Σήμερα ο Χιόνης πήρε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο δώρο του, έστω και καταλάθος! Η αδελφή μου είχε πάρει ένα σετ σε τσαντάκι με παιχνίδια, βούρτσα και λουράκι από κάποιο super market νομίζοντας ότι είναι για σκύλο, αλλά ήταν για γάτα τελικά, κι έτσι το έκανε δώρο στον Χιόνη. Τόσες μερες τον χαίδευα με το ειδικό γάντι και δεν έκανε τίποτα. Σημερα που τον έκανα με την βούρτσα, αρχισε να χουρχουρίζει και όπως γύρισε κάποια στιγμή και είδε την βούρτσα έπαθε σοκ και πήρε δρόμο!Τέλος πάντων φαντάζομαι ότι θα το ξεπεράσει γιατί με άφησε και τον ξαναβούρτσισα. Του έβαλα και το καινούργιο λουράκι, μαύρο λουστρίνι με στρασάκια, με ένα κόκκινο κουδουνάκι. Πολύ χαριτωμένο! Μόνο που δεν βλέπω να μένει το κουδουνάκι για πολύ.... Του δινει στα νεύρα όπως χτυπάει σε κάθε του κίνηση. Για τα παιχνίδια, ένα ποντικάκι με catnip, ένα ψαράκι υφασμάτινο με λαστιχο που κρεμμιέται και ένα πλαστικό σαν κουδουνίστρα, αδιαφόρησε πλήρως. Είναι η μόνη γάτα που έχω δει ν'αδιαφορεί πληρως για κορδέλες, κορδόνια, παιχνίδια και τα συναφή. Το μόνο που του αρέσει είναι να παίζει με μπαλάκια. Γεννημένος ποδοσφαιριστής! Μήπως είναι εξώγαμο παιδί του άνδρα μου? Έχουν΄πολλά κοινά κι έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι....