Τι να κάνω..;

Δεν έχεις καμιά βοηθεια στο σπίτι από κανέναν να την σβερκώσει να κάτσει ακίνητη;Στην ανάγκη την τυλίγεις και με μια πετσέτα όσο είναι σβερκωμένη,την βάζεις ανάμεσα στα πόδια σου ενώ βρίσκεσαι καθισμένη την κρατάς γερά για να μην κλωτσάει, και τις ρίχνεις τις σταγόνες..:):):)Προσοχή δεν πρέπει να δεί το μπουκαλάκι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

[FONT=&quot]Αχ τα δοκίμασα όλα και δεν τα καταφέρνω, φοβάμαι και λίγο....θα ξαναπροσπαθήσω πάντως, [/FONT][FONT=&quot]thx[/FONT]!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λίγα νέα....

Μου πήρε μια ολόκληρη βδομάδα για να τα καταφέρω να βάλω σταγόνες στην ταρτούλα, εδώ όμως και τρεις μέρες την ακινητοποιώ, μου κλαίει λιγάκι αλλά κάτι κάνουμε, μετά τρώει φαγάκι και το ξεχνάει!:)
Δυστυχώς ακόμη κανένα νέο για υιοθεσία και τα γατιά δεν δείχνουν κανένα σημάδι ανακωχής.:( Αλλά γενικά είμαστε πιο ήσυχα, μιας που δεν τα αφήνω καθόλου να συναντηθούν πια, μόνο από την χαραμάδα και το τζάμι τις πόρτας. Αν και μια μέρα μου ξέφυγε ο μπάμπης και έγινε το Ελ Αλαμέιν, σήμερα βρήκα και μια πληγή στο κεφάλι του και μπορεί να είναι από τη μάχη....
Προκειμένου να μην είναι συνέχεια μες το μπάνιο η τάρτα κλείνω για κάμποσες ώρες τον μπάμπη έξω από το δωμάτιο που βρίσκομαι συνήθως ή τον κλείνω στο μπάνιο. Όλη αυτή η ιστορία μάλλον, μου τον στρεσάρει, αλλά την ίδια στιγμή τον έχει κάνει ομιλητικό, και έχει πολύ γέλιο, σήμερα μπορώ να σας πω ότι ανοίξαμε και ολόκληρη συζήτηση....:hehe: Όταν δε, μείνει πολύ ώρα έξω, κάνει ένα μιαου όλο παράπονο, και δεν μπορώ να του αντισταθώ, παρόλο που το χέρι μου είναι ακόμη παραμορφωμένο απο το δάγκωμα. Η τάρτα από την άλλη αν μείνει πολύ ώρα στο μπάνιο και αφού κλαψουρίσει λιγουλάκι, πηδάει προς το χερούλι:eek:. Που σημαίνει πως έχει αντιληφθεί τη χρησιμότητα και μάλιστα γενικότερα, γιατί η πόρτα του μπάνιου μου είναι saloon και σπάνια χρησιμοποιώ το πόμολο.

Διάβασα τα νέα σας στο θέμα του γιατρού και στεναχωρήθηκα :/:.
Να σε ρωτήσω, διάθεση να φάει έχει; Όταν ξεκινάει να φάει δεν τρώει και κροκέτες;

Γενικά έχει διάθεση για φαγητό, αλλά κάποιες φορές δεν το πλησιάζει, άλλοτε πάλι αν ενοχληθεί σταματάει ή το ξεχνά και συνεχίζει μετά από λίγο να τρώει, δεν έχει και πολύ σταθερή αντίδραση, δείχνει όμως ότι έχει διάθεση γενικότερα. Για ξηρά τροφή δεν γίνεται ούτε λόγος, ακόμη και όταν φαίνεται καλά. Έχω δοκιμάσει να της δώσω και δεν προσπαθεί καν, αλλά και αν προσπαθήσει τελικά πονάει και το αφήνει.

Κατάλαβα. Ρώτησα γιατί εμένα η ομορφούλα άμα πάρει μπρος και αρχίσει να τρώει, τρώει και κροκέτες χωρίς να πονάει. Η κονσέρβα είναι χειρότερη γιατί μπορεί να τους κολλήσει στα ούλα και να πονέσουν περισσότερο:/:. Βέβαια και η δικιά μου προτιμάει τη κονσέρβα! Δοκίμασε να της παίρνεις μους και όχι πατέ, είναι ακόμα πιο μαλακές;).
Κανένα ενδιαφέρον υπήρξε;

Μπα τίποτα δυστυχώς, θα ανανεώσω πάλι τις αγγελίες, λέω να πάρω και σε όλα τα σωμάτια, μήπως και βρεθεί σπίτι. Νομίζω άλλωστε πως ο αποκλεισμός στο μπάνιο την αγχώνει, είναι και ο Μπάμπης που δεν τα βρίσκουν με τίποτα, κάθε μέρα και χειρότερα και φοβάμαι πως και αυτό επιδεινώνει την υγεία της.

Έχεις δίκιο και σε καταλαβαίνω:/:.
Δεν υπάρχει κανένας γνωστός σου να μπορούσε να τη φιλοξενήσει ε;

Μου ζήτησαν πάλι την ταρτούλα, και έχω φυσικά αγχωθεί. Αυτή τη φορά με πήρε ένα κύριος, νέος ακουγόταν, μου φάνηκε να τον ενδιαφέρει πραγματικά, μου είπε πως είχε μια γατούλα που της έμοιαζε και την είχε μαζέψει από το δρόμο αλλά την έχασαν πρόσφατα γιατί έπεσε από το μπαλκόνι και έσπασε την σπονδυλική της στήλη, οπότε χρειάστηκε να κάνει ευθανασία. Είναι παντρεμένος με παιδί, και μου είπε από μονός του πως έχει την αμμολεκάνη της στο μπαλκόνι αλλά θα μπαινοβγαίνει στο σπίτι όσο θέλει. Φαινόταν πως του άρεσε πολύ η τάρτα από τις φωτογραφίες.

Του είπα να συναντηθούμε την Τετάρτη στην κτηνίατρο ώστε να της ξεκινήσουμε και το εμβόλιο και να της κάνουμε και βιβλιάριο. Απʼ ότι κατάλαβα θέλει να κάνει έκπληξη στην οικογένεια του που θα λείπουν για λίγες μέρες όποτε να βρουν την γατούλα όταν γυρίσουν. Σύμφωνα με ότι είπε, έχασαν τη δική τους λίγο πριν της διακοπές και τους στενοχώρησε πολύ, αλλά οπωσδήποτε θα χαρούν αν την αντικαταστήσουν.

Αυτό όμως που με τρομάζει, είναι πως η ταρτούλα λόγο της αλλαγής του χώρου θα είναι πολύ τρομαγμένη και σίγουρα όχι πολύ φιλική και φοβάμαι μήπως αυτό λειτουργήσει κατά και την γυρίσουν πίσω ή χειρότερα την αφήσουν πάλι στο δρόμο. Επίσης πως θα χειριστώ το γεγονός ότι έχει στοματίτιδα και δεν το κάνω να φαίνεται σαν βουνό; Κατά άλλα το χρυσό μου φαίνεται (βάση κτηνιάτρου) πολύ καλά στην υγεία του.
Ετοίμασα μια υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με αυτό, φαντάζομαι πως πρέπει να την βγάλουμε φωτοτυπία, πιστεύετε ότι χρειάζεται και γνήσιο υπογραφής, ή μήπως είναι πολύ υπερβολικό;

Αν όλα πάνε καλά, θα του δώσω και την προίκα της και θα αγοράσω και τροφή και άμμο για τις πρώτες μέρες. Ευτυχώς τις τελευταίες μέρες τρώει μουλιασμένη ξηρά τροφή και αυτό κάνει την διατροφή της πιο εύκολη. Τι άλλο όμως πρέπει να κάνω; Δυστυχώς φοβάμαι να πάω στο χώρο του, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και δεν έχω κάποιον να με συνοδεύσει.

Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά σε κάθε αλλαγή περιβάλλοντος, το ζωάκι πρέπει να μένει τουλάχιστον 1 εβδομάδα με 10 μέρες περοιορισμένο για να μάθει τον καινούργιο χώρο.
Πως θα το χειριστούν αυτό ?

Θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ασφαλίσουν το μπαλκόνι. Εφόσον έπεσε η πρώτη τους γάτα δεν θα πρέπει να το ρισκάρουν και να πέσει και η τάρτα.;) Να σου πω την αλήθεια θα πρέπει όλη οι οικογένεια να είναι σύμφωνη με την υιοθεσία μιας γάτας και όχι να τους την παρουσιάσει σαν έκπληξη.Εγώ αποφεύγω τέτοιου είδους υιοθεσίες. Επίσης, για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα την βγάλουν ξανά στο δρόμο, αν αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούν να την κρατήσουν, να τους πεις να στην φέρουν πίσω σε εσένα.:)

Η Τάρτα είναι αυτή που είδα στο Ε της Ελευθεροτυπίας?

Εγώ νομίζω ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να ξέρει λεπτομερώς την κατάσταση της τάρτας. Η στοματίτιδα μπορεί να μην είναι κάτι σοβαρό, είναι κάτι όμως που χρειάζεται προσοχή. Γιατί δεν τους λες να έρθουν αυτοί στο σπίτι σου και να τη δουν από κοντά αρχικά;

Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά σε κάθε αλλαγή περιβάλλοντος, το ζωάκι πρέπει να μένει τουλάχιστον 1 εβδομάδα με 10 μέρες περοιορισμένο για να μάθει τον καινούργιο χώρο.
Πως θα το χειριστούν αυτό ?
Η τάρτα ακόμη δεν έχει εγκλιματιστεί με εμάς, πιθανόν σε αυτό να φταίνε οι μάχες με τον Μπάμπη, θα του πω ότι χρειάζεται χρόνο και ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.

Θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ασφαλίσουν το μπαλκόνι. Εφόσον έπεσε η πρώτη τους γάτα δεν θα πρέπει να το ρισκάρουν και να πέσει και η τάρτα.;) Να σου πω την αλήθεια θα πρέπει όλη οι οικογένεια να είναι σύμφωνη με την υιοθεσία μιας γάτας και όχι να τους την παρουσιάσει σαν έκπληξη.Εγώ αποφεύγω τέτοιου είδους υιοθεσίες. Επίσης, για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα την βγάλουν ξανά στο δρόμο, αν αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούν να την κρατήσουν, να τους πεις να στην φέρουν πίσω σε εσένα.:)
Μου είπε πως το μπαλκόνι γενικά είναι κλειστό και πως ένα σημείο επικίνδυνο υπήρχε αλλά έβαλε μπροστά ένα κάκτο. Μου έδωσε να καταλάβω πως στεναχωρήθηκαν πολύ με την απώλεια και θα ήθελαν μια γατούλα, γενικά ήταν πολύ ενθουσιασμένος, και μου έκανε καλή εντύπωση.

Η Τάρτα είναι αυτή που είδα στο Ε της Ελευθεροτυπίας?
Έτσι φαίνεται, μιας που δεν είδα εγώ την αγγελία, μπορείς να μου πεις τι γραφεί, γιατί στο κείμενο που έδωσα γραφεί για στοματίτιδα, αλλά δεν ξέρω αν το δημοσίευσαν.

Εγώ νομίζω ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να ξέρει λεπτομερώς την κατάσταση της τάρτας. Η στοματίτιδα μπορεί να μην είναι κάτι σοβαρό, είναι κάτι όμως που χρειάζεται προσοχή. Γιατί δεν τους λες να έρθουν αυτοί στο σπίτι σου και να τη δουν από κοντά αρχικά;
Ναι φυσικά πρέπει να ξέρει, γιʼ αυτό ζήτησα να τον δω στην κτηνίατρο. Απλά φοβάμαι μην τους φανεί βουνό.

Τελικά τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως ακριβώς ήθελα, καθώς εξαιτίας κακής συνεννόησης με την κτηνίατρο δεν μπόρεσα να της ετοιμάσω το βιβλιάριο και να της ξεκινήσω το εμβόλιο.

Η ταρτούλα όμως βρήκε σπίτι και ο μπαμπάς της ήταν πολύ ενθουσιασμένος και πραγματικά υπέροχος… :clapup:
Εγώ δεν έχω μπήξει ακόμη τα κλάματα αλλά είμαι στο τσακ….
Πιστεύω να πάνε όλα καλά, και να την φροντίσουν, η γλυκιά μου έδωσε τον καλύτερο της εαυτό αφού ήταν ήρεμη και υπό το φως του ήλιου είναι πραγματικά πανέμορφη.:bye:

Ζουζούνα μου σου εύχομαι από δω και πέρα η ζωή σου να τέλεια, να σε αγαπήσουν όσο ποτέ,
και είμαι σίγουρη πως το δυνατό σου χουρχουρητό και η γλωσσίτσα που κρέμεται όταν κοιμάσαι
θα επιβραβεύσουν τους νέους σου γονείς.

Σε αγαπώ σε φιλώ, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ….

Δεν κλείνω ακόμη το θέμα μήπως και έχω νέα, αφού άλλωστε για τον πρώτο μήνα τουλάχιστον θα επικοινωνώ συχνά για να δω πως πάνε τα πράγματα.

[FONT=&quot]Είναι τόσο ήσυχα τα πράγματα στο σπίτι που νιώθω σα να μην έχώ ζωάκι...... [/FONT]:'(
[FONT=&quot]Και ο μπάμπης έχει ήδη αλλάξει συμπεριφορά[/FONT],:sleep: μόνη σύγχυση όταν κλείνω την πόρτα του μπάνιου..... και ψάχνει την τάρτα...

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back