julia
Διακεκριμένο μέλος

https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/
Τώρα για την μια εβδομάδα στο ντουλάπι, είναι απολύτως φυσιολογικό, αν η τομή ήταν μεγάλη.

Τα καλά που της έκανε μακροπρόθεσμα, δεν συγκρίνονται με τίποτα, με την μια εβδομάδα στο ντουλάπι. (Ασε που δεν αντιδρούν όλες οι γάτες έτσι. Εμένα το ίδιο βράδυ χοροπηδάνε...
, εκτός απο μία, αλλά την είχαν ανοίξει ολόκληρη...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chaton22
Νεοφερμένο μέλος
γιατι την ειχανε ανοιξει ολοκληρη τη γατουλα?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chaton22
Νεοφερμένο μέλος

να σε ρωτησω κατι,στα αρσενικα γατια ειναι πιο ευκολη η διαδικασια της στειρωσης?

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναι, ειναι πολυ απλη η διαδικασια στα αρσενικα!!!αχου το καιμενο το γατακι.ειναι καλα τωρα?
να σε ρωτησω κατι,στα αρσενικα γατια ειναι πιο ευκολη η διαδικασια της στειρωσης?![]()

STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
στα αρσενικα ειναι παρα μα παρα πολυ εθκολη η στειρωση με παρα πολυ λιγα ραμματα.
στα θυληκα επειδη τα ραμματα ειμαι περισσοτερα θελει καποιες μερες να επανελθει στους φυσιολογικους ρυθμους το ζωακι.
κανε την στειρωση ανεπιφυλακτα....
chaton22
Νεοφερμένο μέλος
εσεις πιο προτιματε απο τα δυο?

STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
νομιζω ολικη καλυτερα θα εχει περισοτερο χρονο ηρεμιας το ζωακι σου
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ναι, στα αρσενικά είναι πολύ πιο εύκολη, και συνήθως δεν κάνουν ούτε κάν, ράμματα.

chaton22
Νεοφερμένο μέλος
α,το γατι το παιρνουμε σπιτι εκεινη τη μερα που γινεται η στειρωση ε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν έχω ξανακούσει για επισκληρίδιο...

Ναι το παίρνεις. Νηστικό 12ώρες πρίν και 8 μετα.
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
θα σου προτεινα να εισαι εκει κατα την διαδικασια της ναρκωσης για να σε μυριζει ο μικρουλης φιλος σου αλλα και μεα το τελος της επεμβασης για να σε δει μωλις ξυπνησει.
καλο θα ηταν να περιμενεις και για καποια ωρα μετα το τελος της επεμβασης για να σιγουρυτεις οτι ολα ειναι καλα. μετα στο σπιτι να τον βαλεις σε ενα ηρεμο και αγαπημενο του μερος να εισαι κοντα του να το χαιδευεις και ολα θα πανε καλα.
η γνωμη μου ειναι να γινει πρωι η επεμβαση και να μην ξεχασεις να ρωτησεις τον γιατρο σου ποσες ωρες πριν να ειναι νυστικο το μικρουλι σου
αυτα απο μενα
ολα θα πανε καλα
chaton22
Νεοφερμένο μέλος
φυσικα θα ειμαι εκει ολη την ωρα,δεν προκειται να φυγω.και πριν απο 2 μηνες που νοσηλευτηκε εκει ημουν μεχρι που με εδιωξε ο κτηνιατρος γιατι επρεπε να τον κρατησει μια μερα.
σας ευχαριστω παρα πολυ για ολα οσα μου ειπατε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν φάει ή πιεί νερό μετά την επέμβαση, πρίν ξυπνήσει απολύτως καλά, υπάρχει κίνδυνος σοβαρός να πνιγεί. Θα στα πεί και ο γιατρός σου.

STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
εμενα ο δικος μου και πολλα αλλα ζωα γατες και σκυλοι που καναμε την επεμβαση ηπιαν νερακι
δεν υπαρχει προβλημα.
ολα τα ζωα αλλα και οι ανθρωποι ζητουν νερο μετα απο μια επεμβαση.
απλα για καποια ωρα να εχει το νου της.
chaton22
Νεοφερμένο μέλος
οσον αφορα το νερο,ποσες ωρες πριν κ ποσες μετα τη ναρκωση να τον αφισω να πιει νερο?
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
μην ανχονεσαι ολα θα πανε καλα.
δεν ειναι κατι το τρομερο
julia
Διακεκριμένο μέλος
Είναι αυτές οι εντολές των γιατρών. (δεν είναι δικά μου λόγια..) Μερικοί Κτηνίατροι θέλουν 12ώρες πρίν και 12 μετα....Τώρα αν κάποιος δώσει νωρίτερα νερό ή φαγητό, (με δική του πρωτοβουλία) μπορεί να μην γίνει τίποτα, μπορεί και να γίνει. Ξέρω κοπέλα που κόντεψε να την χάσει την γάτα της....
Καλύτερα να γνωρίζει τους κινδύνους κάποιος, για να μπορεί και να ζυγίσει τα πράγματα.

chaton22, θα σου πρότεινα να τα ρωτήσεις όλα αυτά τον γιατρό σου, γιατί αυτός θα την στειρώσει και αυτός ξέρει τί, και για πόσο κρατάει η νάρκωση που κάνει.
Αν μπορώ να σου δώσω μια συμβουλή, να του πείς να σου κάνει απορροφήσιμα ράμματα (για να μην ξαναπηγαίνεις να τα βγάλεις, και ενέσιμη αντιβίωση, για να μην έχεις εσύ να της κάνεις.)

Και να μην τα κάνει αυτά, απλά θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του. Δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά είναι μια υπηρεσία που κάποιοι Κτηνιάτροι την κάνουν, για να ξεμπερδεύει ο ιδιοκτήτης.

STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
προσπαθω να βοηθησω με την μικρη μου εμπειρια.
παντως οταν υπαρχει ηρεμια και συνενοηση με τον γιατρο σου θα δεις οτι ολα καλα θα πανε..
στα εσωτερικα ραμματα ειναι παντα οργανικα
στα εξωτρικα εξαρτατε απο τον γιατρο
chaton22
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool