Το γατί χάνει τρίχες

chaton22

Νεοφερμένο μέλος

Η chaton22 είναι αόρατη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
γεια σας! θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η περίοδος που χάνουν τρίχες τα γατάκια γιατί ο δικός μου χάνει πολυ τρίχωμα τώρα..και κάτι άλλο,στο δερματάκι της μιας πατουσίτσας του γλυκού μου παρατήρησα πως εχει ενα σκασιμο,όπως γινονται τα δικα μας χερια το χειμώνα...μηπως εχει κατι???:(:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το σκασιμο στα πατουσακια συχνα δειχνει αφυδατωση απ οσο γνωριζω..τι ηλικια εχει? στο γιατρο πηγατε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τρίχωμα χάνουν συνήθως την Άνοιξη και το Φθινόπωρο.
Επίσης μπορεί να χάνουν και για άλλους λόγους, αβιταμίνωση ή άλλον ιατρικό λόγο.

Λογικά, το δικό σου είναι της εποχής.
Το σκάσιμο μπορεί να πάτησε κάτι αιχμηρό, αν βγαίνει έξω... ή να πάτησε πάνω σε κανένα ζεστό μάτι ή άλλη ζεστή επιφάνεια...:redface:

σημερα παρατηρησα το σκασιμο.δεν βγαινει εξω στο δρομο μονο στο μπαλκονι.οσο για την ηλικια,στις 5 του μηνος γινεται 6 μηνων:).λογικα απο δευτερα θα παρω τον κτηνιατρο να κλεισω ραντεβου..ειναι σοβαρο που εσκασε η πατουσα του?:(

Δεν είναι απαραίτητα σοβαρό... μπορεί να έσκασε και γιατί μεγαλώνει η πατούσα....

Αν βλέπεις αίμα, και μολυνθεί και κουτσαίνει, ναι είναι σοβαρό, αλλιώς δεν θα το έλεγα....:redface:

μπα, μην ανησυχεις δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο, μπορει και απο το κρυο να εγινε αυτο:)

οχι δν εχει αιμα ουτε κουτσαινει μονο το σκασιμο υπαρχει. εχει σχεση το σκασιμο με το γεγονος οτι ολο παταει μες τα νερα? λατρευει να αγγιζει το νερο κ οπου βρει ευκαιρια παταει με τα πατουσακια του για να παιξει.:redface:

καλησπερα
εγω ειχα ενα περσακι 8 χρονια και οποτε εχανε τριχωμα του εδινα
clavaderm ειναι σε μορφη λαδιου ποσιμου η σε καψουλες
εγω ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος. θεωρειτε απο τα κορυφαια στο ειδος του.

αυτο το προιον ειναι κατι σαν βιταμινη? λεω να του το δωσω αν ειναι αποτελεσματικο.

ειναι λαδακι το βαζεις στην τροφη του η του το δινεις με σιριγγα.
βοηθαει παρα πολυ στην τριχοπτωση.
ειχα ενα κολλητο κτηνιατρο και τον βοηθουσα και οσοι το επερναν
βοηθουσε παρα πολυ.
βιταμινες δεν θα το ελεγα μαλλον σαν συμπληρωμα διατροφης.
θα το βρεις μονο σε κτηνιατρειο

ενταξει τοτε θα το δοκιμασω.:) ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.:D

ασχετο, σε λιγο καιρο θα πρεπει να κανετε και την στειρωση:)

μαλιστα,εχουμε κλεισει στις 15 του μηνος για τη στειρωση του μικρου:) ανησυχω βεβαια γιατι φοβαμαι μην πονεσει,μην μου παθει τιποτα και μην τον επιρρεασει ψυχολογικα η στειρωση γιατι γενικα ειναι πολυ ατακτο κ απομακρο γατι,δεν ανεχεται χαδια κλπ:(

οταν λες σκασιμο.....μηπως εννοεις ξεφλουδισμα???????? γιατι καποιο διαστημα και εμενα μου το εκανε αυτο η πουπου πιο μικρη....περασε μετα απο λιγο...δεν ηταν τιποτα...:D
οσο για το μαδημα.........ρε παιδια και εμενα η πουπου μαδαει παρα πολυ...μα παρα πολυ ομως!!!!!!!:hmm:

CLAVADERM θαυματουργο εγω ειχα σωθει με τον περσιας που ειχα

CLAVADERM θαυματουργο εγω ειχα σωθει με τον περσιας που ειχα

σε ευχαριστω...θα ρωτησω το γιατρο μου....:)

Πάντως τα γατιά που ζουν μέσα στο σπίτι, όπου επικρατούν πολύ διαφορετικές (υψηλότερες και πιο σταθερές) θερμοκρασίες απ' ό,τι έξω, μαδάνε περισσότερο και καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, όχι μόνο την άνοιξη.

ναι σαν ξεφλουδισμα ειναι περιπου :redface:
οσο για το θεμα της στειρωσης,μηπως υπαρχει καποιος κινδυνος να παθει κατι?

ναι σαν ξεφλουδισμα ειναι περιπου :redface:
οσο για το θεμα της στειρωσης,μηπως υπαρχει καποιος κινδυνος να παθει κατι?
Απο τη στειρωση;Τι να παθει;

Απο τη στειρωση;Τι να παθει;

επειδη ειμαι πρωταρα με το γατι δεν ξερω τιποτα για το θεμα της στειρωσης.φοβομουν μηπως τον επιρρεασει ψυχολογικα ας πουμε.:confused:για παραδειγμα η γατα της θειας μου μολις τη στειρωσανε σε ηλικια 1 χρονου για μια βδομαδα ειχε κλειστει στη ντουλαπα κ δεν ηθελε να φαει.:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back