Εννοείται ότι δεν πρόκειται να τον αφήσω έξω! Γι'αυτό ρίχνω καυγάδες με τους δικούς μου γιατί φοβάμαι ότι καμια μέραθα γυρίσω σπίτι και θα τον έχουν αφήσει να φύγει...

Δεν τον έκανα καλά για να τον αφήσω καταχείμωνο στο δρόμο να πεθάνει!!!
Έχω βάλει κι εγώ αγγελίες Νοτα μου στο interpet, στο
www.zklik.net, και έχω στείλει και στο Εψιλον όπου δεν έχει μπει ακόμα. Βασανίζομαι τόσο καιρό από τύψεις που τον έχω κλεισμένο σε 4 τοίχους και βασανίζω κι αυτόν που είναι μόνος του όλη μέρα. Παλιότερα κατέβαινα και καθόμουν μαζί του για καμια ώρα, αλλά τώρα που νυχτώνει νωρίς κι έχει πιάσει και κρύο, έχω και τις δουλειές μου, μετά βιας κάθομαι μαζί του μισή ώρα κάθε μέρα. Ο.Κ.του έχω φαγητό, καθαρό νεράκι, ένα κρεββάτι να κοιμάται και ζέστη από το καλοριφέρ, αλλά είναι ζωή αυτή για ένα γάτο που έμαθε να ζει τους πρώτους 10-11 μήνες της ζωής του στο δρόμο? Όταν μας ξέφυγε το προηγούμενο Σαββατο και βγήκε στον κήπο κοίταγε σαν χαμένο γύρω του. Τον λυπήθηκα!!!
Η μητέρα μου δε, μου γκρινιάζει γιατί έχει βαρεθεί από μικρή να μαζεύω ότι ζώο βρω στο δρόμο μου.
Η αλήθεια είναι ότι το griffon που είχαμε το είχαμε βρει στο δρόμο, το παπαγαλάκι μου είχε έρθει μόνο του στο δωμάτιό μου ένα καλοκαίρι που είχαμε ανοιχτές μπαλκονόπορτες, το ίδιο και το kokatil, η χελώνα ο Λέων μας ήταν πεταμένη στα σκουπίδια και τη μάζεψα κιαυτή στον κήπο. 'Οπως καταλαβαίνεις έχει βαρεθεί να περιθάλπτει όποιο αδέσποτο βρω και μάλλον έχει κι ένα δίκιο. Δυστυχώς δεν έχουμε τελειώσει ακόμα το σπίτι που χτίζουμε και θα πάρει πολύυυυ καιρό ακόμα, οπότε δύσκολο να τον κρατήσω...