STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
Ο STELIOS34 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 102 μηνύματα.
03-11-09
21:54
κοπελα μου να εισαι καλα
περιμενουμε νεα σου.
και παντα να ακολουθεις τις οδηγιες του κτηνιατρου
εμεις μιλαμε παντα μεσα απο τις εμπειριες μας
περιμενουμε νεα σου.
και παντα να ακολουθεις τις οδηγιες του κτηνιατρου
εμεις μιλαμε παντα μεσα απο τις εμπειριες μας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
03-11-09
21:54
Εγώ δεν θα απαριθμήσω τίποτα..γιατί δεν είναι αγώνας εδώ.
Όσοι με γνωρίζουν με ξέρουν....την αργόσχολη...
Αν θέλεις κοπέλα μου διάβασε το λίνκ που σου έβαλα πολύ παραπάνω, όλα αυτά υπάρχουν εκεί, και ακόμα πιο πολλά... και φυσικά ο γιατρός σου.

Όσοι με γνωρίζουν με ξέρουν....την αργόσχολη...

Αν θέλεις κοπέλα μου διάβασε το λίνκ που σου έβαλα πολύ παραπάνω, όλα αυτά υπάρχουν εκεί, και ακόμα πιο πολλά... και φυσικά ο γιατρός σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chaton22
Νεοφερμένο μέλος
Η chaton22 είναι αόρατη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
03-11-09
22:12
θα σας ενημερωσω μετα την στειρωση για να σας πω πως πηγε. στις 20 του μηνος μπαινει.ηταν να μπει νωριτερα αλλα δε μπορει ο κτηνιατρος.
σας ευχαριστω και παλι,να'στε καλα.
heaven
Νεοφερμένο μέλος
Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα.
06-11-09
17:30
εμενα χανει τριχωμα εδω και παρα πολυ καιρο δηλ. απο τοτε που τη βρηκαμε και τωρα ειναι περιπου 10 11 χρονων

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
06-11-09
19:02
εμενα χανει τριχωμα εδω και παρα πολυ καιρο δηλ. απο τοτε που τη βρηκαμε και τωρα ειναι περιπου 10 11 χρονων![]()
Όλες οι γάτες χάνουν τρίχες... είναι φυσιολογικό. Η κοπέλα μιλούσε για μη φυσιολογικό χάσιμο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum