Τι να κάνω με τον Χιόνη;

Ποιος ξέρει, ίσως στο τέλος μου ζητήσουν από μόνοι τους να τον ανεβάσω στο σπίτι....:happy:
Λοιπον ασπασια καλα σου ειπα για μασκωτ ολο το σαιτ εχει βαλθει ν ασχολειται με τον χιονη σου μας εχει εμπνευσει αφου φαντασου ημουν σ ενα φαρμακειο και σε σκεφτηκα οταν ειδα το εξης:
Για προστασια απο την αλλεργικη ρινιτιδα
Alergol Dr Theiss
φιλτρο γυρης-σκονης - τριχωματος κατοικιδιων
Εμποδιζει να μπουν στη μυτη τα αλλεργιογονα του τριχωματος των γατων Ειναι λεει ενα ιατροτεχνολογικο ενναλακτικο προιον που δρα φυσικα αλοιφεις λιγο στη μυτουλα τη δικη σου οχι του γατου και μετα ολα οκ...ετσι λεει τουλαχιστον και η φαρμακοποιοσ που ο ανδρας της ειναι αλλεργικος στις γατες μου ειπε οτι σ αυτον επιασε.Δεν ειναι φαρμακο γι αυτο στο εγραψα αξιζει να δοκιμασεις αν πιανει και σε σενα το εχουν ολα τα φαρμακεια.

Αντε με τοση ταλαιπωρια στο τελος θα σε παρακαλανε κρατα τον κρατα τον δεν μπορουμε να σε βλεπουμε να βασανιζεσαι αλλο κλπκλπ:P Η λυση του μπαλκονιου μ ενα σπιτακι εξω στο μπαλκονι ειναι τελεια και θα σε εχει και θα τον εχεις και δε θα χετε πολλες τριχουλες σπιτι εξισου παρε ενα ρολλ ον ειδικο για τριχες κατοικιδιων απο το σουπερ μαρκετ κανει φοβερη δουλεια δε μενουν σχεδον καθολου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ άλλα δεν έχω αλλεργική ρινίτιδα... Μια γενικότερη φαγούρα έχω. Παντού όμως!!! Μύτη, αυτιά, μάτια, μέσα στα μαλλιά... Τώρα το θυμήθηκα και με ξανάπιασε....:hmm: :hmm: :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για το αν θα τη δεχτουν τελικα οι δικοι σου αν αποφασισεις να την κρατησεις,νομιζω οτι δεν πρεπει να ανησυχεις.ηδη ανησυχουν και ενδιαφερονται γι'αυτην.εγω την Τσικι ουσιαστικα την επεβαλλα,οποτε ξεκινησα με γονεις προκατειλημμενους απεναντι της.ειναι ομως οντως πλανευτρες οι γατες,καταλαβαινουν τι θελει ο καθενας και κερδιζουν το καθε μελος της οικογενεις με διαφορετικο τροπο.μπορεις οντως να ξεκινησεις σιγα-σιγα με καποιο σπιτακι στο μπαλκονι.

τωρα για την αλλεργια,μπορεις να συμβουλευτεις καποιο γιατρο.μπορει να λυνεται το προβλημα με καποιο χαπι.

Χμ ξερω παλιοτερα ειχα κι εγω ημουν αλλεργικη και ειδικα στο δερμα οταν περνουσα μεγαλα ανχη αλλα απο τοτε που πηρα την αποφαση οτι τα αγαπαω και τα θελω δεν με ξαναπιασε παρα μια φορα απο καθαρα κατι που με ειχε ανχωσει ( το αντικειμενο ερευνας μου ειναι τα ψυχοσωματικα και ειδικοτερα ο μηχανισμος προκλησης κρισεων σε ασθενειες οπως η ατοπικη δερματιτιδα κα το εκζεμα παρεπιπτοντως και στη γαλλια που σπουδασα υπαρχει σχολη ολοκληρη ψυχοσωματικης ιατρικης που σε συνεργασια με αλλεργιολογους και βιολογους στο πανεπιστημιο και σε νοσοκομεια μελετουν το μηχανισμο προκλησης της κρισης φαγουρας και ασθματος σε χρονια αλλεργικους και δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι ειναι μονο οργανικο τελικα, αυτα πληροφοριακα, φαινεται να εχει σχεση με διαφορα συναισθηματα που δεν αντιλαμβανεται καν οτι νιωθει ο αλλεργικος ανθρωπος ενω το σωμα του τα αντιλαμβανεται και αντιδρα με τουσ γνωστους τροπους).
Τελος παντων εγω δεν εχω πια προβλημα παρ ολο που εχω πεντε και ειμαι τινγκα στη τριχουλα αν τ'αφησω να μπουν καμμια μερα μεσα και εκτος αυτου δεν εχω πια και κανενα ανχος (εμεις στο εππαγγελμα μας πριν ασχοληθουμε με το να θεραπευσουμε αλλους κανουμε υποχρεωτικα μακροχρονη ψυχοθεραπεια και ψυχαναλυση)εχεχε οποτε....το τερπνον μετα του ωφελιμου.;) :D Αυτα στη δικη μου περιπτωση.

Ευχαριστώ άλλα δεν έχω αλλεργική ρινίτιδα... Μια γενικότερη φαγούρα έχω. Παντού όμως!!! Μύτη, αυτιά, μάτια, μέσα στα μαλλιά... Τώρα το θυμήθηκα και με ξανάπιασε....:hmm: :hmm: :hmm:

Αλλεργικη ρινιτιδα(και οχι μονο)εχω εγω!:( Πρεπει να τρεχω καθε τρεις και λιγο στον ωριλα για να μου δινει σπρευ για την μυτη ωστε να μην εχω καταροη!:(
Αλλα αν ειναι για την σαρδελα, χαλαλι της.....:D

Ασπασια με αλεργιολογο εχεις μιλησει?
Περισυ επισκεφτηκα εγω γιατι ειχα μια αλεργια. Ψαχνοντας να βρει που μπορει να οφειλεται τον ρωτησα μηπως ειναι απο τη γατα.
Μου απαντησε "απο γατα παθαινει κανεις ασθμα, το οποιο εκδηλωνεται με δυσκολια στην αναπνοη" (τετοια συμπτωματα εγω δεν ειχα). Οποτε το και το δικο σου (η φαγουρα) μηπως ειναι κατι αλλο?

Περισυ επισκεφτηκα εγω γιατι ειχα μια αλεργια. Ψαχνοντας να βρει που μπορει να οφειλεται τον ρωτησα μηπως ειναι απο τη γατα.
Μου απαντησε "απο γατα παθαινει κανεις ασθμα, το οποιο εκδηλωνεται με δυσκολια στην αναπνοη" (τετοια συμπτωματα εγω δεν ειχα). Οποτε το και το δικο σου (η φαγουρα) μηπως ειναι κατι αλλο?

Την μαμα την πιανει ποτε ποτε και τρεμω μηπως παθει τιποτα...:( :( :(
Μαλλον οφειλεται στην γατα, και γι αυτο, αποφευγω να πλισιαζει η μια την αλλη!:cool:

Πρόταση για Ασπασία

Προτείνω να κλείσουμε εδώ αυτό το θέμα "Τι να κάνω με τον Χιόνη;" και να ανοίξεις καινούργιο με ότι τίτλο σου αρέσει. Φρέσκος ολόφρεσκος Χιόνης κάτασπρο ολοκαίνουργο θέμα σαν το χρώμα του. Τι λες;:redface:

Δεν πήγα σε αλλεργιολόγο. σε παθολόγο πήγα και μου έδωσε Aerius για την φαγούρα και μειώθηκε λίγο αλλά μου φέρνουν υπνηλία....
Αλλεργικό άσθμα έχει η ανηψιά μου και τραβιέται από τότε που γεννήθηκε στους γιατρούς. Είναι συνέχεια με spray Aerolin και ένα σωρό άλλα που δεν θυμάμαι. Αλλά όταν της λες να μην πλησιάζει το Χιόνη τότε είναι που παθαίνει κρίση... Εκεί που φτερνίζεται μόνο και έχει συνάχι, αν της πεις μην το χαιδεύεις ή μην τον παίρνεις αγκαλιά μπιζει τα κλάμματα και την πιάνει και δύσπνοια. Κανονική υστερία μιλάμε! Μας έχει βάλει και όρο, αν δώσουμε τον Χιόνη να μην τον πάρει κάποιος που έχει παιδιά, δεν ξέρω γιατί, υποθέτω από ζήλια, αν δεν παίζει αυτή μαζί του, να μην παίζει και κανένα άλλο παιδάκι. Τι να πω! :hmm:
Εδώ μάλλον πρέπει να σχολιάσει η Yasmin:)

o χιόνης έχει σπίτι...

καλημέρα Ασπασία,

καταλαβαίνω τις δυσκολίες και τις (πρώτες)αντιρρήσεις των δικών σου. Οταν όμως έχεις να κάνεις με ένα καλό γατί όλα αυτά ξεπερνιούνται...
προτείνω λοιπόν να αλλάξεις τον τίτλο με τον παραπάνω...αλλωστε το ζητούμενο είναι κάθε αδέσποτη ψυχούλα να βρίσκει κάποιον που να την αγαπάει τόσο πολύ όσο εσύ...εχεις κάνει πάρα πολλά για να τον δώσεις σε κάποιον αλλον...

σε χαιρετώ
Νότα:)

Αλλεργικό άσθμα έχει η ανηψιά μου και τραβιέται από τότε που γεννήθηκε στους γιατρούς. Είναι συνέχεια με spray Aerolin και ένα σωρό άλλα που δεν θυμάμαι. Αλλά όταν της λες να μην πλησιάζει το Χιόνη τότε είναι που παθαίνει κρίση... Εκεί που φτερνίζεται μόνο και έχει συνάχι, αν της πεις μην το χαιδεύεις ή μην τον παίρνεις αγκαλιά μπιζει τα κλάμματα και την πιάνει και δύσπνοια. Κανονική υστερία μιλάμε! Μας έχει βάλει και όρο, αν δώσουμε τον Χιόνη να μην τον πάρει κάποιος που έχει παιδιά, δεν ξέρω γιατί, υποθέτω από ζήλια, αν δεν παίζει αυτή μαζί του, να μην παίζει και κανένα άλλο παιδάκι. Τι να πω! :hmm:
Εδώ μάλλον πρέπει να σχολιάσει η Yasmin:)

Eρευνες της Ψυχοσωματικής Ιατρικες στη γαλλια εχουν δειξει οτι η αλλεργια ναι μεν μπορει να εχει μια κληρονομικη βαση αλλα εμφανιζεται στα μωρα με κρισεις οταν παρατηρειται μια πολυ ιδιαιτερη σχεση με τη μαμα τους η οποια ειναι υπερπροστατευτικη συνεχεια ασχολειται ( παρα πολυ με το παιδι) αλλα με εναν ιδιαιτερα ανχωδη και εμμεσα επιθετικο τροπο.ΟΙ χωρισμοι ειναι πολυ δυακολη ακομα και το να παει σχολειο η μια εκδρομη.

Εχει παρατηρηθει οτι τα αλλεργικα παιδια μεγαλωνουν με μαμα πολυ υπερπροστατευτικη που δε τα αφηνει να φυγουν πολυ απο αυτην, και να αναπτυξουν προσωπικοτητα και υπαρχει η υποθεση οτι ο αλλεργικος ανθρωπος διατηρει και σαν ενηλικας εναν σχετικα ανωριμο χαρακτηρα λειτοουργει με τα χατηρια δεν αντιλαμβανεται η ειναι υπερβολικα ευαισθητος στις στεναχωριες απιστευτα αυστηρος με τον εαυτο του και συνηθως δεν εκδηλωνει τον θυμο του αλλα απομακρυνεται ο χαρακτηρας αυτος εχει παρατηρηθει σε βαρια ασθματικους σε ατομεα με χρονιο εκζεμα και με ατοπικη δερματιτιδα.
Η απογοητευση η ζηλεια ο θυμος και αλλα φυσιολογικα συναισθηματα καταπιεζονται δεν τα αντιλαμβανεταιο το ατομο και δεδομενης της αλλεργικης προδιαθεσης και του αλλεργιογονου κανει κρισεις φαγουρας ασθματος η ακομη και αλλεργικου τυπου πονοκεφαλων( αντιδρα το σωμα). Εχει παρατηρηθει κλινικα οτι με την ψυχοθεραπεια οι κρισεις μειονονται η εξαφανιζονταισε μερικους ανθρωπους αναλογα με το ποσο εχουν κατανοησει αυτα που τους ανχωναν και επιτρεψει στον εαυτο τους πλεον να αντιδρουν και να μιλανε γι αυτα.Αυτα περι αλλεργιας.

Οσο για το κοριτσακι ειναι προφανες οτι το γατακι το νιωθει σαν απαγορευμενο κι εχει ταυτοχρονα και τη φυσικη αναγκη να το χαιδεψει ( δοκιμασατε μασκουλα μυτης και στοματος?) Επομενως επειδη δεν μπορει να πει "ζηλευω θελω κι εγω, τι κριμα "και να λυπηθει, η ζηλια του γινεται φθονος "επειδη δεν το χω γω δεν θελω να το εχει κανενα αλλο παιδακι"αυτα εινα πολυ φυσιολογικα στα παιδια. Ειναι σιγουρο οτι μολις πλησιαζει γατες το πιανει ασθμα η μηπως το παθαινει με τον χιονη μονο? Το ασθμα προκαλειται απο την αναπνοη τριχων γι αυτο ειπα για μασκα ενω η φαγουρα απο το χαδι της γατας.

Πιστεύω οτι όλα λύνονται με λίγη προσπάθεια :) Πραγματικά πρέπει να το κοιτάξεις με έναν γιατρό ειδικό πάνω στις αλλεργίες κάθε είδους. Eχω παραδείγματα ανθρώπων -πιο κοντινών δεν γίνεται- που είχαν αλλεργίες (καταροή, φαγούρα, σπυριά) στις γάτες και τις ξεπέρασαν χωρίς καθόλου φάρμακα σε λίγο καιρό. Iσως να είναι μόνο το άγχος τελικά του τι θα γίνει ο Xιόνης. :/:
Kαι η ψυχολογική, αρχικά, αλλεργία του νυν άντρα μου. «Eχεις ζώο, ε; Eλπίζω όχι γάτα!!!» «Oχι, έχω γάτες (2 τότε)» :lol:
:blink: :blink: :blink: «Ωχ!!!!!» Tο ωχ, έγινε κάποια στιγμή, αγάπη μου, γλυκειά μου. Mα σε μένα το λέει;:blink: Σε άλλο δωμάτιο, όμως; Πήγα και του είδα αγκαλιά. H χαρά που είχα πάρει δεν περιγραφόταν. Aπό τις δικές μου γάτες, τις αγάπησε όλες. :up:

Παιδιά μου συνεβει κάτι "κουφό" με το γατούλι. Κατέβηκα να τον δω και αφού του έβαλα φαγητό και νερό γιατί τα είχε εξαφανίσει, αρχίσαμε το παιχνίδι. Μου είχαν πει ότι μετά τη στείρωση θα γινόταν πιο τρυφερός και πιο χαδιάρης, αλλα πόσο πιο πολύ πια! Αποχαυνώθηκε το γατουλίνι! Τέτοιο χουρχούρισμα πια! Σαν δεκαοκτούρα ακουγόταν!!! Αν δεν βαριόμουν ακόμα θα τον χάδευα. Καθόταν ανάσκελα με τα ποδια ανοιχτα να του χαιδεψω την κοιλίτσα και στη συνέχεια έγλειφε το ξυρισμένο κομμάτι και με κοίταγε, έγλυφε και με κοιταγε.... Σαν να ήθελε κάτι....
Αναρωτήθηκα μηπως ήθελε να μου δείξει ότι πονάει εκεί και πήγα να τον χαιδέψω για να δω αν θα μ'αφήσει. Υποθέτω ότι αν δεν μ'αφηνε θα σήμαινε ότι πονάει. Ομως μ'αφησε να τον χαιδέψω και μετά, σαν για να μ'ευχαριστήσει αρχισε να μου γλείφει για ώρα το χέρι. Πιστεύω ότι τελικά ήθελε να μου δείξει ότι δεν πονάει και να μην ανησυχώ:)

Mπορεί να χαίρεται και που γύρισε σπίτι και που συνήλθε από την στείρωση. Όπως και να'χει είναι μια χαρά και σε αγαπάει!

Ειναι ενας ερωτας μεγαλος κα να σου πω ασπασια? αν πας σε αλλεργιολογο σου κανει τεστ στο δερμα και δειξει οτι εισαι αλλεργικη μονο στη γατα υπαρχει λυση ειναι η αποευαισθητοποιηση πιανει ομως οταν εισαι αλλεργικος σε ενα μονο πραγμα ρωτα εναν γιατρο. ( αν κι εγω πιστευω οτι με τοσα χαδια θα συνιθισει κι απο μονος του ο οργανισμος σου ) ( ελα τωρα ολοι εχουμε καταλαβει οτι ψοφας για τον χιονη πιο αγαπημενο ζευγαρι δεν ξερω αν υπηρξε στα χρονικα του σαιτ :D :lol:

τι γλυκος που ειναι μωρε...και τοσο καλοβολος γατουλης...:inlove:

Καλημέρα! Σήμερα άργησα στο γραφείο, ευτυχώς δεν είχε έρθει κανεις για να το παρει είδηση, γιατί άρχισα και πρωινή κάθοδο στον κήπο για επίσκεψη στο Χιονη. 7:00 το πρωί πριν πιω καφέ και με την τσιμπλα στο μάτι πήγα να του κλείσω το καλοριφέρ και να δω τι κάνει.Δεν ξέρω αν χάρηκε ιδαιτερα που με είδε διοτι κοιμόταν κουκουλωμένος με την κουβέρτα που ειχε ρίξει από το κρεββάτι, πάνω στο χαλί δίπλα στο καλοριφερ. Τον χάιδεψα και έκαιγε! Φοβάμαι μην τον βρω ψητό καμια μέρα! Η αδελφή μου λέει ότι το παρακάνω και ότι δεν πρεπει να υπάρχει πιο καλομαθημενο γατί. Αλλά δεν νομίζω ότι λίγο φροντίδα βλαπτει, ειδικά όταν στερείται την συντροφιά και το παιχνιδι όλη μερα μόνος του....:hmm:
Πάντως, προσέχοντας τον γάτο, άρχισα να παραμελώ τον άνδρα μου, ο οποίος φροντισε να μου το δειξει χθες. Γυρνόντας από το γραφείο τον βρήκα κουκουλωμένο στο κρεββατι. Δεν ανοιγε καν τα μάτια και με σβησμένη φωνή μου είπε ότι έχει πονοκέφαλο και ταση για εμετό. Αυτό τον πιανει καθε φορά που τον ενοχλεί το αυχενικό του, καθώς έπίσης κάθε φορά που θέλει φροντίδα και χαδάκια! Χιόνης Νο 2 δηλαδή!!! Νομίζω ότι θέλει να κανει ένα statement με αυτό τον τρόπο, έτσι δεν είναι?:lol: :lol: :lol:

Ασπασια κι ο αντρας σου εχει αυχενικο?
Παρηγορηθηκα (συγνωμη;) ) γιατι εχει κι ο δικος μου (και δεν ειναι και γυμναστης!). Προπερσυ κυκλοφορουσε με το ναρθηκα, και ηταν να τον κλαιν κι οι κοτες!
Επισης κι εγω τον παραμελω γιατι ασχολουμαι με 2 γατους!
(τον αφησα για το γατους.....η απιστη!)

Δεν έχω διάθεση να δώσω έκταση στο θέμα αυτό, νιώθω όμως υποχρεωμένη να τοποθετηθώ εφόσον με αφορά.
Καταρχήν να πω ότι λυπάμαι πάρα πολύ και ζητώ συγνώμη από την Ασπασία, η οποία ό,τι και να γράφει κι όσο θυμωμένη κι αν είναι, την δικαιολογώ απόλυτα. Από κει και πέρα κανείς άλλος που δεν ήταν εκεί και δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στο σπίτι το δικό μου δεν έχει το δικαίωμα να με κρίνει και να κατηγορεί εμένα και το παιδί μου. Συγνώμη, αλλά μιλάμε για το ΠΑΙΔΙ μου.
Είναι γεγονός ότι από την αρχή ήταν αρνητική η κόρη μου στο να πάρουμε κι άλλη γάτα, ιδιαίτερα ενήλικη. Δικό μου το λάθος που πίστεψα ότι μόλις τον δει και τον γνωρίσει θα τον αγαπήσει και θα τον αποδεχτεί. Αν ζούσα μόνη μου θα του έδινα σαφώς περισσότερο χρόνο γιατί τον ήθελα πολύ και το θυμάστε όλοι. Προτίμησα να πάρω αυτόν από ένα μωρό γατάκι που θα ήταν πιο εύκολο, ακριβώς γιατί ήθελα να βοηθήσω σ'αυτή την ιστορία. Είναι άδικο να κατηγορούμαι σαν μη αληθινά ζωόφιλη, αλλά δε θα μπω στη διαδικασία ν'αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Έχω σώσει άπειρα ζωάκια κι έχω λατρέψει άλλα τόσα. Έχω ξοδέψει χρήματα για να φροντίσω αδέσποτα κι έχω προσφέρει αφιλοκερδώς ατέλειωτες ώρες εργασίας σε ζωοφιλικό σύλλογο.
Έζησα μια μεγάλη ένταση με τον Χιόνη, ο οποίος σαφώς δεν ήταν μαζί μου όπως τον περιγράφει η Ασπασία κι είναι φυσικό. Ήταν ξένος μεταξύ ξένων. Το ίδιο βράδυ που έφυγαν τα παιδιά γρατζούνισε τον μικρό και βέβαια αμέσως τους χώρισα. Όταν ήρθε η κόρη μου σπίτι, πήγε να τον δει με τον ενθουσιασμό της ηλικίας της κι επειδή προφανώς τον πλησίασε απότομα, της αγρίεψε. Δε λέω ότι φταίει ο γάτος, εμείς φταίμε, αλλά σε καμιά περίπτωση Ασπασία δεν είπα ψέμματα για τίποτα. Ο Χιόνης έκλαιγε όλο το βράδυ κι εγώ έτρεμα μη μου χτυπήσουν το κουδούνι οι γείτονες και μου κάνουν παράπονα. Η μικρή γκρίνιαζε συνεχώς, έφτασε μέχρι να μου πει ότι θα πάει να μείνει στη φίλη της γιατί δεν αντέχει!
Λέω και πάλι, δεν την δικαιολογώ, μακάρι να μου έμοιαζε περισσότερο, αλλά δυστυχώς δεν έχει την τρέλα μου με τα ζώα. Μάλωσα μαζί της, αλλά η ουσία παραμένει ότι μου προκάλεσε τόσο άγχος αυτή η ιστορία που παραδέχτηκα ότι δεν έπρεπε να ζητήσω να τον πάρω, ήταν λάθος μου και το αναγνωρίζω και γι αυτό ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ από την Ασπασία που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ. Η κόρη μου μπορεί να φαίνεται αντιπαθής σε σας (και σε μένα μη σας πω ώρες ώρες!), αλλά δεν παύει να είναι το παιδί μου - ελπίζω να καταλαβαίνετε τη θέση που βρέθηκα.
Αυτά είχα να πω, είχα όλη την καλή διάθεση να προσφέρω στον Χιόνη ένα σπιτικό και δεν τα κατάφερα. Λυπάμαι γι αυτό κι αναγνωρίζω όλες τις ευθύνες μου. Προσωπικά εύχομαι να τον κρατήσει η Ασπασία γιατί το δέσιμο μεταξύ τους είναι τεράστιο, αυτό το είδα με τα μάτια μου και πιστεύω ότι πουθενά αλλού δε θα είναι ευτυχισμένος ο Χιόνης...

Memy μου και Ασπασία μου...
Ασπασία μου και Memy μου... (κατά το φουρτουνάκηδες και βροντάκηδες...)
Νομίζω ότι μετά και αυτό το μήνυμα πρέπει να συμφιλιωθείτε!

Ασπασία, διαβάζοντας τα όσα γράφεις κι εγώ πιστεύω ότι ο Χιόνης δεν θα είναι πουθενά αλλού ευτυχισμένος παρά μαζί σου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back