Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bbk
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
bbk μου, αν ειναι μονο θεμα συνηθειας, υπαρχουν τροποι να μαθει και σε καποια αλλη τροφη εκτος απο την μαγειρευτη. Αν ομως ειναι θεμα υγειας, τοτε πρεπει να συνεχισεις να της δινεις μαγειρευτο. Εγω στη θεση σου, θα ρωτουσα εναν καλο κτηνιατρο την γνωμη του, για να ειμαι σιγουρη. Εαν πρεπει να εξακολουθησεις να της δινεις μαγειρευτο, εχω να σου δωσω μερικες ωραιες συνταγες, που τις φτιαχνω και γω για καποια αδεσποτακια μου που εχουν προβλημα με το εντερακι τους. Φιλακια στην τζουτζουκα σου.δυστυχώς ναι,όταν ήταν μικρή 1έτους περίπου,έπαθε απόφραξη στο έντερο κ συνχρόνως δεν έτρωγε ούτε έπινε νερό..τελοσ πάντων έμεινε μια βδομάδα στην κτηνιατρική χειρουργειο,εξετάσεις...τελικά υπέθεσαν πως είναι σπάνια αλεργία στισ κροκέτες κ ξεκίνησα με φαγητό που δεν είχε φάει ποτε,έτσι κατέληξα εδώ κ 13 χρόνια να της μαγειρεύω κρέας! τώρα κ να μπορεί να φάει έτοιματζίδικα δεν τα έχει συνηθήσει κ τα σνομπάρει..!
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καταρχην ελπιζω να την πηρες την συσκευασια απο εκει.και παρακολουθα τα να δεις .Οντως τοσα γατια δεν μπορεις να τα πας στον γιατρο.Αν δεις εμετους και τετοια..θα ειναι ασχημα τα πραγματα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο δηλητηριο δε πιστευω να ειχανε γιατι ο κυριος που τα πεταξε ερχεται συχνα και τα παιζει.. εχω σκοτωθει βεβαια μαζι του γιατι ειναι ηλικιωμενος και πρεπει να εχει καποιο προβλημα και κανει χαζα.. αλλα ειμαστε ολοι υγιεις!

3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Οταν εχεις καποιο μικρουλι και το βλεπεις να εχει τετοιο προβλημα, να του κανεις κατι σαν εντριβουλα με ενα βαμβακακι με λιγο χλιαρο νερο στην κοιλιτσα μετα απο καθε γευμα. Και αλλο ενα βαμβακακι με λιγο λαδακι στο κωλακι του, για να μπορεσει να ενεργηθει. Το εχω αντιμετωπισει πολλες φορες με μικρουλια που πετανε στη γειτονια μου και με αυτον τον τροπο τα βοηθαμε πολυ, γιατι αυτο συνηθως το κανει η μανα τους με τη γλωσσα της.παιδια μολις γυρισα σπιτι και μου ειπανε οτι πεθανε το ενα μικρο γατακι μου.. πειτε μου οτι δεν ειναι απο τις σοκολατες που μπορει να εφαγε χθες. τα αλλα ειναι καλα. γενικα το εβλεπα οτι πρηζοταν καμια φορα η κοιλιτσα του αλλα ηταν μετα το φαγητο και πιστευα οτι εσκαγε γτ και σε αλλα πρηζοταν καπου καπου.. βοηθηστε![]()
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν υπαρχει δυσκολωτερο πραγμα, ειδικα στην εποχη μας!
bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα το μεσημέρι μαγείρεψαμε μανιτάρια πλευρώτους. Εκεί που έτρωγα μου έπεσε καταλάθος ενα μανιτάρι κάτω και για να μην πεταχτει το έδωσα στην γάτα μου τον Βρυσούλη που τρώει σχεδόν τα πάντα. Τώρα φοβάμαι μήπως το μανιτάρι είναι τοξικό για την γάτα. Υπάρχει κίνδυνος? Και αν ναι πείτε μου ένα τρόπο να προκαλέσω εμετό στην γάτα.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool