tomkarachris
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μπορείς να καταλάβεις περίπου με τι ράτσα μοιάζει η γάτα σου (ή είναι, αν και χωρίς πιστοποιητικό δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα) κοιτάζοντας ένα βιβλίο ή site με όλες τις ράτσες και διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά της καθεμιάς.
Υπάρχουν μερικές ράτσες και στο MyCat αλλά μιας και δεν είναι ακόμα πλήρης η καταγραφή θα σου πρότεινα να δεις κάποιο σαν το https://www.cfainc.org/ αρκεί φυσικά να γνωρίζεις αγγλικά.
Ελπίζω να βοήθησα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tomkarachris
Νεοφερμένο μέλος
Farfalina
Νεοφερμένο μέλος
Η γατούλα είναι αυτή και ενδιαφέρομαι πολύ να την αποκτήσω αλλά δεν ξέρω τη ράτσα της όποιος μπορεί και ξέρει ας μου πει . Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Είμαι καινούρια στο φόρουμ και επειδή μου αρέσουν πολύ οι γάτες ψάχνω μία συγεκριμένη γάτα να μάθω τι ράτσα είναι. Και βρήκα ότι στο site σας ίσως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.
Η γατούλα είναι αυτή και ενδιαφέρομαι πολύ να την αποκτήσω αλλά δεν ξέρω τη ράτσα της όποιος μπορεί και ξέρει ας μου πει . Ευχαριστώ προκαταβολικά.
![]()
Η φωτογραφία δεν είναι και πάρα πολύ κατατοπιστηκη και δεν ξέρω αν θα μπορέσει και κανένας να σε βοηθήσει.... πρόσπάθησε να ανεβάσεις μία ακόμα ..... λίγο καλύτερη αν και η γατούλα της φωτογραφίας μοιάζει πολύ με την δική μου αν την δεις και στο galery......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Farfalina
Νεοφερμένο μέλος
δεν ξέρω τι άλλο να κάνω την έχω ψάξει παντού.....και θέλω τη συγκεκριμένη γιατί πρόσφατα χάσαμε το γατούλη μας (μας τον δηλητηριάσανε) και αρέσει πολύ στο αγόρι μου αυτή η γατούλα στη φώτο και θέλω να του κάνω έκλπηξηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εχουν τόσο φουντωτή ουρά τα Μέι Κουν;Εμενα παλι κατι σε μειν κουν μου φερνει..![]()
Αυτή τη φωτό που τη βρήκες μήπως μπορείς να δώσεις το λινκ;Δυστυχώς είναι η μοναδική φωτογραφία που έχω και το σιτε που την είχα βρει δεν μπορώ να το βρω πουθενά πια.....δεν ξέρω τι άλλο να κάνω την έχω ψάξει παντού.....και θέλω τη συγκεκριμένη γιατί πρόσφατα χάσαμε το γατούλη μας (μας τον δηλητηριάσανε) και αρέσει πολύ στο αγόρι μου αυτή η γατούλα στη φώτο και θέλω να του κάνω έκλπηξη
Farfalina
Νεοφερμένο μέλος
απλά είχα βρει τη φωτο σε ένα από τα πολλά που κοίταζα για γατούλιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Farfalina
Νεοφερμένο μέλος
θα ψάξω και στο Wiki
να σαι καλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

Στη φωτό αυτή βλέπετε μια γάτα Σιβηρίας

Λινκ για το εκτροφείο εδώ
Farfalina
Νεοφερμένο μέλος
Eμοιαζε με αυτη τη γατουλα;
ναι κάπως έτσι είναι για κοιτα και το αβαταρ μου ...μοιαζουν αρκετα ε? μόνο που στη δική σου φώτο είναι λίγο πιο φουντωτη
Farfalina
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Αντωνία είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι αυτή που έβαλες στη φώτο...πως λέγεται αυτή η ράτσα????
Πρέπει να είναι Μειν Κουν

Farfalina
Νεοφερμένο μέλος
Για δείτε λίγο και αυτή....δεν μοιάζει με αυτό που ψάχνουμε?
Στη φωτό αυτή βλέπετε μια γάτα Σιβηρίας
Λινκ για το εκτροφείο εδώ
![]()
εμ εν ξέρω γερμανικά :p σ'ευχαριστώ πάντως κ αυτή μοιάζει κάπωςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool