julia
Διακεκριμένο μέλος
χαζεύοντας βρήκα αυτά....... Είναι νορμάλ???
32 χρόνια με γάτες δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο.... ούτε μου ήρθε η ιδέα να το δοκιμάσω βασικά....
. Το περίεργο είναι ότι τους αρέσει!!!!https://www.youtube.com/watch?v=h6a8T5Z5wkk&NR=1
https://www.youtube.com/watch?v=SkAM_31SU0U&mode=related&search=
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Julia μόλις το δοκίμασα στον Ντάρκυ, πολύ πολύ απαλά με όλα την παλάμη, όχι να τον χτυπάω, απλά να την ακουμπάω διακεκομμένα πάνω του κι αυτός άρχισε να τρίβει το μουσουδάκι του στο πάτωμα. Φαινόταν να το απολαμβάνει.. 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

Aβυσσος!
Στο γάτο μου τον Καίσαρα (μακαρίτης) άρεσε το "σκληρό χάδι"...Γουργούριζε τρελά!
Επίσης η γάτα του μπαμπά μου που μοιάζει σε αυτή στο 1ο βιντεάκι, είναι λίγο "ανώμαλη".
Της αρέσει το χτένισμα σε στυλ "χτύπημα"!

Θα σου δείξει όμως μόνος του ο Κίκης τι του αρέσει και τι όχι!
aretha
Περιβόητο μέλος

Και οι γάτες πραγματικά φαίνονται να το απολαμβάνουν...

julia
Διακεκριμένο μέλος
γιατί να μην τους παρέχουμε την ευχαρίστηση...!! και ξεδίνουμε και εμείς κιόλας απο το καθημερινό αγχος και την πίεση.. τα νεύρα.....
που συνήθως την "πληρώνει" ο Βαγγέλης....

anabou
Διάσημο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

Μήπως να το δοκίμαζα;
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Η μαλλιαρή με έκανε να δακρύσω!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7
Νεοφερμένο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

πως γινεται μηπως μπορει καποιος/α να μου εξηγησει;

mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Τί να σου πω; Εμένα μου' ρχεται & το κάνω όταν θέλω να τον ζουπίξω, να τον λιώσω σαν αρκούδι, & μου βγαίνει έτσι. Όποτε το εκλαμβάνει σαν χάδι, είναι τέτοια η πρόθεσή μου & το ύφος μου που το καταλαβαίνει & του αρέσει τρελλά. Είναι πως έχει μάθει το ζώο, είναι στην μεταξύ μας σχέση. Με εμπιστεύεται, ξέρει ότι το κάνω από αγάπη. Ο καθένας με την τρέλλα του...δεν το πιστευω οτι το απολαμβανουν αυτο!πως γινεται μηπως μπορει καποιος/α να μου εξηγησει;
![]()
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Φιλενάδα, εκεί που σε παίρνει!παντος αν το εκανα αυτο με τον εντυ θα αποκτουσα καινουριο λουκ! ριγε!![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
..Ειδικά στο σβέρκο και στα αυτιά!!
Όταν το κάνω κάθεται και χουρχουρίζει!
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Και μετά με λέτε εμένα ανώμαλη!Πάντως του Φρουνάκη μου του αρέσει να τον δαγκώνω..Ειδικά στο σβέρκο και στα αυτιά!!
Όταν το κάνω κάθεται και χουρχουρίζει!
![]()

anabou
Διάσημο μέλος
. Άβυσσος η ψυχή της γάτας πράγματι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Να δεις τώρα που θα το δοκιμάσουνε όλοι κ αντί να το επικρίνουν μερικοί θα το επιβραβεύουν. Για δες κάτι παράξενα πράγματα που συμβαίνουν στο MyCat!!!!Το δοκίμασα στον Σάκη και άρχισε να μου τρίβεται και να γουργουρίζει. Άβυσσος η ψυχή της γάτας πράγματι...

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

demikaia
Νεοφερμένο μέλος
Αλλά είμαστε και εμείς... Με το που βγήκε το βιντεάκι τρέξαμε σαν τις τρελές να το κάνουμε στα γατιά μας, μπας και χάσουμε...
gattina
Νεοφερμένο μέλος
Λέω τώρα εγώ, γιατί ειδικά με το πρώτο βίντεο, είμαι ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ά επιφυλακτική.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool