Του πέταξε νερό για να τον διώξει!

τωρα διαβασα το θεμα.ελενα ο πορτοκαλουλης ηταν υπεροχος...πολυ κριμα που εφυγε ετσι...:(:(
αυτο που σου ειπαν τα κοριτσια..πες να προσεχουν γιατι τα νερα πεφτουν στο μπαλκονι σου!!καλη επιτυχια με τον τωρινο αδεσποτουλη σου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα διαβασα το θεμα.ελενα ο πορτοκαλουλης ηταν υπεροχος...πολυ κριμα που εφυγε ετσι...:(:(
αυτο που σου ειπαν τα κοριτσια..πες να προσεχουν γιατι τα νερα πεφτουν στο μπαλκονι σου!!καλη επιτυχια με τον τωρινο αδεσποτουλη σου...
Eυχαριστω...Ηρθε παλι τα χαραματα το καημενο και εφαγε γιατι τωρα δεν υπαρχει κροκετα!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οσο μπορεις φροντιζε τον..εγω ταιζω μια γατουλα στον παππου μου.σχεδον ενα χρονο περιπου.στην αρχη δεν με πλησιαζε..φοβοταν.και τωρα μολις της κανω ψι ψι τρεχει και τριβεται στα ποδια μου..εδω και λιγο καιρο φερνει και το μωρο της και τρωνε μαζι... το μωρο ειναι πολυ φοβιτσιαρικο αλλα να φανταστεις επειδη παιζω μαζι του εχει αρχισει και με συνηθιζει..κριμα που θα με χασουν και θα τα χασω τωρρα που φευγω...:(

Κουνελάκι μου σου έστειλα ένα pm αλλά δεν έχει χώρο να το λάβεις ..πρέπει να σβήσεις μερικά παλιά μηνύματα λέει..Διάβασέ το.:):):)

Τι όμορφος γάτος!:D:D:D
Μπράβο Αννα!!!:up::up::up:

Τι όμορφος γάτος!:D:D:D
Μπράβο Αννα!!!:up::up::up:
Νίκη αυτή η σίτα είναι η αγαπημένη του..εγώ την βάζω αυτός την βγάζει..τώρα παίζει μαζί της κάνει τούμπες είναι και μικρούλης σε ηλικία..και μετά κοιμάται πάνω!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back