issallos
Νεοφερμένο μέλος
..καποτε ειχα εναν γατο που τρελλενονταν για φακές....οποτε πετεγαμε φακες γιατι περισεψαν....αυτος εσκιζε την σακουλα για να τις φαει.....απο τοτε οποτε ειχαμε φακες ...ειχε την μεριδα του !!!
....τωρα για τα ψαρια τα ωμα να μην τα τρωνε οι γατες... γιατι θα παθουν αποπληξια ....μου ηρθε καπως...δηλαδη εκεινες οι γατες διπλα στο λιμανακι με τα ψαροκαϊκα, που καθε πρωϊ που βγαινουν οι ψαραδες ρωνε τον αμπακο....εκεινες παθαινουν αποπληξια;....και ενα μικρο παιδακι να ρωτησεις θα σου πει οτι η γατες τρωνε ψαρια..και κυνηγανε ποντικια.!!! Ειναι δηλαδη, ακομα ενας "αστικος μυθος"......!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
σταφυλια, σταφιδες
κομματακια λιπους
μεγαλες ποσοτητες συκωτιου
τσαι
μπροκολα
τσιγαρα
υπαρχουν και πολλα παυσιπονα που δεν πρεπει να δινονται στις γατες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
οι φλουδες απο πατατες ειναι τοξικες!!!!!Tο καθε γατι εχει τις αδυναμιες του!Μια γατουλα που ειχα ετρωγε μανιωδως φραουλες και αλλος παλι βουτουσε απο το πιατο φλουδες απο πατατες που καθαριζε η μητερα μου.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
μερικες ακομα τροφες που δεν πρεπει να τρωνε οι γατες:
σταφυλια, σταφιδες
κομματακια λιπους
μεγαλες ποσοτητες συκωτιου
τσαι
μπροκολα
τσιγαρα
υπαρχουν και πολλα παυσιπονα που δεν πρεπει να δινονται στις γατες.
πειράζει να σκάνε κάνα τσιγαράκι που και πού;
σοβαρά τώρα.. υπάρχει περίπτωση να φάνε γόπες;

mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το εμαθα τωρα απο το site. Μονος του τις αρπαζε, δεν το εκανε με αλλα πραγματα, μονο με πατατοφλουδες. Καλα που δεν επαθε τιποτα! Βεβαια τωρα δεν ζει, απο αλλο λογο.οι φλουδες απο πατατες ειναι τοξικες!!!!!
marzep
Δραστήριο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτεςμε τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες
με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!!
εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ξέρω αλλά,όπως λέει το άρθρο υπήρξαν δηλητιριάσεις άπο τον υδράργυροεχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο
.ευχαριστώ για τη διόρθωση.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder
Πάντως εγώ να πω την αμαρτία μου, όποτε τρώω τόνο του δίνω λίγο. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα παρακάλια τουυπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις)![]()

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα;
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος

myrto93
Νεοφερμένο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμφιβάλω...Χρήσιμο άρθρο.
Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα;
Εσείς τι λέτε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto93
Νεοφερμένο μέλος
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου.
elvenstar
Επιφανές μέλος
μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρηΚαπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool