Τι να κάνω με τον Χιόνη;

Παιδιά μου έχει κολλήσει από χθες κάτι που μου έχει πει η ανηψιά μου και γελάω μόνη μου συνέχεια!Πρέπει να σας το πω δε γίνεται!!!
Όταν συζήταγα με την αδελφή μου για την στείρωση του Χιόνη, το άκουσε η μικρή (άκλειστα 9!) και με ρώτησε τι είναι. Επειδή είναι πολύ περίεργη και αν δεν της λεγαμε θα έσκαγε (σκορπίνα γαρ) της εξηγησα με όσο πιο απλά και ανώδυνα λόγια μπορούσα. Και τι μου απάντησε το σκασμένο???
"Καλά δεν τον φωνάζαμε Χιόνα τόσο καιρό? Τι μας έβαλες και τον λέμε Χιονη.Αφού όταν θα του τα κόψετε, πάλι Χιόνα δε θα είναι?????":lol: :lol: :lol: :lol:
Τώρα τι να της πεις ? Ένα δίκιο το έχει.....:hmm:
:lol: :lol: :lol: Tης εξηγησες οτι δεν ειναι αλλαγη φυλλου?
Εμενα με ρωτησε ενας πιτσιρικος 5 χρονων: ' Μα γιατι δεν παιρνετε μια πριγκηπισσα για το Σιβα"? Του απαντησα οτι ο Σιβα δεν θελει "πριγκηπισσα" γιατι τωρα δεν μπορει να κανει παιδια. "Και γιατι"? Με ρωτησε. " Γιατι του καναμε μια επεμβαση για να μη θελει". Δεν ειπε τιποτα. Εμεινε να το σκεφτεται το θεμα....:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσε, είπα να μην το προχωρήσω κι άλλο γίατί θα συνέχιζε τις ερωτήσεις και δεν ξέρω αν θα ήμουν σε θέση να της απαντήσω. Τα έβαλε μαζί μου και η αδελφή μου, γιατί της ανοίγω τέτοιες συζητήσεις και γιατί της εξηγώ τέτοια πράγματα...
Αν της έλεγα ότι δεν είναι εγχείρηση αλλαγής φίλου, θα έπρεπε να της εξηγήσω τι είναι αυτό, οπότε πάει πολύ μακριά το πράγμα...
Άσε που νομίζω οτι κάποιες ερωτήσεις τις κάνει για να μας φέρει σε δύσκολη θέση και ότι ξέρει περισσότερα πράγματα από ότι ισως θα έπρεπε, από την τηλεόραση κι από αυτά που συζητάνε τα κω....παιδα μεταξύ τους στο σχολείο!!!...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλο ειναι να ξερουν τα παιδια. Και χωρις να δειχνουμε οτι ειναι κατι κακο και πονηρο. Εαν οι γονεις τους εχουν αλλη γνωμη κι εγω το σεβομαι. Αλλα ο μικρος που περιγραφω μας ηδη εχει πει οτι ειναι ερωτευμενος με μια συμμαθητρια (νηπιαγωγειου) και οτι στο μελλον προκειται να γινει το εξης: Θα γινει παντρεμενος μαζι της και θα κανει συνεχεια παιδια! (Αρα το παιδι ξερει τι θελει!:) )

Η ανηψιά μου πάλι όχι! Μας έχει τρελλάνει από μικρή, όλο για "αγόγια" μιλούσε από τότε που ήταν μωρό!!! Από τον παιδικό σταθμό μέχρι τώρα έχει ερωτευτεί πάνω από 10!!! Στο μόνο που μένει σταθερή και μάλιστα το έχει ορκιστεί επανειλημένα, είναι ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί και να κάνει παιδιά!!! Το μόνο που θέλει είναι πολλά ζώα.Κάτι είναι κι αυτό....:)

Αυτό που με τρώει τώρα, είναι πως θα της πω ότι έδωσα τον Χιόνη και δεν θα τον ξαναδεί... Παρόλο που έχει αλλεργικό άσθμα και κάθε φορά που βρίσκεται σε κλειστό χώρο με γάτα έχει πρόβλημα, είχε ψιλοκολήσει με το Χιόνη, γι'αυτό δεν την αφήναμε να τον βλέπει συχνά για να μη δεθεί. Θα της το πω όσο πιο καθυστερημένα γίνεται και ο Θεός βοηθός! Να δούμε και πως θα τα πάει ο μικρός με τη Μέμη....

Βαζω εδω τη φωτο-ντοκουμεντο: γατος με αρκουδακι...ειναι λιγο off topic αλλα εχει πλακα!

Άβυσσος η ψυχή του γάτου! Ελπίζω να μην κόψει τη φωτογραφία η Ladycat λόγω του "σοκαριστικού και σεξουαλικού" θέματος της:redface: :redface: :redface:

P.S. Λες και ο Χιόνης να έκανε τα ίδια όταν δεν ήμουν μπροστα?:hmm:

:lol: :lol: :lol: φοβερη η φωτο ισμηνη!!!

Ασπασια,ασχετο,αλλα στο Φαληρο ποιον γιατρο εχεις?μου δινεις ειτε εδω ειτε σε πμ τα στοιχεια σε παρακαλω?(ειδικα αφου απο ο,τι λες εισαι ευχαριστημενη;) )

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Βαζω εδω τη φωτο-ντοκουμεντο: γατος με αρκουδακι...ειναι λιγο off topic αλλα εχει πλακα!

:lol: :lol: :lol: φοβερη η φωτο ισμηνη!!!

Ασπασια,ασχετο,αλλα στο Φαληρο ποιον γιατρο εχεις?μου δινεις ειτε εδω ειτε σε πμ τα στοιχεια σε παρακαλω?(ειδικα αφου απο ο,τι λες εισαι ευχαριστημενη;) )

Ο.Κ.Στα έστειλα με PM:)

Μόλις πήρα το γιατρό και μου είπε ότι όλα πήγαν καλά με τη στείρωση του Χιονη!!! Έχει συνέλθει, μόνο που είναι ακόμα λίγο ζαλισμένος...:up: :up: :up:
Δόξα τω Θεώ γιατί είχα αγχωθεί πολύ!Με ρώταγαν σήμερα στο γραφείο τι έχω και όταν είπα ότι έχω παέι το παιδί μου για στείρωση με κοιτάγαν σαν τρελλή!!! Γιατί τι είπα?:hmm:

Ετσι με κοιτανε και εμενα οι φιλοι-φιλες μου οταν τους λεω για την σαρδελα.την αναφερω ως παιδακι μου.....Δεν μπορουν να καταλαβουν ποσο τα αγαπας αν δεν εχουν δικα τους κατοικιδια!

Μπράβο, μπράβο! Όλα θα πάνε καλα!

Σήμερα θα τον πάρει η Μέμυ? Αντε περιμένουμε νέα από την γνωριμία με το Μέμο!!!
Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!!:)

Περαστικά στον Χιονούλη και καλή αρχή στο νέο του σπίτι!

Ισμήνη έχω πεθάνει στα γέλια με την φωτογραφία του μαυρούλη επί το έργον! Έτσι είναι ο σκύλος της κολλητής μου! Μόλις φάει αποπλανεί την Σούζυ (ένα τροφαντό λούτρινο σκυλάκι).

Καλο θα ηταν αν δεν μπορεις να εισαι εκει με κατι ζεστο η να τον παρεις σπιτι να κανεις αυτο που κανουμε στα μωρακια βαλτου μια θερμοφορα τυλιγμενη σε μια κουβερτουλα η στην αναγκη δυο μπουκαλια του ενος λιτρου γεματα καυτο νερο καλα κλεισμενα εννοειται αυτα θα θελουν περιπου αλλαγη καθε τρεις τεσερις ωρες θα τον βοηθησουν πολυ μεχρι να ξυπνησει τελειως:)

Δεν έχω πρόβλημα να τον κρατήσω κι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι όπως είπε ο κτηνίατρος (και η Yasmin) θα πρέπει να είναι σε ήσυχο και ζεστό περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή είναι στο σπιτάκι του κήπου που έχει υγρασία και δεν έχει θέρμανση. Ναι μεν είναι σε κλειστό χώρο κι έχει εκτός από το κρεββάτι που κοιμάται και μάλλινη κουβερτούλα, αλλά δεν θα έχει αρκετή ζέστη από αύριο που χειροτερεύει ο καιρός, ούτε ησυχία με την οικοδομή δίπλα και τις γάτες να τριγυρίζουν στη στέγη....
Γι'αυτό είχαμε πει με τη Μέμη να της τον πάω μόλις τον πάρω από το γιατρό. Βέβαια είχαμε πει ότι θα ερχόταν να τον δει πρώτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Θα τον πάω λοιπόν αύριο και θα κάτσω λίγο μαζί τους να δω αντιδράσεις.:)

Ασπασία χαίρομαι που όλα πήγαν καλά για τον Χιόνη. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι. Μέμυ καλώς τον δέχθηκες.:inlove:

Μόλις γύρισα από τη Μέμη και προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε. Ο Χιόνης ήταν λίγο ζαλισμένος και φοβισμένος όταν τον πήραμε από τον γιατρό και νιαούριζε παραπονιάρικα. Τον πήγαμε κατευθείαν στο σπίτι της Μέμης όπου ενώ στην αρχή ήταν φοβισμένος και δεν έβγαινε από την τσάντα του, μετά τα πρώτα 5 λεπτά περιεργαζόταν το σπίτι από άκρη σε άκρη. Ήταν που είπε ο γιατρός ησυχία και ξεκούραση...
Το πιο αστείο ήταν η γνωριμία με τον Μέμο! Έπρεπε να το δείτε. Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη!!!... Μετά από λίγο ο Χιόνης απλά τον αγνοούσε και ο Μέμος έπαιζε σαν παλαβός με τον Κώστα. Τι γέλιο!!!
Μέχρι και ο άνδρας μου που δεν τρελλένεται για γάτες, σ' όλη την επιτροφη μου μιλούσε γι'αυτόν.
Όλα πήγαν τελικά καλά, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Μένει να δούμε πως θα προσαρμοστεί ο Χιόνης και κυρίως η κόρη τη Μεμης με τον Χιόνη. Θα είμαστε σε επικοινωνια και ελπίζω να μην υπάρξει κανένα προβλημα. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά.Οτι ο Χιόνης βρήκε ένα ζεστό σπίτι με ανθρώπους που αν δεν τον αγαπάνε ακομα, σίγουρα θα τον αγαπήσουν και είναι καλά στην υγεία του. Μεγάλη εξέλιξη σπό τοτε που τον βρήκα ετοιμοθάνατο και κοκκαλιαρη στο δρόμο.
Όμως δεν παύω να νιώθω τύψεις που τον έδωσα. Θα μου λείψει πολύ, ήδη μου λείπει, αλλά θα μαθαίνω νέα του μέσα από το forum αν δηλαδή εξακολουθείτε να με θεωρείτε μέλος σας τώρα που δεν έχω γατούλα.:/: :/: :/:

Μόλις γύρισα από τη Μέμη και προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε. Ο Χιόνης ήταν λίγο ζαλισμένος και φοβισμένος όταν τον πήραμε από τον γιατρό και νιαούριζε παραπονιάρικα. Τον πήγαμε κατευθείαν στο σπίτι της Μέμης όπου ενώ στην αρχή ήταν φοβισμένος και δεν έβγαινε από την τσάντα του, μετά τα πρώτα 5 λεπτά περιεργαζόταν το σπίτι από άκρη σε άκρη. Ήταν που είπε ο γιατρός ησυχία και ξεκούραση...
Το πιο αστείο ήταν η γνωριμία με τον Μέμο! Έπρεπε να το δείτε. Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη!!!... Μετά από λίγο ο Χιόνης απλά τον αγνοούσε και ο Μέμος έπαιζε σαν παλαβός με τον Κώστα. Τι γέλιο!!!
Μέχρι και ο άνδρας μου που δεν τρελλένεται για γάτες, σ' όλη την επιτροφη μου μιλούσε γι'αυτόν.
Όλα πήγαν τελικά καλά, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Μένει να δούμε πως θα προσαρμοστεί ο Χιόνης και κυρίως η κόρη τη Μεμης με τον Χιόνη. Θα είμαστε σε επικοινωνια και ελπίζω να μην υπάρξει κανένα προβλημα. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά.Οτι ο Χιόνης βρήκε ένα ζεστό σπίτι με ανθρώπους που αν δεν τον αγαπάνε ακομα, σίγουρα θα τον αγαπήσουν και είναι καλά στην υγεία του. Μεγάλη εξέλιξη σπό τοτε που τον βρήκα ετοιμοθάνατο και κοκκαλιαρη στο δρόμο.
Όμως δεν παύω να νιώθω τύψεις που τον έδωσα. Θα μου λείψει πολύ, ήδη μου λείπει, αλλά θα μαθαίνω νέα του μέσα από το forum αν δηλαδή εξακολουθείτε να με θεωρείτε μέλος σας τώρα που δεν έχω γατούλα.:/: :/: :/:

Απο τη στιγμη που αγαπας τις γατες, και εσωσες την ζωη μιας, την φροντησες και της βρηκες ενα καλο σπιτι, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι εισαι ευποσδεκτη, ακομα και αν δεν εχεις γατα!!!!!!
Και που ξερεις, ισως καποια στιγμη, βρεις εναν αλλο χιονη, που θα μπορεις τοτε να τον κρατησεις δικο σου!Ξερεις τι κλαμα εριξα οταν αποχωριστηκα το αγαπημενο μου γατακι που γεννησε η σαρδελα?Κλειστηκα στην τουλετα μια ωρα και εκλαιγα, μην με δει κανενας, και γινω και ρεζιλι!Τωρα πια, δεν βλεπω την ωρα να τα ξαναδω ολα(ειναι στη χιο), να δω αν με θυμουνται κιολας!!!!:D

:) Kαι βέβαια βρε Aσπασούλα! Kαι όλα θα πάνε καλά με το Xιόνη. Aφού ήταν αναίμακτη η πρώτη επαφή... όλα καλά!

Μέμη εννοείται ότι θα είσαι μέλος αυτής της παρέας! Δεν είναι προϋπόθεση να έχεις γάτα. Προϋπόθεση είναι να αγαπάς τις γάτες (και τα ζωάκια γενικότερα) και να νοιάζεσαι γι'αυτά. Προϋπόθεση που εσύ πληρείς με το παραπάνω :P! Εύχομαι να πάνε όλα καλά για τον Χιόνη. Το σημαντικό είναι ότι βρήκε ένα σπίτι όπου θα τον αγαπούν και θα τον φροντίζουν! Αυτό πρέπει να σκέφτεσαι όταν θα σου λείπει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back