Τι να κάνω με τον Χιόνη;

Ασπασία μου, καλή χρονιά καταρχάς,
μην ξεχνάς ότι παρότι είναι στειρωμένος, ίσως να έχει κάποιες ορμές και τώρα είναι η εποχή τους για ζευγάρωμα. Καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να τον έχεις περισσότερο μέσα, τόσο για να μην φύγει, αλλά και για να μην τυχόν τραυματιστεί πεφτοντας από το μπαλκόνι. Προς θεού δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά επειδή έχω ζήσει τις 2 πτώσεις της προηγούμενης γάτας μου από τον 5ο όροφο έχω λίγο τραυματική εμπειρία από σκαρφαλωμα στα κάγκελα.Οπότε ας είσαι λίγο πιο προσεκτική αυτόν το μήνα μαζί του. Και για να μην σηκώνεσαι κάθε 3 και λίγο να δεις τι κάνει θα σου πρότεινα αν μπορείς να τον ¨"μαντρώσεις " για λίγο παρά τις διαμαρτυρίες του...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τα νατα.. τα λεγα εγω ο χιονης σιγα σιγα και σταθερα οδηγειται προς..το σπιτι χεχεχεχε μ,ε το προσχημα μη πεσει ( τα δικα μου γατακια κανουν το ιδιο αλλα κανενα δεν πηδαει μιας και ξερουν που εναι το καλο φαι και η αγαπη...) να τονε που φοβεριζοντας σε σε κανει να αποκαλυψεις ποσο τον θελεις κα τον αγαπας.. ε χειμβνας εινα θα τον ευχαριστηθειτε μεσα... οσο για το καλοκαιρι δεν νομιζω να πηδηξει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μ'εχει τρελλάνει αυτός ο γάτος. Είναι πολύ νούμερο τελικά!!! Όταν τον έχω μέσα δεν αφήνει τίποτα ανεξερεύνητο. Τη μία τρώει την κουρτίνα, κανόνικά όμως την έχει κάνει κουρέλι, την άλλη τα φουντάκια από τα σεμέν, άλλη φορά τον έψαχνα για ώρα και αυτός μου έπαιζε κρυφτό πίσω από τον καναπέ.... Όργιο είναι! Πώς παέι και χώνεται σε κάτι απίθανα μέρη δεν μπορώ να καταλάβω!:hmm: :hmm: :hmm:
Τελευταία το αγαπημένο του παιχνίδι είναι το λέιζερ που έχει αγοράσει ο Κώστας. Με το που σκοτεινιάζει αρχίζουν να παίζουν σαν παλαβοί και οι δύο. Η κουρτίνα που έγινε φυτίλια μάλλον έγινε κατά την διάρκεια του παιχνισιού. Στην αρχή φώναζα στον άνδρα μου ότι τον βασανίζει, αλλά τώρα που βλέπω πόσο τον διασκεδάζει και ότι μετά το παιχνίδι ξερένεται στον ύπνο και ησυχάζουμε κι εμείς τον αφήνω. Άσε που όταν δεν του παίζει με το λέιζερ ο Κώστας, αρχίζει ο μικρός τα παραπονιάρικα νιαουρίσματα μέχρι να μπει στο νόημα ο άνδρας μου και να ξεκινήσει πάλι το παιχνίδι:lol: :up: :D

Ξέχασα να σας πω ότι χθες δεχθήκαμε και μια απρόσμενη επίσκεψη στο μπαλκόνι. Άκουγα από νωρίς το απόγευμα νιουρίσματα από έξω, έβγαινα κοίταγα και δεν έβλεπα καμιά γάτα κάτω στον κήπο και τον Χιόνη να κοιμάται στην καρέκλα του με την κουβέρτα και το αγαπημένο του παιχνίδι αμέριμνος. Μια, δυό, τρεις μου 'σπασε τα νεύρα το νιαούρισμα. Σαν να ήταν κάποια γάτα στο μπαλκόνι. Βγαίνω, ψαχνω, σκύβο απ'έξω και τι να δω? Ένας γατούλης ανεβασμένος στο καλώδιο της ΔΕΗ να αιωρείται στο κενό! Γάτος ήταν αυτός ή κουκουβάγια? Τρόμαξα μη πέσει και χτυπήσει, προσπάθησα να τον διώξω ή να τον δελεάσω με φαγητό να μπει στο μπαλκόνι, αλλά τίποτα! Αυτό συνεχιστηκε αρκετή ώρα μέχρι που σκοτείνιασε κι εκεί που ήμουν έτοιμη μέχρι πυροσβεστική να καλέσω για να τον κατεβάσει (αλήθεια, πώς ανέβηκε εκεί?) είδα ότι είχε φύγει μόνος του. Εν τω μεταξύ ο δικός μου, κοιμόταν μακάρια, ξεθεωμένος από το παιχνίδι με τον Κώστα!!!:lol: :lol: :lol:

Τα ατιμα..... Σκαρφίζονται απίθανα πράγματα!!!

Πράγματι! Και να πεις ότι του μύρισε το φαγητό του Χιόνη, κάθε μέρα τους αφήνω φαγητό κάτω στον κήπο! Μάλλον δημόσιες σχέσεις ήθελε να κάνει!!!! Πάντως ήταν αστείο θέαμα! :P

Το τρελλόγατό μου χθες μου έκοψε τη χολή! Το βράδυ κατά τις 12:00, την ώρα που είχα ανοίξει τα τζάμια του παραθύρου για να κλείσω τα παραθυρόφυλλα του σαλονιού, περνάει κάτω από τα πόδια μου και ρίχνει ένα σάλτο και πάει να πηδήξει. Τον άρπαξα ακριβώς την στιγμή που πάτησε στο περβάζι και τον έβαλα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Επί μισή ώρα προσπαθούσα να συνέλθω από την τρομάρα μου. Ο άνδρας μου λέει ότι είμαι υπερβολική και οτι απλά θα καθόταν και θα κοίταγε έξω! Αν όμως πήδαγε κάτω στον κήπο? Το παράθυρο βλέπει στον πίσω κήπο, ο οποίος ήταν θεοσκότεινος κι αν έπεφτε δεν υπήρχε περίπτωση να τον βρω μες τη νύχτα.
Ακόμα κι όταν έκλεισα τα παραθυρόφυλλα και τα τζάμια, πάλι πήδηξε και γατζώθηκε με τα μπροστινά πόδια στο παράθυρο. Το ίδιο είχε κάνει άλλη μια φορά στο παρελθόν όταν πήρε φόρα και πήδηξε στο κλειστό τζάμι κι από εκεί αφού έκσασε στο παράθυρο είχε πέσει πάνω στο χριστουγεννιάτικο δένδρο.
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη που τον αφήνω στο σπίτι και φέυγω. Αν η μαμά μου ή ο Κώστας ξεχάσουν κανένα παράθυρο ανοιχτό αυτός μπορεί να την κοπανήσει...:( :( :(

ουφ τι να κανεις και εσυ:( και εγω το ιδιο φοβαμε...απλα θελει ηρεμια, δεν μπορεις να κανεις τπτ αν δεν εισαι σπιτι δυστυχως, Καταλαβαινω την τρομαρα σου, και εγω τα ιδια με τον κανελο τον ιπταμενο.

Ασπασία μου κι εγώ το ίδιο άγχος έχω όταν βγάζω τον Παύλα στη βεράντα... Αναγκάζομαι και τον έχω μονίμως υπό επιτήρηση... Ξέρω πόσο του αρέσει να βγαίνει να ρεμβάζει και δεν θέλω να του το στερήσω... Βέβαια έχει πέσει 3 φορές, όμως χάρη στην άμεση αντίδρασή μας, τον μαζέψαμε!

Και η σαρδελα παει ακρη ακρη στην βεραντα της κουζινας(εχω και φωτο, θα ψαξω), αλλα αν της φωναξω μπορει να την τρομαξω και επισης μπορει να πηγαινει και να καθετε πιο συχνα μονο και μονο επειδη της φωναξα!
Την αφηνω και πηγαινει οποτε θελει και οσο θελει και προσπαθω να μην ανησυχω.

Βρηκα μονο αυτη. Συνηθως περναει μεσα απο τα καγκελα και καθετε στην ακρη!

Μια χαρα ειναι εκει η Σαρδελιτσα:D αλλα οπως λεσ το πιο εξω ειναι το προβλημα...εμενα καταφερνουν και βγαινουν κατω απο το προστατευτικο κιολας!

Μια χαρα ειναι εκει η Σαρδελιτσα:D τελικα μονο τα δικα μου και ο χιονης ειναι ατακτα? εμενα καταφερνουν και βγαινουν κατω απο το προστατευτικο κιολας!
Εμένα μάλλον τον βοηθάει το προστατευτικό και σκαρφαλώνει το βλαμμένο το γατούλι μου! Αλλά άλλο αυτό που έχει καιρό να το κάνει και άλλο να πηδήξει από το παράθυρο!Με τη φόρα που παίρνει για να πηδήξει θα σκάσει στο τσιμέντο που βρίσκεται από κάτω και θα σπάσει καμιά λεκάνη... Το χώμα και τα δένδρα ξεκινάνε 2μ. μετά. Βλέπω εδώ και χρόνια στην πολυκατοικία απέναντί μας μια γατούλα που κάθεται στο περβάζι του παραθύρου στον 5ο όροφο ήσυχη-ήσυχη και τη χαίρομαι. Λέτε αν ανέβει στο παράθυρο να καθήσει απλά και να μην κάνει τίποτα? Μπορώ να το διακινδυνεύσω?

Καθεται πιο εξω και βλεπει τις γατες του κηπου. Εχει τυχει να την ψαχνω επι ωρες μεσα στο σπιτι, και η κυρια να μοστραρεται στις γατουλες που ειναι κατω!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back