Fotini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Χμμμ... Ίσως να μπορούσες, εναλλακτικά, να ρίξεις μια ματιά στις μικρές αγγελίες, μήπως βρεις κανέναν ιδιοκτήτη τέτοιας γάτας που να δίνει τα μικρά. Επίσης, μπορείς να ρωτήσεις και σε κτηνιατρεία της περιοχής σου, αν ξέρουν καμία θηλυκή Βιρμανίας που να έχει γεννήσει.Θα μπορούσατε, σας παρακαλώ, να μου πείτε πού θα μπορούσα να βρω ένα pet-shop να μου προμηθεύσει μία τέτοια γάτα; Πάντα ήμουν εναντίον του να πληρώνεις για ένα ζώο, αλλά τη γάτα που θα ήθελα να έχω δεν μπορώ να τη βρω με άλλο τρόπο, απ' όσο κατάλαβα.
Πέρα από το ιδεολογικό πρόβλημα της πώλησης ζώων από πετ σοπ, υπάρχουν και πρακτικά ζητήματα: πολλές φορές τα ζώα που προέρχονται από φάρμες αναπαραγωγής (kitten mills) έχουν εκ γενετής πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας...
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
τηλ. 210 90 11 038
αν υπάρχουν εκτροφείς στην Ελλάδα!

Θα δώσεις κάτι παραπάνω, αλλά σκέψου ότι απ' το πετ σοπ θα αγοράσεις ένα ζώο κατά πάσα πιθανότητα άρρωστο, με ελλειπή κοινωνικοποιήση και χίλια δυο προβλήματα που θα βγουν στο μέλλον. Μην τους στηρίζεις!
Fotini
Διάσημο μέλος
Καλά που μου το είπατε! Και θα πάρω το τηλέφωνο που μου δώσατε, να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς που να εκτρέφει γάτες. Μια αναζήτηση στο Ίντερνετ έδειξε ότι έχουν δημιουργηθεί σωματεία και εκτροφεία για τέτοιες γάτες σχεδόν σε όλη την Ευρώπη - μόνο στην Ελλάδα δεν βρήκα τίποτα
Είναι δυνατόν πάντα να είμαστε τελευταίοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Να φανταστείς, προσπαθούσα να βρω τη σελίδα του ΕΟΓ, αλλά το domain τους πωλείται...Α, επίσης ξέχασα να σου πω να παίρνεις πρωινές ώρες και να επιμείνεις μερικές φορές. Χρειάζεται να εξηγήσω γιατί;

aretha
Περιβόητο μέλος

Αν δε βρεις κάτι άλλο, ίσως να μπορέσεις να πάρεις ένα γατάκι από κάποιο εκτροφείο στην Ευρώπη και να κανονίσεις να σου το στείλουν αεροπορικά. Το είχε κάνει η Μάριελ με το γάτο της, το Νόελ.![]()
Τα ιδια γραψαμε!Πιασε κοκκινο!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Εξισου στην ρωσια υπαρχουν γατες βιρμανιας σαν αδεσποτες φαντασου ειναι παρα πολλες.. ειχα παει την χουχουδιτα να ζευγαρωσει σ ενα σπιτι ρωσων που ειχαν εναν τετοιο τεραστιο γατο και μου ειπαν οτι στην ρωσια βρισκεις πανευκολα...εαν εχεια κανενα γνωστο ρωσοποντιο ισως μπορει να σου βρει ευκολα
Πήγες τη γατούλα σου στη Ρωσία για να ζευγαρώσει με γάτο Βιρμανίας;
Δηλαδή, αν καταφέρω και αποκτήσω ένα τέτοιο γατουλίνι θα πρέπει να το ξενιτέψω για να κάνει απογόνους;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Τόσα ζητάνε για ένα γατάκι Βιρμανίας. Μερικοί δεν περιλαμβάνουν σε αυτή την τιμή ούτε τα μεταφορικά και άλλοι - οι περισσότεροι - θέλουν να πάω εγώ να το πάρω στο εξωτερικό. Και ξέρετε ποιό είναι το πιο "εξωφρενικό" απ' όλα; Ότι αυτά τα χρήματα με βλέπω να τα δίνω για να αποχτήσω το γατί
Εκτός αν βρω κάτι άλλο, παρόμοιο, όπως ένα Ράγκντολ (απ' ό,τι διάβασα υπάρχει ένα εκτροφείο στην Ελλάδα - να δούμε αν έχει γιατιά διαθέσιμα). Θα ήταν καλή εναλλακτική ένα Ράγκντολ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Στην πρώτη φωτογραφία είναι μια γάτα ραγκντολ και στην δεύτερη ο κοπριτογατούλης μου. Μια άλφα ομοιότητα υπάρχει δεν μπορείς να πεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool