aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2006 στις 23:30 Η aspasiapef: #121 10-11-06 23:30 Προσπάθησα να βάλω και τις υπόλοιπες αλλά δε γίνεται... Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2006 στις 23:34 Η aspasiapef: #122 10-11-06 23:34 Μαμα Φρόσω τι γίνεται? Γιατί δε μου παίρνει τις φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2006 στις 23:44 Η aspasiapef: #123 10-11-06 23:44 Ελπίζω αυτή να εμφανιστεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2006 στις 00:03 Η anabou έγραψε: #124 11-11-06 00:03 Κούκλος ο Χιόνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2006 στις 17:20 Η yasmin1gr: #125 11-11-06 17:20 Αντεμπραβο σας. να δουμε ποιος θα παρει τωρα και το δικο μου το μελινακι το προτεινα σε πολους αλλα καμια απαντηση ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Mariel έγραψε: #126 11-11-06 21:24 αχ,μπραβο,πολυ καλα νεα !!!καλα να περασετε και στο γευμα με το Δημητρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:02 Η aspasiapef: #127 12-11-06 17:02 Ο Χιόνης κλαίει συνέχεια, μου το είπε και η θεία μου που μένει στο ισόγειο και τον ακούει περισσότερο και δείχνει να του έχει κοπεί λίγο η όρξη. Να καταλαβαίνει οτι από αύριο δεν θα είναι πια εδώ ή απλά να διαμαρτύρεται για το ότι είναι κλεισμένος σχεδόν ένα μήνα σε ένα δωμάτιο 3 Χ 4? Ποιος ξέρει! Μέχρι και ο άντρας μου τον λυπήθηκε και μου είπε να τον αφήεουμε να βγει έξω έστω και με λουράκι... Άσχετο, αλλά υπάρχουν λουράκια για γάτες? Όχι δεν εννοώ περιλαίμιο, αυτό το ξέρω.. Πριν από λίγο κατέβηκα να του βάλω φαγητό και να πάιξω λίγο μαζί του, Είπα μάλιστα να καθαρίζω λίγο,γιατί από τότε που είναι εκεί μόνο μια φορά εχω βάλει ηλεκτρική σκούπα κι έγινε χαμός. Και τωρα πάλι τα ίδια. Με το που εβαλα ηλεκτρική, έτρεχε πανικόβλητος πάνω κατω ψάχνοντας μέρος να κρυφτεί!!! Ο καημενούλης μου, λέτε να του μείνει τραύμα? Η Μέμη μάλλον δεν θα μπορέσει να ερθει σήμερα να τον δει γιατί είνια λίγο αδιάθετη. Ελπίζω να μην του πεσουν βαριά αύριο, η στείρωση και η μετακόμηση σε ξένο περιβάλλον.... Καλό θα ήταν να την έχει δει και να έχει παίξει λίγο μαζί της πριν τον πάω σπίτι της, αλλά τι νακάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:08 Η aspasiapef: #128 12-11-06 17:08 Να και μερικές ακόμα φωτογραφίες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:13 Η Mariel έγραψε: #129 12-11-06 17:13 ειναι ενας κουκλος Ασπασια...απο οταν ειδα το θεμα σου ευχομουν να εμενα μονη μου για να τον παρω...μην ανησυχεις για αυριο,ολα θα πανε καλα...ναι,υπαρχουν ειδικα λουρακια για γατες στα πετ-σοπς.μπορειςνα δοκιμασεις,καποιες γατες δεν τα δεχονται ευκολα,καποιες αλλες ομωςδεν εχουν προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:12 Η sardela έγραψε: #130 12-11-06 21:12 Το λουρακι για μικρους σκυλους(αυτο που περνιεται κατω απο το στερνο)κανει για γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:53 Η yasmin1gr: #131 12-11-06 21:53 Εγω χρησιμοποιω σαμαρακι το περνεις απο πετ σοπ και ειναι πολυ αποτελεσματικο η αληθεια ειναι οτι στειρωση και μετακινηση καλο θα ηταν να γινουν με καμια μερα διαφορα γιατι συνηθως μετα στη στειρωση για να συνερθουν απο την αναισθησια θελουν ησηχο περιβαλλον και ζεστη οσο για την ηλεκτρικη θα συνηθισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:54 Η nena έγραψε: #132 12-11-06 21:54 Για Ασπασία: Συγνώμη γιατί δε κατάλαβα. Ο Χιόνης θα φύγει αμέσως μετά τη στείρωση του; Ίσως θα ήταν σκόπιμο ένα διάστημα ακόμα να το περάσετε μαζί εαν βέβαια μπορείς να το αντέξεις (εννοώ το πρόβλημα μα την αλλεργία σου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 22:12 Η aspasiapef: #133 12-11-06 22:12 Δεν έχω πρόβλημα να τον κρατήσω κι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι όπως είπε ο κτηνίατρος (και η Yasmin) θα πρέπει να είναι σε ήσυχο και ζεστό περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή είναι στο σπιτάκι του κήπου που έχει υγρασία και δεν έχει θέρμανση. Ναι μεν είναι σε κλειστό χώρο κι έχει εκτός από το κρεββάτι που κοιμάται και μάλλινη κουβερτούλα, αλλά δεν θα έχει αρκετή ζέστη από αύριο που χειροτερεύει ο καιρός, ούτε ησυχία με την οικοδομή δίπλα και τις γάτες να τριγυρίζουν στη στέγη.... Γι'αυτό είχαμε πει με τη Μέμη να της τον πάω μόλις τον πάρω από το γιατρό. Βέβαια είχαμε πει ότι θα ερχόταν να τον δει πρώτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Θα τον πάω λοιπόν αύριο και θα κάτσω λίγο μαζί τους να δω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 01:16 Η Mariel έγραψε: #134 13-11-06 01:16 καλη τυχη για αυριο!!κρατα μας ενημερους!πολλα φιλια στον Χιονη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 02:11 Η ladycat έγραψε: #135 13-11-06 02:11 της πηρα της φοτο κ τις εδωσα κιολας στο μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memy Νεοφερμένο μέλος Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η memy έγραψε: #136 13-11-06 09:43 Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσπάθησα να βάλω και τις υπόλοιπες αλλά δε γίνεται... Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2006 στις 23:34 Η aspasiapef: #122 10-11-06 23:34 Μαμα Φρόσω τι γίνεται? Γιατί δε μου παίρνει τις φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2006 στις 23:44 Η aspasiapef: #123 10-11-06 23:44 Ελπίζω αυτή να εμφανιστεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2006 στις 00:03 Η anabou έγραψε: #124 11-11-06 00:03 Κούκλος ο Χιόνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2006 στις 17:20 Η yasmin1gr: #125 11-11-06 17:20 Αντεμπραβο σας. να δουμε ποιος θα παρει τωρα και το δικο μου το μελινακι το προτεινα σε πολους αλλα καμια απαντηση ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Mariel έγραψε: #126 11-11-06 21:24 αχ,μπραβο,πολυ καλα νεα !!!καλα να περασετε και στο γευμα με το Δημητρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:02 Η aspasiapef: #127 12-11-06 17:02 Ο Χιόνης κλαίει συνέχεια, μου το είπε και η θεία μου που μένει στο ισόγειο και τον ακούει περισσότερο και δείχνει να του έχει κοπεί λίγο η όρξη. Να καταλαβαίνει οτι από αύριο δεν θα είναι πια εδώ ή απλά να διαμαρτύρεται για το ότι είναι κλεισμένος σχεδόν ένα μήνα σε ένα δωμάτιο 3 Χ 4? Ποιος ξέρει! Μέχρι και ο άντρας μου τον λυπήθηκε και μου είπε να τον αφήεουμε να βγει έξω έστω και με λουράκι... Άσχετο, αλλά υπάρχουν λουράκια για γάτες? Όχι δεν εννοώ περιλαίμιο, αυτό το ξέρω.. Πριν από λίγο κατέβηκα να του βάλω φαγητό και να πάιξω λίγο μαζί του, Είπα μάλιστα να καθαρίζω λίγο,γιατί από τότε που είναι εκεί μόνο μια φορά εχω βάλει ηλεκτρική σκούπα κι έγινε χαμός. Και τωρα πάλι τα ίδια. Με το που εβαλα ηλεκτρική, έτρεχε πανικόβλητος πάνω κατω ψάχνοντας μέρος να κρυφτεί!!! Ο καημενούλης μου, λέτε να του μείνει τραύμα? Η Μέμη μάλλον δεν θα μπορέσει να ερθει σήμερα να τον δει γιατί είνια λίγο αδιάθετη. Ελπίζω να μην του πεσουν βαριά αύριο, η στείρωση και η μετακόμηση σε ξένο περιβάλλον.... Καλό θα ήταν να την έχει δει και να έχει παίξει λίγο μαζί της πριν τον πάω σπίτι της, αλλά τι νακάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:08 Η aspasiapef: #128 12-11-06 17:08 Να και μερικές ακόμα φωτογραφίες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:13 Η Mariel έγραψε: #129 12-11-06 17:13 ειναι ενας κουκλος Ασπασια...απο οταν ειδα το θεμα σου ευχομουν να εμενα μονη μου για να τον παρω...μην ανησυχεις για αυριο,ολα θα πανε καλα...ναι,υπαρχουν ειδικα λουρακια για γατες στα πετ-σοπς.μπορειςνα δοκιμασεις,καποιες γατες δεν τα δεχονται ευκολα,καποιες αλλες ομωςδεν εχουν προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:12 Η sardela έγραψε: #130 12-11-06 21:12 Το λουρακι για μικρους σκυλους(αυτο που περνιεται κατω απο το στερνο)κανει για γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:53 Η yasmin1gr: #131 12-11-06 21:53 Εγω χρησιμοποιω σαμαρακι το περνεις απο πετ σοπ και ειναι πολυ αποτελεσματικο η αληθεια ειναι οτι στειρωση και μετακινηση καλο θα ηταν να γινουν με καμια μερα διαφορα γιατι συνηθως μετα στη στειρωση για να συνερθουν απο την αναισθησια θελουν ησηχο περιβαλλον και ζεστη οσο για την ηλεκτρικη θα συνηθισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:54 Η nena έγραψε: #132 12-11-06 21:54 Για Ασπασία: Συγνώμη γιατί δε κατάλαβα. Ο Χιόνης θα φύγει αμέσως μετά τη στείρωση του; Ίσως θα ήταν σκόπιμο ένα διάστημα ακόμα να το περάσετε μαζί εαν βέβαια μπορείς να το αντέξεις (εννοώ το πρόβλημα μα την αλλεργία σου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 22:12 Η aspasiapef: #133 12-11-06 22:12 Δεν έχω πρόβλημα να τον κρατήσω κι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι όπως είπε ο κτηνίατρος (και η Yasmin) θα πρέπει να είναι σε ήσυχο και ζεστό περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή είναι στο σπιτάκι του κήπου που έχει υγρασία και δεν έχει θέρμανση. Ναι μεν είναι σε κλειστό χώρο κι έχει εκτός από το κρεββάτι που κοιμάται και μάλλινη κουβερτούλα, αλλά δεν θα έχει αρκετή ζέστη από αύριο που χειροτερεύει ο καιρός, ούτε ησυχία με την οικοδομή δίπλα και τις γάτες να τριγυρίζουν στη στέγη.... Γι'αυτό είχαμε πει με τη Μέμη να της τον πάω μόλις τον πάρω από το γιατρό. Βέβαια είχαμε πει ότι θα ερχόταν να τον δει πρώτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Θα τον πάω λοιπόν αύριο και θα κάτσω λίγο μαζί τους να δω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 01:16 Η Mariel έγραψε: #134 13-11-06 01:16 καλη τυχη για αυριο!!κρατα μας ενημερους!πολλα φιλια στον Χιονη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 02:11 Η ladycat έγραψε: #135 13-11-06 02:11 της πηρα της φοτο κ τις εδωσα κιολας στο μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memy Νεοφερμένο μέλος Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η memy έγραψε: #136 13-11-06 09:43 Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαμα Φρόσω τι γίνεται? Γιατί δε μου παίρνει τις φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2006 στις 23:44 Η aspasiapef: #123 10-11-06 23:44 Ελπίζω αυτή να εμφανιστεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2006 στις 00:03 Η anabou έγραψε: #124 11-11-06 00:03 Κούκλος ο Χιόνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2006 στις 17:20 Η yasmin1gr: #125 11-11-06 17:20 Αντεμπραβο σας. να δουμε ποιος θα παρει τωρα και το δικο μου το μελινακι το προτεινα σε πολους αλλα καμια απαντηση ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Mariel έγραψε: #126 11-11-06 21:24 αχ,μπραβο,πολυ καλα νεα !!!καλα να περασετε και στο γευμα με το Δημητρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:02 Η aspasiapef: #127 12-11-06 17:02 Ο Χιόνης κλαίει συνέχεια, μου το είπε και η θεία μου που μένει στο ισόγειο και τον ακούει περισσότερο και δείχνει να του έχει κοπεί λίγο η όρξη. Να καταλαβαίνει οτι από αύριο δεν θα είναι πια εδώ ή απλά να διαμαρτύρεται για το ότι είναι κλεισμένος σχεδόν ένα μήνα σε ένα δωμάτιο 3 Χ 4? Ποιος ξέρει! Μέχρι και ο άντρας μου τον λυπήθηκε και μου είπε να τον αφήεουμε να βγει έξω έστω και με λουράκι... Άσχετο, αλλά υπάρχουν λουράκια για γάτες? Όχι δεν εννοώ περιλαίμιο, αυτό το ξέρω.. Πριν από λίγο κατέβηκα να του βάλω φαγητό και να πάιξω λίγο μαζί του, Είπα μάλιστα να καθαρίζω λίγο,γιατί από τότε που είναι εκεί μόνο μια φορά εχω βάλει ηλεκτρική σκούπα κι έγινε χαμός. Και τωρα πάλι τα ίδια. Με το που εβαλα ηλεκτρική, έτρεχε πανικόβλητος πάνω κατω ψάχνοντας μέρος να κρυφτεί!!! Ο καημενούλης μου, λέτε να του μείνει τραύμα? Η Μέμη μάλλον δεν θα μπορέσει να ερθει σήμερα να τον δει γιατί είνια λίγο αδιάθετη. Ελπίζω να μην του πεσουν βαριά αύριο, η στείρωση και η μετακόμηση σε ξένο περιβάλλον.... Καλό θα ήταν να την έχει δει και να έχει παίξει λίγο μαζί της πριν τον πάω σπίτι της, αλλά τι νακάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:08 Η aspasiapef: #128 12-11-06 17:08 Να και μερικές ακόμα φωτογραφίες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:13 Η Mariel έγραψε: #129 12-11-06 17:13 ειναι ενας κουκλος Ασπασια...απο οταν ειδα το θεμα σου ευχομουν να εμενα μονη μου για να τον παρω...μην ανησυχεις για αυριο,ολα θα πανε καλα...ναι,υπαρχουν ειδικα λουρακια για γατες στα πετ-σοπς.μπορειςνα δοκιμασεις,καποιες γατες δεν τα δεχονται ευκολα,καποιες αλλες ομωςδεν εχουν προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:12 Η sardela έγραψε: #130 12-11-06 21:12 Το λουρακι για μικρους σκυλους(αυτο που περνιεται κατω απο το στερνο)κανει για γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:53 Η yasmin1gr: #131 12-11-06 21:53 Εγω χρησιμοποιω σαμαρακι το περνεις απο πετ σοπ και ειναι πολυ αποτελεσματικο η αληθεια ειναι οτι στειρωση και μετακινηση καλο θα ηταν να γινουν με καμια μερα διαφορα γιατι συνηθως μετα στη στειρωση για να συνερθουν απο την αναισθησια θελουν ησηχο περιβαλλον και ζεστη οσο για την ηλεκτρικη θα συνηθισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:54 Η nena έγραψε: #132 12-11-06 21:54 Για Ασπασία: Συγνώμη γιατί δε κατάλαβα. Ο Χιόνης θα φύγει αμέσως μετά τη στείρωση του; Ίσως θα ήταν σκόπιμο ένα διάστημα ακόμα να το περάσετε μαζί εαν βέβαια μπορείς να το αντέξεις (εννοώ το πρόβλημα μα την αλλεργία σου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 22:12 Η aspasiapef: #133 12-11-06 22:12 Δεν έχω πρόβλημα να τον κρατήσω κι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι όπως είπε ο κτηνίατρος (και η Yasmin) θα πρέπει να είναι σε ήσυχο και ζεστό περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή είναι στο σπιτάκι του κήπου που έχει υγρασία και δεν έχει θέρμανση. Ναι μεν είναι σε κλειστό χώρο κι έχει εκτός από το κρεββάτι που κοιμάται και μάλλινη κουβερτούλα, αλλά δεν θα έχει αρκετή ζέστη από αύριο που χειροτερεύει ο καιρός, ούτε ησυχία με την οικοδομή δίπλα και τις γάτες να τριγυρίζουν στη στέγη.... Γι'αυτό είχαμε πει με τη Μέμη να της τον πάω μόλις τον πάρω από το γιατρό. Βέβαια είχαμε πει ότι θα ερχόταν να τον δει πρώτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Θα τον πάω λοιπόν αύριο και θα κάτσω λίγο μαζί τους να δω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 01:16 Η Mariel έγραψε: #134 13-11-06 01:16 καλη τυχη για αυριο!!κρατα μας ενημερους!πολλα φιλια στον Χιονη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 02:11 Η ladycat έγραψε: #135 13-11-06 02:11 της πηρα της φοτο κ τις εδωσα κιολας στο μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memy Νεοφερμένο μέλος Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η memy έγραψε: #136 13-11-06 09:43 Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελπίζω αυτή να εμφανιστεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2006 στις 00:03 Η anabou έγραψε: #124 11-11-06 00:03 Κούκλος ο Χιόνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2006 στις 17:20 Η yasmin1gr: #125 11-11-06 17:20 Αντεμπραβο σας. να δουμε ποιος θα παρει τωρα και το δικο μου το μελινακι το προτεινα σε πολους αλλα καμια απαντηση ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Mariel έγραψε: #126 11-11-06 21:24 αχ,μπραβο,πολυ καλα νεα !!!καλα να περασετε και στο γευμα με το Δημητρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:02 Η aspasiapef: #127 12-11-06 17:02 Ο Χιόνης κλαίει συνέχεια, μου το είπε και η θεία μου που μένει στο ισόγειο και τον ακούει περισσότερο και δείχνει να του έχει κοπεί λίγο η όρξη. Να καταλαβαίνει οτι από αύριο δεν θα είναι πια εδώ ή απλά να διαμαρτύρεται για το ότι είναι κλεισμένος σχεδόν ένα μήνα σε ένα δωμάτιο 3 Χ 4? Ποιος ξέρει! Μέχρι και ο άντρας μου τον λυπήθηκε και μου είπε να τον αφήεουμε να βγει έξω έστω και με λουράκι... Άσχετο, αλλά υπάρχουν λουράκια για γάτες? Όχι δεν εννοώ περιλαίμιο, αυτό το ξέρω.. Πριν από λίγο κατέβηκα να του βάλω φαγητό και να πάιξω λίγο μαζί του, Είπα μάλιστα να καθαρίζω λίγο,γιατί από τότε που είναι εκεί μόνο μια φορά εχω βάλει ηλεκτρική σκούπα κι έγινε χαμός. Και τωρα πάλι τα ίδια. Με το που εβαλα ηλεκτρική, έτρεχε πανικόβλητος πάνω κατω ψάχνοντας μέρος να κρυφτεί!!! Ο καημενούλης μου, λέτε να του μείνει τραύμα? Η Μέμη μάλλον δεν θα μπορέσει να ερθει σήμερα να τον δει γιατί είνια λίγο αδιάθετη. Ελπίζω να μην του πεσουν βαριά αύριο, η στείρωση και η μετακόμηση σε ξένο περιβάλλον.... Καλό θα ήταν να την έχει δει και να έχει παίξει λίγο μαζί της πριν τον πάω σπίτι της, αλλά τι νακάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:08 Η aspasiapef: #128 12-11-06 17:08 Να και μερικές ακόμα φωτογραφίες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:13 Η Mariel έγραψε: #129 12-11-06 17:13 ειναι ενας κουκλος Ασπασια...απο οταν ειδα το θεμα σου ευχομουν να εμενα μονη μου για να τον παρω...μην ανησυχεις για αυριο,ολα θα πανε καλα...ναι,υπαρχουν ειδικα λουρακια για γατες στα πετ-σοπς.μπορειςνα δοκιμασεις,καποιες γατες δεν τα δεχονται ευκολα,καποιες αλλες ομωςδεν εχουν προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:12 Η sardela έγραψε: #130 12-11-06 21:12 Το λουρακι για μικρους σκυλους(αυτο που περνιεται κατω απο το στερνο)κανει για γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:53 Η yasmin1gr: #131 12-11-06 21:53 Εγω χρησιμοποιω σαμαρακι το περνεις απο πετ σοπ και ειναι πολυ αποτελεσματικο η αληθεια ειναι οτι στειρωση και μετακινηση καλο θα ηταν να γινουν με καμια μερα διαφορα γιατι συνηθως μετα στη στειρωση για να συνερθουν απο την αναισθησια θελουν ησηχο περιβαλλον και ζεστη οσο για την ηλεκτρικη θα συνηθισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:54 Η nena έγραψε: #132 12-11-06 21:54 Για Ασπασία: Συγνώμη γιατί δε κατάλαβα. Ο Χιόνης θα φύγει αμέσως μετά τη στείρωση του; Ίσως θα ήταν σκόπιμο ένα διάστημα ακόμα να το περάσετε μαζί εαν βέβαια μπορείς να το αντέξεις (εννοώ το πρόβλημα μα την αλλεργία σου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 22:12 Η aspasiapef: #133 12-11-06 22:12 Δεν έχω πρόβλημα να τον κρατήσω κι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι όπως είπε ο κτηνίατρος (και η Yasmin) θα πρέπει να είναι σε ήσυχο και ζεστό περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή είναι στο σπιτάκι του κήπου που έχει υγρασία και δεν έχει θέρμανση. Ναι μεν είναι σε κλειστό χώρο κι έχει εκτός από το κρεββάτι που κοιμάται και μάλλινη κουβερτούλα, αλλά δεν θα έχει αρκετή ζέστη από αύριο που χειροτερεύει ο καιρός, ούτε ησυχία με την οικοδομή δίπλα και τις γάτες να τριγυρίζουν στη στέγη.... Γι'αυτό είχαμε πει με τη Μέμη να της τον πάω μόλις τον πάρω από το γιατρό. Βέβαια είχαμε πει ότι θα ερχόταν να τον δει πρώτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Θα τον πάω λοιπόν αύριο και θα κάτσω λίγο μαζί τους να δω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 01:16 Η Mariel έγραψε: #134 13-11-06 01:16 καλη τυχη για αυριο!!κρατα μας ενημερους!πολλα φιλια στον Χιονη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 02:11 Η ladycat έγραψε: #135 13-11-06 02:11 της πηρα της φοτο κ τις εδωσα κιολας στο μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memy Νεοφερμένο μέλος Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η memy έγραψε: #136 13-11-06 09:43 Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κούκλος ο Χιόνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2006 στις 17:20 Η yasmin1gr: #125 11-11-06 17:20 Αντεμπραβο σας. να δουμε ποιος θα παρει τωρα και το δικο μου το μελινακι το προτεινα σε πολους αλλα καμια απαντηση ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Mariel έγραψε: #126 11-11-06 21:24 αχ,μπραβο,πολυ καλα νεα !!!καλα να περασετε και στο γευμα με το Δημητρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:02 Η aspasiapef: #127 12-11-06 17:02 Ο Χιόνης κλαίει συνέχεια, μου το είπε και η θεία μου που μένει στο ισόγειο και τον ακούει περισσότερο και δείχνει να του έχει κοπεί λίγο η όρξη. Να καταλαβαίνει οτι από αύριο δεν θα είναι πια εδώ ή απλά να διαμαρτύρεται για το ότι είναι κλεισμένος σχεδόν ένα μήνα σε ένα δωμάτιο 3 Χ 4? Ποιος ξέρει! Μέχρι και ο άντρας μου τον λυπήθηκε και μου είπε να τον αφήεουμε να βγει έξω έστω και με λουράκι... Άσχετο, αλλά υπάρχουν λουράκια για γάτες? Όχι δεν εννοώ περιλαίμιο, αυτό το ξέρω.. Πριν από λίγο κατέβηκα να του βάλω φαγητό και να πάιξω λίγο μαζί του, Είπα μάλιστα να καθαρίζω λίγο,γιατί από τότε που είναι εκεί μόνο μια φορά εχω βάλει ηλεκτρική σκούπα κι έγινε χαμός. Και τωρα πάλι τα ίδια. Με το που εβαλα ηλεκτρική, έτρεχε πανικόβλητος πάνω κατω ψάχνοντας μέρος να κρυφτεί!!! Ο καημενούλης μου, λέτε να του μείνει τραύμα? Η Μέμη μάλλον δεν θα μπορέσει να ερθει σήμερα να τον δει γιατί είνια λίγο αδιάθετη. Ελπίζω να μην του πεσουν βαριά αύριο, η στείρωση και η μετακόμηση σε ξένο περιβάλλον.... Καλό θα ήταν να την έχει δει και να έχει παίξει λίγο μαζί της πριν τον πάω σπίτι της, αλλά τι νακάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:08 Η aspasiapef: #128 12-11-06 17:08 Να και μερικές ακόμα φωτογραφίες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:13 Η Mariel έγραψε: #129 12-11-06 17:13 ειναι ενας κουκλος Ασπασια...απο οταν ειδα το θεμα σου ευχομουν να εμενα μονη μου για να τον παρω...μην ανησυχεις για αυριο,ολα θα πανε καλα...ναι,υπαρχουν ειδικα λουρακια για γατες στα πετ-σοπς.μπορειςνα δοκιμασεις,καποιες γατες δεν τα δεχονται ευκολα,καποιες αλλες ομωςδεν εχουν προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:12 Η sardela έγραψε: #130 12-11-06 21:12 Το λουρακι για μικρους σκυλους(αυτο που περνιεται κατω απο το στερνο)κανει για γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:53 Η yasmin1gr: #131 12-11-06 21:53 Εγω χρησιμοποιω σαμαρακι το περνεις απο πετ σοπ και ειναι πολυ αποτελεσματικο η αληθεια ειναι οτι στειρωση και μετακινηση καλο θα ηταν να γινουν με καμια μερα διαφορα γιατι συνηθως μετα στη στειρωση για να συνερθουν απο την αναισθησια θελουν ησηχο περιβαλλον και ζεστη οσο για την ηλεκτρικη θα συνηθισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:54 Η nena έγραψε: #132 12-11-06 21:54 Για Ασπασία: Συγνώμη γιατί δε κατάλαβα. Ο Χιόνης θα φύγει αμέσως μετά τη στείρωση του; Ίσως θα ήταν σκόπιμο ένα διάστημα ακόμα να το περάσετε μαζί εαν βέβαια μπορείς να το αντέξεις (εννοώ το πρόβλημα μα την αλλεργία σου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 22:12 Η aspasiapef: #133 12-11-06 22:12 Δεν έχω πρόβλημα να τον κρατήσω κι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι όπως είπε ο κτηνίατρος (και η Yasmin) θα πρέπει να είναι σε ήσυχο και ζεστό περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή είναι στο σπιτάκι του κήπου που έχει υγρασία και δεν έχει θέρμανση. Ναι μεν είναι σε κλειστό χώρο κι έχει εκτός από το κρεββάτι που κοιμάται και μάλλινη κουβερτούλα, αλλά δεν θα έχει αρκετή ζέστη από αύριο που χειροτερεύει ο καιρός, ούτε ησυχία με την οικοδομή δίπλα και τις γάτες να τριγυρίζουν στη στέγη.... Γι'αυτό είχαμε πει με τη Μέμη να της τον πάω μόλις τον πάρω από το γιατρό. Βέβαια είχαμε πει ότι θα ερχόταν να τον δει πρώτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Θα τον πάω λοιπόν αύριο και θα κάτσω λίγο μαζί τους να δω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 01:16 Η Mariel έγραψε: #134 13-11-06 01:16 καλη τυχη για αυριο!!κρατα μας ενημερους!πολλα φιλια στον Χιονη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 02:11 Η ladycat έγραψε: #135 13-11-06 02:11 της πηρα της φοτο κ τις εδωσα κιολας στο μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memy Νεοφερμένο μέλος Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η memy έγραψε: #136 13-11-06 09:43 Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντεμπραβο σας. να δουμε ποιος θα παρει τωρα και το δικο μου το μελινακι το προτεινα σε πολους αλλα καμια απαντηση ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Mariel έγραψε: #126 11-11-06 21:24 αχ,μπραβο,πολυ καλα νεα !!!καλα να περασετε και στο γευμα με το Δημητρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:02 Η aspasiapef: #127 12-11-06 17:02 Ο Χιόνης κλαίει συνέχεια, μου το είπε και η θεία μου που μένει στο ισόγειο και τον ακούει περισσότερο και δείχνει να του έχει κοπεί λίγο η όρξη. Να καταλαβαίνει οτι από αύριο δεν θα είναι πια εδώ ή απλά να διαμαρτύρεται για το ότι είναι κλεισμένος σχεδόν ένα μήνα σε ένα δωμάτιο 3 Χ 4? Ποιος ξέρει! Μέχρι και ο άντρας μου τον λυπήθηκε και μου είπε να τον αφήεουμε να βγει έξω έστω και με λουράκι... Άσχετο, αλλά υπάρχουν λουράκια για γάτες? Όχι δεν εννοώ περιλαίμιο, αυτό το ξέρω.. Πριν από λίγο κατέβηκα να του βάλω φαγητό και να πάιξω λίγο μαζί του, Είπα μάλιστα να καθαρίζω λίγο,γιατί από τότε που είναι εκεί μόνο μια φορά εχω βάλει ηλεκτρική σκούπα κι έγινε χαμός. Και τωρα πάλι τα ίδια. Με το που εβαλα ηλεκτρική, έτρεχε πανικόβλητος πάνω κατω ψάχνοντας μέρος να κρυφτεί!!! Ο καημενούλης μου, λέτε να του μείνει τραύμα? Η Μέμη μάλλον δεν θα μπορέσει να ερθει σήμερα να τον δει γιατί είνια λίγο αδιάθετη. Ελπίζω να μην του πεσουν βαριά αύριο, η στείρωση και η μετακόμηση σε ξένο περιβάλλον.... Καλό θα ήταν να την έχει δει και να έχει παίξει λίγο μαζί της πριν τον πάω σπίτι της, αλλά τι νακάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:08 Η aspasiapef: #128 12-11-06 17:08 Να και μερικές ακόμα φωτογραφίες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:13 Η Mariel έγραψε: #129 12-11-06 17:13 ειναι ενας κουκλος Ασπασια...απο οταν ειδα το θεμα σου ευχομουν να εμενα μονη μου για να τον παρω...μην ανησυχεις για αυριο,ολα θα πανε καλα...ναι,υπαρχουν ειδικα λουρακια για γατες στα πετ-σοπς.μπορειςνα δοκιμασεις,καποιες γατες δεν τα δεχονται ευκολα,καποιες αλλες ομωςδεν εχουν προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:12 Η sardela έγραψε: #130 12-11-06 21:12 Το λουρακι για μικρους σκυλους(αυτο που περνιεται κατω απο το στερνο)κανει για γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:53 Η yasmin1gr: #131 12-11-06 21:53 Εγω χρησιμοποιω σαμαρακι το περνεις απο πετ σοπ και ειναι πολυ αποτελεσματικο η αληθεια ειναι οτι στειρωση και μετακινηση καλο θα ηταν να γινουν με καμια μερα διαφορα γιατι συνηθως μετα στη στειρωση για να συνερθουν απο την αναισθησια θελουν ησηχο περιβαλλον και ζεστη οσο για την ηλεκτρικη θα συνηθισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:54 Η nena έγραψε: #132 12-11-06 21:54 Για Ασπασία: Συγνώμη γιατί δε κατάλαβα. Ο Χιόνης θα φύγει αμέσως μετά τη στείρωση του; Ίσως θα ήταν σκόπιμο ένα διάστημα ακόμα να το περάσετε μαζί εαν βέβαια μπορείς να το αντέξεις (εννοώ το πρόβλημα μα την αλλεργία σου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 22:12 Η aspasiapef: #133 12-11-06 22:12 Δεν έχω πρόβλημα να τον κρατήσω κι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι όπως είπε ο κτηνίατρος (και η Yasmin) θα πρέπει να είναι σε ήσυχο και ζεστό περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή είναι στο σπιτάκι του κήπου που έχει υγρασία και δεν έχει θέρμανση. Ναι μεν είναι σε κλειστό χώρο κι έχει εκτός από το κρεββάτι που κοιμάται και μάλλινη κουβερτούλα, αλλά δεν θα έχει αρκετή ζέστη από αύριο που χειροτερεύει ο καιρός, ούτε ησυχία με την οικοδομή δίπλα και τις γάτες να τριγυρίζουν στη στέγη.... Γι'αυτό είχαμε πει με τη Μέμη να της τον πάω μόλις τον πάρω από το γιατρό. Βέβαια είχαμε πει ότι θα ερχόταν να τον δει πρώτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Θα τον πάω λοιπόν αύριο και θα κάτσω λίγο μαζί τους να δω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 01:16 Η Mariel έγραψε: #134 13-11-06 01:16 καλη τυχη για αυριο!!κρατα μας ενημερους!πολλα φιλια στον Χιονη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 02:11 Η ladycat έγραψε: #135 13-11-06 02:11 της πηρα της φοτο κ τις εδωσα κιολας στο μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memy Νεοφερμένο μέλος Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η memy έγραψε: #136 13-11-06 09:43 Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ,μπραβο,πολυ καλα νεα !!!καλα να περασετε και στο γευμα με το Δημητρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:02 Η aspasiapef: #127 12-11-06 17:02 Ο Χιόνης κλαίει συνέχεια, μου το είπε και η θεία μου που μένει στο ισόγειο και τον ακούει περισσότερο και δείχνει να του έχει κοπεί λίγο η όρξη. Να καταλαβαίνει οτι από αύριο δεν θα είναι πια εδώ ή απλά να διαμαρτύρεται για το ότι είναι κλεισμένος σχεδόν ένα μήνα σε ένα δωμάτιο 3 Χ 4? Ποιος ξέρει! Μέχρι και ο άντρας μου τον λυπήθηκε και μου είπε να τον αφήεουμε να βγει έξω έστω και με λουράκι... Άσχετο, αλλά υπάρχουν λουράκια για γάτες? Όχι δεν εννοώ περιλαίμιο, αυτό το ξέρω.. Πριν από λίγο κατέβηκα να του βάλω φαγητό και να πάιξω λίγο μαζί του, Είπα μάλιστα να καθαρίζω λίγο,γιατί από τότε που είναι εκεί μόνο μια φορά εχω βάλει ηλεκτρική σκούπα κι έγινε χαμός. Και τωρα πάλι τα ίδια. Με το που εβαλα ηλεκτρική, έτρεχε πανικόβλητος πάνω κατω ψάχνοντας μέρος να κρυφτεί!!! Ο καημενούλης μου, λέτε να του μείνει τραύμα? Η Μέμη μάλλον δεν θα μπορέσει να ερθει σήμερα να τον δει γιατί είνια λίγο αδιάθετη. Ελπίζω να μην του πεσουν βαριά αύριο, η στείρωση και η μετακόμηση σε ξένο περιβάλλον.... Καλό θα ήταν να την έχει δει και να έχει παίξει λίγο μαζί της πριν τον πάω σπίτι της, αλλά τι νακάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:08 Η aspasiapef: #128 12-11-06 17:08 Να και μερικές ακόμα φωτογραφίες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:13 Η Mariel έγραψε: #129 12-11-06 17:13 ειναι ενας κουκλος Ασπασια...απο οταν ειδα το θεμα σου ευχομουν να εμενα μονη μου για να τον παρω...μην ανησυχεις για αυριο,ολα θα πανε καλα...ναι,υπαρχουν ειδικα λουρακια για γατες στα πετ-σοπς.μπορειςνα δοκιμασεις,καποιες γατες δεν τα δεχονται ευκολα,καποιες αλλες ομωςδεν εχουν προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:12 Η sardela έγραψε: #130 12-11-06 21:12 Το λουρακι για μικρους σκυλους(αυτο που περνιεται κατω απο το στερνο)κανει για γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:53 Η yasmin1gr: #131 12-11-06 21:53 Εγω χρησιμοποιω σαμαρακι το περνεις απο πετ σοπ και ειναι πολυ αποτελεσματικο η αληθεια ειναι οτι στειρωση και μετακινηση καλο θα ηταν να γινουν με καμια μερα διαφορα γιατι συνηθως μετα στη στειρωση για να συνερθουν απο την αναισθησια θελουν ησηχο περιβαλλον και ζεστη οσο για την ηλεκτρικη θα συνηθισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:54 Η nena έγραψε: #132 12-11-06 21:54 Για Ασπασία: Συγνώμη γιατί δε κατάλαβα. Ο Χιόνης θα φύγει αμέσως μετά τη στείρωση του; Ίσως θα ήταν σκόπιμο ένα διάστημα ακόμα να το περάσετε μαζί εαν βέβαια μπορείς να το αντέξεις (εννοώ το πρόβλημα μα την αλλεργία σου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 22:12 Η aspasiapef: #133 12-11-06 22:12 Δεν έχω πρόβλημα να τον κρατήσω κι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι όπως είπε ο κτηνίατρος (και η Yasmin) θα πρέπει να είναι σε ήσυχο και ζεστό περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή είναι στο σπιτάκι του κήπου που έχει υγρασία και δεν έχει θέρμανση. Ναι μεν είναι σε κλειστό χώρο κι έχει εκτός από το κρεββάτι που κοιμάται και μάλλινη κουβερτούλα, αλλά δεν θα έχει αρκετή ζέστη από αύριο που χειροτερεύει ο καιρός, ούτε ησυχία με την οικοδομή δίπλα και τις γάτες να τριγυρίζουν στη στέγη.... Γι'αυτό είχαμε πει με τη Μέμη να της τον πάω μόλις τον πάρω από το γιατρό. Βέβαια είχαμε πει ότι θα ερχόταν να τον δει πρώτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Θα τον πάω λοιπόν αύριο και θα κάτσω λίγο μαζί τους να δω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 01:16 Η Mariel έγραψε: #134 13-11-06 01:16 καλη τυχη για αυριο!!κρατα μας ενημερους!πολλα φιλια στον Χιονη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 02:11 Η ladycat έγραψε: #135 13-11-06 02:11 της πηρα της φοτο κ τις εδωσα κιολας στο μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memy Νεοφερμένο μέλος Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η memy έγραψε: #136 13-11-06 09:43 Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Χιόνης κλαίει συνέχεια, μου το είπε και η θεία μου που μένει στο ισόγειο και τον ακούει περισσότερο και δείχνει να του έχει κοπεί λίγο η όρξη. Να καταλαβαίνει οτι από αύριο δεν θα είναι πια εδώ ή απλά να διαμαρτύρεται για το ότι είναι κλεισμένος σχεδόν ένα μήνα σε ένα δωμάτιο 3 Χ 4? Ποιος ξέρει! Μέχρι και ο άντρας μου τον λυπήθηκε και μου είπε να τον αφήεουμε να βγει έξω έστω και με λουράκι... Άσχετο, αλλά υπάρχουν λουράκια για γάτες? Όχι δεν εννοώ περιλαίμιο, αυτό το ξέρω.. Πριν από λίγο κατέβηκα να του βάλω φαγητό και να πάιξω λίγο μαζί του, Είπα μάλιστα να καθαρίζω λίγο,γιατί από τότε που είναι εκεί μόνο μια φορά εχω βάλει ηλεκτρική σκούπα κι έγινε χαμός. Και τωρα πάλι τα ίδια. Με το που εβαλα ηλεκτρική, έτρεχε πανικόβλητος πάνω κατω ψάχνοντας μέρος να κρυφτεί!!! Ο καημενούλης μου, λέτε να του μείνει τραύμα? Η Μέμη μάλλον δεν θα μπορέσει να ερθει σήμερα να τον δει γιατί είνια λίγο αδιάθετη. Ελπίζω να μην του πεσουν βαριά αύριο, η στείρωση και η μετακόμηση σε ξένο περιβάλλον.... Καλό θα ήταν να την έχει δει και να έχει παίξει λίγο μαζί της πριν τον πάω σπίτι της, αλλά τι νακάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:08 Η aspasiapef: #128 12-11-06 17:08 Να και μερικές ακόμα φωτογραφίες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:13 Η Mariel έγραψε: #129 12-11-06 17:13 ειναι ενας κουκλος Ασπασια...απο οταν ειδα το θεμα σου ευχομουν να εμενα μονη μου για να τον παρω...μην ανησυχεις για αυριο,ολα θα πανε καλα...ναι,υπαρχουν ειδικα λουρακια για γατες στα πετ-σοπς.μπορειςνα δοκιμασεις,καποιες γατες δεν τα δεχονται ευκολα,καποιες αλλες ομωςδεν εχουν προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:12 Η sardela έγραψε: #130 12-11-06 21:12 Το λουρακι για μικρους σκυλους(αυτο που περνιεται κατω απο το στερνο)κανει για γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:53 Η yasmin1gr: #131 12-11-06 21:53 Εγω χρησιμοποιω σαμαρακι το περνεις απο πετ σοπ και ειναι πολυ αποτελεσματικο η αληθεια ειναι οτι στειρωση και μετακινηση καλο θα ηταν να γινουν με καμια μερα διαφορα γιατι συνηθως μετα στη στειρωση για να συνερθουν απο την αναισθησια θελουν ησηχο περιβαλλον και ζεστη οσο για την ηλεκτρικη θα συνηθισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:54 Η nena έγραψε: #132 12-11-06 21:54 Για Ασπασία: Συγνώμη γιατί δε κατάλαβα. Ο Χιόνης θα φύγει αμέσως μετά τη στείρωση του; Ίσως θα ήταν σκόπιμο ένα διάστημα ακόμα να το περάσετε μαζί εαν βέβαια μπορείς να το αντέξεις (εννοώ το πρόβλημα μα την αλλεργία σου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 22:12 Η aspasiapef: #133 12-11-06 22:12 Δεν έχω πρόβλημα να τον κρατήσω κι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι όπως είπε ο κτηνίατρος (και η Yasmin) θα πρέπει να είναι σε ήσυχο και ζεστό περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή είναι στο σπιτάκι του κήπου που έχει υγρασία και δεν έχει θέρμανση. Ναι μεν είναι σε κλειστό χώρο κι έχει εκτός από το κρεββάτι που κοιμάται και μάλλινη κουβερτούλα, αλλά δεν θα έχει αρκετή ζέστη από αύριο που χειροτερεύει ο καιρός, ούτε ησυχία με την οικοδομή δίπλα και τις γάτες να τριγυρίζουν στη στέγη.... Γι'αυτό είχαμε πει με τη Μέμη να της τον πάω μόλις τον πάρω από το γιατρό. Βέβαια είχαμε πει ότι θα ερχόταν να τον δει πρώτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Θα τον πάω λοιπόν αύριο και θα κάτσω λίγο μαζί τους να δω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 01:16 Η Mariel έγραψε: #134 13-11-06 01:16 καλη τυχη για αυριο!!κρατα μας ενημερους!πολλα φιλια στον Χιονη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 02:11 Η ladycat έγραψε: #135 13-11-06 02:11 της πηρα της φοτο κ τις εδωσα κιολας στο μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memy Νεοφερμένο μέλος Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η memy έγραψε: #136 13-11-06 09:43 Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να και μερικές ακόμα φωτογραφίες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 17:13 Η Mariel έγραψε: #129 12-11-06 17:13 ειναι ενας κουκλος Ασπασια...απο οταν ειδα το θεμα σου ευχομουν να εμενα μονη μου για να τον παρω...μην ανησυχεις για αυριο,ολα θα πανε καλα...ναι,υπαρχουν ειδικα λουρακια για γατες στα πετ-σοπς.μπορειςνα δοκιμασεις,καποιες γατες δεν τα δεχονται ευκολα,καποιες αλλες ομωςδεν εχουν προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:12 Η sardela έγραψε: #130 12-11-06 21:12 Το λουρακι για μικρους σκυλους(αυτο που περνιεται κατω απο το στερνο)κανει για γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:53 Η yasmin1gr: #131 12-11-06 21:53 Εγω χρησιμοποιω σαμαρακι το περνεις απο πετ σοπ και ειναι πολυ αποτελεσματικο η αληθεια ειναι οτι στειρωση και μετακινηση καλο θα ηταν να γινουν με καμια μερα διαφορα γιατι συνηθως μετα στη στειρωση για να συνερθουν απο την αναισθησια θελουν ησηχο περιβαλλον και ζεστη οσο για την ηλεκτρικη θα συνηθισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:54 Η nena έγραψε: #132 12-11-06 21:54 Για Ασπασία: Συγνώμη γιατί δε κατάλαβα. Ο Χιόνης θα φύγει αμέσως μετά τη στείρωση του; Ίσως θα ήταν σκόπιμο ένα διάστημα ακόμα να το περάσετε μαζί εαν βέβαια μπορείς να το αντέξεις (εννοώ το πρόβλημα μα την αλλεργία σου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 22:12 Η aspasiapef: #133 12-11-06 22:12 Δεν έχω πρόβλημα να τον κρατήσω κι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι όπως είπε ο κτηνίατρος (και η Yasmin) θα πρέπει να είναι σε ήσυχο και ζεστό περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή είναι στο σπιτάκι του κήπου που έχει υγρασία και δεν έχει θέρμανση. Ναι μεν είναι σε κλειστό χώρο κι έχει εκτός από το κρεββάτι που κοιμάται και μάλλινη κουβερτούλα, αλλά δεν θα έχει αρκετή ζέστη από αύριο που χειροτερεύει ο καιρός, ούτε ησυχία με την οικοδομή δίπλα και τις γάτες να τριγυρίζουν στη στέγη.... Γι'αυτό είχαμε πει με τη Μέμη να της τον πάω μόλις τον πάρω από το γιατρό. Βέβαια είχαμε πει ότι θα ερχόταν να τον δει πρώτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Θα τον πάω λοιπόν αύριο και θα κάτσω λίγο μαζί τους να δω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 01:16 Η Mariel έγραψε: #134 13-11-06 01:16 καλη τυχη για αυριο!!κρατα μας ενημερους!πολλα φιλια στον Χιονη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 02:11 Η ladycat έγραψε: #135 13-11-06 02:11 της πηρα της φοτο κ τις εδωσα κιολας στο μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memy Νεοφερμένο μέλος Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η memy έγραψε: #136 13-11-06 09:43 Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι ενας κουκλος Ασπασια...απο οταν ειδα το θεμα σου ευχομουν να εμενα μονη μου για να τον παρω...μην ανησυχεις για αυριο,ολα θα πανε καλα...ναι,υπαρχουν ειδικα λουρακια για γατες στα πετ-σοπς.μπορειςνα δοκιμασεις,καποιες γατες δεν τα δεχονται ευκολα,καποιες αλλες ομωςδεν εχουν προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:12 Η sardela έγραψε: #130 12-11-06 21:12 Το λουρακι για μικρους σκυλους(αυτο που περνιεται κατω απο το στερνο)κανει για γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:53 Η yasmin1gr: #131 12-11-06 21:53 Εγω χρησιμοποιω σαμαρακι το περνεις απο πετ σοπ και ειναι πολυ αποτελεσματικο η αληθεια ειναι οτι στειρωση και μετακινηση καλο θα ηταν να γινουν με καμια μερα διαφορα γιατι συνηθως μετα στη στειρωση για να συνερθουν απο την αναισθησια θελουν ησηχο περιβαλλον και ζεστη οσο για την ηλεκτρικη θα συνηθισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:54 Η nena έγραψε: #132 12-11-06 21:54 Για Ασπασία: Συγνώμη γιατί δε κατάλαβα. Ο Χιόνης θα φύγει αμέσως μετά τη στείρωση του; Ίσως θα ήταν σκόπιμο ένα διάστημα ακόμα να το περάσετε μαζί εαν βέβαια μπορείς να το αντέξεις (εννοώ το πρόβλημα μα την αλλεργία σου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 22:12 Η aspasiapef: #133 12-11-06 22:12 Δεν έχω πρόβλημα να τον κρατήσω κι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι όπως είπε ο κτηνίατρος (και η Yasmin) θα πρέπει να είναι σε ήσυχο και ζεστό περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή είναι στο σπιτάκι του κήπου που έχει υγρασία και δεν έχει θέρμανση. Ναι μεν είναι σε κλειστό χώρο κι έχει εκτός από το κρεββάτι που κοιμάται και μάλλινη κουβερτούλα, αλλά δεν θα έχει αρκετή ζέστη από αύριο που χειροτερεύει ο καιρός, ούτε ησυχία με την οικοδομή δίπλα και τις γάτες να τριγυρίζουν στη στέγη.... Γι'αυτό είχαμε πει με τη Μέμη να της τον πάω μόλις τον πάρω από το γιατρό. Βέβαια είχαμε πει ότι θα ερχόταν να τον δει πρώτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Θα τον πάω λοιπόν αύριο και θα κάτσω λίγο μαζί τους να δω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 01:16 Η Mariel έγραψε: #134 13-11-06 01:16 καλη τυχη για αυριο!!κρατα μας ενημερους!πολλα φιλια στον Χιονη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 02:11 Η ladycat έγραψε: #135 13-11-06 02:11 της πηρα της φοτο κ τις εδωσα κιολας στο μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memy Νεοφερμένο μέλος Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η memy έγραψε: #136 13-11-06 09:43 Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το λουρακι για μικρους σκυλους(αυτο που περνιεται κατω απο το στερνο)κανει για γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:53 Η yasmin1gr: #131 12-11-06 21:53 Εγω χρησιμοποιω σαμαρακι το περνεις απο πετ σοπ και ειναι πολυ αποτελεσματικο η αληθεια ειναι οτι στειρωση και μετακινηση καλο θα ηταν να γινουν με καμια μερα διαφορα γιατι συνηθως μετα στη στειρωση για να συνερθουν απο την αναισθησια θελουν ησηχο περιβαλλον και ζεστη οσο για την ηλεκτρικη θα συνηθισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:54 Η nena έγραψε: #132 12-11-06 21:54 Για Ασπασία: Συγνώμη γιατί δε κατάλαβα. Ο Χιόνης θα φύγει αμέσως μετά τη στείρωση του; Ίσως θα ήταν σκόπιμο ένα διάστημα ακόμα να το περάσετε μαζί εαν βέβαια μπορείς να το αντέξεις (εννοώ το πρόβλημα μα την αλλεργία σου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 22:12 Η aspasiapef: #133 12-11-06 22:12 Δεν έχω πρόβλημα να τον κρατήσω κι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι όπως είπε ο κτηνίατρος (και η Yasmin) θα πρέπει να είναι σε ήσυχο και ζεστό περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή είναι στο σπιτάκι του κήπου που έχει υγρασία και δεν έχει θέρμανση. Ναι μεν είναι σε κλειστό χώρο κι έχει εκτός από το κρεββάτι που κοιμάται και μάλλινη κουβερτούλα, αλλά δεν θα έχει αρκετή ζέστη από αύριο που χειροτερεύει ο καιρός, ούτε ησυχία με την οικοδομή δίπλα και τις γάτες να τριγυρίζουν στη στέγη.... Γι'αυτό είχαμε πει με τη Μέμη να της τον πάω μόλις τον πάρω από το γιατρό. Βέβαια είχαμε πει ότι θα ερχόταν να τον δει πρώτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Θα τον πάω λοιπόν αύριο και θα κάτσω λίγο μαζί τους να δω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 01:16 Η Mariel έγραψε: #134 13-11-06 01:16 καλη τυχη για αυριο!!κρατα μας ενημερους!πολλα φιλια στον Χιονη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 02:11 Η ladycat έγραψε: #135 13-11-06 02:11 της πηρα της φοτο κ τις εδωσα κιολας στο μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memy Νεοφερμένο μέλος Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η memy έγραψε: #136 13-11-06 09:43 Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω χρησιμοποιω σαμαρακι το περνεις απο πετ σοπ και ειναι πολυ αποτελεσματικο η αληθεια ειναι οτι στειρωση και μετακινηση καλο θα ηταν να γινουν με καμια μερα διαφορα γιατι συνηθως μετα στη στειρωση για να συνερθουν απο την αναισθησια θελουν ησηχο περιβαλλον και ζεστη οσο για την ηλεκτρικη θα συνηθισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 21:54 Η nena έγραψε: #132 12-11-06 21:54 Για Ασπασία: Συγνώμη γιατί δε κατάλαβα. Ο Χιόνης θα φύγει αμέσως μετά τη στείρωση του; Ίσως θα ήταν σκόπιμο ένα διάστημα ακόμα να το περάσετε μαζί εαν βέβαια μπορείς να το αντέξεις (εννοώ το πρόβλημα μα την αλλεργία σου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 22:12 Η aspasiapef: #133 12-11-06 22:12 Δεν έχω πρόβλημα να τον κρατήσω κι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι όπως είπε ο κτηνίατρος (και η Yasmin) θα πρέπει να είναι σε ήσυχο και ζεστό περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή είναι στο σπιτάκι του κήπου που έχει υγρασία και δεν έχει θέρμανση. Ναι μεν είναι σε κλειστό χώρο κι έχει εκτός από το κρεββάτι που κοιμάται και μάλλινη κουβερτούλα, αλλά δεν θα έχει αρκετή ζέστη από αύριο που χειροτερεύει ο καιρός, ούτε ησυχία με την οικοδομή δίπλα και τις γάτες να τριγυρίζουν στη στέγη.... Γι'αυτό είχαμε πει με τη Μέμη να της τον πάω μόλις τον πάρω από το γιατρό. Βέβαια είχαμε πει ότι θα ερχόταν να τον δει πρώτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Θα τον πάω λοιπόν αύριο και θα κάτσω λίγο μαζί τους να δω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 01:16 Η Mariel έγραψε: #134 13-11-06 01:16 καλη τυχη για αυριο!!κρατα μας ενημερους!πολλα φιλια στον Χιονη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 02:11 Η ladycat έγραψε: #135 13-11-06 02:11 της πηρα της φοτο κ τις εδωσα κιολας στο μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memy Νεοφερμένο μέλος Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η memy έγραψε: #136 13-11-06 09:43 Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για Ασπασία: Συγνώμη γιατί δε κατάλαβα. Ο Χιόνης θα φύγει αμέσως μετά τη στείρωση του; Ίσως θα ήταν σκόπιμο ένα διάστημα ακόμα να το περάσετε μαζί εαν βέβαια μπορείς να το αντέξεις (εννοώ το πρόβλημα μα την αλλεργία σου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 22:12 Η aspasiapef: #133 12-11-06 22:12 Δεν έχω πρόβλημα να τον κρατήσω κι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι όπως είπε ο κτηνίατρος (και η Yasmin) θα πρέπει να είναι σε ήσυχο και ζεστό περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή είναι στο σπιτάκι του κήπου που έχει υγρασία και δεν έχει θέρμανση. Ναι μεν είναι σε κλειστό χώρο κι έχει εκτός από το κρεββάτι που κοιμάται και μάλλινη κουβερτούλα, αλλά δεν θα έχει αρκετή ζέστη από αύριο που χειροτερεύει ο καιρός, ούτε ησυχία με την οικοδομή δίπλα και τις γάτες να τριγυρίζουν στη στέγη.... Γι'αυτό είχαμε πει με τη Μέμη να της τον πάω μόλις τον πάρω από το γιατρό. Βέβαια είχαμε πει ότι θα ερχόταν να τον δει πρώτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Θα τον πάω λοιπόν αύριο και θα κάτσω λίγο μαζί τους να δω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 01:16 Η Mariel έγραψε: #134 13-11-06 01:16 καλη τυχη για αυριο!!κρατα μας ενημερους!πολλα φιλια στον Χιονη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 02:11 Η ladycat έγραψε: #135 13-11-06 02:11 της πηρα της φοτο κ τις εδωσα κιολας στο μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memy Νεοφερμένο μέλος Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η memy έγραψε: #136 13-11-06 09:43 Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν έχω πρόβλημα να τον κρατήσω κι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι όπως είπε ο κτηνίατρος (και η Yasmin) θα πρέπει να είναι σε ήσυχο και ζεστό περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή είναι στο σπιτάκι του κήπου που έχει υγρασία και δεν έχει θέρμανση. Ναι μεν είναι σε κλειστό χώρο κι έχει εκτός από το κρεββάτι που κοιμάται και μάλλινη κουβερτούλα, αλλά δεν θα έχει αρκετή ζέστη από αύριο που χειροτερεύει ο καιρός, ούτε ησυχία με την οικοδομή δίπλα και τις γάτες να τριγυρίζουν στη στέγη.... Γι'αυτό είχαμε πει με τη Μέμη να της τον πάω μόλις τον πάρω από το γιατρό. Βέβαια είχαμε πει ότι θα ερχόταν να τον δει πρώτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Θα τον πάω λοιπόν αύριο και θα κάτσω λίγο μαζί τους να δω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 01:16 Η Mariel έγραψε: #134 13-11-06 01:16 καλη τυχη για αυριο!!κρατα μας ενημερους!πολλα φιλια στον Χιονη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 02:11 Η ladycat έγραψε: #135 13-11-06 02:11 της πηρα της φοτο κ τις εδωσα κιολας στο μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memy Νεοφερμένο μέλος Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η memy έγραψε: #136 13-11-06 09:43 Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλη τυχη για αυριο!!κρατα μας ενημερους!πολλα φιλια στον Χιονη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 02:11 Η ladycat έγραψε: #135 13-11-06 02:11 της πηρα της φοτο κ τις εδωσα κιολας στο μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memy Νεοφερμένο μέλος Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η memy έγραψε: #136 13-11-06 09:43 Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
της πηρα της φοτο κ τις εδωσα κιολας στο μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memy Νεοφερμένο μέλος Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η memy έγραψε: #136 13-11-06 09:43 Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:46 Η aspasiapef: #137 13-11-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από memy: Ποιές φώτο; Του Χιόνη; Γιατί καλέ;.... Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Μεμη.Δικό σου είναι! Μου είχε πει η Φρόσω πριν μου τον ζητήσεις να της στείλω φωτογραφίες για να τις βάλει στο μαγαζί μηπως του βρει σπίτι.Μάλλον το έκανε με καθυστέρηση... Σήμερα το πρωί τον έβαλα στην τσαντούλα του και τον πήγα στα γιατρό. Το τι γκρίνια είχε σ'όλη τη διαδρομή μεχρι το Π.Φάληρο δε λέγεται! Εγώ πάλι, γιατί κάθε φορά που νιαουρίζει παραπονιάρικα το παίρνω προσωπικά ότι με βρίζει???? Άσε που είχε φάει, προφανώς το βράδυ, το χεράκι από τη τσαντα μεταφοράς και φοβόμουν μην σπάσει στη διαδρομή!!!.... Λες να είχε καταλάβει ότι θα πάω με του κοψω τα αρ....κια του και γι'αυτό? Λοιπόν το γατί μας, πρέπει να είναι πολύ έξυπνο! Ρώτησα το γιατρό για μια ακόμα φορά (τον έχω πρίξει τον άνθρωπο) αν θα πονάει και μηπως θα είνια καλύτερα να τον πάρω σπίτι και να στον φέρω άλλη μέρα. Μου ξαναείπε, χωρίς να με βρίσει (Τι υπομονή που έχει! Τι καλός άνθρωπος!), ότι δεν θα πονέσει, ότι καλύτερα να πάει κατευθείαν στο νέο του σπίτι και να προσαρμοστεί σιγά-σιγά με τη φροντίδα της νέας μαμάς.Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστασιά και ησυχία.Αντιβιώση δεν θα πάρει άλλη εκτός από αυτή που θα του δώσει εκείνος. Απλά μου είπε όπως είχα σκεφτεί κι εγω, να του δώσω μαζί του κάποια από τα πράγματα που είχε. Θα σου φέρω το κουτί για την άμμο, φαγητό, την κουβερτούλα του και ένα αρκουδάκι λουτρινο με το οποίο κοιμόταν. Το κρεββάτι δυστυχώς δεν μπορώ να στο φέρω γιατί θα χρειαστεί φορτηγό! (Κοιμόταν σε κανονικό μονό κρεββάτι!!!) Ότι άλλο χρειαστεί θα του το φέρνει η θεία πλέον Ασπασία όταν θα έρχεται να τον βλέπει (θα μ'αφήνεις που και που έτσι δεν είναι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #138 13-11-06 10:52 Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 11:00 Η aspasiapef: #139 13-11-06 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Χιονης ειναι καλο παιδι Ασπασια. Κοιμοταν με το λουτρινο. Ο Μαυρακος που μαζεψα το χρησιμοποιει ως αντικαταστατη γατας (ευγενικα το γραφω...)(κατι χρησιμευσε και το λουτρινο...δεν ηξερα τι να το κανω...) Click για ανάπτυξη... Ουπς! Είδα το αντίστοιχο μηνυμά σου στο "Τώρα που πήρα φόρα" και απάντησα εκει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2006 στις 12:10 Η aspasiapef: #140 13-11-06 12:10 Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!! Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο??? "Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????" Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.