ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Γυναίκα σκότωσε ελέφαντα με τόξο

ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Η Teressa Groenewald-Hagerman είχε βάλει στοίχημα με ένα φίλο της ότι μπορεί να σκοτώσει ελέφαντα με ένα τόξο και ένα βέλος. Εκείνος δεν το πίστευε με τίποτα. Ετσι η Teressa έκανε δυνατή προπόνηση για αρκετούς μήνες ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει ενα...
πολύ καλό τόξο. Μόλις ήταν έτοιμη τότε πήγε για σαφάρι στη Ζιμπάμπουε και μόλις είδε μια παρέα ελεφάντων στόχευσε σε έναν και τον έριξε κάτω. Περίμενε όλο το βράδυ για να πεθάνει και την άλλη μέρα ανέβηκε πάνω του και έβγαζε φωτογραφίες. Μετά τις ανέβασε και στο internet, νιώθει πολύ περήφανη για το κατόρθωμά της.
_________________________________________________ πηγή:troktiko
Τι να πω.Μακάρι να βρεθεί κάποιος να κάνει σε αυτήν ότι έκανε η ίδια στον ελέφαντα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επόμενο στοίχημα να σκοτώσει καρχαρία με πινέζα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Θα σκοτώσουν 6,000 καγκουρό στην Αυστραλία

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ
Ο μεγάλος αριθμός των καγκουρό στην Canberra της Αυστραλίας δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα σε φυτά αλλά και έντομα υπο εξαφάνιση που βρίσκονται στην περιοχή. Ετσι , με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης, έχει δοθεί η εντολή να θανατωθούν 6,000 καγκουρό. Η «επιχείρηση» ξεκίνησε ...
από την Τρίτη και οι άνδρες που έχουν προσληφθεί άρχισαν να τα πυροβολούν. Θέλουν να καθαρίσουν μια στρατιωτική περιοχή περίπου 3,000 εκταρίων , οπότε έχουν αρκετή δουλειά.
_______________________________________________troktiko.gr
marialola
Νεοφερμένο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Με τρομαζει η ευχη/καταρα σου.
Αν λέτε για το παρακάτω:
Τι να πώ?κ δεν της φαίνεται!!Ειλικρινά μακάρι να υποφέρει στη ζωή της...
...και λίγα είπε!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σε κανεναν δεν φαινεται τι εχει μεσα η ψυχη του. Και σε εμας το ιδιο. Για παραδειγμα σε μια ιστοσελιδα ανθρωπων που αγαπουν και σεβονται τα ζωα δεν θα περιμενε κανεις να ευχεται καποιος (οσο ενοχλημενος και να ειναι) να πεθανει καποιος αλλος ή να υποφερει (οσο ηλιθιος και να ειναι και οσο απαραδεκτη κι αν ειναι η πραξη του).
Όχι!Δεν έχει δικαίωμα κανείς να αφαιρεί τη ζωή ενός πλάσματος.Αν κάποιος το κάνει αυτό πρέπει να τιμωριθεί!
marialola
Νεοφερμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
elenaklimt
Νεοφερμένο μέλος
Τιμώρια πρέπει να υπάρχει σαφώς. Εκπαίδευση ακόμα καλύτερα. Ευχή όμως για το κακό κάποιου άλλου επιτρέψτε μου να θεωρώ οτι είναι υπερβολή και οτι έρχεται σε αντίθεση με την με ιδια την καλοσύνη με την οποια μιλάμε για τα ζώα εδώ μέσα.
Συμφωνώ απόλυτα.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνωμη που επαιμβαινω αλλα δεν νομιζω να εκανε τετοιο κακο που ανοιξε αυτο το θεμα.Κατα τη γνωμη μου θελησε να μας δειξει για ακομα μια ενα ατομο εδω μεσα πως ειναι ο κοσμος γυρω μας στην σημερινη εποχη.ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟ, αντί να κάθεσαι να ψάχνεις τέτοιες "ειδήσεις" για να τις γράψεις στο φόρουμ, καλύτερα να συζητάς αυτά τα θέματα με τους γονείς ή και τους δασκάλους σου.
Με ΟΛΟΝ το σεβασμο.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟ, αντί να κάθεσαι να ψάχνεις τέτοιες "ειδήσεις" για να τις γράψεις στο φόρουμ, καλύτερα να συζητάς αυτά τα θέματα με τους γονείς ή και τους δασκάλους σου.
Με όλο τον σεβασμό θα σας απαντήσω: με τους γονείς μου τα έχω συζητήσει πάρα πολλές φορές και τα συζητάω.Το ότι θέλω να τα συζητήσω και εδώ δεν είναι κακό!Και το ΑΝΤΙ που λέτε συνέχεια για μένα πχ. αντί να είσαι εδώ κάνει τα μαθήματά σου,αντί να τα βάζεις εδώ συζήτα κλπ. με ενοχλεί,και θα σας παρακαλούσα με όλο το σεβασμό να μην μου επιτίθιστε.Αν θέλετε να γράψετε κάτι για το θέμα μπορείτε να το γράψετε και να συζητήσουμε.Φιλικά πάντα...Αγνή!
Υ.Σ. Δεν ψάχνω ειδήσεις,απλά πέφτω τυχαία πάνω σε αυτές!
Συγνωμη που επαιμβαινω αλλα δεν νομιζω να εκανε τετοιο κακο που ανοιξε αυτο το θεμα.Κατα τη γνωμη μου θελησε να μας δειξει για ακομα μια ενα ατομο εδω μεσα πως ειναι ο κοσμος γυρω μας στην σημερινη εποχη.
Με ΟΛΟΝ το σεβασμο.
Δεν χρειάζεται Κωνσταντίνα.Ευχαριστώ για τη βοήθεια,αλλά μην μπαίνεις στη διαδικασία να απαντάς γιατί δεν θα μπορέσεις να αλλάξεις γνώμη σε κανέναν.Όμως σε ευχαριστώ.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εμείς ξέρουμε πια πάρα πολύ καλά πώς είναι ο κόσμος. Ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσετε να το μαθαίνετε κι εσείς είναι να συζητάτε τέτοια θέματα με τους παππούδες, τους γονείς και τους δασκάλους σας, δηλαδή με άτομα εμπιστοσύνης.Συγνωμη που επαιμβαινω αλλα δεν νομιζω να εκανε τετοιο κακο που ανοιξε αυτο το θεμα.Κατα τη γνωμη μου θελησε να μας δειξει για ακομα μια ενα ατομο εδω μεσα πως ειναι ο κοσμος γυρω μας στην σημερινη εποχη.
Με ΟΛΟΝ το σεβασμο.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μα τι λόγο έχω να σου επιτεθώ; Έχουμε να χωρίσουμε τίποτα; Δεν το καταλαβαίνω καθόλου αυτό που λες.Με όλο τον σεβασμό θα σας απαντήσω: με τους γονείς μου τα έχω συζητήσει πάρα πολλές φορές και τα συζητάω.Το ότι θέλω να τα συζητήσω και εδώ δεν είναι κακό!Και το ΑΝΤΙ που λέτε συνέχεια για μένα πχ. αντί να είσαι εδώ κάνει τα μαθήματά σου,αντί να τα βάζεις εδώ συζήτα κλπ. με ενοχλεί,και θα σας παρακαλούσα με όλο το σεβασμό να μην μου επιτίθιστε.Αν θέλετε να γράψετε κάτι για το θέμα μπορείτε να το γράψετε και να συζητήσουμε.Φιλικά πάντα...Αγνή!
Υ.Σ. Δεν ψάχνω ειδήσεις,απλά πέφτω τυχαία πάνω σε αυτές!
Αν αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στα μαθήματά σου και λιγότερο στο ίντερνετ, μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει.
Επίσης, μην πιστεύεις όλα όσα βλέπεις στο ίντερνετ. Αφού βιάζεσαι να μεγαλώσεις, κάνε μια σωστή αρχή: για την ενημέρωσή σου διάβαζε εφημερίδα. Ούτε τηλεόραση ούτε ίντερνετ.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Μα τι λόγο έχω να σου επιτεθώ; Έχουμε να χωρίσουμε τίποτα; Δεν το καταλαβαίνω καθόλου αυτό που λες.
Αν αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στα μαθήματά σου και λιγότερο στο ίντερνετ, μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει.
Επίσης, μην πιστεύεις όλα όσα βλέπεις στο ίντερνετ. Αφού βιάζεσαι να μεγαλώσεις, κάνε μια σωστή αρχή: για την ενημέρωσή σου διάβαζε εφημερίδα. Ούτε τηλεόραση ούτε ίντερνετ.
Εγώ είμαι η μόνη στην τάξη που δεν θέλω να μεγαλώσω.Δεν θέλω να διαβάζω εφημερίδες κλπ.Επίσης υπάρχουν τόσα παιδιά στο site.Γιατί ειδικά εγώ να διαβ'αζω πιο πολύ;Μόλις γυρίσω,γιατί θα φύγω θα σας βάλω τα link που νομίζω ότι μου μιλήσατε άσχημα.Στην τάξη μου είμαι η καλύτερη,οπότε δεν θέλω περισσότερο διάβασμα από ότι πρέπει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool