Τι να μην αφήσετε ποτέ τη γάτα σας να φάει

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ευχαριστώ πολύ. Δεν ήξερα ότι οι τποφές για τους ανθρώπους μπορούν να προκαλέσουν τόσα προβλήματα στις γατούλες μας. Από τωρα και στο εξής θα του παίρνω μόνο κοσέρβες γιατί αν πάθει κάτι εξ αιτίας μου θα τρελαθώ.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω ενα γατουλη πολυ δυσκολο στο φαι του.οι μονες κροκετες που τρωει ειναι γουισκας παντα με λιγη κονσερβα πατημενη μεσα κ τρωει πολυ λιγη ποσοτητα.οταν δει κινηση στη κουζινα παραταει το πιατο του κ ζηταει απ το δικο μας φαι.αν δε του ανακατεψω λιγο απ το δικο μας φαι γκρινιαζει ασταματητα.εχετε καμια ιδεα πως να τον κανω να τρωει λιγο παραπανωειναι τοσο αδυνατοσ ο καυμενος :hmm:τωρα το καλοκαιρι δεν μπορω να τον μαζεψω κιαπ τους ερωτες κ εφεξε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για σας που θελετε να δινετε γαλατακι στις γατουλεσ σας εχει βγαλει η whiskas ενα ειδικο για γατες.στο μασουτη εχει λογικα θα εχει κ στα καρφουρ:greycat:

υπαρχει καποιος που δινει τετοιεσ τροφες στο γατακι του??????:confused:

το ειδα και εγω!catmilk ονομαζεται!!

--
Οι περισσότερες γάτες αγαπούν το γάλα. Γνωρίζετε, όμως, ότι η λακτόζη (το σάκχαρο του γάλακτος) που περιέχεται στο αγελαδινό γάλα μπορεί να είναι δύσπεπτη για τις γάτες; Το γάλα για γάτες Whiskas® έχει αναπτυχθεί ειδικά από κορυφαίους διαιτολόγους και κτηνιάτρους ώστε να παρέχει μία πιο υγιεινή συμπληρωματική διατροφή.
Το γάλα Whiskas® περιέχει πολύ λιγότερη λακτόζη από ό,τι το αγελαδινό γάλα. Επίσης, έχει την ίδια γεύση με το κανονικό γάλα και είναι φυσική πηγή ασβεστίου, το οποίο βοηθά τη γάτα σας να έχει δυνατά και υγιή κόκαλα(απο το site της whiskas)

υπαρχει καποιος που δινει τετοιεσ τροφες στο γατακι του??????:confused:

Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί μη ενημερωμένοι που δίνουν μαγειρευτό φαγητό, π.χ. κοκκινιστό, μακαρόνια με κιμά και τέτοια.
Όσο για τα αδέσποτα, έχω δει τα πάντα, από σπανακόπιτα και φάβα μέχρι ιμάμ μπαϊλντί.:blink:

Θα ηθελα να ρωτησω κατι που το εχω απορια(ελπιζω να ειμαι στο σωστο τοπο) Εγω αγοραζω για τα γατακια μου τις κροκετες της rc για στειρωμενα. Τα 4 γατακια μου ειναι στειρωμενα, το 5ο μου ειναι μικρο 3 μηνων, πειραζει αν τρωει απο αυτη την τροφη? Ζηλευει απο τα αλλα και δεν τρωει την δικη του

Δεν του κάνει κακό να τσιμπολογάει απ'αυτήν, αλλά αν χορταίνει με τροφή για στειρωμένα και αφήνει τη δική του, τότε θα έχει πρόβλημα. Η τροφή για στειρωμένα είναι λιγότερο θρεπτική και με πολύ χαμηλότερα λιπαρά από αυτήν για γατάκια στην ανάπτυξη. Καλύτερα να τα ταΐζεις χωριστά για λίγους μήνες ακόμα, μέχρι να στειρωθεί και το μικρό, αν επιμένει να τρώει μόνο από το φαγητό των άλλων.:hmm:

Ευχαριστω παρα πολυ, βασικα δεν τρωει μονο απο αυτην αλλα τρωνε και τα αλλα μου απο την δικη του. πολλες φορες τους εβλεπα σαν τρωνε να αλλαζουν πιατα:blink:

να ρωτησω κάτι γιατι υπάρχουν τόσα σκευάσματα λιχουδιες τονοτικές για δυναμη και μακροζωια και οτι αλλο θες σε στικς σκορδου για γατες εχω βρει αρκετα πάλι καλά δε του δωσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ ωραιο αρθρο,εχω μια απορια ομως,οταν βλεπεις γατες να τρωνε σκουπιδια,μεσα απ τον τενεκε,κι εχεις ηδη 4 γατες,και μερικες ακομα στον κηπο,και εισαι και ανεργος,αν δωσεις μια μεριδα παστιτσιο η μακαρονια με κιμα σ αυτες τις καημενες τις σκουπιδοφαγες αποκλειστικα γατες θα τους κανεις κακο?το εχω κανει,πολλες φορες κι αυτο γιατι δεν εχω τη δυνατοτητα να θρεψω γυρω στις 20 γατες και βαλε που εχει η περιοχη αποκλειστικα με γατοτροφη.
οταν βλεπεις τα ζωακια να τρωνε ακομα και χαρτια,λετε να τα βλαψει η μακαροναδα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσωπικα μιλωντας παντα Ρενα μου, οχι μονο κακο δε θα τους κανεις, ισα ισα το αντιθετο.
Μακαρι να υπηρχε καλυτερη οικονομικη ανεση να μπορουσες να προσφερεις στις γατουλες οτι θα ηθελες, ομως ας ειμαστε ρεαλιστες τα πραγματα δεν ειναι ετσι. Εχουν τραφει γενιες και γενιες γατιων με μαγειρευτη τροφη (οσο κι αν εχουμε συζητησει εκτενως σε αλλα τοπικ για αυτο το θεμα).
Επειδη κι εγω στη γειτονια που μετακομισα, δυστυχως βλεπω παρα πολλες γατες να τρεφονται μονο απο τους καδους, εχω αναθεωρησει καποιες αποψεις. Τις βλεπω να προσπαθουνε να βγαλουνε ενα κομματι ψωμι ή ενα κομματι κρεας μεσα απο τις σκουπιδοσακουλες και να πινουνε νερο απο τα λασπονερα που μαζευονται στους κακοχτισμενους μας δρομους και το μονο που σκεφτομαι πια ειναι αυτο, δε μας περισευει ουτε ενα μπωλακ με νερο, ουτε μερικα "αποφαγια"? Οτι μπορεις να δινεις και οσο Ρενακι (εισαι και εξπερ στις γατες, μπορεις να αποφευγεις τα πολυ επικδυνα), λιγο νερακι, αν μπορεσεις καποια στιγμη να δωσεις και κροκετα δωσε. Αν τα χρηματα ειναι περιορισμενα, εγω θα εβαζα προτεραιοτητα τη στειρωση αυτων των γατιων (εαν θα ειναι εφικτο καποια στιγμη) παρα εξοδα για την καλυτερη διατροφη τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειχα διαβασει καποτε για εναν διασημο που εδεινε κοκαινη στη γατα του!!!!!WTF δλδ....!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω τις εδινα αυγα:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε νεογγένητα γατάκια δεν δίνουν συνήθως γάλα ; Αυτό τελικα ειναι λάθος ;

κάποιοες γάτες έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. υπάρχει ειδικό γάλα για γάτες

Και πού μπορείς να το βρείς ; Στον κτηνίατρο π.χ. ή στα σουπερμάρκετ ;

σε σούπερ μάρκετ δεν ξέρω, αλλά σε πετ σοπ σίγουρα θα έχει

Μπορείς να το βρεις σίγουρα σε pet shops κι ίσως και σε κάποιους κτηνίατρους.
Γενικά οι γάτες δεν πρέπει να πίνουν γάλα ανθρώπινης κατανάλωσης, όπως σωστά είπε κι η MAYROULIS.
Τα νεογέννητα γατάκια πρέπει να πίνουν το ειδικό γάλα, όταν δεν είναι κοντά τους η μητέρα τους να τα φροντίσει. :)

όταν είναι αλεργική στις κροκέτες κ τις κονσερβες για γατες,τι την ταίζεις?????????

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back