Το έχετε ξαναδεί αυτό;;;

julia

Διακεκριμένο μέλος

Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
Παιδιά,
χαζεύοντας βρήκα αυτά....... Είναι νορμάλ???
32 χρόνια με γάτες δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο.... ούτε μου ήρθε η ιδέα να το δοκιμάσω βασικά....:hmm:. Το περίεργο είναι ότι τους αρέσει!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=h6a8T5Z5wkk&NR=1
https://www.youtube.com/watch?v=SkAM_31SU0U&mode=related&search=

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink: Julia μόλις το δοκίμασα στον Ντάρκυ, πολύ πολύ απαλά με όλα την παλάμη, όχι να τον χτυπάω, απλά να την ακουμπάω διακεκομμένα πάνω του κι αυτός άρχισε να τρίβει το μουσουδάκι του στο πάτωμα. Φαινόταν να το απολαμβάνει.. :confused::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol:
Aβυσσος!
Στο γάτο μου τον Καίσαρα (μακαρίτης) άρεσε το "σκληρό χάδι"...Γουργούριζε τρελά!
Επίσης η γάτα του μπαμπά μου που μοιάζει σε αυτή στο 1ο βιντεάκι, είναι λίγο "ανώμαλη".
Της αρέσει το χτένισμα σε στυλ "χτύπημα"!:blink:

Θα σου δείξει όμως μόνος του ο Κίκης τι του αρέσει και τι όχι!

Απίστευτα βίντεο!! :blink: :lol::lol:
Και οι γάτες πραγματικά φαίνονται να το απολαμβάνουν...:hmm:

Θα το δοκιμάσω..... Αφού τους αρέσει!!!!
γιατί να μην τους παρέχουμε την ευχαρίστηση...!! και ξεδίνουμε και εμείς κιόλας απο το καθημερινό αγχος και την πίεση.. τα νεύρα.....
που συνήθως την "πληρώνει" ο Βαγγέλης....:P

Τι μαζοχιστικά είναι αυτά καλέ :blink: :lol:

:blink::blink::blink: Μήπως να το δοκίμαζα;:hmm:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Η μαλλιαρή με έκανε να δακρύσω!!!!!!!!!!!!

Η αδερφή μου το κάνει στη μία γάτα της & τρελαίνεται & μάλιστα δυνατά, η άλλη δεν την βρίσκει. Το έκανε και στην προηγούμενη γάτα της & της άρεσε επίσης. Και εγώ το κάνω στον Μάγκα μου & του αρέσει πολύ, δεν τον βαράω αλλά τον χτυπάω συνεχόμενα σχετικά απαλά όπως κάνουμε στα άλογα. Μην τρελαίνεσαι συμβαίνει & στις καλύτερες οικογένειες & τους αρέσει κιόλας πολύ θα έλεγα. Βέβαια την βρίσκουν περισσότερο οι θηλυκές που είναι σε οίστρο, παθαίνουν αμοκ!:happy:

δεν το πιστευω οτι το απολαμβανουν αυτο!:blink::blink::blink::blink: πως γινεται μηπως μπορει καποιος/α να μου εξηγησει;:redface::redface:

δεν το πιστευω οτι το απολαμβανουν αυτο!:blink::blink::blink::blink: πως γινεται μηπως μπορει καποιος/α να μου εξηγησει;:redface::redface:
Τί να σου πω; Εμένα μου' ρχεται & το κάνω όταν θέλω να τον ζουπίξω, να τον λιώσω σαν αρκούδι, & μου βγαίνει έτσι. Όποτε το εκλαμβάνει σαν χάδι, είναι τέτοια η πρόθεσή μου & το ύφος μου που το καταλαβαίνει & του αρέσει τρελλά. Είναι πως έχει μάθει το ζώο, είναι στην μεταξύ μας σχέση. Με εμπιστεύεται, ξέρει ότι το κάνω από αγάπη. Ο καθένας με την τρέλλα του...

παντος αν το εκανα αυτο με τον εντυ θα αποκτουσα καινουριο λουκ! ριγε!:lol::lol::lol::lol::lol:

παντος αν το εκανα αυτο με τον εντυ θα αποκτουσα καινουριο λουκ! ριγε!:lol::lol::lol::lol::lol:
Φιλενάδα, εκεί που σε παίρνει!:lol::lol::lol:

Πάντως του Φρουνάκη μου του αρέσει να τον δαγκώνω:blink: ..Ειδικά στο σβέρκο και στα αυτιά!!:P:P Όταν το κάνω κάθεται και χουρχουρίζει!:confused:

Πάντως του Φρουνάκη μου του αρέσει να τον δαγκώνω:blink: ..Ειδικά στο σβέρκο και στα αυτιά!!:P:P Όταν το κάνω κάθεται και χουρχουρίζει!:confused:
Και μετά με λέτε εμένα ανώμαλη!:lol::lol::lol::lol::lol:

Το δοκίμασα στον Σάκη και άρχισε να μου τρίβεται και να γουργουρίζει :blink: . Άβυσσος η ψυχή της γάτας πράγματι...

Το δοκίμασα στον Σάκη και άρχισε να μου τρίβεται και να γουργουρίζει :blink: . Άβυσσος η ψυχή της γάτας πράγματι...
Να δεις τώρα που θα το δοκιμάσουνε όλοι κ αντί να το επικρίνουν μερικοί θα το επιβραβεύουν. Για δες κάτι παράξενα πράγματα που συμβαίνουν στο MyCat!!!!:lol::lol:

Και εγω πηγα να το δοκιμασω αλλα το ντινακι δε θα σικωνει αυτα ειναι σκληρο καριδι:P

Το έκανα στο μπουμπίνο μου και μου έχωσε σφαλιάρα... Αυτός είναι άντρας.
Αλλά είμαστε και εμείς... Με το που βγήκε το βιντεάκι τρέξαμε σαν τις τρελές να το κάνουμε στα γατιά μας, μπας και χάσουμε...

Κανείς/Καμιά σας, ωστόσο, δεν παρατήρησε ότι στο πρώτο τουλάχιστον βίντεο υπάρχει ένας άντρας με ωραιότατη, άσπρη, κάτασπρη στολή, σε έναν χώρο καλυμμένο με άσπρα, ξέξασπρα πλακάκια, όπου στο βάθος ακούγονται σκυλάκια που γαυγίζουν και αλυχτάνε;;;
Λέω τώρα εγώ, γιατί ειδικά με το πρώτο βίντεο, είμαι ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ά επιφυλακτική.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back