Το γατί χάνει τρίχες

κοπελα μου να εισαι καλα
περιμενουμε νεα σου.
και παντα να ακολουθεις τις οδηγιες του κτηνιατρου
εμεις μιλαμε παντα μεσα απο τις εμπειριες μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δεν θα απαριθμήσω τίποτα..γιατί δεν είναι αγώνας εδώ.:redface:

Όσοι με γνωρίζουν με ξέρουν....την αργόσχολη...:lol:

Αν θέλεις κοπέλα μου διάβασε το λίνκ που σου έβαλα πολύ παραπάνω, όλα αυτά υπάρχουν εκεί, και ακόμα πιο πολλά... και φυσικά ο γιατρός σου.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:D θα σας ενημερωσω μετα την στειρωση για να σας πω πως πηγε. στις 20 του μηνος μπαινει.ηταν να μπει νωριτερα αλλα δε μπορει ο κτηνιατρος.:) σας ευχαριστω και παλι,να'στε καλα.:D

εμενα χανει τριχωμα εδω και παρα πολυ καιρο δηλ. απο τοτε που τη βρηκαμε και τωρα ειναι περιπου 10 11 χρονων:confused:

εμενα χανει τριχωμα εδω και παρα πολυ καιρο δηλ. απο τοτε που τη βρηκαμε και τωρα ειναι περιπου 10 11 χρονων:confused:

Όλες οι γάτες χάνουν τρίχες... είναι φυσιολογικό. Η κοπέλα μιλούσε για μη φυσιολογικό χάσιμο.:redface:

ααα ευχαριστω:):hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back