Τι ράτσα είναι;

"Omorfus-omorfus"(!!) και γνήσια ! :inlove:Να σου ζήσει και τη χαίρεσαι τη μικρή υπέροχη θεά σου :clapup:
Αναμένουμε να μας συστηθείτε στο θεματάκι που θα κάνετε, με περισσότερες λεπτομέρειες συνοδευόμενες από τις απαραίτητες φωτο:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"Omorfus-omorfus"(!!) και γνήσια ! :inlove:Να σου ζήσει και τη χαίρεσαι τη μικρή υπέροχη θεά σου :clapup:
Αναμένουμε να μας συστηθείτε στο θεματάκι που θα κάνετε, με περισσότερες λεπτομέρειες συνοδευόμενες από τις απαραίτητες φωτο:D

Χαχαχα!! Γελάω μόνη μου!!

'Οντως, είναι πανέμορφη η γατούλα! Να τη χαίρεσαι! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτή η γατά στην διπλανή φωτογραφία τι ράτσα είναι;;;;; (ή αν είναι μια κοινή γάτα........)
έχει πορτοκαλί κοιλιά επίσης είναι χοντρούλα και την είχαμε βρει πριν 5 χρόνια που ήταν 2 μηνών,αγαπάει τα παιχνίδια
αλλά δεν τα πάει καλά με τις άλλες γάτες και είναι 6.5 κιλά !!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτάζοντας τη φωτογραφία θα έλεγα ότι είναι κοινή ευρωπαϊκή.
Δεν νομίζω ότι ανήκει σε κάποια άλλη ράτσα.
Όπως και να έχει όμως, είναι πανέμορφη κι εύχομαι να την χαίρεστε για πολλά χρόνια ακόμα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τι ράτσα είναι η γάτα μου;

:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξέρει κανείς τι ράτσα είναι αυτός ο γλύκας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_20150512_191701.jpg
    IMG_20150512_191701.jpg
    206,8 KB · Εμφανίσεις: 41
  • IMG_20150512_191719.jpg
    IMG_20150512_191719.jpg
    165,9 KB · Εμφανίσεις: 50
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...