RedCat
Διάσημο μέλος
μην ξεχνάς ότι παρότι είναι στειρωμένος, ίσως να έχει κάποιες ορμές και τώρα είναι η εποχή τους για ζευγάρωμα. Καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να τον έχεις περισσότερο μέσα, τόσο για να μην φύγει, αλλά και για να μην τυχόν τραυματιστεί πεφτοντας από το μπαλκόνι. Προς θεού δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά επειδή έχω ζήσει τις 2 πτώσεις της προηγούμενης γάτας μου από τον 5ο όροφο έχω λίγο τραυματική εμπειρία από σκαρφαλωμα στα κάγκελα.Οπότε ας είσαι λίγο πιο προσεκτική αυτόν το μήνα μαζί του. Και για να μην σηκώνεσαι κάθε 3 και λίγο να δεις τι κάνει θα σου πρότεινα αν μπορείς να τον ¨"μαντρώσεις " για λίγο παρά τις διαμαρτυρίες του...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τελευταία το αγαπημένο του παιχνίδι είναι το λέιζερ που έχει αγοράσει ο Κώστας. Με το που σκοτεινιάζει αρχίζουν να παίζουν σαν παλαβοί και οι δύο. Η κουρτίνα που έγινε φυτίλια μάλλον έγινε κατά την διάρκεια του παιχνισιού. Στην αρχή φώναζα στον άνδρα μου ότι τον βασανίζει, αλλά τώρα που βλέπω πόσο τον διασκεδάζει και ότι μετά το παιχνίδι ξερένεται στον ύπνο και ησυχάζουμε κι εμείς τον αφήνω. Άσε που όταν δεν του παίζει με το λέιζερ ο Κώστας, αρχίζει ο μικρός τα παραπονιάρικα νιαουρίσματα μέχρι να μπει στο νόημα ο άνδρας μου και να ξεκινήσει πάλι το παιχνίδι

aspasiapef
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ακόμα κι όταν έκλεισα τα παραθυρόφυλλα και τα τζάμια, πάλι πήδηξε και γατζώθηκε με τα μπροστινά πόδια στο παράθυρο. Το ίδιο είχε κάνει άλλη μια φορά στο παρελθόν όταν πήρε φόρα και πήδηξε στο κλειστό τζάμι κι από εκεί αφού έκσασε στο παράθυρο είχε πέσει πάνω στο χριστουγεννιάτικο δένδρο.
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη που τον αφήνω στο σπίτι και φέυγω. Αν η μαμά μου ή ο Κώστας ξεχάσουν κανένα παράθυρο ανοιχτό αυτός μπορεί να την κοπανήσει...

Mika
Δραστήριο μέλος
και εγω το ιδιο φοβαμε...απλα θελει ηρεμια, δεν μπορεις να κανεις τπτ αν δεν εισαι σπιτι δυστυχως, Καταλαβαινω την τρομαρα σου, και εγω τα ιδια με τον κανελο τον ιπταμενο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Την αφηνω και πηγαινει οποτε θελει και οσο θελει και προσπαθω να μην ανησυχω.
Mika
Δραστήριο μέλος
αλλα οπως λεσ το πιο εξω ειναι το προβλημα...εμενα καταφερνουν και βγαινουν κατω απο το προστατευτικο κιολας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εμένα μάλλον τον βοηθάει το προστατευτικό και σκαρφαλώνει το βλαμμένο το γατούλι μου! Αλλά άλλο αυτό που έχει καιρό να το κάνει και άλλο να πηδήξει από το παράθυρο!Με τη φόρα που παίρνει για να πηδήξει θα σκάσει στο τσιμέντο που βρίσκεται από κάτω και θα σπάσει καμιά λεκάνη... Το χώμα και τα δένδρα ξεκινάνε 2μ. μετά. Βλέπω εδώ και χρόνια στην πολυκατοικία απέναντί μας μια γατούλα που κάθεται στο περβάζι του παραθύρου στον 5ο όροφο ήσυχη-ήσυχη και τη χαίρομαι. Λέτε αν ανέβει στο παράθυρο να καθήσει απλά και να μην κάνει τίποτα? Μπορώ να το διακινδυνεύσω?Μια χαρα ειναι εκει η Σαρδελιτσατελικα μονο τα δικα μου και ο χιονης ειναι ατακτα? εμενα καταφερνουν και βγαινουν κατω απο το προστατευτικο κιολας!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool