Το ένα μάγουλο έχει πρηστεί

MAYROULIS

Περιβόητο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
Το ένα μάγουλο έχει πρηστεί κάτω από το αφτί και μάλλον πονάει (αν με αγγίξουν εκεί θυμώνω:mad:). Είχε πάθει κάτι παρόμοιο η γάτα του ξαδέρφου μου πιο παλιά και μετά έκανε μια τεράστια πληγή, το ίδιο και η γάτα της γειτόνισσας:confused:. Ο ξάδερφός μου δεν το είχε προσέξει κι έτσι έγινε μια τεράστια πληγή.:worry:
Μάλλον θα πάμε στον κτηνίατρο.

Οι γάτες περνάνε μαγουλάδες;:hmm::hmm:
(Μπορεί να είναι κι αυτό)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμ...οπωσδήποτε κτηνίατρο.Πολλά μπορεί να είναι.Απο τσίμπιμα εντόμου..μέχρι και αλλεργία..περαστικά σας να είναι.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τσίμπημα δε νομίζω, γιατί είναι σκληρό σαν καρούμπαλο...:hmm:

Σου ευχομαι περαστικα μαυρουλη:/:

Μάλιστα.Οπωσδήποτε κτηνίατρο μαυρουλη..και να μας ενημερώσετε,διότι αγχωνόμεθα κιόλας..:)

Σου ευχομαι περαστικα μαυρουλη:/:
ευχαριστώ!

στον κτηνίατρο θα πάμε.
μάλλον το σαββατοκύριακο ή την επόμενη βδομάδα γιατί το μεταφορικό μέσο (μπαμπάς) δεν μπορεί άλλες μέρες.
ας ελπίσουμε πως μέχρι τότε δε θα έχει ανοίξει...

Για τις μαγουλάδες ξέρει κανείς;

Οι μαγουλάδες είναι ανθρώπινη ασθένεια. Αλλεργία δεν είναι γιατί δεν θα πονούσε. Ίσως να είναι απόστημα... όσο πιο νωρίς πας στον κτηνίατρο, τόσο το καλύτερο!!!
kitty2.gif

ο μπαμπάς μου πήγε χωρίς εμένα και πήρε τα χάπια μου για τις μύξες(ε'ιχαν τελείωσει και δεν είχα γίνει καλά). η κτηνίατρος είπε πως μπορεί να βοηθήσουν και στο μάγουλο. αν όχι να με πάρουν να με δει. ας ελπισω πως θα ξεπρηστεί και να γλιτώσω την επίσκεψη. η κτηνίατρος κάθε φορά μου βάζει ένα θερμόμετρο στον ποπό κι εμένα δε μου αρέσει:'(

Μαυρούλη να πάρεις αντιβίωση! Περαστικούλια από τη Μπιζού και το Σεβάχ! Φιλάκια πολλά!

Περαστικα και απο την Τσουτσουκα Μαυρουλη:kissing:

σα να έχει ξεπρηστεί λίγο σήμερα...:D

Καλημέρα!

Και έμενα ο πρώτος γάτος που είχα, εμφάνησε κάποια στιγμή ένα έντονο πρήξιμο στο μάγουλό του. Ήταν κι αυτό σκληρό στη υφή του και φυσικά ο γάτος δεν σε άφηνε να τον αγγίζεις γιατί προφανώς πονούσε.
Μετά από μερικές ημέρες μάλιστα, το πείραξε τόσο που τελικά έπαθε αιμοραγία.
Όπως διαπιστώσαμε όλο αυτό του το είχε δημιουργήσει έντομο (κατά πάσα πιθανότητα μέλισσα) η οποία πάνω στο παιχνίδι μπήκε στο στόμα του ζωντανή και τον τσίμπισε.
Πάντως, σίγουρα χρειάζεται μια επίσκεψη στον γιατρό. Πιθανότατα να υπάρχει φλεγμονή στο σημείο αυτό και να χρειάζεται αντιβίωση για κάποιες μέρες.
Εύχομαι να είναι περαστικά!!!

εμένα ο γάτος της μαμάς μου το είχε πάθει απο τσίμπιμα εντόμου επίσης,μας είχε δώσει η κτηνίατρος αντιβίωση ,αυτό έσκασε σε κάποια φάση και άρχισε να τρέχει το απίστευτο πίον..μετά έγινε πληγή αλλά έκλεισε πολύ γρήγορα λόγω φαρμάκων υποθέτω.
περαστικούλια μαυρούλη.:)

μάλλον κτηνίατρο γιατί πρήστηκε ξανά

sos! sos! ανοιξέ, ξεπρήστηκε και τρέχει αίμα! :'(
σήμερα στον κτηνίατρο να πάμε δεν προλαβαίνουμε!:'(
αύριο είναι Κυριακή και είναι κλειστά!:'(

τι να κάνουμε;:cry_x: (άσε που μου έχουν βγάλει παρατσούκλι και με φωνάζουν φουσκομάγουλο!:angry:)

να το δέσουμε με τίποτα;
το βρέξαμε λίγο να φύγει το αίμα

Τελευταία επεξεργασία:
εμας η κτηνίατρος τότε μας είχε δώσει σουλφαμιδόσκονη θα βρεις στο φαρμακείο.θα το βάλεις πάνω στην πληγή κάνει θαύματα..
μεσα σε 2-3 μέρες είχε κλείσει μια τεράστεια πληγή στον δικό μας..
και φυσικά betadine (αν τελικά πάρεις και σουλφαμιδοσκονη πρώτα betadine και μετά απο πάνω την σουλφ.) .
και απο δευτέρα κτηνίατρο :)
περαστικά!!

παρέλειψα να πω ότι ισχύουν τα παραπάνω μόνο αν η πληγή είναι εξωτερική.

εξωτερική είναι
τώρα να βάλουμε σκέτο μπεταντιν;
ή πρέπει να βάλουμε και τη σκόνη;

όμως πονάει και δεν τους αφήνω να μ αγγίξουν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back