Τι να σημαίνει αυτό;

spring

Νεοφερμένο μέλος

Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα.
Γεια σας φίλες και φίλοι μου... έχω νεώτερα να σας πω για τον Μπιάνκο μου...Σταμάτησα τα κεφαλοκλειδώματα και τα βουτήγματα... το χαιδεύω λίγο και μέχρι να αρχίσει τις δάγκες...Πειράζει που του κάνω μερικές φορές απαλά μπατσάκια στο στοματάκι?
Έχω όμως κάτι νέο που δεν μπορώ να ερμηνεύσω...
Ο Μπιάνκο θυλάζει το χέρι μου :confused: !!! Ναι ναι ναι!!! Τι σημαίνει αυτό βρε παιδιά?
Μόλις μπει μέσα και κάτσω στον καναπέ, έρχεται πάνω μου, βρίσκει κάποιο σημείο στο χέρι μου και αρχίζει να γλύφει στην αρχή και μετά το πιπιλάει για ώρα... κλείνει τα ματάκια και αν δεν κουνηθώ εγώ δεν λέει να φύγει...Του έτριξα ένα χαρτάκι για να φύγει μόνο του γιατί δεν ήθελα να το κόψω εγώ...Με χαλαρώνει αφάνταστα :happy: και εκεί να δείτε πόσο μου έρχεται να το ''φάω'' αλλά είμαι προσεχτική... βέβαια μετά που έφυγε και πήγα να το χαιδέψω πάλι, πήγε να αρχίσει πάλι τις δάγκες και το έπιασα και το κατέβασα απ τον καναπέ προσεχτικά...
Ξέρετε τι να σημαίνει αυτό? Άλλη φορά δεν το έκανε...ή μάλλον το έκανε για δευτερόλεπτα μόνο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ μικρούλης και μάλλον του λείπει η μαμά του! Θυλάζει! Ακριβώς όπως το είπες είναι...:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σημαινει οτι ειναι μικρουλι και του λειπει η μαμα του και θελει αγαπη και στοργη..... πολλα γατακια το κανουν αν αποκοπουν αποτομα απο την μανουλα τους και πολλες φορες τους μενει για παντα!!!:redface:
αυτο με τα μπατσακια δεν ξερω....ειναι ενας λογος παντως να το προκαλεσεις να σε δαγκωσει!!!

Κλείνει τα ματάκια του, ζυμώνει και πιπιλάει... το μωρό μου είναι δυο μηνών... το έχουμε 25 μέρες... ακόμα του λείπει η μαμά του όμως?

α ξέχασα να πω ότι του έδωσα τα μπατσάκια, και μετά από ώρα επειδή ήθελα να του δείξω ότι το αγαπώ, αλλά και να δώ αυτό πως θα αντιδράσει σε μένα, το πήρα στα πόδια μου... τότε έκανε για πρώτη φορά τόση ώρα το ''θύλασμα'' Αφού είπα ''μπας και με πέρασε για τη μαμά του επειδή το μάλωσα πριν''?

Ειναι μικρο, κανονικα πρεπει να αποχωριζοντα ιτην μαμα τους μετα τον τριτο μηνα.
Και η αγελαδιτσα το κανει αυτο, μια απο τις γατες του κηπου, την βρηκα πολυ μωρο, μονη και βρωμικη.
Απο τοτε εχει την συνηθεια και οπου κατσει πιπιλαει το μαξιλαρακι απο το πισω ποδι της.
Αν δεν το κανει αυτο, δεν κοιμαται με τιποτα!

Κλείνει τα ματάκια του, ζυμώνει και πιπιλάει... το μωρό μου είναι δυο μηνών... το έχουμε 25 μέρες... ακόμα του λείπει η μαμά του όμως?

Εμενα ο Κανελος ειναι αισιως 6 μηνων, δεν τον πηρα μωρο απο τη μαμα του και ακομα ''θηλαζει'' οποτε εχει ορεξη για αγγαλιτσες:D βεβαια πολλα τα σαλια αλλα τι να τον κανω.

Εμένα πάλι δε θηλάζει, αλλά έχει μια μανία να με πλένει!!! Πλένεται αυτός ξαπλωμένος δίπλα μου και μετά πό λίγο, όπου βρει γυμνό δέρμα αρχίζει! Το έκανε μια φορά και στον Κώστα και πέθανε στο γέλιο γιατί γαργαλιόταν!!!:lol: :lol: :lol:
Συνήθως προτιμάει το μπράτσο μου πάντως...:happy:

Ειναι μικρο, κανονικα πρεπει να αποχωριζοντα ιτην μαμα τους μετα τον τριτο μηνα.
Και η αγελαδιτσα το κανει αυτο, μια απο τις γατες του κηπου, την βρηκα πολυ μωρο, μονη και βρωμικη.
Απο τοτε εχει την συνηθεια και οπου κατσει πιπιλαει το μαξιλαρακι απο το πισω ποδι της.
Αν δεν το κανει αυτο, δεν κοιμαται με τιποτα!

:inlove: :inlove: :inlove: :baby: :baby:

...κι εμείς τα ίδια!

και η Αρηθούλα, που είναι περίπου 3 μηνών, θηλάζει με μεγάλη ζέση! για να πω την αμαρτία μου, μ' αρέσει, το βρίσκω πολύ τρυφερό. ρίχνει κι ένα γουργουρητό όταν το κάνει, άλλο πράγμα! :inlove: :inlove: :inlove:

α, ωραία... και μένα μ'αρέσει γιατί γίνεται πολύ τρυφερό εκείνη την ώρα...μετά αρχίζει βέβαια το ''΄φάγωμα'' με τα δοντάκια...:/:
το αφήνω και γω τότε...
αχ πότε θα σταματήσει να δαγκώνει!!! να το χαιρόμαστε συνεχώς!!!:happy:

σημαινει οτι ειναι μικρουλι και του λειπει η μαμα του και θελει αγαπη και στοργη..... πολλα γατακια το κανουν αν αποκοπουν αποτομα απο την μανουλα τους και πολλες φορες τους μενει για παντα!!!:redface:

Μέχρι και ο Χουζούρης που είναι 4 χρονών εξακολουθεί να το κάνει... Είναι τέλειο!

α, ωραία... και μένα μ'αρέσει γιατί γίνεται πολύ τρυφερό εκείνη την ώρα...μετά αρχίζει βέβαια το ''΄φάγωμα'' με τα δοντάκια...:/:
το αφήνω και γω τότε...
αχ πότε θα σταματήσει να δαγκώνει!!! να το χαιρόμαστε συνεχώς!!!:happy:

και η Μπουμπού μου που είναι 1 έτους και εγκυος συνεχίζει να κάνει πιπιλίτσες....και το φοβερό ειναι που το κάνει στον Ρούπι (4 χρονών , τεράστιος Σιάμ και μπαμπάς της).....και αυτος....κάθεταιιιιι!!!!! απίστευτο...?????:/:
οχι μόνο το διασκεδάζει, αλλά την γλύφει κιόλας και την ενθαρύνει!!!!!....
λετε να έχει διχασμένη προσωπικότητα ο γατούλης μου???? χαχα:) :) :)

Κι εμένα οι γατούλες μας στην Αθήνα , βασικά η μια , η Ντιντίκα , όταν την παίρνω αγκαλιά και είμαι καθιστή προσπαθεί να βυζάξει κανονικά στην κοιλιά και με βρέχει κυριολεκτικά και γουργουρίζει έντονα ( είναι διαπεραστικό το γουργουριτό της ) . Βασικά αισθάνομαι κάπως όταν το κάνει αυτό . Την πρώτη φορά τρόμαξα γιατί δεν ήταν μηνών τότε

Αν δεν αποκοπούν από τη μάνα με φυσικό τρόπο ΄΄θηλάζουν΄΄ και σ όλη τους τη ζωή ακόμα. Αν του δίνεις γάλα με μπιμπερό και ικανοποιεί το ένστικτο του θα σταματήσει το δάχτυλο. Αν είναι με τη μάνα τους σε όλη τους η ζωή, ακόμα και μεγάλα να είναι, μια στις τόσες θηλάζουν για λίγα λεπτά.

Παντως κι εμενα το κάνει η γάτα και το έκανε κι ο γάτος.... Εχει πλάκα. Ειδικά ο γάτος, σάλιωνε κι όλο το τόπο και τον κορόιδευα, τον έλεγα σαλιάρη!!!
Ειχα διαβάσει τότε ένα αρθρο που εξηγούσε τους λόγους (αναφέρθηκαν πιο πάνω από αλλα μελη) αλλά ελεγε πως πρέπει να τα αποθαρρύνουμε
:hmm: :hmm: :hmm:
Βεβαια δεν εξηγούσε γιατί να τα αποθαρρύνουμε κι εγω δεν το εφαρμοσα ποτέ γιατί κι εμενα μου αρεσε

Μεχρι τους τρεις και παραπανω μηνες τα γατακια θηλαζουν τη μαμα τουε ειναι τελειως φυσιολογικο μετα τουσ τρεις μηνες πρεπει να κανετε οτι και η μαμα τους. σιγα σιγα να τα αποτρεπετε ενω το κανουν να φυσατε απαλα στο μουτρακι τους και να μην τα αφηνετε να τα κανουν συνεχεια λιγο δεν πειραζει το μονιμο ειναι το θεμα. Να τα χαιδευετε και να τα παιζετε και θα το ξεμαθουν

Χαχα πρέπει να δείτε τον Πέπε όταν θυλάζει. Καταρχήν το κάνει μόνο σε μια συγκεκριμένη κουβέρτα και καμιά φορά πορώνεται τόσο πολύ που πουρπουρίζει και πιπιλάει ταυτόχρονα αλλά από το πολύ πιπιλισμα δεν προλαβαίνει να αναπνεύσει και βγάζει τρελά ηχάκια!!!:lol:
yasmin γιατί να τους το κόψουμε? Δεν βλέπω να τους κάνει κακό, αντιθέτως το γουστάρουν τρελά!

καλα κ που να δεις τα δικα μου που μπορει να το κανουν ολοι μαζι με παθος εχουν πολυ πλακα αν κ ο0 γκρινιαρης με ποναει λιγακι

και μένα με πονάει ειδικά με τα νυχάκια του καθώς ζυμώνει κι όλας:happy: :happy: :happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back