Τι να κάνω με τον Χιόνη;

Μέμη εννοείται ότι θα είσαι μέλος αυτής της παρέας! Δεν είναι προϋπόθεση να έχεις γάτα. Προϋπόθεση είναι να αγαπάς τις γάτες (και τα ζωάκια γενικότερα) και να νοιάζεσαι γι'αυτά. Προϋπόθεση που εσύ πληρείς με το παραπάνω :P! Εύχομαι να πάνε όλα καλά για τον Χιόνη. Το σημαντικό είναι ότι βρήκε ένα σπίτι όπου θα τον αγαπούν και θα τον φροντίζουν! Αυτό πρέπει να σκέφτεσαι όταν θα σου λείπει.

Η Ασπασία είμαι. Μέμη λένε την κοπέλα που τον πήρε. Αλλά πάλι αυτά ίσχυαν χθες. Έχω μιλήσει αρκετές φορές από το πρωί με τη Μέμη και μου είπε ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει.:(
Πολύ σύντομη η διαμονή του εκεί αλλά τι να γίνει. Νιαουρίζει απ'ότι μου είπε συνέχεια, σαν να κλαίει και πηγαίνει συνέχεια προς τις πόρτες σαν να θέλει να φύγει. Η κόρη της δεν θέλει΄ούτε να τον βλέπει και ο Χιόνης δεν αφήνει την Μέμη να τον χαϊδέψει, ειδικά όταν είναι κι ο Μέμος εκεί κοντά! Τι να πω... Λες και είναι άλλο γατάκι...:hmm:
Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς είχε τέτοια αντίδραση μετά από στείρωση στη γάτα του. Αναρωτιέμαι μήπως έχει ενόχληση και γί'αυτό αντιδράει έτσι. Ή του έπεσαν όλα μαζί, η στείρωση και η αλλαγή περιβάλλοντος. Το θέμα είναι ότι το απόγευμα θα πάω να τον πάρω. Η Μέμη δεν μπορεί να τον κρατήσει άλλο. Στεναχωριέμαι γιατί ο καημενούλης μου έχει αλλάξει περιβάλλον πόσες φορές μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Από το δρόμο στο γιατρό, απ'το γιατρό στο σπίτι μου, απ'το σπίτι μου στη Μέμη και τώρα πάλι πίσω.
Κι όταν βρω κάπου αλλού να τον δώσω πάλι αλλαγή....
Αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλύτερα να τον είχα αφήσει στη μοίρα του. Ο άνδρας μου πάντα μου λέει ότι δεν πρέπει να επεμβαίνουμε στη φύση. Μήπως έχει δίκιο τελικά?:/:
Τώρα πια φοβάμαι ότι έχασα και τους άλλους 2-3 που είχαν πάρει και τον ζητούσαν. Φαντάζομαι ότι θα έχουν βρει άλλο γατάκι. Να δω τι θα κάνω....:( :( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλαγη περιβαλοντος στειρωση ειναι ολα μαζι.Θελει χρονο να συνηθιση ισως σημερα να ειναι καλυτερα τα πραγματα απλα δωστε του λιγο χρονο να συνηθιση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα. Λυπάμαι που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα, αλλά θεωρώ ότι ήταν αναμενόμενο. Όσο αγάπη και να ήθελαν να του δώσουν, είναι εγχειρισμένος, ζαλισμένος, δεν καταλαβαίνει τι του συνέβη και ταυτόχρονα σε ένα ξένο χώρο. Δεν είναι πια ένα γατί απο το δρόμο. Είναι ένα γατί που έφυγε απο το σπίτι του, του συνέβη ότι του συνέβη και είχε και να συνηθίσει με τη μια και σε ένα νέο περιβάλλον. Είναι πολλά. Τη λύση να τον ξαναπάρεις και να δοκιμάσετε με τη Μέμη σταδιακά να τον ενσωματώσετε, σε διάρκεια ενός μήνα ας πούμε τη σκέφτηκες; Η εμπειρία μου απο δύο ζώα λέει ότι χρειάζεται υπομονή μέχρι να αποδεχθεί το ένα το άλλο και να συμβιώσουν και δεν γίνεται σε μια δύο μέρες (συνήθως). Εαν θέλετε και οι δύο, εσύ και η Μέμη γιατί δεν ξαναδοκιμάζετε;:confused:

Κι εγώ αυτό είπα,ότι του έπεσαν όλα μαζί, αλλά δεν νομίζω ότι η Μέμη θα τον αντέξει άλλη μέρα. Όπως την άκουσα αγχωμένη στο τηλέφωνο, μάλλον θα ήθελε να πάω άμεσα. Είμαι όμως στο γραφείο από τις 08:10 και πριν τις 18:30, αποκλείεται να μπορέσω να πάω να τον πάρω. Τι να πω... Υπομονή και στη Μέμη και στον Χιόνη...:/:
Πάντως πιστεύω ότι δεν του δόθηκε η ευκαιρία να συνηθίσει το νέο περιβάλλον και να τον συνηθήσουν. Ένα βράδυ είναι πολύ λίγο. Από χθες 21:30 που τον άφησα μέχρι σήμερα στις 08:00 που με πήρε τηλέφωνο είναι 10 ώρες. Τι καταλαβαίνεις μέσα σε 10 ώρες.... Ίσως απλά δεν θέλουν να προσπαθήσουν....:(

Εκει που διαβασα τα πρωτα μηνυματα και χαρηκα...μετα στενοχωρηθηκα... Μα δεν θα συνηθιζε βρε παιδια ο Χιονης μεσα σε μια μερα! Ειναι ωριμο γατακι σε ηλικια και σαφως σε κανουργιο χωρο θα ειχε αρχικα προβλημα!
Εδω ο Σιβα οταν αλλαξαμε σπιτι εκλαιγε για ενα μηνα πισω απο την εξωπορτα!
Νομιζω ομως οτι αν η Μεμυ δεν θελει ας μην πιεστουν τα πραγματα! Και ευχομαι ο Χιονακος αυτη τη φορα να βρει σπιτι σιγουρα και να ειναι η τελευταια του ταλαιπωρια!
Κι οσο για τη στειρωση Ασπασια σε καταλαβαινω πολυ καλα, αλλα καλα εκανες αφου ο Χιονης δεν θα μεινει στο δρομο ξανα και δεν θα εχει νυφες.

Η Ασπασία είμαι. Μέμη λένε την κοπέλα που τον πήρε. Αλλά πάλι αυτά ίσχυαν χθες. Έχω μιλήσει αρκετές φορές από το πρωί με τη Μέμη και μου είπε ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει.:(
Πολύ σύντομη η διαμονή του εκεί αλλά τι να γίνει. Νιαουρίζει απ'ότι μου είπε συνέχεια, σαν να κλαίει και πηγαίνει συνέχεια προς τις πόρτες σαν να θέλει να φύγει. Η κόρη της δεν θέλει΄ούτε να τον βλέπει και ο Χιόνης δεν αφήνει την Μέμη να τον χαϊδέψει, ειδικά όταν είναι κι ο Μέμος εκεί κοντά! Τι να πω... Λες και είναι άλλο γατάκι...:hmm:
Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς είχε τέτοια αντίδραση μετά από στείρωση στη γάτα του. Αναρωτιέμαι μήπως έχει ενόχληση και γί'αυτό αντιδράει έτσι. Ή του έπεσαν όλα μαζί, η στείρωση και η αλλαγή περιβάλλοντος. Το θέμα είναι ότι το απόγευμα θα πάω να τον πάρω. Η Μέμη δεν μπορεί να τον κρατήσει άλλο. Στεναχωριέμαι γιατί ο καημενούλης μου έχει αλλάξει περιβάλλον πόσες φορές μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Από το δρόμο στο γιατρό, απ'το γιατρό στο σπίτι μου, απ'το σπίτι μου στη Μέμη και τώρα πάλι πίσω.
Κι όταν βρω κάπου αλλού να τον δώσω πάλι αλλαγή....
Αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλύτερα να τον είχα αφήσει στη μοίρα του. Ο άνδρας μου πάντα μου λέει ότι δεν πρέπει να επεμβαίνουμε στη φύση. Μήπως έχει δίκιο τελικά?:/:
Τώρα πια φοβάμαι ότι έχασα και τους άλλους 2-3 που είχαν πάρει και τον ζητούσαν. Φαντάζομαι ότι θα έχουν βρει άλλο γατάκι. Να δω τι θα κάνω....:( :( :(

Μην το λες αυτό. Δεν μπορούσες να τον αφήσεις στη μοίρα του. Έκανες πολύ καλά που τον γλίτωσες.

Η άποψή μου είναι ότι ήταν από την αρχή καταδικασμένη η προσπάθεια και ο Χιόνης υπέστη μεγάλο σοκ. Του κάνανε στείρωση και τον πήγαν σε ένα ξένο σπίτι με ένα ξένο γατί... Τί περιμένατε να κάνει; Νομίζω ότι χρειάζεται χρόνο ή τουλάχιστον ένα καινούργιο σπίτι!!

Εγώ να δεις πόσο στεναχωρήθηκα! Πάντα πίστευα ότι για αν πάρεις ένα ζώο πρέπει να είσαι σίγουρος, γιατί είναι σαν να παίρνεις παιδί. Αν υιοθετήσεις ένα παιδάκι το οποίο λες ότι το θες πάρα πολύ, το επιστρέφεις πίσω γιατί κλαίει και δεν ξέρεις τι να το κάνεις ή περιμένεις να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλον από την πρώτη μέρα?
Πριν το κάνεις πρέπει να έχεις υπολογίσει όλες τις παραμέτρους.
Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν αλλά λυπάμαι πάνω απ'όλα αυτό το άμοιρο το ζωντανό που ταλαιπωρείται άδικα. Θα τον πάρω σήμερα στο σπίτι μου και ας φωνάζουν και η μητέρα μου και ο άνδρας μου, μέχρι να δω τι θα τον κάνω.Δεν μπορώ να το έχω στην αποθήκη μ'αυτό το κρύο και την υγρασία του κήπου χωρίς θέρμανση... Όχι μέχρι να συνέλθει από την στείρωση τουλάχιστον.
Πάντως δεν είναι να κάνεις καλό γιατί στο τέλος βρίσκεις τον μπελά σου. Μάζεψα το κακόμοιρο το γατάκι από το δρόμο και τραβιέμαι ένα μήνα τώρα και ποιος ξέρει για πόσο ακόμα, χώρια τα έξοδα και την αλλεργία μου! Αυτό σίγουρα θα με κάνει να το ξανασκεφτώ πριν βοηθήσω κάποιο άλλο άρρωστο γατάκι. Μάλλον την επόμενη φορά θα μείνω μόνο στο τάισμα...

ελα μην απελπιζεσε καλε δεν κατεβασα της φοτο του χιονη απο το μαγαζι. ειναι δυσκολη η προσαρμοργη για μια γατα μπορι νμα χρειαστει κμια εβδομαδα μεχρι να συνηθισει θυμαμαι οταν πηρα το γκρινιαρη μου κ πηγαμε στηην χιο για διακοπες για ενα μηνα ηταν η ολη υποθεση επαθε αμοκ μολις φτασαμε στο σπιτι κρυφτηκε κατω απο εναν καναπε κ μολις πλησιαζα μου εκανε κχχχχχχχχχχχ αλλα σιγα σιγα συνηθισε στο περιβαλλον κ τα εκανε μπαχαλο ως συνηθως

Ναι βρε Ασπασια! Μην απελπιζεσαι! Ο κουκλος θα βρει σπιτι!

Ασπασία και Μέμη συγγνώμη που πάλι σας μπέρδεψα (θα με σκοτώσει στο τέλος η Μέμη)! Τώρα για τον γατούλη σίγουρα θέλει τον χρόνο του. Οι γάτες δεν συνηθίζουν εύκολα την αλλαγή περιβάλλοντος. Άσε που είναι και ζαλισμένος από την στείρωση. Και του Σάκη όταν του είχα κάνει την στείρωση το πρώτο βράδυ δεν κοιμήθηκα. Μου είχε πει η κτηνίατρος να είναι σε ζεστό μέρος αλλά αυτός επειδή μάλλον ήταν ζαλισμένος δεν καθόταν μαζί μου στο κρεββάτι, καθόταν λίγο και μετά πήγαινε κάτω από το κρεββάτι. Μετά τον έβαζα μέσα στο κλουβάκι του αλλά μόλις πήγαινα να ξαπλώσω έκλαιγε. Τα είχα παίξει λίγο αλλά τέλος καλό όλα καλά. Άρα καλό θα ήταν να του δίνατε λίγο χρόνο ακόμα.

ελα μην απελπιζεσε καλε δεν κατεβασα της φοτο του χιονη απο το μαγαζι. ειναι δυσκολη η προσαρμοργη για μια γατα μπορι νμα χρειαστει κμια εβδομαδα μεχρι να συνηθισει θυμαμαι οταν πηρα το γκρινιαρη μου κ πηγαμε στηην χιο για διακοπες για ενα μηνα ηταν η ολη υποθεση επαθε αμοκ μολις φτασαμε στο σπιτι κρυφτηκε κατω απο εναν καναπε κ μολις πλησιαζα μου εκανε κχχχχχχχχχχχ αλλα σιγα σιγα συνηθισε στο περιβαλλον κ τα εκανε μπαχαλο ως συνηθως

Ακριβώς αυτό είπα κι εγώ ότι δεν του δοθηκε χρόνος να προσαρμοστεί. Και να σκεφτείς μάλιστα ότι αρχικά αυτό είχαμε πει με τη Μέμη ότι θα τον κρατούσε καμια εβδομάδα να δει πως θα τα πάνε με το Μέμο... Εγώ πάλι δεν ανησυχούσα για το Μέμο και σίγουρα δεν φανταζόμουν ότι δεν θα τον ήθελε η έφηβη κόρη. Με άλλα ζωάκια τα πηγαίνει μια χαρά, και με το σκυλάκι μας αλλά και με τα άλλα γατάκια στον κτηνίατρο δεν είχε πρόβλημα, απ'ότι μου είχε πει κι ο ίδιος ο γιατρός ήταν πολύ ήσυχος. Και είναι τόσο αξιολάτρευτος που ακόμη και η αδελφή μου δεν θέλει να βλέπει γάτα ούτε ζωγραφιστή τον έχει συμπαθήσει και μας έχει παραχωρήσει το σπιτάκι στον κήπο που ουσιαστικά είναι το plyaroom των παιδιών της. Εξού και το κρεββάτι, τα παιχνίδια, τηλεόραση κ.λ.π. που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Φοβάμαι ότι η Μέμη απλά μετάνιωσε και δεν ήξερε πως να μου το πει. Από χθες το βράδυ την είδα κάπως διστακτική και τότε έγινε για πρώτη φορά η αναφορά στην κόρη που δεν θέλει άλλη γάτα στο σπίτι. Απλά ίσως θα ήταν καλύτερα να είχε ξεκαθαριστεί από την αρχή αυτό το πιθανό πρόβλημα ώστε να μην μπει ούτε ο γατούλης ούτε εγώ σε αυτή την ταλαιπωρία του πήγαινε έλα:(

Ασπασία μην απογοητεύεσαι. Σίγουρα θα βρεθεί κάτι για τον Χιόνη.
Τα τηλέφωνα αυτών που είχαν ενδιαφερθεί δεν τα κράτησες? Δεν κάνεις μια προσπάθεια μήπως ενδιαφέρονται ακόμα?

Έστειλα ΡΜ στον DENNIS στη Σύρο αλλά δε μου έχει απαντήσει ακόμα. Αυτή ήταν καλή περίπτωση γιατί είχε σπίτι με 1 στρέμμα κήπο και άλλες 2 γάτες μεγαλύτερες από τον Χιόνη οπότε θα είχε και παρέα. Μια άλλη κοπέλα έχει πάρει ήδη γατάκι και ένας νεαρός από το Παγκράτι που πρέπει να πήρε ένα από τα γατάκια της Όλγας. Δεν θέλω να τον πάρω μήπως της κάνω χαλάστρα...:(

Ασπασία τώρα μιλάει η πείρα (λόγω ηλικίας εννοώ, όχι λόγω μυαλού, σίγουρα όταν φτάσετε στην ηλικία μου μυαλό τουλάχιστον θα έχετε, εγώ πάλι το είχα έλλειψη εκ γενετής, αλλά αφού έχω ηλικία έχω και πείρα. Ασχετο αλλά ο πίρος που λένε οι μηχανικοί με τι "ι" γράφεται;), λοιπόν συνεχίζει η πείρα. Ασπασία μου φρέναρε, τα πράγματα ψιλομανταριάστηκαν εντάξει, αλλά δεν έγινε τίποτα που να μην είναι αναστρέψιμο. Η σχέση με τα ζώα πολλές φορές στηρίζεται και στη χημεία και ευτυχώς αυτή είναι μια χημεία που δεν χάνεται, εδώ που τα λέμε ούτε η άλλη χάνεται απλά μπορεί να αλλάξει αποδέκτη, δεν έκατσε λοιπόν καλά η χημεία. Για σκέψου να ήταν κάποιος άλλος που είτε για λόγους ευγενείας, είτε ντροπής απέναντί σου να κρατούσε τον Χιόνη; Ένα είναι σίγουρο ότι μετά απο λίγο καιρό θα είχε γυρίσει στο δρόμο. Θεωρώ ότι και ο άντρας σου αυτό εννοούσε. Η Μέμη λειτουργησε λίγο όπως και εσύ όταν τον βρήκες παρορμητικά, αλλά σε αυτή την ιστορία η ευθύνη του Χιόνη παραμένει δική σου. Εαν χαλαρώσεις και δεν λειτουργείς με πανικό θεωρώ ότι σε λίγο καιρό ο Χιόνης θα έχει βρεί το σπίτι που του ταιριάζει. Δες την περίπτωση της Όλγας. Μερικοί το λένε και θετική ενέργεια αυτό και εσύ έχεις όλη τη δική μας.:) :redface: :)

στεναχωρηθηκα παρα πολυ Ασπασια διαβαζοντας το τι εγινε...πιστευω κι εγω οτι ο γατουλης θα ειχε γλυτωσει την τοση -αδικη-ταλαιπωρια και το σοκ της αλλαγης περιβαλλοντος μετα τη στειρωση αν απλα η μεμυ ειχε σκεφτει καλα πριν τον παρει και συζητησει με την κορη της.δεν ηξερε απο πριν οτι δεν θελει αλλα γατακια?η θα μπορουσε πολυ απλα να ερθει μια μερα μαζι της να σας επισκεφτει και να δει πως τα παει ο Χιονης με την κορη της.αν υπηρχε διαθεση σιγουρα θα λυνονταν τα προβληματα και ο Χιονης θα προσαρμοζοταν στο νεο του περιβαλλον.επισης ειναι γνωστο οτι 2 γατες θελουν πολυ χρονο για να συνηθισει η μια την αλλη...

μεγαλυτερη απογοητευση παντως ειναι που ειχαν ηδη μιλησει μαζι σου καποιοι αλλοι που πιθανον ενδιαφερονταν να κρατησουν τον Χιονη.λυπαμαι αν φαινεται οτι παιρνω θεση κατα της μεμυς,δεν μπορω να ξερω ακριβως τι εγινε,αλλα θεωρω οτι οταν αποφασισεις να παρεις ενα ζωακι απο καποιον που ψαχνει ποσον καιρ να του βρει σπιτι,πρεπει νατο εχεις σκεφτει πολυ καλα απο την αρχη για να μην καταληξεις να το επιστρεφεις(λες κι ειναι πακετο)πισω στον αρχικο του ιδιοκτητη.

Και εγω λυπαμε ασπασια, αλλα θα βρεθει κατι και για τον γατουλη σου!Δεν εχεις σκεφτει να τον κρατησεις σπιτι σου?δεν θελει ο αντρας σου, ή λογω των σκυλιων?
Α, κατι ασχετο.Η κορη της μεμης, γιατοι δεν θελει τον χιονη?

Μην πανικοβαλεστε παιδια

Οπως σου ειχα πει ηταν καλυτερα να παραμεινει λιγο σε σενα μετα την στειρωση απ'οτι φαινεται παραμελησατε λιγο την ψυχολογια της ενταξης μεσα σ'ενα περιβαλλον και δωσατε βαση στα πρακτικα θεματα και επομενο ειναι οτι ολοι αντεδρασαν .

Μη πανικοβαλεστε και καντε τα εξης τα εχω κανει και πιανουν παντα.

Ειναι βασικο να δει η Μεμυ αν τον θελει αν ναι

καντε τα παρακατω

Χρειαζεται μια βδομαδα η προσαρμογη σιγουρα και οι πρωτες δυο μερες ειναι βασικο να εισαι κι εσυ εκει ε ναι δεν δινουμε ενα γατακι και το αφηνουμε να τα βγαλει περα μονο του γιατι θα γινει ανυσηχο κι επιθετικο.

Θελει λιγη δουλιτσα αλλα αν γινει σωστα θα χετε εναν αλλο γατο σε μια βδομαδα εκτος εξαιρεσεων.

Παρτε τα πραγματακια του κι αφηστε τον με αυτα μια μερα να εξοικιωθει με εναν κλειστο χωρο οπως το μπανιο του σπιτιου πχ. Σιγα σιγα μπορουν να μπαινουν τα μελη του σπιτιου μεσα και να τον χαιδευουν να του μιλανε και να εξοικοιονονται μαζι του.

Η αλλη γατα επειδη θα ειναι περιεργη θα στηθει απ εξω καραουλι οποτε σιγα σιγα θα ανοιγετε την πορτα πολυ λιγο ισα να μυριζονται την επομενη μερα λιγο πιο πολυ ισα να παιζουν με τα ποδαρακια λιγο επιθετικα και ετσι λιγο λιγο στη μεση της βδομαδας θα τα αφησετε και μαζι.
Μη ξεχναμε οτι μπορει να τον δεχτηκαν για επισκεψη αλλα αλλο να τον εχεις μονιμα εκει και δεν ειναι και μικρουλης ασε που δε ξερει τι του γινεται μετα την στειρωση καιεχει αναγκη εσενα κυριως που σε ξερει.
Θα πηγαινεις λοιπον καθε μερα και θα τον χαιδευεις θα του μιλας γλυκα και φευγοντας θα του πετας το ιδιο παντα παιχνιδακι.Εξισου θα πρεπει να αρχισεις μετα απο δυο μερες περιπου να περνεις τα δυο ζωακια το ενα στο ενα χερι και το αλλο στο αλλο και να τα χαιδευεις ταυτοχρονα αυτο μπορει να γινει πιο ευκολα οταν ειναι και τα δυο στη φαση να κλοιμηθουν η οταν ειναι ψωμολιμασμενα και τα δυο κα τουσ παρουσιασετε μια κονσερβα οποτε αναγκαστικα πεινασμενα που θα ναι θα κανουν γρρρρ αλλα θα ορμησουν σιγα σιγα στο φαι. Ειναι πολυ σηματικο να αρχισουν να τρωνε μαζι.

Κυριως μη σας πιανει ανχος γιατι θα το καταλαβουν τα ζωα και θα ανησυχησουν οπως τωρα. Φερθειτε ολοι λες και ειναι δεδομενο οτι θα πανε καλα τα πραγμαα και προσεχετε πως αγγιζετε τα γατακια.
Ασχοληθειτε και με τους δυο ταυτοχρονα κατα τη μεση της εβδομαδας και στο τελος της εβδομαδας αφηστε τα ελευθερα , θα γινει ενας ψιλοκαυγας αλλα μετα θα χωρισουν περιοχες και θα βολευτουν..

Τωρα για την κορη ειναι αλλιως ρωτηστε την αν τον θελει και αν ειναι προθυμη να βοηθησει. Αν ναι συνεργαστειτε ολοι μαζι με ψυχραιμια.
Η δικη σας κατασταση επηρεαζει τα ζωα, τετοιες ενταξεις καλο ειναι να γινονται πριν απο σαβατοκυριακο για να εχουν χρονο ν ασχοληθουν ολοι.

Στην χειροτερη περιπτωση θεωρηστε την παραμονη του σαν μια πρωτη επισκεψη και παρτον πισω καμια βδομαδα και ξαναδοκιμαζετε πιο ηρεμοι την επομενη.
Αν το θελετε θα το πετυχετε γιαυτο κοιταξτε αν το θελετε πρωτα.

Το ότι θα πάω να τον πάρω πίσω είναι το μόνο σίγουρο! Μιλήσαμε πριν λίγο και μου είπε ότι τον έχει κλεισμένο στο δωμάτιο της και ότι έχει ηρεμήσει και ότι μάλλον τον εκνεύριζε ο Μέμος. Με περιμένει να πάω να τον πάρω, οπότε θα πάω κατευθείαν μετά τη δουλειά. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, γιατί και στον γιατρό τόσες μέρες με τις άλλες γάτες, αλλά και στο σπίτι που τον είχα εγώ ήταν πολύ προσαρμοστικός και ήρεμος. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι από τα πιο καλότροπα και ήρεμα γατάκια που έχει δει!
Κάτι προφανώς του προκαλεί εκνευρισμό, είτε το μικρό γατάκι που σίγουρα θα έχει τρελλή διάθεση για παιχνίδι απ'ότι είδα χθες, είτε η μικρή που δεν τον θέλει και μάλλον το "βγάζει" αυτό στη συμπεριφορά της δεν ξέρω. Πάντως η Μέμη δεν μου είχε αναφέρει τόσες μέρες που μιλάγαμε το πρόβλημα με την κόρη, το οποίο θα ήταν καλό να έχει ξεκαθαριστεί από την αρχή πριν πάει ο γάτος εκεί και επίσης είχε πει ότι θα κρατήσει τον Χιόνη στην αρχή στο δωμάτιό της μέχρι να συνέλθει από την στείρωση πράγμα που προφανώς δεν έκανε, με αποτέλεσμα ο καημένος μου να ταλαιπωρείται με τη φασαρία και τα παιχνίδια του μικρού Μέμου και τα άγνωστα πρόσωπα...

Πάντως λες και το'ξερα χθες! Με το που έφυγα ήθελα να ξαναγυρίσω πίσω να τον πάρω! Σ'ολη τη διαδρομή έλεγα στον Κώστα "πάμε πίσω να τον πάρουμε, πώς θα περάσει τη νύχτα σε ξένο σπίτι μόνος του" Εγώ αν τον γύριζα απ' τον γιατρό σπίτι θα τον έβαζα στο κρεββάτι με μια θερμοφόρα κι αντί γι'αυτό τον άφησα σ'ενα ξενο σπίτι κάτω από το τραπέζι της τραπεζαρίας στο κρύο πάτωμα... Δεν βγήκε ούτα να με χαιρετήσει! Τι ηλήθια που είμαι! ΄Επρεπε να ακούσω το ένστικτό μου και να γυρίσω να τον πάρω, απλά δε μου φαινόταν σωστό για τη Μέμη... Αλλά να που αποδείχτηκε σωστό:(

Πάντως είμαι άτυχη. Μια η Πόπη που τον ήθελε, που από 30 Οκτωβρίου περιμένω τηλέφωνο για να έρθει να τον δει και από τότε έχει να μπει να γράψει και στο forum και δεύτερη φορά τώρα αυτό. Ελπίζω η τρίτη να είναι η καλή και όχι η κακή του ώρα...:( :( :(

@ anabou: από μένα θα μαθαίνει νέα βρε, όχι από την Μάριελ!

@Ασπασία: εσύ πρέπει να ξε-αγχώνεις εμένα, όχι να με αγχώνεις περισσότερο!!! Έλα, πλάκα κάνω, μια χαρά θα είμαστε, nothing to worry about!

@ everydody: εγώ τώρα τα βλέπω όλα ροζ, ΔΙΟΤΙ ο Δημήτρης έκατσε πολύ ώρα εδώ σήμερα και μιλήσαμε και του έλεγα για τα γατάκια, ότι θα πρέπει να τα παρω την Κυριακή, και τον Χιόνη και το άλλο για τη φίλη μου, και μου είπε "δε θέλω να μου κουράζεσαι, θα σε πάω εγώ!" ΑΚΟΥΤΕ;;; Τι άλλο να ζητήσω από τη ζωή ετούτη Θεέ μου; Αύριο βράδυ θα με βγάλει για φαγητό! Είπε ότι η πρώτη μου έξοδος θέλει να είναι μαζί του, για να με προσέχει και να μη με αφήνει να καπνίζω!!! :P

Βρήκα αυτό το μήνυμα από την Παρασκευή. Τελικά απ' ότι φαίνεται είχα a lot to worry about! Μετα από 1 μήνα και που έχω χάσει τον ύπνο μου για το τι θα κάνω με τον Χιόνη και πάνω που είχα πει ότι θα ηρεμήσω, πάλι από την αρχή:down: :down: :down: :/: :/: :/: :( :(

Aσπασία μου, μην πανικοβάλλεσαι. Θέλει λίγο χρόνο μέχρι να βρεθούν άνθρωποι να το πάρουν. Oπως σου απάντησαν τότε, θα σου απαντησουν άλλοι. O Aλέξανδρος έχει πάρει το γατάκι μου απο την Tετάρτη. Hταν ενθουσιασμένος. Ξέρεις με ποσες ακυρώσεις έχω κλάψει; 5 ή 6. Oμως τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back