη φασαρία από το μπετόν που έριχναν πεταγόταν πάνω και νιαούριζε εκνευρισμενα. Πώς να είναι ήρεμος ο ταλαίπωρος ο μικρούλης μου. Από τη μια οι γάτες που τριγυρνάνε στον κήπο και τη στέγη απ΄την άλλη η φασαρία και η μοναξιά όλη μέρα. Σύντομα θα τελειώσει το μαρτύριο του. Από Δευτέρα που θα τον πάρει η Μέμη οπότε τέλος οι γάτες -εκτός από τον μικρό Μέμο- και η πολλή φασαρία:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω απίστευτο άγχος για το πως θα τα πάνε η Μέμη με το Χιόνη! Δεν θέλω να τον ξεσπιτώσω αλλά δεν ξέρω τι να κάνω! Ήδη του έχουν συμβεί πολλές αλλαγές: από τον δρόμο πήγε 13 μέρες στο γιατρό κλεισμένος σε κλουβί, μετά 3 βδομάδες σε μένα στο σπιτάκι του κήπου, τώρα η στείρωση και η "υιοθεσία" από τη Μέμη. Δεν ξέρω πως θα του φανεί.Νιώθω τύψεις που τον εγκταλείπω και φοβάμαι για την στείρωση (εντάξει, ξέρω ότι είναι για καλό), αλλά δεν θα πονάει μετά ο κακομοιρούλης μου? :/: :/: :/: :( :( :(
Έχει καποιος/καποια από εσάς εμπειρία με δικό του γατάκι να μου πει πως ήταν μετά? Πόναγε? Κι αν ναι, πόσο καιρό έκανε να συνέλθει....

Μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε ! Μετα την στειρωση ειναι λιγο ζαλισμενα απο την ναρκωση αλλα τα αρσενικα εχουν το προνομιο να μην πονανε η επεμβαση ειναι απλη και οχι οπως των θυληκων οπου ειναι πιο πολυπλοκα τα πραγματα Εμεις εχουμ εναμιση μηνα που στειρωσαμε τον Περση ηταν μονο ζαλισμενος ολο το απογευμα την επομενη μια χαρα

Και την σαρδελα την στειρωσαμε προσφατα. Την ιδια μερα με την γιωτα. Την αφησαμε μια μερα στο γιατρο για να την προσεξει καλυτερα! Στα αρσενικα ουτε ραμματα δεν κανουν. Μονο ζαλιζονται λιγο απο την ναρκωση, δεν νομιζω να πονανε!

Το ελπίζω γιατί νιώθω λες και θα μου κάνουν εμένα! Πονάω προκαταβολικά....:(

Ασπασία, καταρχήν δεν τον εγκαταλείπεις. Όλα για το καλό του γίνονται και εξάλλου από την Μαριέλ θα μαθαίνεις και νέα του. Επίσης για την στείρωση μην ανησυχείς μόνο μέχρι να του περάσει η νάρκωση είναι. Οι αρσενικοί δεν έχουν ούτε ράμματα ούτε τίποτα.

Οι αρσενικοί δεν έχουν ούτε ράμματα ούτε τίποτα.
Εγώ στον δικό μου τον γατούλη όταν τον στείρωσα (πριν από 8 χρόνια), θυμάμαι κάτι ράμματα στο όσχεο, που όμως σύντομα έπεσαν μόνα τους. Ο γάτος πάντως ήταν μια χαρά από την επόμενη κιόλας μέρα της στείρωσης.

Εγώ όσο και να κοίταξα δεν είδα κάτι! Βέβαια δεν φημίζομαι για την όρασή μου ...

Για τα ραματα ειναι αναλογα με την τεχνικη που εφαρμοζει ο χειρουργος στο συγκεκριμενο Αλλοι βαζουν ραματα και αλλοι το αφηνουν να δεσει μονο του. Κι εμεις δεν ειχαμε ραματα

Mην στενοχωριέσαι, βρε :) Tο καλύτερο έκανες γι αυτόν. Oλα καλά θα πάνε και με τον Mέμο μια χαρά θα είναι. Kαι η στείρωση στα αγοράκια είναι κάτι το ελαφρύ :happy:

Στα αγοράκια είναι απλή η στείρωση. Κι ο δικός μου την επομενη μερα ήταν μια χαρα! Τα ράμματα έπεσαν μόνα τους μετά από κάποιες ημέρες. Μην ανησυχείς :)

@ anabou: από μένα θα μαθαίνει νέα βρε, όχι από την Μάριελ!

@Ασπασία: εσύ πρέπει να ξε-αγχώνεις εμένα, όχι να με αγχώνεις περισσότερο!!! Έλα, πλάκα κάνω, μια χαρά θα είμαστε, nothing to worry about!

@ everydody: εγώ τώρα τα βλέπω όλα ροζ, ΔΙΟΤΙ ο Δημήτρης έκατσε πολύ ώρα εδώ σήμερα και μιλήσαμε και του έλεγα για τα γατάκια, ότι θα πρέπει να τα παρω την Κυριακή, και τον Χιόνη και το άλλο για τη φίλη μου, και μου είπε "δε θέλω να μου κουράζεσαι, θα σε πάω εγώ!" ΑΚΟΥΤΕ;;; Τι άλλο να ζητήσω από τη ζωή ετούτη Θεέ μου; Αύριο βράδυ θα με βγάλει για φαγητό! Είπε ότι η πρώτη μου έξοδος θέλει να είναι μαζί του, για να με προσέχει και να μη με αφήνει να καπνίζω!!! :P

ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΜΥ!!!!!!!!!!!!!!:up: :up: :up:
Πολυ ενθουσιαστηκα τωρα!!!!!!!:up: :up: :up:

Μπράβο πραγματικά!!! :up:

:up::up::up::up:

@ anabou: από μένα θα μαθαίνει νέα βρε, όχι από την Μάριελ!

@Ασπασία: εσύ πρέπει να ξε-αγχώνεις εμένα, όχι να με αγχώνεις περισσότερο!!! Έλα, πλάκα κάνω, μια χαρά θα είμαστε, nothing to worry about!

@ everydody: εγώ τώρα τα βλέπω όλα ροζ, ΔΙΟΤΙ ο Δημήτρης έκατσε πολύ ώρα εδώ σήμερα και μιλήσαμε και του έλεγα για τα γατάκια, ότι θα πρέπει να τα παρω την Κυριακή, και τον Χιόνη και το άλλο για τη φίλη μου, και μου είπε "δε θέλω να μου κουράζεσαι, θα σε πάω εγώ!" ΑΚΟΥΤΕ;;; Τι άλλο να ζητήσω από τη ζωή ετούτη Θεέ μου; Αύριο βράδυ θα με βγάλει για φαγητό! Είπε ότι η πρώτη μου έξοδος θέλει να είναι μαζί του, για να με προσέχει και να μη με αφήνει να καπνίζω!!! :P

Μέμη μου ελπίζω ότι θα πανε όλα καλά! Και με το Χιονη και με το φυσιοθεραπευτή. Και μπράβο του που σε προσέχει και κυρίως που δε σ'αφήνει να καπνίζεις!!!:lol:

Ποιος στη χάρη σου. Γάτος και άντρας στο σπίτι με τη μία. Τώρα θα προκαλούσα τη μοίρα σου εαν σου έλεγα να του προτείνεις να φάτε σπίτι σου (να μη βγείς και έξω βράδυ), να δεις και πως τα πάει στη κουζίνα. Τα βασικά στην αρχή, φαί, πιάτα άντε και λίγο σίδερο. Και εσένα να μη σου αρέσει να σου σιδερώνουν υπάρχουν εδώ ψυχές σιδεροχτυπημένες που εκλιπαρούν για ένα σίδερο βοηθείας. Τώρα που μοιάζει να σου 'κατσε η καλή!:rolleyes: :redface: :rolleyes:
Υ.Γ. Άστο να πάει να πνιγεί το τσιγάρο. Καπνίστρια στο λέει. Τα πνευμονάκια σου τώρα είναι μικρού παιδιού. Είσαι ξαναγεννημένη είπαμε!!!:baby:

Με τόσα νέυρα που έχω σήμερα (για το λόγο βλ.
https://www.mypetz.gr/threads/Τώρα-που-πήρα-φόρα.219470/) δεν είχα διάθεση να κάνω τίποτα. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να κατέβω να δω τον Χιονούλη μου. Του έβγαλα και μερικές καινουργιες φωτογραφίες να τον δείτε. Μέμυ δεν ξερω για τον Δημήτρη πώς είναι, πάντως ο άλλος νέος άνδρας της ζωής σου είναι κούκλος!!!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back