Τι να μην αφήσετε ποτέ τη γάτα σας να φάει

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
πολυ κατατοπιστικος...ευχάριστο και πρακτικο για μας τους ανιδεους....
..καποτε ειχα εναν γατο που τρελλενονταν για φακές....οποτε πετεγαμε φακες γιατι περισεψαν....αυτος εσκιζε την σακουλα για να τις φαει.....απο τοτε οποτε ειχαμε φακες ...ειχε την μεριδα του !!!
....τωρα για τα ψαρια τα ωμα να μην τα τρωνε οι γατες... γιατι θα παθουν αποπληξια ....μου ηρθε καπως...δηλαδη εκεινες οι γατες διπλα στο λιμανακι με τα ψαροκαϊκα, που καθε πρωϊ που βγαινουν οι ψαραδες ρωνε τον αμπακο....εκεινες παθαινουν αποπληξια;....και ενα μικρο παιδακι να ρωτησεις θα σου πει οτι η γατες τρωνε ψαρια..και κυνηγανε ποντικια.!!! Ειναι δηλαδη, ακομα ενας "αστικος μυθος"......!!!!:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tο καθε γατι εχει τις αδυναμιες του!Μια γατουλα που ειχα ετρωγε μανιωδως φραουλες και αλλος παλι βουτουσε απο το πιατο φλουδες απο πατατες που καθαριζε η μητερα μου.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μερικες ακομα τροφες που δεν πρεπει να τρωνε οι γατες:
σταφυλια, σταφιδες
κομματακια λιπους
μεγαλες ποσοτητες συκωτιου
τσαι
μπροκολα
τσιγαρα

υπαρχουν και πολλα παυσιπονα που δεν πρεπει να δινονται στις γατες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tο καθε γατι εχει τις αδυναμιες του!Μια γατουλα που ειχα ετρωγε μανιωδως φραουλες και αλλος παλι βουτουσε απο το πιατο φλουδες απο πατατες που καθαριζε η μητερα μου.:)
οι φλουδες απο πατατες ειναι τοξικες!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μερικες ακομα τροφες που δεν πρεπει να τρωνε οι γατες:
σταφυλια, σταφιδες
κομματακια λιπους
μεγαλες ποσοτητες συκωτιου
τσαι
μπροκολα
τσιγαρα

υπαρχουν και πολλα παυσιπονα που δεν πρεπει να δινονται στις γατες.

πειράζει να σκάνε κάνα τσιγαράκι που και πού; :lol:

σοβαρά τώρα.. υπάρχει περίπτωση να φάνε γόπες; :blink:

οι φλουδες απο πατατες ειναι τοξικες!!!!!
Το εμαθα τωρα απο το site. Μονος του τις αρπαζε, δεν το εκανε με αλλα πραγματα, μονο με πατατοφλουδες. Καλα που δεν επαθε τιποτα! Βεβαια τωρα δεν ζει, απο αλλο λογο.

Καλημερα παιδακια και γατακια!Να κανω κι εγω μια ερωτηση?Τα μικρα μου ηλικιας 3 μηνων κλαιγονταν εχθες και ζητουσαν λιγο ψητο ψαρι απο το δικο μας.Κανει να τους δωσω ενω ειναι ακομα τοσο πιτσιρικια?:hmm:

''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση'':hmm:...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες
με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!!

''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση'':hmm:...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες
με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!!

εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο

εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο
Το ξέρω αλλά,όπως λέει το άρθρο υπήρξαν δηλητιριάσεις άπο τον υδράργυρο;).
ευχαριστώ για τη διόρθωση.:)

υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) :P

υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) :P
Πάντως εγώ να πω την αμαρτία μου, όποτε τρώω τόνο του δίνω λίγο. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα παρακάλια του :redface:

και εγω του δινω καμμια φορα λιγο απο κονσερβα σολωμου ή τονου, θα φαει κανενα κομματακι σε μεγεθος ζαριου και το υπολοιπο το παραταει. Αν του παρω ομως τονο για γατες τον τρωει. Αντε να βρεις ακρη με το γατι μου.

Χρήσιμο άρθρο.

Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα;

πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε:up:

Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι...

Χρήσιμο άρθρο.

Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα;
Αμφιβάλω...:hmm:Εσείς τι λέτε;

έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε

Κονσέρβα τόνου

Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου.

Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου.
μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back