aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!καλα να περασετε και στο γευμα με το Δημητρη...
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πριν από λίγο κατέβηκα να του βάλω φαγητό και να πάιξω λίγο μαζί του, Είπα μάλιστα να καθαρίζω λίγο,γιατί από τότε που είναι εκεί μόνο μια φορά εχω βάλει ηλεκτρική σκούπα κι έγινε χαμός. Και τωρα πάλι τα ίδια. Με το που εβαλα ηλεκτρική, έτρεχε πανικόβλητος πάνω κατω ψάχνοντας μέρος να κρυφτεί!!!
Ο καημενούλης μου, λέτε να του μείνει τραύμα? Η Μέμη μάλλον δεν θα μπορέσει να ερθει σήμερα να τον δει γιατί είνια λίγο αδιάθετη. Ελπίζω να μην του πεσουν βαριά αύριο, η στείρωση και η μετακόμηση σε ξένο περιβάλλον.... Καλό θα ήταν να την έχει δει και να έχει παίξει λίγο μαζί της πριν τον πάω σπίτι της, αλλά τι νακάνουμε...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Γι'αυτό είχαμε πει με τη Μέμη να της τον πάω μόλις τον πάρω από το γιατρό. Βέβαια είχαμε πει ότι θα ερχόταν να τον δει πρώτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Θα τον πάω λοιπόν αύριο και θα κάτσω λίγο μαζί τους να δω αντιδράσεις.

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
memy
Νεοφερμένο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;....![]()
Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση...
Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει????
Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!....
Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο!
Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό!
(Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?)
Ismini
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...)
Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει....
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο???
"Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????"
Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool