Τι να κάνω με τον Χιόνη;

Ασπασία εδώ που τα λέμε δεν έκανε και κάτι τρομερό ο Χιόνης. Που να δεις τα δικά μου....μέχρι και στη βιβλιοθήκη ανεβαίνουν πια και καταφέρνουν και πετάνε κάτω περιοδικά και βιβλία!!!:mad: Σπασίματα δεν έχουμε μέχρι στιγμής, αλλά ούτως ή άλλως δεν έχουμε και τίποτα να σπάσουνε.:P Όσο για Χριστουγεννιάτικο δέντρο...δεν θα στολίσουμε γιατί πέρα από τα σπασμένα στολίδια φοβάμαι μη πάθουν και τίποτα.(ικανά τα έχω να φ'ανε τα σπασμένα κομμάτια ή κανα καλώδιο από τα λαμπάκια κ να πάθουν καμια ηλεκτροπληξία.)
Πάντως καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην σου αρέσει αυτή η κατάσταση και το καλύτερο είναι το σπιτάκι στο μπαλκόνι.

ΥΓ. Πάντως έχω την εντύπωση ότι σε λίγο καιρό άντρας και μαμά θα σε παρακαλάνε να τον πάρετε σπίτι!!! :P :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασια μηπως θα επρεπε να σου τραβηξει κανενας το αυτακι? Βρε χρυσο μου ειναι δυματον ο γατος να καθεται σουζα σε νεο σπιτι? Φυσικα και θα μυρισει και θ'ανεβει και γι αυτο ομοφωνα το σαιτ σου ειπε για το μπαλκονι ( ετσι κρατας τον ανδρα μεσα που δε σου σπαει και τα μπαλλακια αν και αυτο παιζεται καμμια φορα:P ) οταν παλι τονε βαλεις μεσα (το γατο) παρε κι ενα σπευ ψεκασματος ρουχων με νερο γιατι δεν θ'ακουει μονο με τα μαλωματα θα θελει και κανενα ψεκασματακι και για να ξεμπερδευεις εχει προχωρησει η επιστημη ξερεις.. εχει και πλαστικες καταπληκτικες μπαλλες δεντρων , αλλα βρε κοριτσι μου πηγαινε το σιγα σιγα εχεις μια ταση να κανεις μεγααααλα βηματα, μετα κατι δε σου παει καλα και λες οχι ποτε πια κλπκλπ τα γατακια θελουν λιγο λιγο τον ανεβαζεις καταρχας μιαωρα επανω μετα δυο κλπκλπ οχι μπαμ και κατω μια μερα και μετα τρελαινεσαι μη κανει ζημια. Το ζωο οπως του φερθεις θα σου φερθει φερσου του μαλακα ηρεμα και θα σεβαστει οσα του πεις .Καταπληκτικες οι φωτο με το βαζο μη μου πεις οτι δεν απολαυσες να τις τραβας εστω κι αν σε ενοχλησε που πηγε εκει... εισαιμια κατεργαρουλα εσυ.. αλλο πραγμα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η σαρδελα δεν ειχε προβλημα με το χριστουγεννιατικο δεντρο, αλλα ετρωγε τα λαμπακια!:confused: Στη βεραντα ειχαμε και τα βγαλαμε, και στο δεντρο πολυ ψηλα για να μην τα φτανει.
Σκανταλιες ειναι λογικο να κανει, πρωτη μερα σε ενα σπιτι. Μην ξεχνας οτι τοσο καιρο ηταν κλεισμενος σε ενα μικρο δωματιο και δεν ειχε πολλες επιλογες ως προς τι θα παιξει.
Οσο για τα χρυσανθεμα, η σαρδελα πινει νερο απο το βαζο τους.Οσο και να την παρακαλαω να πιει απο το μπολακι της(της εχω 2 κιολας), της αρεσει το βαζο.
Αστον να μεινει στη βεραντα, ειναι καλυτερα απο το δωματιο του κηπου. Και την δικια μας με αυτη την προοπτικη την κρατησαμε σπιτι, στην αρχη στη βεραντα, μετα σιγα σιγα μεσα οσο ειμαστε σπιτι, και τωρα στην βεραντα παει μονο για την αμμο της.

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

φοτο του ζυλιτο απο τα πρωτα του χτιστουγενα στο σπιτι το καινουριο που ειπαμε να στολισουμε

Petrcat δεν έχω κάνένα προβλημα με τα ζώα στο σπίτι. Στον σπίτι μου έχουν βρεθεί κατά καιρούς, σκύλος, χαμστερ, παπαγάλοι, καναρίνια και πολλά απ' αυτά ταυτόχρονα. Τώρα μετά από χρόνια είναι η πρώτη φορά που δεν έχω τίποτα, αν εξαιρέσουμε το σκύλο της αδελφής μου ο οποίος τη μισή μέρα είναι εδώ γιατί δεν του αρέσει να μένει μονος στο σπιτι όταν η αδελφή μου λέιπει, καθώς επίσης και όταν πηγαίνει διακοπές σε μέρος που δεν επιτρέποντα σκυλιά. Πρόβλημα είχα πάντα με τις γάτες στο σπίτι δεν μπορούσα καν να με φανταστώ με γάτα. Το ότι ανεβασα τον Χιόνη και τον είχα τόσες ώρες, πίστεψε με, ήταν μεγάλο κατώρθομα για μένα! Ήταν μια αρχή τουλάχιστον!!!
Sardela συμφωνώ όπως έχω ξαναπει για το μπαλκονι ως λύση, αλλά αυτό θα γίνει μόλις βάλουμε προστατευτικό στα κάγκελα, το οποίο χρειάζεται έτσι κι αλλιώς γιατί ο σκύλος έχει τάσεις αυτοκτονίας. Καθε φορά που μας βλέπει να ερχομαστε κρεμιέται απ'έξω!!!
Ladycat υπέροχος ο Αγιο-Γατούλης!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Πάντως εξακολουθώ να ψάχνω για σπίτι για τον Χιόνη γιατί δεν θέλω να τον πάρω και στα δύσκολα κι αφου μέχει συνηθησει και τον έχω αγαπήσει να αναγκαστώ να τον δώσω. Άσε που θα είνια πιο μεγάλος και θα είναι δυσκολότερο να συνηθησει αλλού.
Πάντως σήμερα μου έκανε τρελλές χαρές που με είδε αντίθετα με χθες στο σπίτι που καθόταν σε αποσταση και απλά μας παρατηρούσε....
Μόνο που εξακολουθεί κθε φορά που ανοίγουμε την πορτα να θελει να βγει έξω. Κατεβηκε η μαμα μου το πρωί που λείπαμε να τον δει και να του σβησει το καλοριφερ και πήγε να περάσει κατω από τα ποδια της για να βγει. Στο τσακ τον πρόλαβε!!!:/:

Ασπασια Καλημερα! Οχι ο Χιονης δεν εχει τασεις φυγης! Απλως ο χωρος ειναι καινουργιος και δεν εχει ξεκαθαρισει ακομα τα συνορα του. Εχω να σου προτεινω το εξης: πηγαινε στο pet shop στην Ηρακλειτου και παρε ενα σπερυ stay away. Με αυτο θα ψεκασεις οπου δεν θελεις να πηγαινει ο Χιονης (ριξε και λιγο στα Χρυσανθεμα). Επισης καλο θα ηταν να τον αφησεις να εξερευνησει τα παντα υπο την επιβλεψη σου και χωρις "οχι" και "μη". Απλως εαν δεις υποπτες κινησεις θα τις αποτρεπεις. Αυτο καναμε εμεις με τον Βαλεντινο που ηταν "του δρομου" και ουδεν προβλημα.

Παιδια μου κανει εντυπωση αυτη η αντιδραση των γατων σας με το Χριστουγεννιατικο δεντρο! Ο Σιβα ουτε που ενδιαφερθηκα ποτε! ο Βαλεντινο δεν ξερω και ελπιζω μεχρι τα Χριστουγεννα να εχει βρει ενα καλο σπιτι. Αν και φανταζομαι τον αποχωρισμο και στεναχωριεμαι....:(

Παιδια μου κανει εντυπωση αυτη η αντιδραση των γατων σας με το Χριστουγεννιατικο δεντρο! Ο Σιβα ουτε που ενδιαφερθηκα ποτε! ο Βαλεντινο δεν ξερω και ελπιζω μεχρι τα Χριστουγεννα να εχει βρει ενα καλο σπιτι. Αν και φανταζομαι τον αποχωρισμο και στεναχωριεμαι....:(

Ίσως επειδή ο Σιβα δεν έχει ζήσει καθόλου έξω, να μην του κάνει αισθηση το Χριστουγεννιάτικο δένδρο. Ο Χιόνης μεγάλωσε στο δρόμο και πολλές φορές τον έβλεπα σκαρφαλομένο στα δένδρα του πάρκου που υπάρχει μπρος στο σπίτι μου. Μάλλον γι'αυτό άρχισε να σκαρφαλώνει όταν τον μάλωσα που είχε ανέβει στο μπουφέ και μύριζε τα χρυσάνθεμα....:hmm:

Ξεχασα να πω και για τις πρωην γατες μας. Καμια δεν ειχε μανια με τα ψευτικα δεντρα! Λιγο με τις κατω μπαλες επαιζαν κι αυτο ηταν ολο! Ο Χιονης ως "παιδι του δρομου" ξερει να ξεχωριζει το ψευτικο απο το αληθινο. Ιδεα: Rιξε stay away πνω στο δεντρο!

Ασπασια ελπιζω να μην πηγες στο pet shop που σου συστησα, γιατι τωρα θα με βριζεις! Ο λογος? Σου εδωσα λαθος διευθυνση....συγγνωμηηηηη:redface: . Τελικα η σωστη ειναι: Xαριτος 9. Μολις γυρισα απο κει. Δεν εχει stay away αλλα get off.

Στα δικα μου δεν πιανει αυτο το σπει μονο το ψεκασμα, αυτο το καταλαβαινουν αμεσως αν γινει συγκεκριμενα και συνοδευτει απο επιβραυευση για το οταν φερονται καλα αμεσως μετα ετσι ειναι πολυ ησυχα κι εγω για να τους δειξω την εκτιμηση μου τα παιζω και τα ταιζω τ αγαπημενα τους μετα κι επιασε μια χαρα

Εμενα ευτυχως επιασε και στα δυο. Δεν ξυνουν νυχια στον καναπε! (Εμεις υποφερουμε λιγο απο τη μυρωδια ειναι η αληθεια...)

Να πω την αλήθεια δεν προλαβα να πάω στο Pet Shop! Εδώ θέλω να πάω στο γιατρό για κάποιο πρόβλημα που έχω και δεν έχω προλάβει.....:/:
Πάντως τον Χιόνη δεν τον έχω ανεβάσει ακόμα σπίτι γιατί ο κύριος που θα ερχόταν να μας βάλει το προστατευτικο στο μπαλκόνι μας έχει ελαφρώς στήσει!:down:
Έτσι παραμένει στο σπιτάκι του κήπου μέχρι νεωτέρας και επειδή εκεί είναι το "βασίλειό" του δεν χρειάζεται get away μπορεί να κάνει ότι θέλει!:P
Πάντως αν ακούσετε κάποιον να θέλει γατάκι εχετε τον στα υπόψιν. Εγώ εξακολουθώ να ψαχνω....

Ευτυχως που δεν πηγες!
Αγγελια του Χιονη στο Εψιλον δεν ειδα ακομα. Σου δινω τη σωστη διευθυνση: farma@enet.gr και τηλεφωνο 210 9296413.
Εμενα κανεις δεν με πηρε. (Ισως φταει που ειναι μαυρος...). Αλλα αν δεν βρεθει θα τον δωσουμε στη μητερα του αντρα μου.

Ευτυχως που δεν πηγες!
Αγγελια του Χιονη στο Εψιλον δεν ειδα ακομα. Σου δινω τη σωστη διευθυνση: farma@enet.gr και τηλεφωνο 210 9296413.
Εμενα κανεις δεν με πηρε. (Ισως φταει που ειναι μαυρος...). Αλλα αν δεν βρεθει θα τον δωσουμε στη μητερα του αντρα μου.

Μα έχω στείλει mail εδώ και 2 εβδομάδες περίπου. Τόσο πολλές αγγελίες έχουν που δεν προλαβαίνουν να τις βάλουν? Θα τους πάρω τηλ.καλά που μου το έδωσες. Όσο για τον Βαλεντίνο σου είναι κούκλος εγώ έχω αδυναμία στις μαύρες γάτες, και είσαι τυχερή που τον θέλει η πεθερά σου. Εμένα δεν θέλει να δει γάτα ούτε σε φωτογραφία. Δεν της έχω πει ότι τον έχω ακόμα....:(

Ναι πρεπει να εχουν πολλες αγγελιες....Χιλιαδες αδεσποτα περιμενουν....Εγω πηρα -μεταξυ αλλων - το συλλογο φιλων των ζωων Χαλανδριου και μου απαντησαν αυτο: Ξερετε ΠΟΣΑ ΓΑΤΑΚΙΑ χαριζουμε εμεις? Κρατηστε το!
Αυστηρη απαντηση. Αλλα εαν το δουμε απο τη δικη τους σκοπια, εχουν δικιο....
Ναι εμεις εχουμε "βισμα" την πεθερα!:)

Έχω απογοητευτεί με το θέμα της υιοθεσίας του Χιόνη....:( Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει τις τελευταίες ημέρες! Εκτός από τότε 15 μέρες περίπου πριν που πήραν όλοι μαζεμένοι και είπα ότι τον είχα δώσει στην Μεμυ, δεν ξαναείχα τίποτα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η αδελφή μου έχει αρχίσει να εκνευρίζεται που χρησιμοποιώ ως κατάλυμα του το σπιτάκι στον κήπο, κι έχει και τα δίκια της γαιτί για καμια εβδομάδα μέχρι να του βρουμε σπίτι ξεκίνησε κι έχει κλεισει μήνας! Το plan b να τον βάλουμε βεράντα δεν πολυβλέπω να υλοποιείται γιατί η μητέρα μου έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται για τις γλάστρες της και για το ότι δεν θα μπορεί να αφήνει την μπαλκονόπορτα ανοιχτή και όσο αφορά το σπίτι, μου το έχει ξεκαθαρήσει και αυτή και ο Κώστας ότι δεν τον θέλουν....:( :( :(
Δεν πάει άλλο αυτή η κ###κατάσταση! Τόσο καιρό έχω χάσει τον ύπνο μου κι είμαι ένα μάτσο νεύρα....

Ασπασία μου, υπομονή το μόνο που μπορώ να σου συστήσω προς το παρόν. Το καταλαβαίνω ότι σου παρεξενοφαίνεται και εσένα ένας γάτος ΜΕΣΑ στο σπίτι και από την στιγμή που έχεις και αντιδράσεις από άλλους είναι και πιο δύσκολο για σένα να τον δικαιολογήσεις μέχρι να προσαρμοστεί. Είχα σκεφτεί την περίπτωση να στον ζητήσω εγώ αλλά δυστυχώς σκέφτομαι τον δικό μου γάτο που είμαστε κολλητοί, είναι και αστείρωτος (αυστηρα μέσα στο σπίτι) και τον λυπάμαι να του φέρω και άλλον αρσενικό.
Καταλαβαίνεις βέβαια ότι τώρα είναι πιο δύσκολο να τον αφήσεις έξω. και γι'αυτόν:λόγω του χειμώνα και λογω του οτι συνηθισε σε μόνιμη ζέστη, τροφή και ανθρώπινη επαφή, αλλά και για σένα που ξέρω ότι στο βάθος θέλεις τον χιόνη στη ζωή σου.
Καταλαβαίνω ότι έχεις κουραστεί. Θα σε συμβούλευα αν φυσικά το θέλεις, πρώτα πρώτα να σκεφτείς αν τον θέλεις εσύ, κι αν ναι να "επιβάλλεις" με τον τρόπο σου (που ξέρεις μόνο εσύ) την απόφασή σου στους υπόλοιπους του σπιτιού. Απ'ότι καταλαβαίνω από άλλα μηνύματα του φορούμ ο αντρας σου δεν είναι και τόσο αρνητικός, δείχνει να συμπαθεί τα ζώα.
Θα προσπαθήσω να βάλω την αγγελία σου και σε άλλα sites αν ήδη δεν το έχουν κάνει τα παιδιά εδώ.
Εχω κάθε καλή διάθεση να σε βοηθήσω και φυσικά δεν θα πρέπει να σου δημιουργεί νεύρα το γεγονός ότι φροντίζεις μια ζωή που πια σε έχει ανάγκη, αντίθετα θα πρέπει να σε χαλαρώνει.
Ελπίζω να μην παρεξηγείς τα όσα είπα καθότι δεν σε ξέρω προσωπικά και ίσως το παράκανα.
σε χαιρετώ και να'σαι καλά
Νότα:)

Για τις γλαστρες εχει ενα πολυυ απλο κολπακι περνεις το πλαστικο διχτακι που σου ανεφερα το βαζεις απο πανω στη βαση αφηνοντας μια τρυπα για το κορμο και το δενεια σαν καπακι μαρμελαδας μς φρου φρου ειναι εξαιρετικα αποτελεσματιοικο εγω ολες ετσι τις εκανα και τα γατακια και αυτες βολευονται μια χαρα.

Εννοείται ότι δεν πρόκειται να τον αφήσω έξω! Γι'αυτό ρίχνω καυγάδες με τους δικούς μου γιατί φοβάμαι ότι καμια μέραθα γυρίσω σπίτι και θα τον έχουν αφήσει να φύγει...:(
Δεν τον έκανα καλά για να τον αφήσω καταχείμωνο στο δρόμο να πεθάνει!!!
Έχω βάλει κι εγώ αγγελίες Νοτα μου στο interpet, στο www.zklik.net, και έχω στείλει και στο Εψιλον όπου δεν έχει μπει ακόμα. Βασανίζομαι τόσο καιρό από τύψεις που τον έχω κλεισμένο σε 4 τοίχους και βασανίζω κι αυτόν που είναι μόνος του όλη μέρα. Παλιότερα κατέβαινα και καθόμουν μαζί του για καμια ώρα, αλλά τώρα που νυχτώνει νωρίς κι έχει πιάσει και κρύο, έχω και τις δουλειές μου, μετά βιας κάθομαι μαζί του μισή ώρα κάθε μέρα. Ο.Κ.του έχω φαγητό, καθαρό νεράκι, ένα κρεββάτι να κοιμάται και ζέστη από το καλοριφέρ, αλλά είναι ζωή αυτή για ένα γάτο που έμαθε να ζει τους πρώτους 10-11 μήνες της ζωής του στο δρόμο? Όταν μας ξέφυγε το προηγούμενο Σαββατο και βγήκε στον κήπο κοίταγε σαν χαμένο γύρω του. Τον λυπήθηκα!!!
Η μητέρα μου δε, μου γκρινιάζει γιατί έχει βαρεθεί από μικρή να μαζεύω ότι ζώο βρω στο δρόμο μου.
Η αλήθεια είναι ότι το griffon που είχαμε το είχαμε βρει στο δρόμο, το παπαγαλάκι μου είχε έρθει μόνο του στο δωμάτιό μου ένα καλοκαίρι που είχαμε ανοιχτές μπαλκονόπορτες, το ίδιο και το kokatil, η χελώνα ο Λέων μας ήταν πεταμένη στα σκουπίδια και τη μάζεψα κιαυτή στον κήπο. 'Οπως καταλαβαίνεις έχει βαρεθεί να περιθάλπτει όποιο αδέσποτο βρω και μάλλον έχει κι ένα δίκιο. Δυστυχώς δεν έχουμε τελειώσει ακόμα το σπίτι που χτίζουμε και θα πάρει πολύυυυ καιρό ακόμα, οπότε δύσκολο να τον κρατήσω...

Ασπασία πιστεύω όμως ότι συμφωνείς ότι σίγουρα ο Χιόνης καταλαβαίνει την φροντίδα. Δεν του λείπει τόσο το έξω μην ανησυχείς (ειδικά τώρα τον χειμώνα που ξέρουμε πόσο κρυουλιάρικα πλάσματα είναι τα γατιά). Μην αισθάνεσαι τύψεις. Τα γατιά είναι πλάσματα της συνήθειας (όπως όλοι μας άλλωστε). Το μισάωρο που περνάς μαζί του είναι αρκετό,είμαι σίγουρη ότι το περιμένει πως και πως αλλά προς θεού μην το νιώθεις σαν υποχρέωση. Κάντο σαν χαλάρωση, αν μπορείς...:)
Θα προσπαθήσω και εγώ να δω αν δεν έχεις βάλει σε κάποια αλλη ιστοσελίδα αγγελία να βάλω (φαντάζομαι ότι μετά από τόση περιποίηση δεν θα τον δώσεις όπου κι όπου).
σε χαιρετούμε και σένα και τον άσπρο γατούλη σου. Καλό ΣΚ
Νότα-Τσέ:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back