ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα.
23-09-09
12:45
τωρα διαβασα το θεμα.ελενα ο πορτοκαλουλης ηταν υπεροχος...πολυ κριμα που εφυγε ετσι...

αυτο που σου ειπαν τα κοριτσια..πες να προσεχουν γιατι τα νερα πεφτουν στο μπαλκονι σου!!καλη επιτυχια με τον τωρινο αδεσποτουλη σου...

αυτο που σου ειπαν τα κοριτσια..πες να προσεχουν γιατι τα νερα πεφτουν στο μπαλκονι σου!!καλη επιτυχια με τον τωρινο αδεσποτουλη σου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
23-09-09
12:51
Eυχαριστω...Ηρθε παλι τα χαραματα το καημενο και εφαγε γιατι τωρα δεν υπαρχει κροκετα!τωρα διαβασα το θεμα.ελενα ο πορτοκαλουλης ηταν υπεροχος...πολυ κριμα που εφυγε ετσι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα.
23-09-09
12:59
οσο μπορεις φροντιζε τον..εγω ταιζω μια γατουλα στον παππου μου.σχεδον ενα χρονο περιπου.στην αρχη δεν με πλησιαζε..φοβοταν.και τωρα μολις της κανω ψι ψι τρεχει και τριβεται στα ποδια μου..εδω και λιγο καιρο φερνει και το μωρο της και τρωνε μαζι... το μωρο ειναι πολυ φοβιτσιαρικο αλλα να φανταστεις επειδη παιζω μαζι του εχει αρχισει και με συνηθιζει..κριμα που θα με χασουν και θα τα χασω τωρρα που φευγω...

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
23-09-09
20:27
Κουνελάκι μου σου έστειλα ένα pm αλλά δεν έχει χώρο να το λάβεις ..πρέπει να σβήσεις μερικά παλιά μηνύματα λέει..Διάβασέ το.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
24-09-09
14:46
Νίκη αυτή η σίτα είναι η αγαπημένη του..εγώ την βάζω αυτός την βγάζει..τώρα παίζει μαζί της κάνει τούμπες είναι και μικρούλης σε ηλικία..και μετά κοιμάται πάνω!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum