Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Με την ιντερφερόνη δεν θα σταματησει πάλι; Ειναι και ακριβή η ατιμη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Πολύ κρίμα το γατάκι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Απ'ότι έχω καταλάβει είναι μικρό σε ηλικία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου συστησαν μια γιατρο, θα τον παω και εκει,,,
konstans
Περιβόητο μέλος
Το γατάκι εκτός από το στόμα έχει άλλο πρόβλημα ή είναι οκ;
Καπού διάβασα σε ένα σιτε ότι μια φυσική θεραπεία για έλκη στο στόμα είναι να ανακατέψεις με την τροφή λίγο τριμμένο τυρί cheddar. Έγραφε ότι τα ένζυμα που έχει κολλάνε στην πληγή και βοηθάνε να επουλωθεί. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, πάντως έγραφε γι'αυτό και για το slippery.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
To slippery το δοκίμασες; Δεν είδες καμιά βελτίωση;
Το γατάκι εκτός από το στόμα έχει άλλο πρόβλημα ή είναι οκ;
Καπού διάβασα σε ένα σιτε ότι μια φυσική θεραπεία για έλκη στο στόμα είναι να ανακατέψεις με την τροφή λίγο τριμμένο τυρί cheddar. Έγραφε ότι τα ένζυμα που έχει κολλάνε στην πληγή και βοηθάνε να επουλωθεί. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, πάντως έγραφε γι'αυτό και για το slippery.
το δοκιμασα και ειχε βελτιωση αλλα τωρα παλι το ιδιο...Εχει βοηθησει αλλα γατακια παντως
Οσον αφορα το τυρι, το διαβασα αλλα αν ακουμπησει κατι τα ουλα του ουρλιαζει οποτε δεν μπορω να κανω κατι τετοιο...
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω στο δικο μου δινω και επιπλέον λυσινη που εχει παρομοιο θεμα αλλα χωρις ελκος. το στομορτζυλ κανει θαυματα. Βιταμινες και ενιχυτικα της δινεις? για το slipery elmδιαβασα επισης αν θελεις εχω και ενα ενισχυτικο κοκτειλ για γατες με ειτζ ισως καποια συστατικα αν τα συζητησεις με το γιατρο σου κανουν και για σας . Στειλε μαιλ στη γατοομαδα θεσσαλονικης απο την υπογραφη μου να στο στειλω
με το που σταματαει την θεραπεια χειροτερευει.Αλλα και με την θεραπεια...η διαφορα δεν ειναι τεραστια
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δοκίμασες να διαλύσεις λίγο τη τροφή του με νερό και να το ταίσεις με σύριγγα; Δηλαδή να προσπαθήσεις να σπρώχνεις τη τροφή κατευθείαν στον ισοφάγο του έτσι ώστε να μην "κτυπά" τις πληγές. Ίσως με αυτό το τρόπο να μην ερεθίζεται το στοματάκι του και να δει πιο γρήγορα επούλωση.![]()
ναι το εκανα...ειναι και ο λαιμος του κατακκονκινος...και την ιντερφερονη που του δινω ...τον βλεπω ποναει πολυ!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Στην Αθηνα ,εχω ακουσει οτι υπαρχει κλινικη ζωων .Δεν ξερω που βρισκεται.Για σενα που ζεις Αθηνα ειναι ευκολο να την βρεις και να πας το γατακι σου,για περισσοτερες εξετασεις,πιο εξειδικευμενες και πιθανον να χρειαστει να το κρατησουν μεσα για καποιες μερες προκειμενου να του κανουν εντατικη θεραπεια και να βλεπουν την εξελιξη της υγειας του.
Ειναι κριμα να ταλαιπωρειται τοσο διαστημα και να μην θεραπευεται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marleb
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool