ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Χθες βράδυ βγήκαμε και γυρίσαμε αργούτσικα κατά τις 3:30, οπότε με το που μπαίνω στο υπνοδωμάτιο αρχίζω να ακούω νιαουρίσματα και γρατζουνίσματα στα ρολά. Δεν μπορούσα να ανοίξω το ρολό της μπαλκονόπορτας μην ξυπνήσω τη γειτονιά, αλλά έχω πάντα λίγο ανοιχτό το ρολό του παραθύρου και την κουρτίνα για να μας βλέπει και να μην αισθάνεται πολύ μόνος του το βράδυ που είναι στη βεράντα. Του χτύπησα λίγο το τζάμι κι έρχεται ο καλός μου και σκάει πάνω στο τζάμι κι αρχίζει να νιαουρίζει και να γρατζουνάει για να του ανοίξω. Χάλασε τον κόσμο! Μάλιστα είχ σηκωμένο το μπροστινό δεξί ποδαράκι του και σαν να έτρεμε, σαν να πόναγε, δεν ξέρω... Του ανοίγω να ΄δω τι έχει και τσουπ! ρίχνει ένα σάλτο και μπαίνει μέσα. Αρχίζει μες την τρελλή χαρά να τρίβεται πάνω μου και να με γλείφει νιαουρίζοντας και γουργουρίζοντας. Το υποτίθεται χτυπημένο πόδι το είχε ξεχάσει!!! Με δούλευε ο μικρός για να τον αφήσω να μπει μέσα!!! Μετά από λίγο και μ το ζόρι τον έβγαλα έξω οπού για πολύ ώρα χάλασε τον κόσμο με γρατζουνιές στο τζάμι και νιουρίσματα που πιο πολύ έμιαζαν σαν να με έβριζε! Τελικά κατά τις 4:00 ηρέμισε και κοιμηθήκαμε. Δεν θέλω να τον μάθω να κοιμάται μέσα το βράδυ, αλλά με κοψοχολιασε ο βλάκας με το υποτιθέμενο χτυπημένο πόδι! Ακούς εκεί να με δουλεύει!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν εκεί που τον χαϊδεύεις τον καθαρίσεις με ένα μωρομάντιλο;
Όχι, όχι... μωρομαντιλα!!! Την είχα πατήσει εγώ και αναγκάστηκα να κάνω μπάνιο την Mici. Χειρότερα θα κάνεις τα πράγματα. Επειδή η δικιά μου την μέρα είναι συνεχεία έξω στα χώματα πάντα γυρνάει με μια κοιλιά χαλιά και ποδαράκια χαλιά.
Όταν επιστρέφω, περνώ την βούρτσα και την χτενίζω αντίθετα με την φορά του τριχώματος της και μετά την χτενίζω κανονικά. Έτσι φεύγει το πολύ χώμα μετά περνώ ένα καθαρό βετεξ νωπό μόνο με νερό και την περνώ απαλά απαλά από το κεφαλάκι της μέχρι την ουρά της, έτσι καθαρίζει μια χαρά. Αλλά αυτό με το βετεξ μόνο μια φορά την βδομάδα το κάνω.
Μια φόρα τον μήνα την κάνω μπάνιο MONO με νερό και την ψεκάζω για τους ψύλλους. Την περνάω ένα νερό την "στύβω" από τα νερά και μετά δεύτερο νερό και της βάζω ένα ειδικό φάρμακο που είναι για μύκητες (με συμβούλεψε η κτηνίατρος, επειδή τις περισσότερες ώρες είναι έξω).
Τώρα επειδή ο Xιόνης δεν έχει μάθει. Ίσως καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να τον βάλεις μόνο με τις πατούσες του σε μια λεκάνη νερό να δεις πως θα αντιδράσει. Αν όμως του αρέσει, θα μπορέσεις άνετα μετά να τον κανείς ολόκληρο μπάνιο. Καλύτερα να το κανείς όταν θα τελειώσουν τα έργα από την οικοδομή.
Να πάρεις μια βούρτσα και να τον χτενίζεις μια φορά την μέρα είναι αρκετό.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τότε μόνο βούρτσα και νωπό βετεξ :-) και όταν θα τελειώσουν τα έργα στην οικοδομή δεν θα έχεις πια τέτοια προβλήματα.Τον χτενίζω με βούρτσα καθημερινά, αλλά είναι τόσο χαζός που αμέσως μετά αρχίζει και κυλιέται κάτω και τρίβεται στις γλάστρες![...] Δεν φαίνεται να του αρέσει καθόλου....
Εγώ είχα μέχρι τώρα έργα συντήρησης στην πολυκατοικία με αποτέλεσμα να είμαστε στις σκόνες από τσιμέντο, κόλλες, μπόγιες, και κακο. Τώρα η Mici, λερώνεται λιγότερο από ότι πριν.
Αυτό με το οινόπνευμα και νερό... Χμμμ, δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό. Έτσι δεν αφαιρεί την λιπαρότητα που έχουν οι γατούλες μας; Ούτε στην Mici αρέσει το νερό, αλλά την βάζω με το ζόρι στην μπανιέρα και ας μου κρατάει μούτρα για μέρες :-) όχι τίποτα άλλο, για να της βάζω αυτό το υγρό για τους μύκητες που μου είπε η κτηνίατρος μας.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι όλα τα αδέσποτα να βρίσκανε ένα σπίτι...

ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
το μςρο σου.. κι επειδη τα μωρα τα βαζουν μεσα σε βλεπω συντομα να τον εγκαθιστας μεσα εξω στο τελος θα βγαινει μοναχα για την αναγκη του αχαχχααχχα

Για να μη παιδευεσαι βαλε διχτακι στις γλαστρες και δεν θα μετανοιωσεις ακου που σου λεω...και αν θελεις παρε ενα στεγνο σαμπουαν για γατες .. αν παλι..
- Κοψε νυχακια( τα δικα του οχι τα δικα σου) βαλε γαντακια
- Σβερκωσε τον η εχε τον στην αγγαλια σου και εχοντας βαλει το σαμπουαν διπλα και εχοντας εκ των προτερων ρυθμισει το νερο σε χλιαρο προς ζεστο
- Κρατα τον απο το σβερκο ενω τον περιλουζεις και μην ενδωσεις να τον αφησεις οτι κι αν κανει αλλα να του μιλας απαλα δειχνοντας οτι κανει τερτιπια
- Ριχνεις το σαμπουαν και τον τριβεις με το ενα χερι ενω με το αλλο τον κρατας εγω αρχιζω απο το να σαπουνιζω ποδαρακια ετσι βλεπει τι κανω κ καταλαβαινει οτι δεν θελω να τον πνιξω η οτι αλλο φανταζεται , σαπουνιζω πρωτα τα μερη που του αρεσουν τα χαδια γιατι ετσι καταλαβαινει οτι γινεται για καλο του και τελευταιο κανω το πρωσοπακι του
- μετα περιεχυσε τον παλι με το νερο χαιδευοντας τον να φυγει η σαπουναδα
- Χαιδευοντας παλι τον στιβεις να φυγουν τα πολλα νερα και
- Τον απιθωνεις πανω σε μια ηδη ετοιμη ισως λιγο ζεστη πετσετα και Τον κουκουλωνεις τελειως τριβωντας τον,
- Τον βαζεις στην αγγαλια σου πανω στην πετσετα παντα
- και τον χτενιζεις με χτενουλα πρωτα
- Μετα παιρνεις το σεσουαρ και κρατωντας τον μισοκουκουλωμενο στην αγγαλια τον φυσας μ αυτο ενω τον χτενιζεις ( ολα καθωνται μιας κ εχουν ξαφνιαστει απο το μπανιο αλλα και τουσ αρεσει η ζεστη) ισως χρειαστει να τον σβερκωσεις στην αρχη μεχρι να δει οτι δεν τρεχει τιποτα με το σεσουαρ ειναι απλα θορυβος
- Συνεχιζεις να του γλυκομιλας στεγνωνωντας τον και χτενιζοντας τον εγω κανω κ ενα δειαλλειμμα μονο για χτενισμα μεχρι να τελειωσει
- Οταν με το καλο στεγνωσει τον χαιδευεις του σκας και κανενα φιλακι ετσι μοσχομυριστος που θα ειναι και γενικα τον κανεις να καταλαβει οτι εισαι πολυ χαρουμενη που καθιησε και οτι ετσι θα εχετε περισσοτερα χαδακια αρα κερδισμενος βγηκε.
- Τελος τον αφηνεις λιγες ωρες με την αγαπημενη του τροφη κ νερο σε ζεστο μερος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μα δε θέλει! Εδώ δε μπαίνει να κοιμηθεί στο δωμάτιο ή έστω στο μπαλκόνι στη μεγάλη τη γατοφόρο με το μαξιλάρι και την κουβέρτα του, στην κούτα θα μπει? Και μιλάμε ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα! Τι φαγητο του έβαλα μεσα, τι τα παιχνίδια του, τίποτα!!! Μπαίνει και βγαίνει αμέσως. Ελεγα οτι με το που θα πιασει κρύο θα μπει μέσα αλλά που αυτός...η καλυτερη μοωνωση απο το κρυο ειναι τα χαρτια μου ειπε ο γιατρος του λαμπη σημερα δεν του βαζετε μια χαρτοκουτα για να κοιματε μεσα? νομιζω θα ηταν μια παρα πολυ καλη ιδεα

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool