Τι να κάνω..;

Εννοείς δεν ανοίγει ή είναι μικρή όταν ανοίξει, αν την ανοίξεις με διπλό κλικ
τότε αν της αποθηκεύσεις θα είναι αρκετά μεγάλη για εκτύπωση Α4.
Εκτός και αν κολλάει επειδή είναι βαρύ αρχείο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

A OK με διπλο κλικ ειναι μια χαρα,μο την εβγαζε στο παραθυρο του συννημενου μονο πριν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι μια κούκλα, μακάρι να βρεθεί γρήγορα στο σπιτάκι της:)

Καταρχήν ευχαριστούμε πάαααρα πολύ το μέλος τσαμπίκος, η καλή μου είχε την καλή διάθεση να μας πάει μέχρι τον κτηνίατρο της και την υπομονή να μας περιμένει καθώς αργήσαμε. Η ταρτούλα στειρώθηκε σήμερα το απόγευμα, προς το παρόν είναι πολύ ζαλισμένη, τα έκανε πάνω της στη διαδρομή, έχει κάνει δυο εμετούς και πάλευε απεγνωσμένα να βγει από το κλουβάκι της, τελικά δεν άντεξα και την έβγαλα και είναι πιο ήρεμη.
Ο γιατρός μας έκανε και εξέταση για aids και λευχαιμία και ευτυχώς βγήκαν αρνητικά :clapup:και πολύ χαρήκαμε!
Δυστυχώς όμως η ουλίτιδα είναι στοματίτιδα, κοκκιώδης αν το θυμάμαι σωστά, :( όπως μας είπε είναι μια δύσκολη αρρώστια και στη χειρότερη περίπτωση θα χρειαστεί να της αφαιρέσουμε τα δόντια. Ο πόνος είναι μάλλον και ο λόγος που δεν καθαρίζεται αρκετά καλά, θα χρειάζεται που και που αντιφλεγμονώδη για να νιώθει καλύτερα.

Αυτό από τι το έπαθε?

Μπραβο το κοριτσι!!!!!!!! και για την στειρωση και για τις εξετασεις!!!! οσο για την στοματιτιδα μην στεναχωριεσαι εχω εμπιστοσυνη στον Θωμα και θα παει μια χαρα το κοριτσι....ο συγκεκριμενος εχει τοση υπομονη, και τοση εμεπειρια που θα την κανει γρηγορα καλα!!!!!!

Μάλλον είναι το ίδιο που έχει και η ομορφούλα μου, κοκκίωμα των ούλων.
Κάποιες περιόδους θα είναι σε έξαρση, κάποιες θα είναι καλύτερα. Ίσως ανά περιόδους χρειαστεί και κορτιζόνη.
Πάντως, νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει, σε εμάς το καλύτερο φάρμακο ήταν αγάπη και στοργή;).

Μάλλον είναι το ίδιο που έχει και η ομορφούλα μου, κοκκίωμα των ούλων.
Κάποιες περιόδους θα είναι σε έξαρση, κάποιες θα είναι καλύτερα. Ίσως ανά περιόδους χρειαστεί και κορτιζόνη.
Πάντως, νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει, σε εμάς το καλύτερο φάρμακο ήταν αγάπη και στοργή;).

Ναι κάπως έτσι πότε σε έξαρση και πότε ήρεμη. Μακάρι η αγάπη να κάνει θαύματα είτε μείνει μαζί μας είτε βρει ένα καλό σπίτι που θα έχει και αποκλειστικότητα. Όσο για το από που το έπαθε, δεν μου είπε κάτι ο κτηνίατρος αλλά κατάλαβα πως είναι αυτοάνοσο, εμφανίζεται δηλαδή ακομη και από κακή ψυχολογία.

Η γλυκιά μου είναι πολύ καλύτερα, εντομεταξύ μάλλον λόγο της ταλαιπωρίας για να νιώσει καλύτερα καθαρίστηκε τελικά μόνη της και λάμπει....:D φάνηκαν τα υπέροχα ροζ-πορτοκαλί πατουσάκια της.... Αφήστε που είναι ακομη πιο χουρχούρα και ναζιάρα και μας γυρίζει και την κοιλίτσα για χάδια.:clapup: Θα σας βγάλω και φώτο σύντομα γιατί τώρα τρέχω και δε φταίω....

Και μια ερώτηση, μιας που ο γιατρός μας πρωτινέ μαλακή τροφή λόγο του προβλήματος, πια είναι η ημερήσια ποσότητα, γιατί δεν έχω ιδέα και δεν πολύ εμπιστεύομαι τη συσκευασία;

Μήπως της έκανε ένεση κορτιζόνης;:hmm:
Γιατί αν της έκανε, εκεί οφείλεται η καθαριότητα, δεν πονάει τόσο;).
Όσο για τη μαλακή τροφή, εννοείς κονσέρβα;

Ευτυχώς που είναι καλύτερα το κημενούλι...τώρα δώστης να φάει γιατί είναι πολύ αδύνατη και έχει στερηθεί το χρυσό μου...Αργότερα άμα πάρει επάνω της 3-4 μερίδες ατομικές των 100γρ την ημέρα καλές είναι..:):):)

Ειμαι πολυ χαρουμενος που σωσατε αυτη τ γατουλα!!!!εψαχνε για βοηθια η καημενη:(αλλα την βρηκε:):)!!!
ολα θα πανε καλα
αν την κρατησετε θα ειναι κατι πολυ ομορφο γτ ειστε η πρωτη οικογενεια που εμαθε να εμπιστευεται:)

Με πήραν τηλέφωνο, να μου ζητήσουν την ταρτούλα..... έχω αγχωθεί και μπορώ να πω ότι φοβάμαι και λίγο, τι πρέπει να προσέξω, καμιά ιδέα;;;;;;;

να ρωτησεις το πιο σημαντικο που θα ειναι, κ αν θα υπαρχει περιφραξη, να πηγαινει τακτικα στο γιατρο, να μπορεις να εχεις επικοινωνια κ να την βλεπεις, να τρωει καλη τροφουλα, να τους συμβουλεψεις για αμμους(πολλοι παραπονιουντε για μυρωδιες)...προς το παρων αυτα μου ερχονται στο μυαλο:) ρωτησε κ αν εχουν προηγουμενη εμπειρια με γατες..μπορει να χρειαστει λιγο καιρο να προσαρμωστει κ να εχουν υπομονη, κ να σε συμβουλευονται..

Με πήραν τηλέφωνο, να μου ζητήσουν την ταρτούλα..... έχω αγχωθεί και μπορώ να πω ότι φοβάμαι και λίγο, τι πρέπει να προσέξω, καμιά ιδέα;;;;;;;

Είσαι σίγουρη ότι θες να την δώσεις ? Είσαι σίγουρη ότι όπου πάει θα την προσέξουν πιο πολύ από σένα ?:)

Είναι τόσο όμορφη και καλή γάτα...γιατί να την δώσεις;:):)

Ax!!!!! ειναι πολυ δυσκολο να πρεπει να δωσεις ενα γατακι, σε πιανουν στομαχοπονοι, και κομποι στο στομαχι και τρομερο αγχος....ομως αν δεν μπορεις να την εχεις εσυ σκεψου οτι της αξιζει να παει καπου που θα ειναι για καποιους η θεα τους. Βασικα, τσεκαρεις το σπιτι, αν εχουν τα προικια, αν εχουν την δυνατοτητα να επενδυσουν σε ενα ζωακι ( τροφες, γιατρους, αν επεισης ειναι ζευγαρι και θελει να γινουν γονεις στο μελλον ποιες ειναι οι αποψεις τους για τα τοξοπλασματα κτλ) που θα ειναι γατουλα, εντος η εκτος....αν εχουν παιδια ( εγω ποτε δε εχω δωσει γατακι σε γονεις με μικρα παιδια , διοτι τα ζωακια καταληγουν στο δρομο ( τα περνουν σαν δωρακι στα παιδια τους και αμα πεσει το γραντζουνισμα). Εξηγεις την ευθυνη που εχει το ζωακι, την δεσμευση ζωης για τα επομενα 10-15 χρονια. και στην αρχη κρατας επαφη για να μαθαινεις τα νεα της κουκλας....δυσκολο αλλα οπως και εσυ αγαπας τα ζωακια ετσι και καποιοι αλλοι τα αγαπαν επισης....Α!!!!!! και παντα ξεκαθαριζεις το γεγονος οτι αν για καποιο λογο το μετανιωσουν η γατουλα γυρναει παντα σε σενα οσο χρονικο διαστημα και να περασει!!!!!!

Παντως φαρμακο για το στομαχι σου συστηνω το Nexium!!!!1 Θαυματουργο!!!!!!!!!!!!:)

Δεν είμαι καθολου σίγουρη ότι θέλω να την δώσω, και έχω κάτι κόμπους στο στομάχι άλυτους από αυτούς του Μ.Αλέξανδρου:(, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα ξέρω ότι δεν μπορώ να την κρατήσω, δυσκολεύει και εμένα και τον γάτο μου και τους συγκατοίκους μου και αργότερα θα έχει πρόβλημα και η οικογένεια μου. Είναι μεγάλη απόφαση και εγώ δεν έχω ακόμη ούτε σταθερό σπίτι ούτε σταθερή ζωή, άρα δυο γατιά είναι πολύ δύσκολο.
Πάντως αυτός (που την ζήτησε) δεν με έχει πείσει ακομη ότι μπορεί να την πάρει και να την αναθρέψει σωστά, θα τον συναντήσω όμως την παρασκευή και θα πάω και με έναν φίλο μου μην τυχόν και είναι κανένας περίεργος:worry:.

πολυ καλα θα κανεις, πρεπει να εισαι σιγουρη οτι ειναι σωστος γατογονεας, αλλιως υπομονη μεχρι να βρεθει κατι καλυτερο..αν κ θα συμφωνησω με τα κοριτσια αν υπαρχει εστω κ μικρη πιθανοτητα να μπορεις να την κρατησεις να το κανεις:)

Τελικά αν και μίλησα με τον ενδιαφερόμενο για την τάρτα κάμποσες φορές όταν του είπα να έρθει να με συναντήσει με αγνόησε, οπότε μάλλον δεν ήταν σοβαρή πρόταση. Τώρα όμως έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι με την συμβίωσή των γατιών και πρέπει να βρω μια λύση γιατί όπως προβλέπετε η ταρτούλα θα μείνει αρκετό καιρό εδώ.
Μπάμπης και τάρτα = πόλεμος, και ενώ στη αρχή ο μπαμπης δεν την πλησίαζε και την φοβόταν τώρα έχει γίνει επιθετικός, βγάζει νύχια η κατάσταση είναι άσχημη, έχω αρχίσει και εγώ να τον φοβάμαι όταν είναι έτσι. Τι τα χαϊδεύω και τα δυο συγχρόνως τι έχω ανταλλάξει τα κρεβατάκια τους έχει περάσει ένας μήνας και αυτά αντί να συνηθίζουν το ένα το άλλο δείχνουν να αναστατώνονται με την ταυτόχρονη παρουσία.
Από την άλλη η τάρτα η καημένη είναι όλη την ώρα μέσα στο μπάνιο και αν βγει για λίγο είναι πάντα κυνηγημένη από τον μπαμπη, αν δε, κλείσω τον μπαμπη σε δωμάτιο γρατζουνάει την πόρτα και κλαίει αφήστε που έχει γίνει πιο επιθετικός με τους επισκέπτες.
Για άλλη μια φορά δεν ξέρω τι να κάνω, αξηζει να τα αφηνω να μαλώνουν, νομιζω πως αυτό κάνει χειρότερη την κατάσταση, ο μπαμπης νευριάζει περισσότερο και η τάρτα κινείται ελάχιστα.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back