spring
Νεοφερμένο μέλος
Έχω όμως κάτι νέο που δεν μπορώ να ερμηνεύσω...
Ο Μπιάνκο θυλάζει το χέρι μου
!!! Ναι ναι ναι!!! Τι σημαίνει αυτό βρε παιδιά? Μόλις μπει μέσα και κάτσω στον καναπέ, έρχεται πάνω μου, βρίσκει κάποιο σημείο στο χέρι μου και αρχίζει να γλύφει στην αρχή και μετά το πιπιλάει για ώρα... κλείνει τα ματάκια και αν δεν κουνηθώ εγώ δεν λέει να φύγει...Του έτριξα ένα χαρτάκι για να φύγει μόνο του γιατί δεν ήθελα να το κόψω εγώ...Με χαλαρώνει αφάνταστα
και εκεί να δείτε πόσο μου έρχεται να το ''φάω'' αλλά είμαι προσεχτική... βέβαια μετά που έφυγε και πήγα να το χαιδέψω πάλι, πήγε να αρχίσει πάλι τις δάγκες και το έπιασα και το κατέβασα απ τον καναπέ προσεχτικά...Ξέρετε τι να σημαίνει αυτό? Άλλη φορά δεν το έκανε...ή μάλλον το έκανε για δευτερόλεπτα μόνο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
αυτο με τα μπατσακια δεν ξερω....ειναι ενας λογος παντως να το προκαλεσεις να σε δαγκωσει!!!
spring
Νεοφερμένο μέλος
spring
Νεοφερμένο μέλος
Και η αγελαδιτσα το κανει αυτο, μια απο τις γατες του κηπου, την βρηκα πολυ μωρο, μονη και βρωμικη.
Απο τοτε εχει την συνηθεια και οπου κατσει πιπιλαει το μαξιλαρακι απο το πισω ποδι της.
Αν δεν το κανει αυτο, δεν κοιμαται με τιποτα!
Mika
Δραστήριο μέλος
Κλείνει τα ματάκια του, ζυμώνει και πιπιλάει... το μωρό μου είναι δυο μηνών... το έχουμε 25 μέρες... ακόμα του λείπει η μαμά του όμως?
Εμενα ο Κανελος ειναι αισιως 6 μηνων, δεν τον πηρα μωρο απο τη μαμα του και ακομα ''θηλαζει'' οποτε εχει ορεξη για αγγαλιτσες
βεβαια πολλα τα σαλια αλλα τι να τον κανω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Συνήθως προτιμάει το μπράτσο μου πάντως...

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ειναι μικρο, κανονικα πρεπει να αποχωριζοντα ιτην μαμα τους μετα τον τριτο μηνα.
Και η αγελαδιτσα το κανει αυτο, μια απο τις γατες του κηπου, την βρηκα πολυ μωρο, μονη και βρωμικη.
Απο τοτε εχει την συνηθεια και οπου κατσει πιπιλαει το μαξιλαρακι απο το πισω ποδι της.
Αν δεν το κανει αυτο, δεν κοιμαται με τιποτα!

aretha
Περιβόητο μέλος
και η Αρηθούλα, που είναι περίπου 3 μηνών, θηλάζει με μεγάλη ζέση! για να πω την αμαρτία μου, μ' αρέσει, το βρίσκω πολύ τρυφερό. ρίχνει κι ένα γουργουρητό όταν το κάνει, άλλο πράγμα!

spring
Νεοφερμένο μέλος
το αφήνω και γω τότε...
αχ πότε θα σταματήσει να δαγκώνει!!! να το χαιρόμαστε συνεχώς!!!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
σημαινει οτι ειναι μικρουλι και του λειπει η μαμα του και θελει αγαπη και στοργη..... πολλα γατακια το κανουν αν αποκοπουν αποτομα απο την μανουλα τους και πολλες φορες τους μενει για παντα!!!![]()
Μέχρι και ο Χουζούρης που είναι 4 χρονών εξακολουθεί να το κάνει... Είναι τέλειο!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
α, ωραία... και μένα μ'αρέσει γιατί γίνεται πολύ τρυφερό εκείνη την ώρα...μετά αρχίζει βέβαια το ''΄φάγωμα'' με τα δοντάκια...![]()
το αφήνω και γω τότε...
αχ πότε θα σταματήσει να δαγκώνει!!! να το χαιρόμαστε συνεχώς!!!![]()
και η Μπουμπού μου που είναι 1 έτους και εγκυος συνεχίζει να κάνει πιπιλίτσες....και το φοβερό ειναι που το κάνει στον Ρούπι (4 χρονών , τεράστιος Σιάμ και μπαμπάς της).....και αυτος....κάθεταιιιιι!!!!! απίστευτο...?????
οχι μόνο το διασκεδάζει, αλλά την γλύφει κιόλας και την ενθαρύνει!!!!!....
λετε να έχει διχασμένη προσωπικότητα ο γατούλης μου???? χαχα

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ειχα διαβάσει τότε ένα αρθρο που εξηγούσε τους λόγους (αναφέρθηκαν πιο πάνω από αλλα μελη) αλλά ελεγε πως πρέπει να τα αποθαρρύνουμε
Βεβαια δεν εξηγούσε γιατί να τα αποθαρρύνουμε κι εγω δεν το εφαρμοσα ποτέ γιατί κι εμενα μου αρεσε
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin γιατί να τους το κόψουμε? Δεν βλέπω να τους κάνει κακό, αντιθέτως το γουστάρουν τρελά!
ladycat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool