Το γατάκι μου έβγαλε φουσκάλες κόκκινες στο πόδι.

hliosporos

Νεοφερμένο μέλος

Η hliosporos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους.
Σήμερα το πρωί οπως πήρα την γάτα μου αγκαλιά έπιασα στην εξωτερική πλευρά του ποδιού της μικρά εξογκώματα το ένα δίπλα στο άλλο σε μέγεθος φακής και λίγο μεγαλύτερα. Κοίταξα όσο μπορούσα καλύτερα, και διαπίστωσα ότι μοιάζουν με τσιμπήματα απο κουνούπια τουλάχιστον στο χρώμα. Ισως είναι η ιδέα μου αλλά νομίζω ότι δεν περπατάει και πολύ καλά ξαφνικά. Έκανε το πρώτο της εμβόλιο πριν περίπου μιάμιση εβδομάδα. θα την πάω αύριο στο γιατρό αλλά ανησυχώ πάρα πολύ, και για την γάτα αλλά και για μάς. Τι μπορεί να είναι αυτό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει χασει τριχωμα απο εκει;Την φαγουριζει;Υπαρχει περιπτωση να ειναι δαγκωμα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( έλάχιστες τρίχες λείπουν μάλλον, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη. Φαίνεται οτι μάλλον λείπουν κάποιες τρίχες μόνο στην κορυφή, απο κάποια απο τα εξογκώματα αυτά. Δάγκωμα δεν είναι γιατι δεν βγαίνει έξω...

Υπαρχει περιοτωση να δαγκωθηκε μονη της και να ειναι κανενα αποστηματακι;

Οχι Δώρα μου. Είναι μικρά οζίδια το ένα δίπλα στο άλλο, και την βλέπω που σχετικά συχνά το γλύφει, αρα πρέπει να την ενοχλεί.

:(..:worry:ανησυχώ πάρα πολύ.

Τι να σου πω...αυριο μαλλον θα σε διαφωτισει ο γιατρος.

Μππορει αν ειναι καποια δερματιτιδα και αν χρειαστει αντιβιωση, αλλα αφου θα το δει ο κτηνιατρος αυριο θα σου δωσει και τηνκαταλληλη αγωγη:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back