Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
04-10-13
20:50
"Omorfus-omorfus"(!!) και γνήσια !
Να σου ζήσει και τη χαίρεσαι τη μικρή υπέροχη θεά σου
Αναμένουμε να μας συστηθείτε στο θεματάκι που θα κάνετε, με περισσότερες λεπτομέρειες συνοδευόμενες από τις απαραίτητες φωτο
Να σου ζήσει και τη χαίρεσαι τη μικρή υπέροχη θεά σου
Αναμένουμε να μας συστηθείτε στο θεματάκι που θα κάνετε, με περισσότερες λεπτομέρειες συνοδευόμενες από τις απαραίτητες φωτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα.
05-10-13
20:59
"Omorfus-omorfus"(!!) και γνήσια !Να σου ζήσει και τη χαίρεσαι τη μικρή υπέροχη θεά σου
![]()
Αναμένουμε να μας συστηθείτε στο θεματάκι που θα κάνετε, με περισσότερες λεπτομέρειες συνοδευόμενες από τις απαραίτητες φωτο![]()
Χαχαχα!! Γελάω μόνη μου!!
'Οντως, είναι πανέμορφη η γατούλα! Να τη χαίρεσαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavrianna 1234
Νεοφερμένο μέλος
Η stavrianna 1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
02-02-14
21:44
αυτή η γατά στην διπλανή φωτογραφία τι ράτσα είναι;;;;; (ή αν είναι μια κοινή γάτα........)
έχει πορτοκαλί κοιλιά επίσης είναι χοντρούλα και την είχαμε βρει πριν 5 χρόνια που ήταν 2 μηνών,αγαπάει τα παιχνίδια
αλλά δεν τα πάει καλά με τις άλλες γάτες και είναι 6.5 κιλά !!!!!!!!!!
έχει πορτοκαλί κοιλιά επίσης είναι χοντρούλα και την είχαμε βρει πριν 5 χρόνια που ήταν 2 μηνών,αγαπάει τα παιχνίδια
αλλά δεν τα πάει καλά με τις άλλες γάτες και είναι 6.5 κιλά !!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
03-02-14
17:28
Κοιτάζοντας τη φωτογραφία θα έλεγα ότι είναι κοινή ευρωπαϊκή.
Δεν νομίζω ότι ανήκει σε κάποια άλλη ράτσα.
Όπως και να έχει όμως, είναι πανέμορφη κι εύχομαι να την χαίρεστε για πολλά χρόνια ακόμα!
Δεν νομίζω ότι ανήκει σε κάποια άλλη ράτσα.
Όπως και να έχει όμως, είναι πανέμορφη κι εύχομαι να την χαίρεστε για πολλά χρόνια ακόμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ivan_the_cat
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ivan_the_cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
12-05-15
19:01
Απάντηση: Τι ράτσα είναι η γάτα μου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ivan_the_cat
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ivan_the_cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki