kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Εγω ψηφισα Royal Canin...δινω αυτη για τα στειρωμενα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μακαρι να την τρωγανε και τα δικα μου....Ακανα...![]()

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Παλαιοτερα ομως του εδινα orijen 
kounelaki
Περιβόητο μέλος
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Εχει πολυ μεγαλη ποσοτητα σιτηρων,τεχνητων χρωματων,υποκαταστατων κρεατος...Εγω δεν τη δινω ποτε,εχω ακουσει πολυ ασχημα.Μια ματια στα συστατικα της θα σε πεισει.να ρωτήσω εγώ κάτι? Η whiskas δεν θεωρείται καλή τροφή?
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

sas
Εκκολαπτόμενο μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οι τροφες που πουλουνται στα σουπερ μαρκετ ειναι κατωτερης ποιοτητας σε σχεση με τις αντιστοιχες (και πιο ακριβες) των κτηνιατρειων και πετ σοπς. Οπως σου ειπε και η Μουκελις δες τα συστατικα και θα καταλαβεις. Εχει αχρηστες ουσιες για τις γατες οπως πχ σιτηρα ή καλαμποκι για να τις χορταινουν περισσοτερο...Οι ζωικες πρωτεινες ειναι λιγες,ενω τα λαχανικα πολλα. Και δεν βγαινουν και σε ΄κτηνιατρικες ποικιλιες οπως οι αλλες (πχ για στειρωμενα,για ηλικιωμενα,για γατια σε αναρρωση,για περσικα,για γατια με νεφρικη ανεπαρκεια,για γατια με αλλεργεια στην τροφη κτλ)Μάλιστα! Με τόση διαφήμιση νόμιζα ότι είναι καλούτσικη!
Επισης εχουν χρωστικες (απαπαπαπα) και τεχνιτα αρωματα και συντηρητικα.
Θεωρω πως η καλυτερη τροφη ειναι η Orijen, αλλα τα δικα μου δεν την ετρωγαν. Συνεχιζουμε με Royal Canin για στειρωμενα λοιπον,που ειναι καπως κατωτερη,αλλα οχι και για τα μπαζα!
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΥΓ..ξεχασα να σου απαντησω στο τελευταιο..ΟΧΙ..το οτι τους αρεσει μια τροφη..δεν σημαινει καθολου οτι ειναι και καλη...διοτι βαζουν πολλα βελτιωτικα στην γευση...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Επίσης έχω ακούσει ότι η ξηρή τροφή είναι καλύτερη. Η δικιά μου τρελαίνεται για υγρή αλλά νομίζω ότι δεν κάνει να τις δίνεις συνέχεια ή δεν ισχύει αυτό? Γενικά μπορούμε να πούμε ότι όσο πιο καλή κι θρεπτική είναι η τροφή τόσο πιο πολύ αρέσει στις γατούλες?
αν μπορεις να δινεις μονο κονσερβες τοτε δεν χρειαζεται να αλλαξεις διατροφη. Ειναι μυθος αυτο που ακουγεται οτι η ξηρα τροφη καθαριζει τα δοντια. Ακομα και αν οντως βοηθαει στην αποφυγη σχηματισμου πλακας, δεν παυει να επιβαρυνει τα νεφρα. Εγω προτιμω να εχω ενα γατο με κιτρινα δοντια, παρα με νεφρικη ανεπαρκεια
Στην τελικη, αν ανησυχεις για τα δοντια τους, τους τα βουρτσιζεις 2 φορες την εβδομαδα και λυθηκε το θεμα (εστω και με σκετη οδοντοβουρτσα για μικρα παιδια).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το προβλημα ομως ειναι..αν χρειαστει να ληψει για καποιες μερες...υγρη τροφη δυστυχως..δεν μπορεις να αφησεις ..ουτε για μια μερα.Και αν συνηθισει η γατα ΜΟΝΟ σε υγρη τροφη..μετα δεν τρωει την ξηρη..![]()
Σωστά, δεν το είχα σκεφτεί αυτό!!! Θα της δίνω υγρή που και που σαν bonus, γιατί σκοπεύω να λείψω για 7 μέρες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool