kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
τότε αν της αποθηκεύσεις θα είναι αρκετά μεγάλη για εκτύπωση Α4.
Εκτός και αν κολλάει επειδή είναι βαρύ αρχείο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο γιατρός μας έκανε και εξέταση για aids και λευχαιμία και ευτυχώς βγήκαν αρνητικά
και πολύ χαρήκαμε! Δυστυχώς όμως η ουλίτιδα είναι στοματίτιδα, κοκκιώδης αν το θυμάμαι σωστά,
όπως μας είπε είναι μια δύσκολη αρρώστια και στη χειρότερη περίπτωση θα χρειαστεί να της αφαιρέσουμε τα δόντια. Ο πόνος είναι μάλλον και ο λόγος που δεν καθαρίζεται αρκετά καλά, θα χρειάζεται που και που αντιφλεγμονώδη για να νιώθει καλύτερα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Κάποιες περιόδους θα είναι σε έξαρση, κάποιες θα είναι καλύτερα. Ίσως ανά περιόδους χρειαστεί και κορτιζόνη.
Πάντως, νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει, σε εμάς το καλύτερο φάρμακο ήταν αγάπη και στοργή
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάλλον είναι το ίδιο που έχει και η ομορφούλα μου, κοκκίωμα των ούλων.
Κάποιες περιόδους θα είναι σε έξαρση, κάποιες θα είναι καλύτερα. Ίσως ανά περιόδους χρειαστεί και κορτιζόνη.
Πάντως, νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει, σε εμάς το καλύτερο φάρμακο ήταν αγάπη και στοργή.
Ναι κάπως έτσι πότε σε έξαρση και πότε ήρεμη. Μακάρι η αγάπη να κάνει θαύματα είτε μείνει μαζί μας είτε βρει ένα καλό σπίτι που θα έχει και αποκλειστικότητα. Όσο για το από που το έπαθε, δεν μου είπε κάτι ο κτηνίατρος αλλά κατάλαβα πως είναι αυτοάνοσο, εμφανίζεται δηλαδή ακομη και από κακή ψυχολογία.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
φάνηκαν τα υπέροχα ροζ-πορτοκαλί πατουσάκια της.... Αφήστε που είναι ακομη πιο χουρχούρα και ναζιάρα και μας γυρίζει και την κοιλίτσα για χάδια.
Θα σας βγάλω και φώτο σύντομα γιατί τώρα τρέχω και δε φταίω....Και μια ερώτηση, μιας που ο γιατρός μας πρωτινέ μαλακή τροφή λόγο του προβλήματος, πια είναι η ημερήσια ποσότητα, γιατί δεν έχω ιδέα και δεν πολύ εμπιστεύομαι τη συσκευασία;
konstans
Περιβόητο μέλος
Γιατί αν της έκανε, εκεί οφείλεται η καθαριότητα, δεν πονάει τόσο
.Όσο για τη μαλακή τροφή, εννοείς κονσέρβα;
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
αλλα την βρηκε
!!!ολα θα πανε καλα
αν την κρατησετε θα ειναι κατι πολυ ομορφο γτ ειστε η πρωτη οικογενεια που εμαθε να εμπιστευεται

kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ρωτησε κ αν εχουν προηγουμενη εμπειρια με γατες..μπορει να χρειαστει λιγο καιρο να προσαρμωστει κ να εχουν υπομονη, κ να σε συμβουλευονται..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Με πήραν τηλέφωνο, να μου ζητήσουν την ταρτούλα..... έχω αγχωθεί και μπορώ να πω ότι φοβάμαι και λίγο, τι πρέπει να προσέξω, καμιά ιδέα;;;;;;;
Είσαι σίγουρη ότι θες να την δώσεις ? Είσαι σίγουρη ότι όπου πάει θα την προσέξουν πιο πολύ από σένα ?

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παντως φαρμακο για το στομαχι σου συστηνω το Nexium!!!!1 Θαυματουργο!!!!!!!!!!!!

kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα ξέρω ότι δεν μπορώ να την κρατήσω, δυσκολεύει και εμένα και τον γάτο μου και τους συγκατοίκους μου και αργότερα θα έχει πρόβλημα και η οικογένεια μου. Είναι μεγάλη απόφαση και εγώ δεν έχω ακόμη ούτε σταθερό σπίτι ούτε σταθερή ζωή, άρα δυο γατιά είναι πολύ δύσκολο.Πάντως αυτός (που την ζήτησε) δεν με έχει πείσει ακομη ότι μπορεί να την πάρει και να την αναθρέψει σωστά, θα τον συναντήσω όμως την παρασκευή και θα πάω και με έναν φίλο μου μην τυχόν και είναι κανένας περίεργος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπάμπης και τάρτα = πόλεμος, και ενώ στη αρχή ο μπαμπης δεν την πλησίαζε και την φοβόταν τώρα έχει γίνει επιθετικός, βγάζει νύχια η κατάσταση είναι άσχημη, έχω αρχίσει και εγώ να τον φοβάμαι όταν είναι έτσι. Τι τα χαϊδεύω και τα δυο συγχρόνως τι έχω ανταλλάξει τα κρεβατάκια τους έχει περάσει ένας μήνας και αυτά αντί να συνηθίζουν το ένα το άλλο δείχνουν να αναστατώνονται με την ταυτόχρονη παρουσία.
Από την άλλη η τάρτα η καημένη είναι όλη την ώρα μέσα στο μπάνιο και αν βγει για λίγο είναι πάντα κυνηγημένη από τον μπαμπη, αν δε, κλείσω τον μπαμπη σε δωμάτιο γρατζουνάει την πόρτα και κλαίει αφήστε που έχει γίνει πιο επιθετικός με τους επισκέπτες.
Για άλλη μια φορά δεν ξέρω τι να κάνω, αξηζει να τα αφηνω να μαλώνουν, νομιζω πως αυτό κάνει χειρότερη την κατάσταση, ο μπαμπης νευριάζει περισσότερο και η τάρτα κινείται ελάχιστα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool