Τι ράτσα είναι;

tomkarachris

Νεοφερμένο μέλος

Ο tomkarachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
Πως μπορώ να δω τη ράτσα είναι η γάτα μου χωρίς να την πάω στον κτηνίατρο :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα tomkarachris. Σου διόρθωσα τον τίτλο που ήταν με αγγλικούς χαρακτήρες. Η γραφή ελληνικών με αγγλικούς χαρακτήρες (greeklish) απαγορεύεται στο MyCat :)
Μπορείς να καταλάβεις περίπου με τι ράτσα μοιάζει η γάτα σου (ή είναι, αν και χωρίς πιστοποιητικό δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα) κοιτάζοντας ένα βιβλίο ή site με όλες τις ράτσες και διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά της καθεμιάς.
Υπάρχουν μερικές ράτσες και στο MyCat αλλά μιας και δεν είναι ακόμα πλήρης η καταγραφή θα σου πρότεινα να δεις κάποιο σαν το https://www.cfainc.org/ αρκεί φυσικά να γνωρίζεις αγγλικά.
Ελπίζω να βοήθησα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ που διόρθωσες τον τίτλο .Πω Πω… πόσα είδη …νομίζω ότι ταιριάζει περισσότερο σε RagaMuffin ή Turkish Angora γίνεται να είναι ένωση 2 είδη? Συγκεκριμένα είναι ολόιδια με την πάνω φωτογραφία (https://www.cfa.org/breeds/profiles/turkish-angora.html ) αλλά έχει πράσινα μάτια ,και η κόρη της είναι μαυρη.

Είμαι καινούρια στο φόρουμ και επειδή μου αρέσουν πολύ οι γάτες ψάχνω μία συγεκριμένη γάτα να μάθω τι ράτσα είναι. Και βρήκα ότι στο site σας ίσως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

Η γατούλα είναι αυτή και ενδιαφέρομαι πολύ να την αποκτήσω αλλά δεν ξέρω τη ράτσα της όποιος μπορεί και ξέρει ας μου πει . Ευχαριστώ προκαταβολικά.

fairycat.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι καινούρια στο φόρουμ και επειδή μου αρέσουν πολύ οι γάτες ψάχνω μία συγεκριμένη γάτα να μάθω τι ράτσα είναι. Και βρήκα ότι στο site σας ίσως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

Η γατούλα είναι αυτή και ενδιαφέρομαι πολύ να την αποκτήσω αλλά δεν ξέρω τη ράτσα της όποιος μπορεί και ξέρει ας μου πει . Ευχαριστώ προκαταβολικά.

fairycat.jpg

Η φωτογραφία δεν είναι και πάρα πολύ κατατοπιστηκη και δεν ξέρω αν θα μπορέσει και κανένας να σε βοηθήσει.... πρόσπάθησε να ανεβάσεις μία ακόμα ..... λίγο καλύτερη αν και η γατούλα της φωτογραφίας μοιάζει πολύ με την δική μου αν την δεις και στο galery......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή δε φαίνεται καλά μπορείς να βάλεις μία μεγαλύτερη φωτογραφία ή μία πιο κοντινή; Έτσι όπως φαίνεται -οσο φαίνεται- μοιάζει με Τουρκική Βαν, αλλά δεν ειμαι σίγουρη.

Δυστυχώς είναι η μοναδική φωτογραφία που έχω και το σιτε που την είχα βρει δεν μπορώ να το βρω πουθενά πια.....:/: δεν ξέρω τι άλλο να κάνω την έχω ψάξει παντού.....και θέλω τη συγκεκριμένη γιατί πρόσφατα χάσαμε το γατούλη μας (μας τον δηλητηριάσανε) και αρέσει πολύ στο αγόρι μου αυτή η γατούλα στη φώτο και θέλω να του κάνω έκλπηξη

Εμενα παλι κατι σε μειν κουν μου φερνει..:hmm::hmm:

Εμενα παλι κατι σε μειν κουν μου φερνει..:hmm::hmm:
Εχουν τόσο φουντωτή ουρά τα Μέι Κουν;
Δυστυχώς είναι η μοναδική φωτογραφία που έχω και το σιτε που την είχα βρει δεν μπορώ να το βρω πουθενά πια.....:/: δεν ξέρω τι άλλο να κάνω την έχω ψάξει παντού.....και θέλω τη συγκεκριμένη γιατί πρόσφατα χάσαμε το γατούλη μας (μας τον δηλητηριάσανε) και αρέσει πολύ στο αγόρι μου αυτή η γατούλα στη φώτο και θέλω να του κάνω έκλπηξη
Αυτή τη φωτό που τη βρήκες μήπως μπορείς να δώσεις το λινκ;

Όπως έγραψα και πιο πάνω δεν το ξέρω το site :( απλά είχα βρει τη φωτο σε ένα από τα πολλά που κοίταζα για γατούλια

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις απαντήσεις, ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθεί τι στο καλό δε γίνεται....:) θα ψάξω και στο Wiki :) να σαι καλα

Eμοιαζε με αυτη τη γατουλα;

Συνημμένα

• maine-coon-02.jpg
    maine-coon-02.jpg
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 446
Για δείτε λίγο και αυτή....δεν μοιάζει με αυτό που ψάχνουμε?:hmm:
Στη φωτό αυτή βλέπετε μια γάτα Σιβηρίας ;)

Λινκ για το εκτροφείο εδώ

ginger-isabel.jpg

Eμοιαζε με αυτη τη γατουλα;

ναι κάπως έτσι είναι για κοιτα και το αβαταρ μου ...μοιαζουν αρκετα ε? μόνο που στη δική σου φώτο είναι λίγο πιο φουντωτη

Αντωνία είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι αυτή που έβαλες στη φώτο...πως λέγεται αυτή η ράτσα????

Αντωνία είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι αυτή που έβαλες στη φώτο...πως λέγεται αυτή η ράτσα????

Πρέπει να είναι Μειν Κουν:hmm:;)

Για δείτε λίγο και αυτή....δεν μοιάζει με αυτό που ψάχνουμε?:hmm:
Στη φωτό αυτή βλέπετε μια γάτα Σιβηρίας ;)

Λινκ για το εκτροφείο εδώ

ginger-isabel.jpg

:D εμ εν ξέρω γερμανικά :p σ'ευχαριστώ πάντως κ αυτή μοιάζει κάπως

Πάντως εμένα μου κάνει και για τουρκική Βαν!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back