Πράγματι έχει περίεργο χρώμα, αλλά έτσι είναι. Η ταρτα δυστυχώς δεν έχει φάει σχεδόν καθολου, μόνο χάδια θέλει και φυσικά το χάπι δεν μπορώ να της το δώσω με το φαγητό, ο γιατρός είπε να το διαλύσω και να το ανακατέψω με βούτυρο, να την αλείψω ώστε να το γλείψει... αξίζει άραγε?
Έχουν γίνει δυο περιστατικά από χθες που με βάζουν σε σκέψη για το αν η τάρτα μεγάλωσε στο δρόμο.
Καταρχήν βέβαια είναι πολύ ανοιχτή στην ανθρώπινη επαφή και πάει μόνη της στην τουαλετα της, όμως τα φοβερά είναι τα εξής.
Αρχικά χθες το βράδυ της ήρθε τάση για εμετό η πρώτη της κίνηση ήταν να πάει σφαίρα στην αμμολεκάνη.
Δεύτερον, σκέφτηκα σήμερα να την βγάλω στο μπαλκόνι μήπως λόγο ήχων και μυρωδιάς της είναι πιο οικείος ο χώρος ώστε να φάει κάτι και να μπορέσω και εγώ να την βγάλω μια φωτογραφία της προκοπής, μόλις λοιπόν έγινε αυτό άρχισε να κλαίει και έτρεξε πίσω στην τουαλέτα να κρυφτεί. Όπως και αν έχει είναι τρομοκρατημένο το καημένο και εγώ την εχω αναγκαστικά περιορίσει για να μην κολλήσει ψήλους ο μπαμπίνος μου.
Τέλος θέλω να κάνω μια ερώτηση, ο γιατρός μου είναι αρκετά καλός αλλά στα όρια του τυπικού. Θέλω να πω κάνει τα τυπικά και για το οτιδήποτε παραπάνω πρέπει να τον ρωτήσω. Ενώ ήξερε πως το αδεσποτάκι θα πάει σε σπίτι με άλλο γάτο δεν έκανε τον κόπο να μου πει αν θέλω να της κάνουμε εξετάσεις για να δούμε αν είναι υγιείς, γενικά δεν είπε τίποτα απλά έδωσε αποπαρασιτικά όπως του ζήτησα και τίποτε παραπάνω. Μήπως πρέπει να πάω αλλού; Υπάρχει ίσως κάποιος που να ασχολείται με αδέσποτα γατάκια ώστε να ξέρουν τι χρειάζονται, και αν είναι δυνατόν να έχουν και καλύτερες τιμές?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.