hliosporos
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα το πρωί οπως πήρα την γάτα μου αγκαλιά έπιασα στην εξωτερική πλευρά του ποδιού της μικρά εξογκώματα το ένα δίπλα στο άλλο σε μέγεθος φακής και λίγο μεγαλύτερα. Κοίταξα όσο μπορούσα καλύτερα, και διαπίστωσα ότι μοιάζουν με τσιμπήματα απο κουνούπια τουλάχιστον στο χρώμα. Ισως είναι η ιδέα μου αλλά νομίζω ότι δεν περπατάει και πολύ καλά ξαφνικά. Έκανε το πρώτο της εμβόλιο πριν περίπου μιάμιση εβδομάδα. θα την πάω αύριο στο γιατρό αλλά ανησυχώ πάρα πολύ, και για την γάτα αλλά και για μάς. Τι μπορεί να είναι αυτό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hliosporos
Νεοφερμένο μέλος
έλάχιστες τρίχες λείπουν μάλλον, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη. Φαίνεται οτι μάλλον λείπουν κάποιες τρίχες μόνο στην κορυφή, απο κάποια απο τα εξογκώματα αυτά. Δάγκωμα δεν είναι γιατι δεν βγαίνει έξω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
hliosporos
Νεοφερμένο μέλος
hliosporos
Νεοφερμένο μέλος
..
ανησυχώ πάρα πολύ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum