Ξένια1
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

παντως ολα τα αδεσποτα, εχουν μεσο ορο ζωης τα 2 χρονια .......

julia
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Melini
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Να θεωρούν πολλοί ότι τα αδέσποτα καλοπερνάνε...εκεί, στο δρόμο και τα αμάξια.. και αφού είναι να ζήσουν, Θα ζήσουν και θα κανονίσει η "φύση".

Ενώ κάλλιστα έχουν την καλή πρόθεση, και ξοδεύουν ποσά για τροφές κλπ... δεν τα στειρώνουν...
απλά ταΐζουν συνέχεια παραπάνω και παραπάνω.... και στεναχωριούνται που τα βλέπουν πατημένα, πεινασμένα και άρρωστα.
Ξένια1
Νεοφερμένο μέλος
Ευτυχώς στη γειτονιά που ταίζω εγώ τα αδέσποτα γατάκια υπάρχουν αρκετοί φιλόζωοι και τους δίνουν λίγο φαγητό. Θα φύγω ταξίδι δυο μέρες και δε θέλω να πεινάσουν.Γενικά όμως δε μπορεί να πεθαίνουν έτσι εύκολα από ασιτία. Εννοώ αν δεν αρρωστήσουν κλπ. Η γάτα ως ζώο από τη φύση της τι είναι προορισμένη να τρώει; Κροκέτες ή κονσερβούλα είναι καλύτερη τροφή γι' αυτές;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Και μόνο στην ιδέα ότι τα κακοποιούν τρελαίνομαι.Ευτυχώς στη γειτονιά που ταίζω εγώ τα αδέσποτα γατάκια υπάρχουν αρκετοί φιλόζωοι και τους δίνουν λίγο φαγητό. Θα φύγω ταξίδι δυο μέρες και δε θέλω να πεινάσουν.Γενικά όμως δε μπορεί να πεθαίνουν έτσι εύκολα από ασιτία. Εννοώ αν δεν αρρωστήσουν κλπ. Η γάτα ως ζώο από τη φύση της τι είναι προορισμένη να τρώει; Κροκέτες ή κονσερβούλα είναι καλύτερη τροφή γι' αυτές;
Και τα δυο είναι μια χαρά, αλλά άμα τους δίνεις κροκέτες πρέπει να φροντίζεις να έχουν άφθονο νερό κοντά... εγώ τους δίνω κονσέρβες, γιατί δεν έχω βρει ακόμα ένα μεγάλο βαρύ δοχείο για να βάζω νερό, και ό,τι άλλο δεχείο αφήνω το μαζεύει ο σκουπιδιάρης
Ψάχνω να αγοράσω δυο μεγάλα πήλινα δοχεία για να βάζω νερό στο ένα και κροκέτες στο άλλο, ώστε να μην τα πειράζει κανείς (ελπίζω...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Πάντως, οι "δικές" μας αδέποτες, αν και έχουν κάθε μέρα φαγητό στην αυλή, πάνε και στους σκουπιδοτενεκέδες απέναντι...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Όμως, από την άλλη πλευρά σκέφτομαι πως κάποτε δεν υπήρχαν κάδοι σκουπιδιών..Άρα πώς έτρωγαν??Κυνηγούσαν, σίγουρα ποντίκια και γάτες....Μην ξεχνάμε πως έχουν κυνόδοντες.Κι επιπλέον ίσως να μην έχουν την αγάπη που έχουν τα κατοικίδια, όμως έχουν την ελευθερία τους!Παιδιά, αν αναλογιστούμε τη ζωή που κάνουν τα αδέσποτα θα τρελαθούμε. γι' αυτό ας προσπαθήσουμε να βρούμε τα καλά αυτής της ζωής και προπάντων να έχουμε καλή ενέργεια και διάθεση ώστε να βοηθήσουμε όσα έχουν την ανάγκη μας!!! Θετική σκέψη!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Ακούω κάποιους που λένε «μα είναι ευτυχισμένο έξω, πώς να του στερήσω την ελευθερία του?» και φρίττω…
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
elenidia
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool