Τι να κάνω με τον Χιόνη;

Πάντως είμαι άτυχη. Μια η Πόπη που τον ήθελε, που από 30 Οκτωβρίου περιμένω τηλέφωνο για να έρθει να τον δει και από τότε έχει να μπει να γράψει και στο forum και δεύτερη φορά τώρα αυτό. Ελπίζω η τρίτη να είναι η καλή και όχι η κακή του ώρα...:( :( :([/quote]

:mad: Αυτή η Πόπη είμαι εγώ και χωρίς να αναρωτηθείς γιατί δεν επικοινώνησα μαζί σου μου επιτήθεσε.Λοιπόν χωρίς να είμαι υποχρεωμένη να σου απαντήσω θα σου πω πως πέρασα σχεδόν ένα μήνα μέσα έξω κάνοντας χημειοθεραπείες.
Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις αν θες ή όχι να κρατήσεις το γατούλι σου με στέφεσε κατα δικαίων και αδίκων.
Πριν αρχίσω να γράφω διάβασα ότι έχει γραφτει και λυπάμε που ξεκίνησα από δω,δεν μου αρέσουν η αντιπαραθέση αλλά στεναχωρήθηκα πολύ που πάνω στο θυμό σου πήρε και μένα η μπάλλα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:mad: Αυτή η Πόπη είμαι εγώ και χωρίς να αναρωτηθείς γιατί δεν επικοινώνησα μαζί σου μου επιτήθεσε.Λοιπόν χωρίς να είμαι υποχρεωμένη να σου απαντήσω θα σου πω πως πέρασα σχεδόν ένα μήνα μέσα έξω κάνοντας χημειοθεραπείες.
Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις αν θες ή όχι να κρατήσεις το γατούλι σου με στέφεσε κατα δικαίων και αδίκων.
Πριν αρχίσω να γράφω διάβασα ότι έχει γραφτει και λυπάμε που ξεκίνησα από δω,δεν μου αρέσουν η αντιπαραθέση αλλά στεναχωρήθηκα πολύ που πάνω στο θυμό σου πήρε και μένα η μπάλλα.:)

Βρε Ποπη, εχω την εντυπωση(αυτη μου εδωσε το κειμενο την Ασπασιας οταν το διαβασα), οτι δεν σου επιτεθηκε...
Δεν υπαρχει λογος να θυμωνεις. Απλα, μεσα στη αγανακτηση της με αυτα που εγιναν με τον χιονη, αναφερε οτι τον ειχες ζητησει και εσυ!

Α, και περαστικα!Ελπιζω ολα να ειναι μια χαρα με την υγεια σου!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε Ποπη, εχω την εντυπωση(αυτη μου εδωσε το κειμενο την Ασπασιας οταν το διαβασα), οτι δεν σου επιτεθηκε...
Δεν υπαρχει λογος να θυμωνεις. Απλα, μεσα στη αγανακτηση της με αυτα που εγιναν με τον χιονη, αναφερε οτι τον ειχες ζητησει και εσυ!

Α, και περαστικα!Ελπιζω ολα να ειναι μια χαρα με την υγεια σου!:D

:( Δεν θύμωσα Ελενίτσα μου,απλώς πικράθηκα,σόρυ αν φάνηκε έτσι αλλά καλο για όλους θα είναι να μην γράφουμε όταν τα έχουμε πάρει γιατί παρασυρόμαστε.:)

δε νομιζω κι εγω οτι σου επιτεθηκε η Ασπασια,απλα μεσα στην απογοητευση της που ναι μεν υπηρχε ενδιαφερον αλλα κανενας δεν επαιρνε το χιονη εξεφρασε αυτο το παραπονο.

ειλικρινα ευχομαι ολα να πανε καλα με την υγιεια σου!

Πάντως είμαι άτυχη. Μια η Πόπη που τον ήθελε, που από 30 Οκτωβρίου περιμένω τηλέφωνο για να έρθει να τον δει και από τότε έχει να μπει να γράψει και στο forum και δεύτερη φορά τώρα αυτό. Ελπίζω η τρίτη να είναι η καλή και όχι η κακή του ώρα...:( :( :(

Πριν αρχίσω να γράφω διάβασα ότι έχει γραφτει και λυπάμε που ξεκίνησα από δω,δεν μου αρέσουν η αντιπαραθέση αλλά στεναχωρήθηκα πολύ που πάνω στο θυμό σου πήρε και μένα η μπάλλα.:)[/quote]

Ποπη κατ'αρχήν περαστικά. Λυπάμαι ειλικρινά για το πρόβλημα υγείας που ατιμετωπίζεις. Καταλαβαίνω σε τι ψυχολογική κατάσταση είσαι γιατί πέρασα τα ιδια με τον πατέρα μου. Όμως αυτό δεν δικαιολογεί την συμπεριφορά σου αυτή. Εγώ δεν σου επιτέθηκα. Καθε άλλο! Μάλιστα σε PM που σου είχα στείλει αν θυμάσαι σου είχα πει ότι ακόμα κι αν δεν θες το Χιόνι θα χαρώ να συναντηθούμε και να σε γνωρίσω. Το έχω ακόμα δεν το έχω σβήσει. Νομίζω ότι και οι υπόλοιποι που διάβασαν αυτό που έγραψα, μπορούν καθαρά να δουν ότι δεν σου επιτήθεμαι!
Όσο για το αν δεν μπορώ να αποφασίσω αν θέλω να κρατήσω το Χιόνη ή όχι, νομίζω οτι από την αρχή ήμουν ξεκάθαρη στο ότι δεν μπορώ να το κρατήσω. Απ'την αρχή έλεγα ότι η διαμονή του εδω είναι προσωρινή. Γι'αυτό και ψάχνω ακόμη να του βρω σπίτι.
Νομίζω ότι όλοι έχουμε προσωπικά προβλήματα, αλλά καλό θα ήταν να μην τα ξεσπάμε σε ανθρώπους μου δεν μας φταίνε σε τίποτα, δεν νομίζεις?....:down: :down: :down:

Δεν ξερω αν αυτό σε βοηθάει αλλά κι εγώ με το μικρό που βρήκα πρόσφατα τα ίδια θέματα αντιμετώπισα. Στον Γιαανη που ηταν καθετα αρνητικός σε τριτο γατί στο σπίτι (οπως κι εγώ αρχικα :redface: ) δεν ειπα να τον κρατήσουμε. Του ειπα να ερθει για μερικές ημέρες από την αποθήκη γιατί με κουραζαν οι διδρομές πανω κάτω ίσα για να δυναμώσει. Και μετά το επαιξα κινέζα και όταν με ρωταγε τι θα γινει του ελεγα πως ναι θα φυγει άμεσα! Τελικά συνηθισαν την παρουσία του και το έχουν μαλλον αποδεχτει. Αλλά το βασικό ειναι πως εγώ ξεκαθαρισα μεσα μου τι συνεπειες θα εχει αυτό για εμενα και τις αποδέχτηκα κι ας τρεχω. Αυτό δεν σημαινει πως αν δεν δεν αντεχα δεν θα ημουν καλή. Ο καθενας εχει τις αντοχές και τους ρυθμούς του. Ευχομαι να βρεθει λύση άμεσα, να ηρεμήσεις κι εσύ κι αυτός γιατί ειναι πανεμορφο μικρουλι! Το ότι δεν μεγαλωσε εντος σπιτιου δεν λεει πολλα γιατί και τα δικά μου μεγάλα τα εβαλα μέσα και δεν ειχα προβλήματα. Το θέμα ειναι τι μπορεί και τι όχι κανεις. Αν μου ελεγες να παρω τριτο γατί πριν 1 μηνα θα ελεγα κάθετα όχι. Ολα σχετικά ειναι. Καλή τυχη πάντως και μην απελπίζεσαι. Υπομονή και κάτι θα βρεθεί

Μετά από διάλειμα μερικών ημερών επανέρχομαι με τα νέα του Χιόνη. Χθες κάναμε και τη δεύτερη δόση τα εμβόλια. Ο καημένος μου, τον βάλαμε, με το ζόρι, στην τσάντα του, την οποία να σημειώσω ότι την έχει ξεσκίσει γιατί την έχει συνδιάσει με τον γιατρό και πρέπει να πάρω άλλη! Και ακόμα πιο δύσκολα τον βγάλαμε από την τσάντα! Με το που μπήκαμε στο γιατρό μαζί με την αδελφή μου, εκείνη θα έκανε εμβόλια στο σκύλο, ο Χιόνης γατζόθηκε στην τσάντα και δεν έβγαινε. Προσπαθούσαμε κανένα 10' εγώ, η αδελφή μου, ο γιατρός και η βοηθός του, αλλά ακόμα και κάθετα που την σηκώναμε εκείνος δεν έβγαινε γιατί είχε πιαστεί στον πάτο και νιαούριζε παραπονεμένα!
Με τα πολλά-πολλά και με μερικές τούφες τρίχωμα λιγότερο τον βγάλαμε και του έκανε ο γιατρός τα εμβόλια. Το καλό είναι ότι τελειώσαμε, σε ένα χρόνο θα ξανακάνει οπότε, εκτός απροόπτου θα τον ξεχάσει το φόβο του γιατρού μέχρι τότε. Ο γιατρός για μια ακόμη φορά μου είπε πόσο κούκλος και πόσο καλός γάτος είναι, ότι παρά το φόβο του, ο Χιόνης είναι το πιο ήρεμο γατάκι που έχει κουράρει γαιτί συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις γίνονται επιθετικά. Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτός ο γιατρός το πόσο ήρεμος και πόσο καλός είναι με τα ζώα. Ακόμα κι όταν τον δάγκωσε το σκυλάκι της αδελφής μου την ώρα που του έκανε εμβόλιο και εκείνη το μάλωσε, αυτός χάιδεψε τον Ραμσή και είπε να μη τον μαλώνουμε γιατί έχει δίκιο, αισθάνεται ότι απειλείται και είναι φυσική αντίδραση!
Όσο για την στείρωση, επειδή τον ρώτησα για τα ράματα που άκουσα από άλλους (π.χ. Shakespear) ότι πήγαν να κόψουν μετά από κάποιες μέρες και την extra αντιβίωση που πήραν, μου είπε ότι τα ράματα του Χιόνι ήταν εσωτερικά και τα αποροφά ο οργανισμός (όντως δεν φαινεται ούτε καν τομή) και η αντιβίωση που του είχε δώσει εκείνη την ημέρα ήταν υπεραρκετή. Απλά δεν χρησιμοποιούν όλη οι γιατροί την ίδια τεχνική. Για να το λέει έτσι θα είναι. Του έχω εμπιστοσύνη:)
Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι ενώ μου είχε πει ότι μετά τα εμβόλια θα είναι ζαλισμένος ίσως όχι όσο την άλλη φορά, αλλά αρκετά και μπορεί να μην έχει διάθεση για φαγητό και παιχνίδια, γυρίσαμε σπίτι και τον άφησα στο κρεβάτι του με αναμένο καλοριφέρ μην μου κρυώσει και το βλαμμένο πήδηξε κάτω και πήγε κατευθείαν στο φαγητό και περιδρόμιασε! Μετά κάθησα και περίμενα μην κάνει εμετό κι αυτός επιασε ένα τρελλό παιχνίδι με κάτι μπαλάκια που ανακάλυψε της ανηψιάς μου και δεν σταμάταγε! Έσκαγε από τον ένα τοιχο στον άλλο, στα έπιπλα, στο αναμένο καλοριφερ, έριξε το φαγητό του κάτω και κατέληξε να ρίξει το μπαλάκι στην άμμο και να σκάβει σαν μανιακός να το βγάλει έξω με αποτέλεσμα ενώ προηγουμένος είχα καθαρίσει, να βρεθεί η μισή άμμος έξω! Τι δι###λο, exstasy του έδωσε ο γιατρός???!!!....:lol: :lol: :lol:
Τώρα που κατέβηκε η μητέρα μου να τον δει μου είπε ότι βρήκε κάτι Barbie της ανηψιάς μου ξεμαλλιασμένες και ότι κοιμόταν στο κρεβατι του και ροχάλιζε κι όλας! Φαίνεται τρελλάθηκε όλο το βράδυ στο παιχνίδι και ξεράθηκε μετα....
Να πάρω το γιατρό να τον ρωτήσω αν είναι φυσιολογική αντίδραση ή θα με πάρει στο ψιλό?

Χιόνης ο κατεργαράκος γόης!:inlove:
Τι άκουσαν τα αυτάκια μου; Κατέβηκε η μανούλα να δει τι κάνει; Θα τα καταφέρει στο τέλος ο μπαγασάκος. Θα τη ρίξει τη μάνα. Και εαν πέσει η μάνα σε ένα σπίτι ότι και να κάνουν οι άλλοι.....:rolleyes: :lol:

Αν δεν της φύγει εν τω μεταξύ ή αν δεν της μπλεχτεί στα πόδια στην προσπάθεια του να βγει έξω και την γκρεμοτσακίσει...
Προχθες ήρθε η μητερα μου να δει τι κάνω τόση ώρα στον κήπο και έκανε μισή ώρα να ανοιξει και να μπει και άλλη μισή ναβγει. Αφού για να τον πιάσω το κράτησα ίσα που πρόλαβα από την ουρά κι από την τρομάρα του με γρατζούνησε και χώθηκε κάτω από το κρεβάτι του και δεν έβγαινε! Είναι λίγο slow motion η κατάστασή της μαμάς, 76 χρονών γαρ και με κάμποσα προβλήματα υγείας. Εγώ δεν θέλω να κατεβαίνει να τον βλέπει γιατί θα της το σκάσει και θα έχουμε δράματα. Θα γίνω μητροκτόνα!!! Καμια καλή δικηγόρο έχουμε στο forum?

Έγραψε πάλι ο Χιόνης! Ειδικά αυτό με τις ξεμαλλιασμένες Barbie πολύ μου άρεσε :lol::lol::lol:! Να του πάρεις πλαστικό κλουβάκι μεταφοράς που δεν θα μπορεί να το σκίσει.

:inlove: Για Χιόνη: Χιόνη αγόρι μου συνέχισε απτόητος την εξόντωση των Μπάρμπι, σου αποστέλλω με κούριερ και τις δικές μας. Ελπίζω να μην έχεις προτίμηση σε ξανθές μελαχρινές. Έχουμε απο όλες βέβαια αλλά θα προτιμούσα να τις τσουρομαδήσεις όλες. Για κάθε τσουρομαδημένη Μπάρμπι δίνω μια γκουρμέ πλατίνα (γατοτροφή εννοώ, μην ετοιμάζεσαι Ασπασία).
Σύνθημα: "Καλύτερη Μπάρμπι η τσουρομαδημένη Μπάρμπι"!!!:rolleyes:

:inlove: Για Χιόνη: Χιόνη αγόρι μου συνέχισε απτόητος την εξόντωση των Μπάρμπι, σου αποστέλλω με κούριερ και τις δικές μας. Ελπίζω να μην έχεις προτίμηση σε ξανθές μελαχρινές. Έχουμε απο όλες βέβαια αλλά θα προτιμούσα να τις τσουρομαδήσεις όλες. Για κάθε τσουρομαδημένη Μπάρμπι δίνω μια γκουρμέ πλατίνα (γατοτροφή εννοώ, μην ετοιμάζεσαι Ασπασία).
Σύνθημα: "Καλύτερη Μπάρμπι η τσουρομαδημένη Μπάρμπι"!!!:rolleyes:
Γιατί μου το κάνεις αυτό? Και πάνω που ήμουν έτοιμη να σου πω ότι έχω προτίμηση σε Bulgari αντε και κανένα Gavello μου το γύρισες και είπες για γατοτροφή:mad: :mad: :mad: Ασ΄τον Χιόνη φέρε εμένα να σου τις τσουρομαδήσω μπας και κερδίσω κι εγώ το κάτιτις μου. Βολεύομαι και με ό,τι τρουφάκια περίσεψαν!!!...
Ο Χιόνης εν τω μεταξύ έχει να φάει όλη τη συλλογή από Barbie της ανηψιάς μου και είναι μεγάλη....:P

Σήμερα ο Χιόνης πήρε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο δώρο του, έστω και καταλάθος! Η αδελφή μου είχε πάρει ένα σετ σε τσαντάκι με παιχνίδια, βούρτσα και λουράκι από κάποιο super market νομίζοντας ότι είναι για σκύλο, αλλά ήταν για γάτα τελικά, κι έτσι το έκανε δώρο στον Χιόνη. Τόσες μερες τον χαίδευα με το ειδικό γάντι και δεν έκανε τίποτα. Σημερα που τον έκανα με την βούρτσα, αρχισε να χουρχουρίζει και όπως γύρισε κάποια στιγμή και είδε την βούρτσα έπαθε σοκ και πήρε δρόμο!Τέλος πάντων φαντάζομαι ότι θα το ξεπεράσει γιατί με άφησε και τον ξαναβούρτσισα. Του έβαλα και το καινούργιο λουράκι, μαύρο λουστρίνι με στρασάκια, με ένα κόκκινο κουδουνάκι. Πολύ χαριτωμένο! Μόνο που δεν βλέπω να μένει το κουδουνάκι για πολύ.... Του δινει στα νεύρα όπως χτυπάει σε κάθε του κίνηση. Για τα παιχνίδια, ένα ποντικάκι με catnip, ένα ψαράκι υφασμάτινο με λαστιχο που κρεμμιέται και ένα πλαστικό σαν κουδουνίστρα, αδιαφόρησε πλήρως. Είναι η μόνη γάτα που έχω δει ν'αδιαφορεί πληρως για κορδέλες, κορδόνια, παιχνίδια και τα συναφή. Το μόνο που του αρέσει είναι να παίζει με μπαλάκια. Γεννημένος ποδοσφαιριστής! Μήπως είναι εξώγαμο παιδί του άνδρα μου? Έχουν΄πολλά κοινά κι έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι....:hmm: :hmm: :hmm:

Το μόνο που του αρέσει είναι να παίζει με μπαλάκια. Γεννημένος ποδοσφαιριστής! Μήπως είναι εξώγαμο παιδί του άνδρα μου? Έχουν΄πολλά κοινά κι έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι....:hmm: :hmm: :hmm:

Να τους βαλουμε να κανουν παρεα και με τον φιλο μου....Ποδοσφαιριστης και αυτος!:blink: :lol: :blink: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: στειλε μας καινουργιες φωτο με το νεο του λουρακι(αν τον ενοχλει το κουδουνακι μπορεις να το βγαλεις);)

Το γατακι εχει άποψη και μαλιστα απόλυτα δικαιολογημένη..... Αντρακι δεν ειναι? Κουκλες ΟΧΙ, μπαλες ΝΑΙ!!! Λογικό κι επόμενο...:)

Ασπασία σε χάσαμε!

Ασπασία σε χάσαμε!

Καλέ δεν έχω laptop! Μόλις το έγραφα σε άλλο post. Έχω να μπω στο forum από το Σάββατο και βρήκα σήμερα 206 αδιάβαστα μηνύματα!!! Θα μπορώ να μπαίνω μόνο από το γραφείο όποτε έχω χρόνο τώρα πια. Κάτι είπαν στο service ότι αναλόγως την βλάβη μπορεί να πάρει και 3 εβδομάδες:( :( :(

Πες μας τα νέα του Χιόνη λοιπόν! Παρατηρείς τελικά αλλαγή στη συμπεριφορά του μετά τη στείρωση;

Απλα ο χιονης ειναι χιοναρος και ξεμαλιαζει μπαρμπες αντι γατουλες ε, δε πειραζει,:lol: με μια μιζ αν πλι ξαναχτενιζονται:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back